View Full Version : тъпата съдба ..
Ам гледам, че доста хора пишат просто така, за да споделят мъката си и понеже има нещо, което ме измъчва и реших да го споделя с вас .. :-)
Ами значи (без значи :D ) има едно момче (х) което харесвах много отдавна, но го бях забравила и преди около 10 месеца пак се появи в живота ми и чувствата ми към него се завърнаха.. нищо не стана, скарахме се и спряхме да си говорим .. след което си намерих приятел (у) , всичко беше супер, но още понякога се сещах за (х), още исках да го видя, още си мечтаех да се получи нещо между нас .. и тъкмо когато започнах да се привързвам повече към (у) и може би дори да се влюбвам се появи момчето (х) и всичко се прецака .. зарязах (у) и в момента съм сама, и незнам с кого исмам да бъда .. хем ми е мъчно за бившия ми(бяхме заедно 3 месеца), хем имам чувството, че ми се е отдала възможност, която съм чакала с години и че ако не я използвам ще бъде много тъпо и може би ще съжелявам .. и незнам какво да правя и се чувствам адски гадно и .. това е общо взето :-#
Задачката е да намерите двете неизвестни X и Y :D:D
По темата... Може би това ти е била най-грубата грешка да зарежеш Y. Сега най-вероятно ще си седиш сама, докато не ти минат чувствата към двамата.
PurpleDream
09-17-2009, 21:43
радвам се, че споделяш с нас терзанията на младата си душа... ;-)
По темата... Може би това ти е била най-грубата грешка да зарежеш Y. Сега най-вероятно ще си седиш сама, докато не ти минат чувствата към двамата.
Всъщност още мога да се върна при (у), но мога и да опитам с (х) и се чудя кое от двете да направя .. :?
PurpleDream
09-17-2009, 21:51
^ лесно, отиваш при тоя с който ти е най - хубаво, който харесваш повече и т.н....
TheLegend
09-17-2009, 21:54
^ лесно, отиваш при тоя с който ти е най - хубаво, който харесваш повече и т.н....
Изборът е твой.Успех :)
де да беше толкова лесно .. има още милион подробности с които няма да ви занимавам пък и ме мързи да пиша .. но знам, че съм мноооого прецакана и сама се прецаках де, ама от къде можех да предвидя, че това ще се случи .. :-o
PurpleDream
09-17-2009, 22:00
де да беше толкова лесно .. има още милион подробности с които няма да ви занимавам пък и ме мързи да пиша .. но знам, че съм мноооого прецакана и сама се прецаках де, ама от къде можех да предвидя, че това ще се случи .. :-o
еми ок ...стой си сама, както вече ти казаха... защо трябва да си с някой...
1-во защото не ми е хубаво така :?
2-ро защото може би това ми е единствения шанс с (х) и утре мисля да си опитам късмета :) ама все пак с него няма да е нищо сериозно .. така че си оставам сама май 8-)
ShtrudeL
09-18-2009, 07:44
Ам гледам, че доста хора пишат просто така
Нали! А аз като им го казвам,ми заключват/трият темите...
Със сигурност забрави за (у), защото е нечестно да постъпваш така спрямо него. Щом имаш чувства и искаш те да бъдат споделени с (х), тогава какво ще дириш с другото момче? Ще бъдеш с него, мислейки си за (x)?
Пробвай да бъдеш с него и забрави за (у)!
LoveRetroMusic
09-18-2009, 10:32
Гадна работа, според мен трябва да избереш, но по това което си написала си личи, че имаш чувства към Х, ама знам ли аз. 8-)
vagarious
09-18-2009, 10:42
Със сигурност забрави за (у), защото е нечестно да постъпваш така спрямо него. Щом имаш чувства и искаш те да бъдат споделени с (х), тогава какво ще дириш с другото момче? Ще бъдеш с него, мислейки си за (x)?
Подкрепям!!Или си остани сама.. :wink:
Постъпила си правилно,че си зарязала Y (ама е яко с тия букви :D )
Айде пробвай се Prince-Charmy и бегай. 8-)
sweet_sorcerer
09-18-2009, 16:10
Не е виновна "тъпата съдба",а тъпото дете....Ми като не можеш сама да разбереш ти кой харесваш,как искаш ние да ти помогнем? Онче-бонче? Седни си на четерибуквието,реши с кой искаш да си и действай!
Не е виновна "тъпата съдба",а тъпото дете....Ми като не можеш сама да разбереш ти кой харесваш,как искаш ние да ти помогнем? Онче-бонче? Седни си на четерибуквието,реши с кой искаш да си и действай!
Кога казах, че искам някой да ми помага? 8-) То си пише, че исках просто да споделя с някой, а в момента нямах с кой :)
ImmortalForever
09-19-2009, 15:19
Ох, математика... 8-)
ThePowerOfLove
09-19-2009, 15:39
Не се връщай при (у) :? Може да пробваш с (х), но не бъди с някой, който не харесваш ;)
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Остани сама.
Съгласна съм. Може би много хора не мислят така, но за мен лично самотата е нещо много по- полезно от срещата с *него/нея*. Кара те, да се замислиш къде си сбъркал, къде другият е сбъркал и да си вземеш поука. Пусни се по течението и през този период, в който си сама помисли над всичко, което си направила, , и когато сама стигнеш до отговорите на въпросите си, ще се почувстваш по- добре.
П.С: Моята история е подобна. Спри да търсиш *нещото*, и *то* само ще те намери, повярвай. :) :)
Много точно и правилно :) Спрете да мислите само за дупетата си, защото след някой друг ден като ти скимне пак нещо за (х) пострадалия ще е (у) :?
FiRe_LaDy
09-20-2009, 12:55
Всъщност още мога да се върна при (у), но мога и да опитам с (х) и се чудя кое от двете да направя .. :?
Бях в твоето положение с разликата,че ходех с приятеля ми над 1 година и реших да пробвам с бивш към когото мислех,че имам чувства ... е върнах се,ама се оказа,че не е това,което търся и за което го мислех :arrow: направих грешка и сега съм си с приятеля ми пак и се радвам,че на време се осъзнах.Та ... помисли си добре какво да правиш и с кого да бъдеш!И ако направиш грешка,дано не е късно да я поправиш!Успех :-)
"Съдба,съдба,защо си тъй жестока? Парите малко,ку...те тъй многооо." :-({|=