View Full Version : <33 приготовления за 15ти ..
Как сте .. Останаха само 2 дена .. Нервни ? ? Стресирани ? ? Не ви пука :Д .. се тая ..
Знаете ли как ще се обличате / а и да .. какво ще е времето ? :Д /
Нокти .. прическа ..
По дяволите май съм доста стресирана :Д:Д
Нямам търпание да се запозная с новия клас но .. и малко ме е страх :Д / дори нз защо /
оооо ф ф се тая няма да ме разберете .. тааа стига съм ви досаждала (:
Успех !!
smiirnoff
09-13-2009, 14:41
Спри!
има си теми, където да досаждате, за к'во прайш нова ..
ThePowerOfLove
09-13-2009, 14:41
Никак не ми се почва :? ама никак!! :(
Може би ще съм с униформата..
aloveyou
09-13-2009, 14:53
Не ми пука изобщо :shock: :lol:
ше стана сутринта, ше отида до кенефа, ше си изпия кафето, ше си измия зъбите и ше се пореоблека... ше отида с един приятел с колата му, че иначе наще мноо рано ше ме паркират там... мда, общо взето това...
някой ако се интересува, мога да кажа и какво ше правя в тоалетната, ама силно ме съмнява да има такива :D
buttertoast
09-13-2009, 15:10
викат ни в 9,ще стана в 8:30,ще ям,ще нахлузя първите дрехи,които мерна и ще закъснея с 20 мин :)
Unendlich
09-13-2009, 17:51
Ахахах, всичко е готово, викат ни в 9, но аз ще ида в 9:30 - 9:40 когато са им свършили тъпите речи на цели 4 езика (че сме езикова гимназия) и отивам само да целя зайците с моркови и да се видя с колегите, ще направим купона и така ;р Иначе ми се ходи .. 8)
smiirnoff
09-13-2009, 17:58
Ахахах, всичко е готово, викат ни в 9, но аз ще ида в 9:30 - 9:40 когато са им свършили тъпите речи на цели 4 езика (че сме езикова гимназия) и отивам само да целя зайците с моркови и да се видя с колегите, ще направим купона и така ;р Иначе ми се ходи .. 8)
ти умнико чете ли какво е решението на МОН ?!
вече има поведение , ако не отидеш ти го намалят и изгаряш .. ти прави к'вото щеш ; )
ThePowerOfLove
09-13-2009, 18:00
кво поведение о.О :D
j_adore2
09-13-2009, 18:05
^^ Кой ще те види на 15 кога точно си отишал :lol: Такава лудница става че не можеш и да си намериш целия клас ... ;)
freakrocker
09-13-2009, 18:06
само мене ли ме викат в 8,15 :shock: :shock:
revolver
09-13-2009, 18:08
Ще стана,ще отида до кенефа,щеси измиа зъбите,ще си сабоя гащите и ще отида гол да даскало! :grin:
rachel_billson
09-13-2009, 18:10
Еми няма начин,ще се ходи.
ver0nika_
09-13-2009, 18:11
Не си само ти - споко! :wink:
А аз трябва да съм в даскало в 7.40. :(
девети 15 септември ... дано е слънчев ден
макар че се съмнявам . . винаги е дъждовно
не съм стресирана и нервна ...
не знам как ще се облека заради променливото време
дано е забавно .. ще се видя с приятелите от училище-хубава страна
ще скучаем няколко часа в класната стая и двора слушайки химна и думите на класната - не хубава страна 8-)
yoanamp3
09-13-2009, 18:51
Няма какво да се претесняваш пък ти....
На мен пък ми се почва. Избрала съм си мн яки дрешки..
Ама малко се притеснявам за у4енето :?
Avangard
Специално за 15 съм си купила дрехи :) ...дала съм пари за учебници ..купила съм си чанта :) ...абе общо взето съм се подготвила :-)
yoanamp3
Няма какво да се претесняваш пък ти....
На мен пък ми се почва. Избрала съм си мн яки дрешки..
Ама малко се притеснявам за у4енето :?
