View Full Version : защо?
unicorn_f
09-12-2009, 15:10
Защо любовта трябва да е толкова сложна и гадна? Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш? И защо понякога, когато си мислиш, че си го намерил той не отвръща на чувствата ти? Не може ли всеки човек да си има точно 1 определен човек, само за него и този човек като го сренеш и да разбереш, че е той? Да не се налага да търсиш сред 201930 човека, но разбира се когато го срещнеш и той да разбере, че е за теб...Защо не може? ЗАЩО?
DeteNaDiavola
09-12-2009, 15:14
еми защо де? и аз това питам, защо когато си мислиш, че си намерил точния човек.. нещо става?
Колко пъти съм се питал същото, след това намерих човека за себе си.. и глупакът аз, оставих това, което винаги съм търсил, ама ся се осъзнах. ;)
BlueFace
09-12-2009, 15:17
Защото трябва да ни е гадно 8-)
FromAutumToAshes
09-12-2009, 15:18
Айде де не толкова скиптично. и аз прекратих връзка скорон но вече се чувствам много по-добре. Винаги има причина да се усмихваш. Дай го по-весело и ще забравиш за проблемите. Рано или късно ще намериш точния човек =]
Защо любовта трябва да е толкова сложна и гадна?
защото и животът е такъв ... иначе щеше да ни е скучно .. ;д
Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш?
понякога даже не я срещаш и през целия си живот .. :?
И защо понякога, когато си мислиш, че си го намерил той не отвръща на чувствата ти?
съдба .. късмет .. шанс ... ;д
Не може ли всеки човек да си има точно 1 определен човек, само за него и този човек като го сренеш и да разбереш, че е той? Да не се налага да търсиш сред 201930 човека, но разбира се когато го срещнеш и той да разбере, че е за теб...
ако можеше щеше да е много добре .. и нямаше да ги има тия "филми", в които всеки от нас се е вкарвал ..
Защото... тез червени домати кой ги мама разклати.
Защото нямаше да е интересно. И защото болката облагородява хората.
Kukumqvka
09-12-2009, 15:34
Стига де..я гледайте по-опстимитично на нещата. :)
Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш? - защото,като срещнеш толкова много фалшиви хора,ще можеш да познаеш '' истинския '' и ще го оцениш,както трябва ;)
За да може като го "намериш" да го оцениш и да се опиташ да го задържиш - което е 100 пъти по-трудно от това да го намериш.
FromAutumToAshes
09-12-2009, 16:05
Аман от песимисти :x
Кой те излъга... има ли някаква фиксирана бройка хора, с които трябва да си бил, за която не знам?!
Simple and right.
Neftochimic
09-12-2009, 16:14
Защо любовта трябва да е толкова сложна и гадна? Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш? И защо понякога, когато си мислиш, че си го намерил той не отвръща на чувствата ти? Не може ли всеки човек да си има точно 1 определен човек, само за него и този човек като го сренеш и да разбереш, че е той? Да не се налага да търсиш сред 201930 човека, но разбира се когато го срещнеш и той да разбере, че е за теб...Защо не може? ЗАЩО?
защото иначе ще е безинтересно ;)
GodLovesYou
09-12-2009, 16:18
ти го правиш доста по сложно от колкото е... емоциите винаги пречат
За да може като го "намериш" да го оцениш и да се опиташ да го задържиш - което е 100 пъти по-трудно от това да го намериш.
DevilWish
09-12-2009, 16:53
Не е така, понякога го намираш бързо ;) Но според мен, твърде много търсите.Оставете се ,този правилен човек да ви намери ;)
InternetTroll
09-12-2009, 17:05
PurpleDream
09-12-2009, 17:16
Не е така, понякога го намираш бързо ;) Но според мен, твърде много търсите.Оставете се ,този правилен човек да ви намери ;)
да бе и какво правим ако всички мислят като тебе и само чакат някой да ги намери :D :D
sunity06
09-12-2009, 17:43
ЗАЩОТО ЖИВОТА Е ГАДЕН...
JustAnotherGirl
09-12-2009, 17:50
За да питаш и да не знаеш 8)
За да ни е тъъъъъпооооо.. 8-)
А сега сериозно... Ако не видиш кой НЕ е за теб, как ще разбереш кой Е за теб? Хм?
