PDA

View Full Version : вашето мнение

buzka
09-18-2009, 12:44
знам, че сигурно има мн.такива теми но аз искам да знам мнението ви дега а не отпреди 1,2 или 3 месеца.Та чете чета и не мога да повярвам.Кажете вие нормално ли това ,че дечицана по 10-15 год питат за секса за свирки за анално и дали сам бременна.И то не само питат ами са и го правили.Накаде отиваме с тая младеж.Аз сам на 22 и немога да го разбера.Еб-т се а още нямат цикъл леле аз незнам и затова искам да попитам вас вие какво мнение имате по въпроса.Благодаря Ви предварително :)

t0d1t0
09-18-2009, 12:47
http://img.zamunda.net/pic/smilies/slap.gif

buzka
09-18-2009, 12:51
ама ето аз за това говоря.Дечицата започнаха да се сърдят :-D :D

Passi0n
09-18-2009, 12:55
:grin:

vesela_bull
09-18-2009, 13:00
ОМГ ! ](*,)
Такива теми има навсякъде и колкото искаш сигурно си видял/а ..
Емии не е нормално за хора по-големи от 18г. За хората на по 14 е нормално , да .. Днешните деца се променят много бързо така че по-добре следващия път не питай , а просто си го знай тва ! По-натам ще стане още по-зле , споко ! :)

dimitar_ak
09-18-2009, 13:02

Не им разваляй играта де. Ние едно време на същите години още се гонихме с колелета и играехме на фунийки.

buzka
09-18-2009, 13:03
да да то нещата е ясно че няма да се оправят и че ще е по зле НЯМА съмнение

buzka
09-18-2009, 13:05

Не им разваляй играта де. Ние едно време на същите години още се гонихме с колелета и играехме на фунийки.е ми и аз за това говоря ма те се сърдят.неискат да ми отговарят нормално :D :D :D

dimitar_ak
09-18-2009, 13:19

Не им разваляй играта де. Ние едно време на същите години още се гонихме с колелета и играехме на фунийки.е ми и аз за това говоря ма те се сърдят.неискат да ми отговарят нормално :D :D :D

Ами нормалния отговор е "како играем си на нови игрички. другите са ни скучни".

PS: Всеки почва секс, когато иска. Смешното е тоталната сексуална неграмостност, с която започват да го правят

Amateur
09-18-2009, 13:54
"Кви бехме,а кви станахме" :D

t0d1t0
09-18-2009, 14:14
ти ако си на 22 то аз съм слон без опашка... Само глупости пишеш из целия форум! :-)

xRoSHaVx
09-18-2009, 14:25
саита се казва тинеиджърски проблемеи тупа ли си или не знаеш английски този саит е да се споделят проблеми тва кои на колко години прави секс мене тебе или някои друг какво ни вълнува

ByK
09-18-2009, 14:27
Еми като знаеш че има много такива теми що не се раздириш и намериш вместо да праиш нова тема ?

buzka
09-18-2009, 15:05
ама ето аз за това говоря.Дечицата започнаха да се сърдят :-D :D Ае, лапе... Недей да се правиш на голяма, щото не струваш. Ходи да си играеш с кукли.малееее много се подпалихте а защо ако не е вярно това което сам написала

glamouros
09-18-2009, 15:27
Да за мен е нормално. Ако не попитат няма от къде да разберат. По-добре е да са грамотни в това отношение от колкото след време да станат гафове. Аз обвинявам родителите ми за това че като бях по-малка не поговориха с мен на тази тема по-обстойно. Бих се радвала ако има с кой да поговоря вместо да задавам глупави и банални въпроси по форуми като този (не винаги бяха посрещани с разбиране въпросите ми). Мисля че трябва да бъдат дискутирани с повече търпение от страна на по-големите и опитните тези теми! :)

buzka
09-18-2009, 15:35
Да за мен е нормално. Ако не попитат няма от къде да разберат. По-добре е да са грамотни в това отношение от колкото след време да станат гафове. Аз обвинявам родителите ми за това че като бях по-малка не поговориха с мен на тази тема по-обстойно. Бих се радвала ако има с кой да поговоря вместо да задавам глупави и банални въпроси по форуми като този (не винаги бяха посрещани с разбиране въпросите ми). Мисля че трябва да бъдат дискутирани с повече търпение от страна на по-големите и опитните тези теми! :)ок съгласна съм ма питат след свършен факт за това питам.Не е ли по добре да си наясно с нещата да си готов за това и после да го направиш.Казвам тези неща защото моя съученичка забременя на 15 год няма никои до нея сама си гледа детето и затова ми е жал.Колко момичета са с тези проблеми.Жалко е просто.Не сам искала никои да обиждам и се извинявам ако някои се е засегнал

glamouros
09-18-2009, 15:41
Да за мен е нормално. Ако не попитат няма от къде да разберат. По-добре е да са грамотни в това отношение от колкото след време да станат гафове. Аз обвинявам родителите ми за това че като бях по-малка не поговориха с мен на тази тема по-обстойно. Бих се радвала ако има с кой да поговоря вместо да задавам глупави и банални въпроси по форуми като този (не винаги бяха посрещани с разбиране въпросите ми). Мисля че трябва да бъдат дискутирани с повече търпение от страна на по-големите и опитните тези теми! :)ок съгласна съм ма питат след свършен факт за това питам.Не е ли по добре да си наясно с нещата да си готов за това и после да го направиш.Казвам тези неща защото моя съученичка забременя на 15 год няма никои до нея сама си гледа детето и затова ми е жал.Колко момичета са с тези проблеми.Жалко е просто.Не сам искала никои да обиждам и се извинявам ако някои се е засегнал
Защо да бъде засегнат който и да било. Изказвам мнение, това е. Когато си наясно с нешата ще успееш да се подготвиш поне от части. Разбира се че няма да е 100 каквото очакваш, но поне ще имаш бегла представа. Ще знаеш къде си сбъркал (ако си) в представите и очакванията си, в последствие ще ги поправиш.

buzka
09-18-2009, 15:43
благодаря за разбирането

travmiriaN
09-18-2009, 18:03
:smt018

SummerRain
09-18-2009, 18:18
Мине се не мине време и някой възмУтен ще пусне такава тема :? ... Ти пък ако си наистина на 22 и пишеш толкова отвратително, наистина е трагично, дааа.

Hilary_
09-18-2009, 20:44
"Нормално ли е това?"

Не .. :!:

Phantom93
09-20-2009, 21:09
"Нормално ли е това?"

Не .. :!:
Точно,кратко и ясно :smt001

Amateur
09-20-2009, 22:54
Абе те тия по малките са по извратени и от нас :D

mimsssssss
09-21-2009, 10:49
първо говориш за 10-15 годишни че нямали цикъл опа чакай малко,на мен ми дойде на 8 така че тва си е строго индивидуално,второ тези момиченца не се ебат а има кой да ги ебе а те са в пубертета и тва си е на хормонално ниво,трето всеки има право на избор и тва не се влияе в кой век сме а отношението на родителите към децата.
лично аз на 10 години бях пред блока и играех с едни колички на пясъка при момчетата или на народна топка и такива.вярно е че днешната малдеж не е така но света се развива и като гледам никой неможе да ги спре с каквито и да е забрани.вие си пазете децата като станете родители,но има и такива които няма да ги е грижа.

п.п. запомнила съм че най младата майка е момиче от 3-я свят и е родила на 7г.(чернокожа),а от развитите е момиче от канада и е родила на 9г(бяла)