View Full Version : Не е изпитвала оргазъм
maniakalen
09-17-2009, 18:59
Здравейте .... значи проблемат ми е че с приятелката ми ходим от 4 месеца и половина и нито 1 път не е изпитала оргазъм нито вагинален нито клиторен :( :( тя е на 21 и казва че никога не е свършвала ..... :( нещо в мен ли е проблема иначе като го правим пъшка и т.н добре и е но не свършва .... дали има някакъв здравословен проблем или :( моля помогнете :(
т.7
krem4et0
SuperBadSuperFresh
09-17-2009, 19:01
По вероятно е да е на психическа основа.Преди теб с колко партньора е била?
maniakalen
09-17-2009, 19:04
с 2 ма :( опитвах да и я лиж* правих го към 10 мин и не можа беше и мн добре но не можа да почуства клиторен оргазъм :(
titinkaa
09-17-2009, 19:04
оргазма се изпитва при определен период от възрастта,както при една приятелка отвори се на 17 и изпита оргазъм чак на 20г. и е била с 3-ма
maniakalen
09-17-2009, 19:08
тя е загубила детственоста си на 15 почти 16 сега е на 21 ... :( :(
Здравейте .... значи проблемат ми е че с приятелката ми ходим от 4 месеца и половина и нито 1 път не е изпитала оргазъм нито вагинален нито клиторен :( :( тя е на 21 и казва че никога не е свършвала ..... :( нещо в мен ли е проблема иначе като го правим пъшка и т.н добре и е но не свършва .... дали има някакъв здравословен проблем или :( моля помогнете :(
Чел съм в един подобен сайт,една на 27 не била изпитвала оргазъм през живота си.Други пък свършвали бързо,не знам,всеки е различен.Опитай да й намериш Г-точката,въпреки,че може да се окаже по трудно от колкото мислиш ;)
maniakalen
09-17-2009, 20:07
Мерси на всички който ми помогнаха :) значи аз пък четох преди малко че жена ха 44 години е изпитвала само 2 пъти оргазъм а през живота си е била с 8 паркниора ..... страна му работа е това жената :?
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_2236_0.html
Да. Ако решиш да търсиш Г точката,внимавай. Ако не го правиш правилно,може да получи позиви за уриниране и даже наприятно чувство при стимулацията. Ама ти не спомена,дали случайно половият ви акт е твърде кратък. :D
Ако не е ,при проникване редувай:
Туп-туп,а у лево,а у десно. В смисъл гледай да не ти е монотонно проникването.
Ако не е ,при проникване редувай:
Туп-туп,а у лево,а у десно. В смисъл гледай да не ти е монотонно проникването.
:lol:
Иначе по темата: Може да е фригидна. Има жени, които цял живот не успяват да изпитат оргазъм. Въпрос на организъм и психическа нагласа.
dimitar_ak
09-18-2009, 07:17
Проблем имате и ти и приятелката ти. Вместо да мислите как да стигне до заветното ох, почнете просто да се наслаждавате на секса. Другото ще си дойде само.
krem4et0
09-18-2009, 07:21
И? Половината жени по света никога не са свършвали с партньор. При самозадоволяване свършвала ли е? Ако не е-тогава има проблем. Ако е-нищо й няма физически, просто не може да се отпусне.
Жената не е с копчета, които натискайки да светват-оргазъм. Аз лично при секс не мога да изпитвам. Обичам клиторна стимулация. Понякога ми трябва 1 час френска любов, за да свърша, понякога 2-3 минути, а понякога просто не мога. Наслаждавайте се на секса, а не на секундите контракции на края...
Аз само при мастурбация свършвам и тва клиторно, а с партньор не мога...
LadyDi, на какво се дължи вашият смях? :)
glamouros
09-18-2009, 15:20
Според мен е въпрос на психическа нагласа. Мога да ти кажа от личен опит. Аз мислех, че няма да получа оргазъм никога... Имам предвид че с приятеля ми ходехме много дълго време и в негово присъствие наистина се отпусках, но каквото и да правеше момчето просто не можех да стигна до края... Едва преди месец - месец и половина се опитах да свърша сама без изобщо да мисля някакви работи и да се настройвам... смисъл без да се замислям за каквото и да било, и просто стана за моя голяма изненада, въпреки че вече се бях примирила... така че може би е въпрос и на нагласа и на малко тренинг...не бързайте да се отказвате :) успех!
galenata
09-18-2009, 17:05
оргазма се изпитва при определен период от възрастта,както при една приятелка отвори се на 17 и изпита оргазъм чак на 20г. и е била с 3-ма
Aма друг път.Отвориха ме на 15 и пак на същата възраст с втория си парниор изпитах оргазъм.Зависи от много неща.
travmiriaN
09-18-2009, 18:33
Винаги има 1-ви път :]
Don't worry , be happy! :)
Мога да ти кажа как да я докараш до невероятен оргазъм с ръце само за 3 минути. Ако те интересува пиши ми лично, че сега си лягам и нямам време да обяснявам.
spiderka
09-19-2009, 00:40
има няколко варианта-може да е била с партньор,който да е потиснал силно нагласата й за оргазъм,може да е на психическа основа или просто да не сте ошлайфали тънкостите в секса ви.