View Full Version : Всеки път съм друг :)
Fabolouse
09-17-2009, 22:20
Здравейте! Сигурен съм, че не се различавам с нищо от момчетата тук,нито пък съм по-специален или нещо, та :
На 18 години съм, имам скромен живот, сериозна връзка(2 години) и изневерявам.Проблема е там, че не с една или 2, а с една камара момичета, дори се страхувам сам да си призная ;\ . Напоследък се чувствам ужасно и не знам каква е причината, преди това ме правеше щастлив, а сега сякаш магията изгасна, замина си. Сега проблема е, че искам да съм само с мойта любов, а това няма как да стане, защото нещата са излезнали извън релси.Ако спра да се виждам с тях ще се разбере, по-точно тя ще разбере и ще ми стане много гадно. А и нормално ли е всеки път да се влюбвам, това проблем ли е и само аз ли го имам ? Влюбвам се в абсолютно всяка, с която бъда заедно(знаете онова чувство, което ви кара сърцето да бие и бързо, и бавно)?
много ви благодаря, от вас не искам съвети, а само мнения :)
09-17-2009, 22:45
Братле тва ми звучи малко тип ала оная история,аз печела яко кинти ама за какво са ми толкова много като нема за кой да ги харча... Ми да много ясно че ще ти стане съвестно и ще се "чукнеш" малко в главата ама май вече е късно или поне аз така си мисля... Голяма гъзария и тежкърлък е да чукаш на "лево-десно" обаче като ти спре кранчето и си влюбен,това е малко аграрно мислене казвам го без лоши чувства.
Смисъл ако си те кефи да си ебеш и си толко готин,че да ти връзват за какво ти са любови и връзки та даже и теми по форумите пускаш.
Ако искаш да си мъж и се стремиш към сериозни неща,имаш амбиции които асоциираш със семейство,деца,бъдещи взаимоотношения,общ дом и все стойностни фактори в живота ми айде то тогава ще си проличи дали те бива или не,а това че пускаш разни топици къв ебач си...Баце тука такива машини като тебе с лопата да ги ринеш не само от мъжки ами и от женски пол,дори има и изявени звезди като никове ако не верваш разгледай форума!
мисля че и това време ще ти мине....надявам се че като срещнея точнат жена ...няма да хойкаш толкова :)
thespark
09-18-2009, 01:26
ти кво са фалиш ли се :?
Ти не се влюбваш във всяка. Ако си влюбен няма да си топваш перото във всяка мастилничка,която видиш. Може би сам ше разбереш,когато наистина си се влюбил. То просто няма душа да ти даде, да и изневериш.
LoveRetroMusic
09-18-2009, 10:40
Сериозна връзка, а изневеряваш .. за мен това не е сериозна, ама знам ли аз. 8-)
Аз ще ти кажа какъв ти е 'проблема' - НЕ си влюбен, не си опознал още висотата на това понятие.
Когато гледаш с влюбен поглед момичето си, виждаш само и единствено нея. Особено като сексуален партньор - да, по улицата се разминаваш с чифт дълги крака завършващи с готин задник - но само до там. Ти ВЕЧЕ си имаш своите крачета, своето дупе, своето коремче... имаш желание да бъдеш само в тяхната компания. Всичко друго губи смисъл и ВЪТРЕШНО нямаш желание да хойкаш.
Това е проклятието на любовта! 8) Прави те моногамен. :)
sh3_1s_7h3_0n3
09-18-2009, 13:29
Това е проклятието на любовта! 8) Прави те моногамен. :)
Това много ми хареса. Прозвуча като цитат от "Сексът и градът". 8-) :-|
А пък авторът заслужава приятелката му да научи що за ... човек е. Най-искрено му го пожелавам.
Искаш мнение ли? А първо един въпрос-да не си шизофреник ?
Не заслужаваш любовта на това момиче,което явно само си губи времето с теб.
По-добре да не продължавам,защото не обичам да се държа грубо..
FromAutumToAshes
09-18-2009, 14:35
Не виждам никакъв смисъл в тази тема... Дори не знам какво целиш с нея :-o На големия ебач ли се правиш? Да определено не е любов твоето.. Не мога да бъда по съгласен с Machoka ... Разбери кво искаш и тогава прецени какво да правиш ;) Успех... дано си намериш отговорите :)
а защо не си мислил ?
дали на теб ще ти е приятно ако разбереш ,че тя ти е изниверявала с камара момчета ?
едва ли .. :?
Lincheto
09-18-2009, 15:31
не я заслужаваш :?
Казваш и в един момент:
Бейби? Аз съм тук и не искам да съм друг.
sweet_sorcerer
09-18-2009, 16:13
Тцтцтцтц.......GROW UP!
NamelessRomantic
09-18-2009, 16:14
Еми няма да го смекчавам,заслужаваш си го.Постъпил си егоистично и детински,сега ше стоиш на сухо 8-)
"Напоследък се чувствам ужасно и не знам каква е причината.."
.. че може би имаш сериозна връзка, а изневеряваш?? :x
"преди това ме правеше щастлив, а сега сякаш магията изгасна, замина си .."
нима? Принципно трябва да те прави щастлив мисълта за "твоето момиче" .. не за некви еднодневки .. :x :? :?
"Сега проблема е, че искам да съм само с мойта любов.."
нали знаеш, който си го направи сам .. никой друг не може да му го направи ... късно си се сетил .. :? :? и за каква любов изобщо говориш ти дори не знаеш значението на тази дума ... :?
"тя ще разбере и ще ми стане много гадно.."
на тебе ще ти стане гадно?? :? Айде сега си представи на нея какво ще й е и дали го заслужава?? :x
"А и нормално ли е всеки път да се влюбвам, това проблем ли е и само аз ли го имам ?"
Проблема ти е в главата .. :? и силно се съмнявам, че "всеки път си се влюбвал в тях", защото с това, което си правил си доказал, че не можеш да обичаш дори човека до теб ... :?
TheBlueAvalanche
09-18-2009, 17:27
Споделям мненията на Hilary_ и machoka...
Бтв много обичам такива като теб - карат ме да се чувствам умен. :grin:
Assshley
09-18-2009, 18:19
Ха - ха - ха! :x Първо незнам коя е тази истинска луда,която 2 години да те търпи,а ти да ходиш по к*рви! :x Ебаси глупавия си честноо .. това момиче дето си с него трябва адски много да те обича,за да ти прощава всичките тея неща или в другия случей да е същата като тебе,което ме съмнява.Апък за останалото какво да ти кажа .. доста лапешки постъпки. И се съмнявам,че се влюбваш просто всяко нещо,което не можеш да имаш или не си достигнал все още ти се струва вънлуващо и те кара да се чувстваш влюбен .. въпреки,че би трябвало при мисълта за сериозната си приятелка да се чувстваш по тоя начин.Незнам какво да ти кажа,защото момченца като тебе бол .. неразсъждаващи и в последствие осъзнали се ама късничко.И да ти кажа все едно е дали ще изневериш с една или с 'камара момичета' както ти се изрази.Все е изневяра,все е лицемерно и отвратително . ;) Незнам според мене няма как да се спреш освен ако наистина не го искаш,защото веднъж започнал ли си да го правиш тва (имам предвид да си ходиш по други и т.н и да търсиш нови тръпки ) пак ще го повториш сигурна съм . ;)
Божеееееееееееееее.. ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ... :-x :-x ВЛЮБЕН бил , моля ви се.. Влюбен таратанци.. Ся са сети за момичето, с което си от две години.. Чак ся ти стана съвестно.. :-x :booooomb: :booooomb: .. Ей такиа кат теб заслужават да ги кастрират !!! :-x Или приятелката ти да разбере, че кръшкаш.. Големи еб*чи. голямо нещо.. :? :x :booooomb:
Kukumqvka
09-18-2009, 19:39
Имам чувството,че тая тема е някаква хвалба .. както и да,според мен момичето в което уж си ''влюбен'' заслужава друго момче,което ще е само и единственно с нея.. по-добре да я боли,че си и изневерявал от колкото да живее в заблуда..
Priceless
09-18-2009, 20:02
Искам да ти окапе пишката ...
FiRe_LaDy
09-18-2009, 20:54
Нещастник!Като тебе такива много.Не ви е срам.Изобщо не заслужаваш момичето до теб и обичта й!Щяло да му е гадно,ако разберяла,а тя какво - няма да й е гадно ли?Ще се смее и ще се радва за постъпките ти?Такива като теб ги ненавиждам.Пожелавам ти наистина тя да разбере що за човек си и да намери друг,който ще струва много пвоече от теб и ще я цени,а не да й изневеява с много други.Малко ли бяха боклуците,че и още ...
guinessgirl
09-19-2009, 13:38
обаче всички как го нахранихте.. 8-)
обаче всички как го нахранихте.. 8-)
Мммм истината боли.. 8-) 8-)
moneycomeme
09-19-2009, 20:06
Кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА
.: machoka :.