View Full Version : Как да НЕ се срина психически
uSmivKaLovE
09-17-2009, 12:01
Не знам всъщност с както по-точно можете да ми помогнете. Аз сама трябва да си помогна, но не се получава. Събирания, раздели, раздели... той ме срина... не знам какво иска, какво чувства... дали изобщо още съм за него онази, която бях. Ту се държи безразлично, ту виждам смисъл в очите му. Уж се събрахме, а отново се чувствам така сякаш ме е зарязал... почти не ме търси... а уж ме обичал. Писна ми... не мога да мисля за друго, да спя, да ям. Бяхме заедно почти 10 месеца... или още сме?! Знам ли, а дали той сам знае... Заедно ли сме, не сме ли? Боли ме като си помисля за него... за всичко с него... сърцето ми се къса, че толкова много го обичам. :cry: :cry:
Иде ми напук на него да хвана първото момче, но не. Искам само него.
Как да разбера истината...?! Един задаван въпрос, на който след хиляди разговори пак не можах да отговоря, а отстрани чувах само:внушаваш си. Да, внушавам си че не е същото. :cry: Че хубавото се срина, с него и аз. Какво да направя, кажете ми. Как да не се срина напълно... аз вече съм развалина... поне така се чувствам. Дори да съм стъпала на земята, не я усещам. Сякаш съм в някакво друго измерение... Колкото и лапешко да ви изглежда, се чувствам точно така. :cry: :cry: :cry:
lubomirky
09-17-2009, 12:39
Не бъди лигла.
Mr_Crowley
09-17-2009, 13:00
Намери си занимание!
И стига с тия тъпотии - мисля, че трябва да се намали и ТВ-то, защото явно не ти се отразява добре. :-o
milan4eto
09-17-2009, 13:13
И аз съм изпадала в подобна ситуация :( Единственото нещо, което мога да те посъветвам е да се опиташ да поговориш с момчето,да го попиташ дали той те обича и има ли смисъл да сте заедно, след като той не те търси. В случай, че го овърта и не ти отговаря по-добре приключи всичко. Няма смисъл да продълважаш да се мъчиш :?
Priceless
Стегни се ;]
GossipGirl89
А защо просто един път завинаги не сложиш край на всичко това? Сама казваш, че вече не е същото и нишката явно се е скъсала... Тогава защо продължаваш да си причиняваш болка ? Мазохистка ли си или какво? Трудно е да се разделиш с някого, когото обичаш, но помисли - по-добре веднъж завинаги да приключиш с него, отколкото всеки ден да се мъчиш все повече и повече...
uSmivKaLovE
09-17-2009, 13:14
И аз съм изпадала в подобна ситуация :( Единственото нещо, което мога да те посъветвам е да се опиташ да поговориш с момчето,да го попиташ дали той те обича и има ли смисъл да сте заедно, след като той не те търси. В случай, че го овърта и не ти отговаря по-добре приключи всичко. Няма смисъл да продълважаш да се мъчиш :?Това е ... че той... страх ме е, че ще ме отблъсне отново. Празно ми е без него. :(
dimitar_ak
09-17-2009, 13:18
Миличка направо режи. В момента ти си резервния вариант, сигурното, докато той си намери друго. След като ту го има, ту го няма и не те търси, е ясно.
mOBSCENE
09-17-2009, 13:45
Стегни се ;]
titinkaa
09-17-2009, 14:22
Стегни се ;]
+2
s0seductive
09-17-2009, 14:30
На колко години си ? Знам, че е важно за теб да бъдеш с него, но пък щом си толкова нещастна, помисли има ли нещо, което да те задържа толкова много при него? Премисли нещата ...
Отрежи го, пък ако се поинтересува от тебе, значи има нещо !
Ако ли не значи си направила правилното нещо.
babyto92
09-17-2009, 18:10
Съгласна съм с GossipGirl89 аз не бих търпяла такова нещо все пак един разговор няма да навреди,но мисляче трябва да го зарежеш сега.