Защото още не са ни инсталирали баркодове на челата. :razz:
Според мен,защото човек е устроен да общува с хората. Да ги познава и анализира спрямо себе си. Да се учи да разбира хубавото и грешното в тях,и на тази база за сравнение,да може да оцени тази истинска любов,която ще търси толкова дълго.Ако не познавахме много хора и не общувахме с тях,как щеше да знаеш кой е човека за теб,като не разбираш от характер,чувства,симпатия, поделяне,прошка,ревност.
TheBlueAvalanche
09-12-2009, 17:59
Кой те излъга... има ли някаква фиксирана бройка хора, с които трябва да си бил, за която не знам?!
Много правилно! Може да срещнеш точния човек от първия път.
liubopitko
09-12-2009, 18:08
ти го правиш доста по сложно от колкото е... емоциите винаги пречат
Мдааа мноу вярно. А да попитам как по-точно игнорираш емоциите???.....
unicorn_f
09-12-2009, 19:09
А сега сериозно... Ако не видиш кой НЕ е за теб, как ще разбереш кой Е за теб? Хм?
именно, точно това питам, защо не може щом видиш някого и да разбереш, че е той, просто като го видиш, той да е определен само за теб и като го видиш да го разбереш това нещо...Защо не може?
Kukumqvka
09-12-2009, 19:13
именно, точно това питам, защо не може щом видиш някого и да разбереш, че е той, просто като го видиш, той да е определен само за теб и като го видиш да го разбереш това нещо...Защо не може?
защото .. това е живот,а не филм в който знаеш кой е за теб и кой не е и т.н.
cinderella_gugutka
09-12-2009, 19:25
защото в живота трябва да минем през разли4ни етапи за да добием нужния опит и да сме подготвени когато дойде истинската ни половинка
защото в живота трябва да минем през разли4ни етапи за да добием нужния опит и да сме подготвени когато дойде истинската ни половинка
Няма време за етапи. Животът е като стълбичка към кокошарник - къс и осран. За това не вярвам в тия глупости за идеалния, перфектния, сродната душа. Живееш сега, с който се чувстваш добре.
Какви са тия депресарски истории... Както си го направиш, така ще си го живееш живота. Няма кой да ти го нареди.
unicorn_f
09-12-2009, 19:59
еххх зададох няколко въпроса и вече ме мислите за депресарка, още малко и за ЕМО ще ме помислите :D :D :D
ShtrudeL
09-12-2009, 20:02
Защото трябва да има прецакани и мрънкащи с разбити сърца.
ShtrudeL
09-12-2009, 20:03
еххх зададох няколко въпроса и вече ме мислите за депресарка, още малко и за ЕМО ще ме помислите :D :D :D
Лично аз бих те помислила за еднообразно лигаво същество.
ShtrudeL
09-12-2009, 20:04
"Опит е името,с което много хора наричат грешките си.''
PurpleDream
09-12-2009, 20:08
е то за теб всички сме такива, още ти помним темата :D
ShtrudeL
09-12-2009, 20:20
е то за теб всички сме такива, още ти помним темата :D
Ахъм
наайс
А защо нас питаш като и ние си задаваме този въпрос всеки ден :)
ShtrudeL
09-12-2009, 21:02
А защо нас питаш като и ние си задаваме този въпрос всеки ден :)
Аз не си го задавам. Тъп е. И ненужен.
chefo9309
09-12-2009, 21:09
Животът е като стълбичка към кокошарник - къс и осран.[/b]
много правилно...
NaNa_SladuRana
09-12-2009, 21:55
за да ти е по-интересна... Примерно омразата е простича: можеш да мразиш всеки,всичко е ясно,няма наранени чувства - скучна работа...
ShtrudeL
09-12-2009, 22:03
Чувствата са скучни работи...
JustAnotherGirl
09-13-2009, 09:23
Чувствата са скучни работи...
дамм. ама пък ще е по-скучно ако си лишена от чувства
guinessgirl
09-14-2009, 16:56
kyр за любовта!
LoveRetroMusic
09-14-2009, 17:22