View Full Version : Мммм,един въпрос
DieselBlood
09-15-2009, 20:35
Абе неска си лафим с един приятел и той вика,че като си праел секс си свършвал по-бавно,от колкото като биеш чекии. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Върно ли е ту,бре хора???????????????????
Е мн ясно :grin: Най-малкото като мърдаш 1 част от тялото (ръката),а не цялото тяло....по-лесно ще да е...и => по-бързо.... :-D :D
секс правил ли си? :lol:
+
:lol:
TheLegend
09-15-2009, 22:18
добър въпрос =D>
сега чакаме отговора :D [-o<
KokoDjambo
09-15-2009, 22:52
Е мн ясно :grin: Най-малкото като мърдаш 1 част от тялото (ръката),а не цялото тяло....по-лесно ще да е...и => по-бързо.... :-D :D
Баш,баш си е така!
По принцип от чекия се свършва по бързо,но ми се е случвало и по време на самият акт да свърша по-бързо, отколкото когато мастурбирам.Случвало ми се е само един път де ама имаше защо.По време на любовната игра женската ме превъзбуди яко :oops: И при мен.... само че не бях бил чекии 1 седмица и напрао като бях като динамит с закъснител. :D
Youth_boy
09-16-2009, 12:29
Яките теми започват да нарастват,продължавайте ... :grin:
+
+
+
А вие задавате тъпи въпроси,мноо ясно че не е,след като пита от кое се свършва по-бързо.И все пак нали форума е за тва,да се учат хората,кво го нападате всички.
DieselBlood
09-16-2009, 14:05
Не съм и какво от това??
gangsterpimp
09-16-2009, 14:10
еее пич@га дреме ти ъе ко се чудиш дали бавно или бързо нали свършваш пр@иш си кефа дреме ти :Д х3х3х3хе 8)
+
А вие задавате тъпи въпроси,мноо ясно че не е,след като пита от кое се свършва по-бързо.И все пак нали форума е за тва,да се учат хората,кво го нападате всички.
това беше риторичен въпрос моето момче! Щял да пита... Мятали сме му се... Ми ко да правим, бахти въпросите. Щял да ми се учи... :lol:
Не съм и какво от това??
е ми прави секс и тогава ще видиш какво е , може и да свършваш за същото време както при чикията , но може и да не можеш да свършиш. Знаем ли те колко ще си възбуден, какво ще е момичето и т.н.
+
koi go e napadal be momko :lol:
Вечерта му се метнах с ножа http://www.websmileys.com/sm/violent/sterb069.gif :lol: