PDA

View Full Version : Проблем с овлажняването..

zabraniavamsi
09-12-2009, 18:17
Здравейте,мисля си, че имам проблем с овлажняването.възбуждам се, но не се овлажнявам.Мисля, че мацка от форума беше писала, че и тя имала такъв проблем,но отдавна,кажете ми на какво може да се дължи,случвало ло ли се е на някойя и какво може да се направи освен лубрикант.Преди се овлажнявах доста сега не много е кофи :(

Заглавията на темите трябва да са описателни!
редактирано от Punisherrr

Bellatrix
09-12-2009, 18:40
Ако толкова те притеснява се посъветвай със специалист.
+1.
И на мен ми се е случвало и поприцип стига да не е абсолютно винаги така не е сериозен проблем и е нормално.
Съвет: Купувай си Спортекс, те имат и лубрикант в кутийката за такива случаи.

monincetyyy
09-12-2009, 19:09
+1.
И на мен ми се е случвало и поприцип стига да не е абсолютно винаги така не е сериозен проблем и е нормално.
Точно така :)

Alhimikat
09-12-2009, 21:18
Явно не се възбуждаш,само си внушаваш... :-D

amk933
09-12-2009, 21:55
Ами или имаш някакъв гинекологичен проблем, или приятелят ти не се "труди" достатъчно или просто си се овлажняваш по-малко. Според мен е или второто (най-вероятно) или третото. Ако е второто отдайте се малко повече на любовната игра преди да ръгате чушки в боба. :D Ако е третото ползвайте някакъв лубрикант на водна основа, за да не ви се скъса презерватива. Ако имаш съмнения за първото по някакви други симптоми иди на добър гинеколог! :)

Komar
09-12-2009, 22:18
Мобил 5w-40 полусинтетика.. 62 лв. лотарчето.... по 5 капки.. слагаш и не береш грижа!

Bukmop
09-12-2009, 23:10
+1.

Спортекс .... :-x Зимаите Дурекс и лубрикантче дурекс ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ

Amateur
09-13-2009, 01:05
Лубрикант,или приятелят ти да поработи повече с език!

pisentseto
09-13-2009, 07:06
Не се притеснявай и аз съм така като теб,преди се овлажнявах ,а сега не карай приятеля си да те л''е
ако не иска има лобриканти за тая работа

Bellatrix
09-13-2009, 07:51
+1.

Спортекс .... :-x Зимаите Дурекс и лубрикантче дурекс ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ
И Дюрекс, и Спортекс са еднакво добри. И на двете сме били, и с двете проблеми не е имало. Разликата е само в цената и в лубриканта.

Zaharinka
09-13-2009, 08:12
Не се притеснявай и аз съм така като теб,преди се овлажнявах ,а сега не карай приятеля си да те л''е
ако не иска има лобриканти за тая работа
Секса не е само едностранен ако той не и прави готино защо тя пък да му прави.Ако проблема е в приятеля ти поговорете,че не ти отделя достатъчно внимание,ако не купувате 1 лубрикан на водна основа и сте тип-топ

JekoV
09-13-2009, 08:57
Колкото и глупаво да звучи, аз лично смятам че може да е от нисък прием на течности.Особено в тези жеги в ,който трябва да се пие над 2 литра и половина дневно.Ако дори 2% от нормалното ниво на течностите изчезнат следват доста сериозни последствия -Слаба концентрация,главоголие,па метта става неуслужлива,трудно се мисли.Ако не се вземат мерки има опасност от аритмия и тн.Ако не вярвате проверете.Та смятам ,че ако в последно време не си приемала достатачно течности това е решението.

shaggy
09-13-2009, 11:47
Свинската мас ще ти свърши добра работа !

dif4u1912
09-13-2009, 13:47
ако се притесняваш толкова много от това иди на специалист...както се казва всеки организъм е различен а и наистна може да има повече причини...ако приятеля ти иска да действа по бързо и не се труди както вече ти спонеха по горе....аз лично не виждам нищо ненормално в това ;)

CrazySweety
09-13-2009, 15:04
Явно не се възбуждаш,само си внушаваш...
+100
и аз така си мисля :(

Fiki_
09-13-2009, 20:02
Това пък в никакъв случей не означава,че не си възбудена!!!И на мен ми се е случвало веднъж,два пъти,но си има лубриканти за тая работа,спокойно мацка :-)

ina88
09-13-2009, 20:47
Сигорна ли си че се възбуждаш