бахти тоя 15ти сеп. стана като абитуренстки бал.. специални тоалети и прически АХХАХААХ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
ааа не ми пука особено аз даскалото го карам горе долу като ваканция...ама иначе и нас ни викат в 9 и мисла да ида... да се видим с другите индивиди от класа. 8)
elito0o0o0
09-13-2009, 19:40
[ 8-)
Mar71n4y
09-13-2009, 19:47
стига е остава 1 ден дайте да му се насладим...последния момент ще му мислим на 15 :booooomb: :D
ThePowerOfLove
09-13-2009, 19:50
бахти тоя 15ти сеп. стана като абитуренстки бал.. специални тоалети и прически АХХАХААХ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Да бе :D И на мен ми е смешно как някои хора го взимат толкова сериозно. Това е просто един обикновен ден. Мен ако питате никъв празник не е, по-скоро е траур
Beautyful
09-13-2009, 20:00
Абе,народе кво се поръквате..Егати работа,егати приготовленията :razz: :lol:
Нокти .. прическа ..
По дяволите май съм доста стресирана :Д:Д
Нямам търпание да се запозная с новия клас но .. и малко ме е страх :Д / дори нз защо /
оооо ф ф се тая няма да ме разберете .. тааа стига съм ви досаждала (:
Успех !!
1.много филми гледаш !
2.едва днес реших как да съм .
3.тва за ноктите ме разби :lol: :lol: :lol: вие сте ку-ку 8-) честно.
4.тва да не е бал ,е .ебаааси хората ,пфуу.
8 клас били,зайчеНЦА били ,откачалки били.
то не бяха теми ,не беше чудо !!.
и ко и аз съм 8 клас и кво ,парад ли да направя ?!
ае събудете се !
тва е реалност ,не филМЧЕ ...
ANTIHUMAN
09-13-2009, 21:10
teenems за някой това си е цял спектакъл! :lol:
А на момичето където написа, че химна е било досада, мога да ти кажа, че си ужасно тъпа крава!
Аз съм 12 клас! Отивам заради зайците и съучениците!
kuklichka_bg
09-13-2009, 22:27
Все ми е тая.....
но пък от една страна искам да почваме,че да се разсея от случващото се сега. :)
в момента има по-важни дни от 15-ти ,а това са 17-ти и 20-ти ,така че 15ти просто ще се разходя до даскало с мисъл за тези два дни 8)
ае честно казано не съм бил толкова лигав нито за изпитите, нито за първия учебен ден в новото даскало... пф, някои го приемат като бразилски сериал... ся ше си намерят.. кви бяха те - Лупита, Барбита, Кифлита, Кроасаниньо, Педро... пф ииидиотщинааааа :shock:
Biskfitka
09-13-2009, 22:59
Ми като всеки път когато излизам...;д Ще станаа-банята-дрехи-грим-коса и Ауей 8-)
chemist9009
09-13-2009, 23:06
Какви приготовления ??!?!?!? ставам каквото хвана обличам не ми пука :D :D :D тъй или иначе ще е голям купон :D :D :D
sexyyyy93
09-13-2009, 23:08
Оооо,вече съм си купила дрехи за 15,изкуствени нокти,прическа съм си измислила сичко от-до! :grin: Само сутринта ставам душче,малко грим,нахлузвам дрешките и заминавам на есен с песен :razz: !
chemist9009
09-13-2009, 23:11
Какви приготовления ??!?!?!? ставам каквото хвана обличам не ми пука :D :D :D тъй или иначе ще е голям купон :D :D :D
mirelinda
09-13-2009, 23:32
За дрехи - както обикновено - дънки тениска маратонки и евентоално суитчър според времето
Нокти- нищо особено
Притеснение - Честно казано още не съм се настройла на вълна училище, ама иначе не съм притеснена.
Аи честно казано на 15 отиваш да ти кажат временната програма да се видиш с класа и това е за 1 час работа. Само дето ще трябва да ставам в 8:30 аз както съм свикнала да спя до към 2 няма да е много лесно
Сичко съм измислил. Ставам зимам си душ , ям , зимам наргилето в раницата и трагвам. Пуша 1-2 наргилета в градинка до училището, да се настроя и влизам с 1 час закаснение , за да изпусна речите и тея глупости. И после става интересното 8) Сяка година по 1 и сащи начин :grin: :grin: :grin:
remix1912
09-13-2009, 23:54
Тура си новите парцали един чорап на главата една краставица или банан в раката и тръгвам да трепа
изобщо не ми дреме кой ще видя, кой не .. кой ще ме погледне на криво, кой не ... :lol: :lol: :lol: и тия от класа не искам да ги виждам .. абее най - добре да го пропусна ... :lol:
п.с. нокти? прическа? облекло? .. WTF??? :shock: :lol: :lol: :lol:
В 9 сутринта надали ще си мисля за това ... :lol:
да не забравим и букета моркови, който ще поднесем на зайците :D
да не забравим и букета моркови, който ще поднесем на зайците :D
хах аз казах и по - рано какво ще им поднеса ... :lol:
по едно въже да се обесят на тях ... :razz: :razz: :razz:
п.с. нищо лично към никой ... :oops: :lol:
freakrocker
09-14-2009, 08:23
за дрехи-ще извадя нещу утре сутринта... нокти...не смятам да се праа на орел прическа... ке си хоа и несресана ако тряя 8-)
Аз за всеки първи учебен ден си мисля какво-що, така че при мен нищо ново.
