PDA

View Full Version : Въпрос за тест за бременност

deo7
09-12-2009, 16:35
Искам да попитам кой е тест за бременност може да покаже най-рано резултат,дали е бременнна или не.Приятелката ми пи ескапеле и не съм свършвал в нея,ама като се скъса кондома трябва да се провери,защото май и закънява.

sunity06
09-12-2009, 19:50
Presto...5лв и има 2 теста вътре:1ви-седмица след секса и 2ри-1вия ден от закъсняването на цикъла :oops: от опит знам, но щом го е пила хапчето нямате проблеми, а и нали не си свършвал в нея :)

mishaaaaa
09-13-2009, 03:35
Тези хапчета не са шега работа, вярно, за ваше успокоение, ама какъв е смисълът, вие дори не вярвате на тези хапчета, щом купувате и тест за бременност. Тези хапчета се вземат максимум в годината 2 пъти, защото вредят страшно много! Не искам да излиза, че ви се карам, просто искам да изразя мнението си, което според мен е правилно!

pisentseto
09-13-2009, 07:10
Тези хапчета не са шега работа, вярно, за ваше успокоение, ама какъв е смисълът, вие дори не вярвате на тези хапчета, щом купувате и тест за бременност. Тези хапчета се вземат максимум в годината 2 пъти, защото вредят страшно много! Не искам да излиза, че ви се карам, просто искам да изразя мнението си, което според мен е правилно!

+1 и аз съм сагласна с това
а за тест за бременост,аз съм използвала sherchek

Zaharinka
09-13-2009, 08:09
http://i49.photobucket.com/albums/f256/wwefangurl/funny/sex.jpg

А така давайте на приятелките си тея хапчета,като бонбони докато вие си правите кефа хаха...Вероятно е от хапчето сиг мн яко и е сбъркало хормоните,но какво пък нали сте се изчукали....