View Full Version : Как да сублазня едно момче
Такаммм Здравейте Как сте? Аз имам едно въпросче към вас МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ как да съблазня едно мом4е което не познавам просто ор разтояние за6ото искам той да дойде и да ме пита за името. Благодаря ви предварително :-) и ако има такава тема моля да ме извините :) Чао
Ъъъъъ,не че съм даскалка по български,ама първо се научи да пишеш смислено и поне малко вярно и тогава вече ще започна да се заяждам и с причината ти да пуснеш тема. :P
Гледай го палаво намигай му подскажи му, че го харесваш и ти си знаеш малко женски номерца :D
FromAutumToAshes
09-18-2009, 14:45
Покажи му я гръд я кръст... ще свърши работа ;)
А пък абсурд е да отидеш ти при него. Не. Да не си посмяла ей. :razz:
GodLovesYou
09-18-2009, 15:26
А пък абсурд е да отидеш ти при него. Не. Да не си посмяла ей. :razz:
тоя аватар ако не е съблъзнителен ... xD
За Джим Кери говориш нали? Шегувам се. Мацката на аватара ми е номер едно.
sweet_sorcerer
09-18-2009, 15:51
С правопис :-o
http://farm4.static.flickr.com/3288/2961175776_b341ca0fc5.jpg
+++++++++++++++++++++++++++
Не ви ли писна бе ... :-x :-x :-x :-x
аее осъзнайте се малко ... толкова ли не можеш да погледнеш 3 страници назад ....... !!!!!! Едно и също не спря да се повтаря ... ние ви казваме вие пак ... и пак .. и пак ... :? :?
NamelessRomantic
09-18-2009, 16:04
Тъпа тема алъ..
Пф.Не си струва труда.Хилъри,и всички други на които им писна от простотията и липсата на мисловна дейност у повечето съфорумци,пускащи теми,които куче би могло да напише по-добре.Примирете се.С простотията не може да се борим,те просто е около нас.Навсякъде.Не може да бъде спряна,рпсто я игнорирайте.
I SEE DUMB PEOPLE.THEY ARE DUMB.THEY ARE EVERYWHERE - ON THE STREET,IN THE BUS,IN THE MALL,SHOPPING....THEY WALK THE EARTH UNDISTURBED....
THEY DON`T EVEN KNOW THEY`RE DUMB....
...Nuff said.
С простотията не може да се борим,те просто е около нас.Навсякъде.Не може да бъде спряна,рпсто я игнорирайте
ей тва е истината.. :!:
Винаги ми е било чудно как съблазняват малолетните.
То не е жена, че да ме изкуши.
За Джим Кери говориш нали? Шегувам се. Мацката на аватара ми е номер едно.
На мен, ако някоя като на аватара ти ми направи така аз няма да го повярвам 8-) 8-) Най-много да се огледам :lol: :lol:
Kukumqvka
09-18-2009, 16:27
Кат не е знаеш как да го спечелиш си стой сама най-добре :)
TheBlueAvalanche
09-18-2009, 19:09
С простотията не може да се борим,те просто е около нас.Навсякъде.Не може да бъде спряна,рпсто я игнорирайте
Простотията...не мога да я толерирам, не мога да я понасям. Не мога и да я игнорирам. Тогава какво правим? Истината е че трябва винаги човек да се опитва, пък каквото стане. Нищо няма да загубиш, най-много да премахнеш малко от простотията на света.
По темата : Виж аватара на pwnage.
Простотията...не мога да я толерирам, не мога да я понасям. Не мога и да я игнорирам. Тогава какво правим? Истината е че трябва винаги човек да се опитва, пък каквото стане. Нищо няма да загубиш, най-много да премахнеш малко от простотията на света.
По темата : Виж аватара на pwnage.
Убедила съм се, че "опитите" до никъде не водят .. :?
Губя освен време и нерви ... :? :?
п.с. оо това аватарче съм го запомнила .. :D :D
golqmumnik
09-18-2009, 20:57
Оближи си устата,барай се там,дето не те сърби,играй си с косата,пърхай с мигли и подобни простотии 8) 8-)