View Full Version : За момичета
cvetinka911
09-12-2009, 16:24
Скоро го направих за първи път !! :) Приятелят ми смятя,че той не ми е първият,(което всъщност не е така) само,защото не ми е текло кръв,но за сметка на това доста ме болеше !! Казах му,че при всеки е различно и това е напълно нормално !! МОЛЯ ВИ,споделете как беше при вас първия път ?!?!?! Тече ли ви кръв ??
SummerRain
09-12-2009, 16:25
Малко, но доста ме боля(включително и следващите няколко пъти). При всеки е различно.
sunity06
09-12-2009, 16:56
:? Аз така и не разбрах зашо при мен нямаше кръв и не ме болеше много....а ми беше наистина за 1ви път...
bqsna_teenagerka
09-12-2009, 17:56
Кажи на приятеля си да се образова малко. Всяка жена е различна при някои тече много кръв при други средно при трети много малко ,а при четвърти въобще не тече!
при някои детствената ципа е по -еластична и не се къса при 1вия път -затова не тече кръв имам приятелки на които също не е текло кръв 1вия им път
При мен стана малко по различно- имах 1ви път,но той по скоро беше опит,не беше чисто отваряне и не течеше кръв,но много болеше ,след това 2рия път си беше отварянето и имаше няколко капки кръв, но не болеше толкова много , а след това изобщо не ме болеше доставяше ми удоволствие както всеки път
оо колега ти да мълчиш :lol:
е на мен не ми тече кръв нито първия нито втория и т.н.. възможно е дати се е скъсал химена преди това /от физически упражнение примерно/
Покажи на приятеля ти тази тема, за да разбере, че не при всички има кръв и не всички ги боли.
KristinCavallari
09-12-2009, 20:27
Пфф приятелят ти е ..........
Ужас,накарай го да види тука отговорите..
При мен не е капнала 1 капка и болеше средно...
и при мен нямаше никаква кръв.. леко ме болеше, но беше страхотно..
Alhimikat
09-12-2009, 21:07
при някои детствената ципа е по -еластична и не се къса при 1вия път -затова не тече кръв имам приятелки на които също не е текло кръв 1вия им път
При мен стана малко по различно- имах 1ви път,но той по скоро беше опит,не беше чисто отваряне и не течеше кръв,но много болеше ,след това 2рия път си беше отварянето и имаше няколко капки кръв, но не болеше толкова много , а след това изобщо не ме болеше доставяше ми удоволствие както всеки път
"деТствената" :shock: :shock: :shock: :shock:
BlueFace
09-12-2009, 21:11
"деТствената" :shock: :shock: :shock: :shock:
Всеки ден научаваме нещо ново :grin:
EritYy май ще спечелиш 1ва награда за най -неграмотно писане :lol:
uNvaLuabL3
09-12-2009, 21:21
при мен нямаше нито капка кръв, както и ти каза, при всеки е индивидуално, но мен пък доста ме болеше.
BlueFace
09-12-2009, 21:26
пфф...не ми говорете...
При мене такава кръв бликаше ,че беше се едно фонтан под високо налягане ...Как съм обирал с лигена ,колко гъби съм напоявал.....Абе за около 2-3 часа са справихме с проблема....
ОбираЛ си? 8-) И от каде тече тая кръв като си обираЛ xD
BlueFace
09-12-2009, 21:37
Имам късмет ,че в този момент в който ти четох измишльотината нямаше остри предмети около мен....
Аууууу текнаа.. направо руйна като поточе :grin: :lol: :lol: :lol:
Боляло те е.. нямало е кръв..... АБЕ СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ НЕ ТЕ Е ЧУ^АЛ В ГЪ^А??? :D :razz: :razz: :lol: :grin:
Първия път ли?Ми помна,че ми беше хубаво...на магарето не му течеше кръв незнам какви ги приказвате...
При мене имаше от всичко по много - кървища,болка - мазало.
mynichka09
09-13-2009, 15:20
При мен нямаше кръв,но малко ме болеше
VIPkuklichka
09-13-2009, 22:36
При всеки е различно.. :) За това приятеля ти да не знае много.. :shock: 8-)
а ве що почва да ме измъчва некфа вътрешна болка като че коментарите за ципата? при някой друг има ли го тва или просто аз съм бъгав?
anity0emko
09-13-2009, 23:00
а ве що почва да ме измъчва некфа вътрешна болка като че коментарите за ципата? при някой друг има ли го тва или просто аз съм бъгав?
Не си бъгав ...