TaPuKaT4e
09-17-2009, 19:05
nz ama ili pogovorete ili mu tegli noja =; =; =;
metalFANjustMAX
09-17-2009, 19:29
леле регистрирах се преди някъде 5 мин и жлязох в темите щот 9 години самота ми стигат маицата му :D и ебаси да не съм попаднал на няква ЕМО тема ебаси толкова ли е зле ...немога да ям немога да спя... малиии нз на мен ли не ми е наред ам ебаси зарязваш го и тва е сиг не е толкова лесно ам вместо да си късаш нервите ебаси зарежи го като не ти е приятно с него му тегли една майна и тва е а другия изход е ваната и вените :lol: :lol: :lol: бъзик недейте така бе по полека ще измрете от нервна криза :lol: :lol:
asp1r1n94
09-17-2009, 20:09
Стегни се ;]
Ако е толкова зле положението започни да не му обръщаш внимание и виж дали ще те потърси дали ще те пита "Кво ти става напоследък?" и дали изобщо се интересува от чувствата ти.Ако не го направи тази,която трябва да зарязва някого си ти.Задай си въпроса дали вашата любов заслужава това страдание,което изпитваш САМО ти????? :? :? :? :?
LoveRetroMusic
09-17-2009, 20:12
Пък аз си мислех, че съм зле ... ;\
sladur4etyYy
09-17-2009, 22:11
Отрежи го, пък ако се поинтересува от тебе, значи има нещо !
Ако ли не значи си направила правилното нещо.
и да се поинтересува, и да не се поинтересува, и да има, и да няма нещо към нея, кво значение има, след като тя не е щастлива? щом трябва да прибягва до такива ''ходове'', за да разбере дали момчето има чувства, просто не виждам смисъл във връзката. авторке, скъсай окончателно с него. не се мъчи, няма смисъл. явно всичко, което е имало да става м/ у вас, е станало. защо трябва насила да си с него? да не би да е единственото момче на света? колкото повече мислиш върху ''обича ли ме, не ме ли обича'', толкова повече ще страдаш. скъсай го. ще ти е гадно известно време, но после ще си като нова. ;]
TheBlueAvalanche
09-17-2009, 22:31
Отново същото. "Как да не се срина психически". Еми като не си внушаваш постоянно малоумни мисли!! Престани да тъжиш за нещо, което не можеш да промениш по никакъв начин!
Искаш го, но не е същото! Е как така искаш нещо, което не ти харесва? Или искаш нещата, ама те да са такива, каквито са били еди-си кога? Какви са тези капризни глупости?! Не ти изнася - зарязваш го, и толкова! А ако толкова го обичаш и държиш на него, говори с него и това е. Така се разбира истината! А ако не смяташ, че това е чистата и проста истина, просто го отрежи! Не би трябвало човек да бъде с някого, комуто няма доверие.
Shadow1596
09-17-2009, 22:55
Отговорите на темата са лесни. Защо отговори? Еми защото :
1. Спираш да си емо
2. Намираш си живот
3. Порасваш и разбираш че реалноста не е приказка
4. Правиш нещо друго освен да се оплакваш
5. Не си тровиш живота с такива гъзове като тоя. (:
6. Пишеш по кратки теми защото ме мързи да чета. xD
IhateMYself
09-18-2009, 22:02
:-o
От това което прочетох разбрах, че ти не харесваш себе си. Винаги трябва да си в хармония със своя собствен храм. Социялните взаимоотношения оказват голямо влияние на емоционалното ти състояние. Ти си на прага на психическо разтроиство породено от.
1. Липсата на връзка.
2. Липсата на "него".
3. Съмнението каква си за него.
Гледай позитивно на нещата и се стреми за сходство между мислите, емоциите и действията.
На прост език - "ако до макс 1 седмица бившото!? ти гадже не се обади - з*еби го"
MimOSiNitY
09-19-2009, 14:02
Купи една кутия шоколадов сладолед.