View Full Version : Как да предразположа майка си?
agapiseme
09-15-2009, 13:00
Здравейте.
Моята история е следната - с майка ми се разбираме добре,но тя е доста консервативна по отношение на връзките.До този момент не съм си имала истинско гадже(имах едно,но бяхме гаджета на думи) и не искам да крия това от нея.Първо не обичам да я лъжа,второ - в един момент ще разбере и ще стане неприятно.
Чудя се как да й го кажа ,за да го приеме по-добре.Момчето е пет години по-голямо от мен и тя ще си мисли,че той само ще ме притиска за секс,т.е. не ,че не вярва на мен,а не вярва на него.Да,така е,не го познава,но тя не познава никого - дори приятелките ми.И то по нейно желание - просто не желае да ги познава.Нейна си работа защо - всеки си има странности,но въпросът беше как всъщност да я предразположа да не ме тормози за приятеля ми и да не ме ограничава в други сфери,за да "си седна на задните части".
Благодаря на отзовалите се.
Alhimikat
09-15-2009, 13:14
Еми например,можеш да се бунтуваш,ако ти каже няма да излизаш или нещо такова да правиш обратното на пук...(пробвано е от приятел-работи)
Друго,което е можеш да и обясниш,че ако държи дадено куче нон-стоп вързано в деня,в който то се развърже(като станеш на 18 или започнеш самостоятелен живот) ще дивее и ще прави всичко,което му е било забранявано до този момент...
В краен случай пускай всичко,което казва покрай ушите си и да не ти пука...Тя те обича,ти нея-също...И двете го знаете това,така че споко ;)
Надявам се да съм помогнал
nicolepcd
09-15-2009, 13:14
Първо кажи на колко си години, защото ако си на 13-14, и аз бих се притеснявала за дъщеря си и едва ли нещо би могло да ме предразположи. А иначе ако си по-големичка - просто поговори с нея, друг начин просто няма. Ама си поговорите на дъъълго и на широко, кажи как се чувстваш... ако не те разбере - изчакай да се изнесеш от вас и тогава си хващай гаджета :D
Ако си под 16 по-добре го забравяй тоя...
iiordanova
09-15-2009, 15:34
На колко си години ?
Ако си малка просто забрави майка ти да се съгласи .. :?
agapiseme
09-15-2009, 15:37
Не съм малка,просто тя е консервативна.
Какво точно да й кажа,т.е. в каква насока?
изчакай малкои после и кажи ,моята майка е същата и не и казах за 1вата си приятелка веднага а изчаках подходящия момент и и казах: мамо имим си гадже-2 години по-голямо от мен и преди да кажеш нещо да знаеш че не сми го правили така че няма за кво да се притесняваш (тогава бях на 13) и тя го прие нормално :-D
Не съм малка,просто тя е консервативна.
Какво точно да й кажа,т.е. в каква насока?
Не, малка си! Щом си мислиш, че не си, значи си! Щом те е страх от реакцията на майка ти - малка си. Ако си порастнала, няма да се влияеш от мнението и реакцията на майка ти.
Иначе просто й кажи, че имаш "гадже", което е 5 години по-голямо от теб и "не" е с тебе за секс. Предполагам, че е на 19-20 години човека и няма да те изтрае дълго. Също предполагам и че е доста зле, щом се е хванал с 5 години по-малка от него!
lolichkazdro4oholichka
09-22-2009, 08:03
така аз ходя с човек който е с 4 години по-голям от мен и кфо тва ще рече че е зле... ок мерси незнах ... :lol: има момчета и момчета ... щом иска да е с теб това е хубаво :) ... но ходи с него месец и тогава кажи на майка си ... "Мамо имам си приятел казва се Пешо и е на 18 години, ходим вече месец и не е с мен само за да спи с мен... " :oops:
FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 16:40
Ако си на 17-18 не вярвам, че си имала 1 гадже и то само на думи.. де да знам. На колко си се пак.
agapiseme
09-22-2009, 22:19
Boyd
Не съм малка на години,на разум все още може да се спори.Помня какъв жесток скандал направи майка ми за предишния ми приятел - тя е на принципа " няма брак - няма секс" и търсех съвет как да се измъкна от ситуацията.Все пак живея под нейния покрив и трябва да следвам нейните правила.Явно няма как да получа съвет,сама ще си сърбам попарата.
Благодаря и за няколкото окуражения,които получих,полезни са все пак Smile
П.П. На почти 19 съм.
bqsna_teenagerka
09-23-2009, 08:01
Леле...майка ти е луда,как така не желае да познава приятелите ти и не уважава избора ти за гадже? Ами..седни и поговори с нея като човек,егати едва ли си малка. а ако не те разбере,просто щом не желае да знае нищо за приятелите ти,значи не й е нужда информация и за момчето с което излизаш,в крайна сметка..приятелите са много по-важни,ако тя не проявява интерес към тях,които са ти едва ли не "околната-среда" какво д аговорим з априятелят ти! а ако ти си на 14-15 а гаджето ти на 19-20...няма да коментирам,тук аз също ще имам предрасъдъци! но ако си на 18 а гаджето ти на 23.. .това е друго :)
bqsna_teenagerka
09-23-2009, 08:03
Boyd
Не съм малка на години,на разум все още може да се спори.Помня какъв жесток скандал направи майка ми за предишния ми приятел - тя е на принципа " няма брак - няма секс" и търсех съвет как да се измъкна от ситуацията.Все пак живея под нейния покрив и трябва да следвам нейните правила.Явно няма как да получа съвет,сама ще си сърбам попарата.
П.П. На почти 19 съм.
Леле...в такъв случай защо подяволите тя се отнася така с теб,ти си пълнолетна имаш право да правиш и секс и да имаш и приятел о.О обясни й,че не можеш цял живот да бъдеш малката й невинна дъщеричка!
Boyd
П.П. На почти 19 съм.
Може да спазваш нейните правила, но правилата за къщата, защото ти живееш в нейната къща. Щом тя не живее твоя живот, значи тя не може да ти казва какво да правиш с него. Не тя ще прави секс с приятеля си, а ти, така че не трябва да ти пука к'во мисли консервативната ти римлянска майка. Дай да се женим тогава за всяко гадже, за да можем да спим с тях! Малоумие!
Четно да ти кажа,хората от страни някой път виждат по-добре как стоят нещата,не е лошо да се вслушваш и да внимаваш,за да не пускаш тема в раздел секс,свързана с бременности и подобни.
по темата-не мисля,че има начин.Или го приема,или не... :-o