Влез

View Full Version : Help:Как да го заговоря?

schrei
09-16-2009, 12:38
Въпросът е ясен,но да поясня.
Има едно момче в новото ми училище,което е единственото което ми направи впечатление /въпреки,че още сме в началото/ .
Не знам как да го заговоря,а и се притеснявам,че е 12ти клас.
С няколко от приятелите му стоят на стълбите в коридора и ги виждам целия ден,въпреки,че съм на горния етаж.
В ново даскало съм и ги няма с приятелките ми с които,когато някоя от нас харесаше някого ,друга отиваше при въпросния и му казваше "обзаложихме се,дали мога да взема скайпа ти" ...
Не ми идва нищо на ум,а обектът ми се вижда доста интересен. :D
Надявам се някой да е схванал какво питам,понеже много извъртяно го обясних.
Вярно е,че днес го виждам едва за втори път,но ...

П.П. Не бях сигурна къде да пусна темата - дали тук или в "Любов"

schrei
09-16-2009, 12:56
Климент :lol:

diksi
09-16-2009, 13:25
Ако го видиш да върви сам срещу теб, блъсни го и виж какво ще направи.. като те погледне кажи нещо от сорта на здрасти ` може да му кажеш че го познаваш от някъде, естествено той ще каже че не е вярно` тогава е точният момент да кажеш - Ми да се запознаем тогава` ...Приятно ми е, (името ти)! И така...

it_ends_tonight_
09-16-2009, 13:40
8ми клас ли си? Моля те, не повтаряй моята грешка от 8ми клас, като се улюбих в един 12класник. Не се хили тъпо като го видиш, не се й върти като пумпал и не захлюпвай глава у мозайката на пода, когато се разминавате, не разказвай за него на всички познати на познатите ти... Всъщност съмнявам се, че би го направила, ама аз бях загубена и направих тва и още много, с което не си спечелих много добра представа за мен пред него.

schrei
09-16-2009, 13:44
Една приятелка вика "Моля те,спри да говориш за нешо,вече."
Викам си "та аз още не съм почнала :lol: "
Странно е... : D

zagadkataa
09-16-2009, 20:27
1 година 2ри ден мамка му и ти вече смяташ да пускаш мрежи хахаха доста смело ... но все пак изброените горе вариянти са доста доби ... може би и аз бих използвала някои .. :grin:

lisi4ety
09-16-2009, 20:39
омг :booooomb: поредната хлапачка влюбила се без да го познава :-s
ОМГ поредната кифла (като гледам ника с две години по-голяма от момичето) се обажда неподготвена. :-D

schrei
09-16-2009, 20:59
^ не съм се влюбила :D доста повече време ми трябва ;)
Ако го видиш да върви сам срещу теб, блъсни го и виж какво ще направи.. като те погледне кажи нещо от сорта на здрасти ` може да му кажеш че го познаваш от някъде, естествено той ще каже че не е вярно` тогава е точният момент да кажеш - Ми да се запознаем тогава` ...Приятно ми е, (името ти)! И така...
Хах,добър вариант,ама ако каже,"възможно е .. " или "може и да сме се виждали" 8-) трябва да го дообмисля това :Р
но дори само това как ще ме погледна,би ми помогнало доста.Би ме ориентирало,поне. :)
Едва ли ще го видя сам,но и с приятел да е...
1.П.П.надявам се от момчетата с раста да не са много по-различни от тези без.
2.П.П. ^ направооо се изказах :D

омг,никога не съм очаквала,че аз ще пусна такава тема :lol:

KadifWerewolf
09-16-2009, 21:08
ТИ СИ САМООО ОСМИ КЛААС!

Tempest
09-16-2009, 23:04

очаквах още тъпи изказвания от твоя страна :D момичето си е казало, че иска да го заговори, защото й е симпатичен, а не щото го обича безкрайно.. о.О

по темата - ако е с приятелите си не е добра идея да го заговаряш, но ако е сам - действаш по дадените ти напътствия...

ако на думите ти "май сме се виждали някъде" той каже "може" или "възможно е" и го питаш "как се казваш" или му казваш "аз съм (името ти), да ти е познато?" :D :D

Hurtmore
09-17-2009, 06:29
Хаха, споко, и аз съм г/д в същото положение ама не е 12 ти клас... горкото момче, как ли не го тормозя ама търпи XD Ако беше друг до сега да ме е обесил публично... и от това можеш да си направиш извода, както ти казаха блъсни се в него или го сръгай с лакът... или му викни нещо от рода на "баткоо", и примерно ти каже "какъв батко съм ти" или нещо такова му казваш "ами не ти знам името и..." започваш да се представяш. Звучи тъпо ама действа,на мен ми го направиха с како... :D

Force_bladeR
09-17-2009, 09:36
ОМГ поредната кифла (като гледам ника с две години по-голяма от момичето) се обажда неподготвена. :-D

Може ли баничка? Кифлите не ми харесват.

vampire_girl_
09-17-2009, 17:40
кой?кой? :-o