Не знам кой ми говори за филми и кой не, обаче за мен лично това е вълнение и аз си го преживявам, пък който както иска нека го приема...
К'во се питаше ся.. а, да. :D
Ще отида с черен панталон, червена риза и бежово сако. И маратонки. Вероятно ще нося и чанта, че ще трябва да нося разни неща.. (под разни неща имам предвид вода, чадър, картони, снимки, документи и етц, а не гримове, както вероятно някой си мисли)
Ъъъ, грим? Пф, няма да си слагам нещо по-различно от винаги.. Косата.. ще я изправям, но и т'ва не е нещо ново.
И това е.
Не смятам, че е кой-знае какво усилие..
LoveRetroMusic
09-14-2009, 08:40
ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛ .. fuck school :smt034
bloodfrozen
09-14-2009, 09:43
А пък аз ще вдигам знамето и ще ми се наложи да бъда с униформа. 8-)
офф отначало мислех да се понаглася повече, ама нещо ме мързи, кво ще се глася за да ме видят некви идиоти, повечето от които не мога да ги понасям :-D Ще си се облека с дънки, тениска, суичер и маратонки, сиг ще си изправя косата де, но аз тъй или иначе често изправям. А и хилари даде прекрасната идея за въжето, щото те наще зайчета като си видят новото "прекрасно" училище ще им се иска да се обесят :D :D :D
TheMostBestest
09-14-2009, 09:47
Не съм стресирана, но не ми се и ходи.
Любопитно ми е за новите момчета, както и дали 1 съученичка си е издържала изпита. Гадно ми е заради някои даскали, чиито фейсове ще трябва да гледам отново в продължение на тоолкова време.
Иначе, ще бъда с униформата и тва е.
elisa_fenka
09-14-2009, 11:53
добре че сме от 17,30 че иначе нямаше да имам време нито за косата, нито за грима, нито за нищо :shock:
скачам в некви парцали дънки ли ша е анцунг ли ша е квот открия и ....
''от шибаното гето до център слизам пеш''
едно козче по пътя за стимул
и с надежда да стигна преди сичко да е свършило :-D
само мене ли ме викат в 8,15 :shock: :shock: i men (:
djorkata
09-14-2009, 13:34
Какви приготовления ??!?!?!? ставам каквото хвана обличам не ми пука :D :D :D тъй или иначе ще е голям купон :D :D :D така е . :D . няма какво да се приготвяям специално за тфа даскалоо .. Някфа тениска Дънки нахлузваам кецовете ии бегаам 8-)
Аз съм ужасно стресирана, защото трябва да изнасям речи пред цялото даскало... Иначе, колкото до облекло - не е нещо кой знае какво или прическата... Ся се чудя да купувам ли букети... Айде ще взема, че да не ми се обидят нещо даскалките... Иначе стомахът ми е свит на топка, защото нямам много дар-слово, че да изнасям лекций пред всички, но... Какво да се прави...
мен в 8.00 :-P
SorrowNeverDies
09-14-2009, 15:36
и мен :lol:
JCoutureJunkie
09-14-2009, 15:55
Нас ни викат в 9.Миналата година бяхме след обяд и поне можех да се наспя.Хубавата новина е,че поне вече не съм заек 8-) :grin: :D Откога чаках този момент 8)
За дрехите - просто дрехи,които смятам да нося и по-късно.Нищо особено.Само че са нови.Винаги като ходя на подобни "мероприятия" гледам да нося нещо,с което да ми е удобно.
За косата - днес ходих на фризьор,защото тази вечер сме на купон(а все по-рядко се случва) и реших да ми накъдрят косата.Ако до утре остане нещо ше се радвам,ако ли не - здраве му кажи.
Нокти и др. подобни - аз винаги си ходя със светло розор/безцветен лак тъй че...
Пожелавам на всички една успешна нова учебна година с по-малко притеснения,повече късмет и по-добри резултати накрая :-)
Хорааа спешн0о0о HELP до момента мислих и се чудя утре как да съм облечена дали с черни дънки и бяла риза или с розови дънки приемрно и сличер плс помагайте :-) :-) :-)
freakrocker
09-14-2009, 15:58
mii q se snimai da ti kaja 8-) ina4e vij utr3 aky e studeno ... oble4i suit4er ako e toply riza
и мен :lol:
попринцип не трябва ли да сме в дворовете в 9 ?
мене ме извикаха в 8,30 :x
Вече се лакирах 8-) ,косата утре ще я правя
аз се изкъпах... до нова година нямам грижи :lol:
ае кво толкова за утре о.о все едно е кой-зная къв ден... представям си на завършването на 12 клас какво ше сте о.О
JCoutureJunkie
09-14-2009, 16:18
О,btw ето какво правя аз ако нямам време да се занимавам с косата си.В случай че на някого му потрябва за утре...
Вечерта си мия косата,чакам да стане влажна,слагам малко пяна,правя две плитки и евентуано суша.На сутринта само разплитам и пръскам съвсем малко със спрей.Стои цял ден и съвсем не отнема мн време.
мноо полезно, аз както се подстригах днеска късо... тва с плитките ше го проам :D
BlueAvalanche
09-14-2009, 16:38
ЯКо съм стресиран, под напрежение съм дали ще има руси зайчета 8-)
Ставам, измивам се, обличам нещо, слагам малко спирала за очи може и молив, слагам слушалките в ушите, паля цигара и заминавам. 8-) 8-) 8-)
ЯКо съм стресиран, под напрежение съм дали ще има руси зайчета 8-)
Az sum ruso zaiche xD ;dd
Jumbie483
09-14-2009, 17:20
Само дрехите си изгладих.. и една химикалка си купих. Това ми бяха приготовленията :D
Утре, като стана ще закуся, ще повися малко пред компютъра, ще си измия зъбите.. ще се облека, слагам спиралата, вземам тетрадката и химикала и заминавам..
Не се притеснявам.. 8-)
moon_flower
09-14-2009, 17:28
Кви са тия проготовления,кво е тва чудо...
Аз тетрадки не съм си купила още... :D А авторката за маникюр и дрехи се притеснява.Аз като стана от леглото ще отворя гардероба,ще изровя първата тениска и някакви дънки и готово.
А иначе ми е кофти,защото ще трябва да ставам рано,а и няма да мога да се мотая по цял ден нагоре надолу.Нищо..още 1 година и край.
sladur4etyYy
09-14-2009, 18:50
се ми е тая, че почваме, само не знам как ще стана, че да ида в 9 и нещо там.. аз през лятото свикнах да спя до 2 :D иначе не знам с какво ще се обличам, ще си изправя косата, ще се гримирам, ще се срещна с едни приятели и заминаваме към училище да видим кво са ни подготвили тази година :D
ми приготовления съм правил.. аз под тва разбирам да си купя дрешки ала бала.. то само за 2-3 дни си купих - 2 чифта дънки,2 чифта кецове,2 блузи,1 суичър,2 тениски,портфейл и тва е май.. 8-) в ново даскало съм но 1 лист и 1 химикал ми тряят само 8-)
не ми се става толкова рано,започваме в 8.30 :shock:
Грам не ми пука!!! :lol: С тоя клас съм вече 3та година и няма да тръгна да се глася за това стадо(включвам и себе си в бройката :D ) Лакирала съм се с най - олигофренския лак, който успях да намеря, а за дрехи не съм и мислила, щото не ми дреме :D Но те разбирам и аз в осми клас бях на тръни. Споко, никой няма да ти гледа ноктите, почти всички ще са изпаднали в тих ужас както ти! :) Успех
Stracciatella
09-14-2009, 20:30
Нищо особено.. дънки, тениска и това е..
FuCkInBuBbLeGuM
09-14-2009, 21:54
Ставам в 7.30, мия си лицето, зъбите... Оправям си ноктите, че ги изгризах от нерви, обличам униформата, взимам цветята от цветарката и бавно славно се запътвам към даскалото. Голямата философия.
bybit0o0
09-17-2009, 16:27
Да бе :D И на мен ми е смешно как някои хора го взимат толкова сериозно. Това е просто един обикновен ден. Мен ако питате никъв празник не е, по-скоро е траур
да бе гледам ги на 1вия учебен ден някакви рокли грим 3 тона токчета прически сияят...все едно е последния учебен ден а то кво..ко толкова се правят.. :?