Влез

View Full Version : Куче...

KimBerLy1912
09-18-2009, 14:16
Здрасти на всички,не съм сигурна дали темата е за подходящия раздел,но просто спешна нужда имам от съвет... Моля,ако смятате темата за тъпа или смятате да влезете просто за да пишете "потърси в гугъл",спестете си труда.
Та сега,към темата... Кучето ми го е блъснала кола... аз не съм присъствала,та нямам и подробности от случката... (не са важни,а и аз честно казано не искам да знам)....Оживя,слава Богу... всъщност не е крайно зле,просто не може да седи за дълго време изправено...
Основният ми въпрос е колко би струвал евентуален преглед,и може би шиниране на крака... :?
Живея в село и тукашният ветеринарен не е кой знае колко добър,та мисля да потърся някакъв в Пловдив...
И питам,моля този от вас,който знае,да ми отговори...

Едит: Моля,не ме обвинявайте в скъперничество,знам,че кучето е най-добрият приятел на човека,за мен също е много скъпо това куче,и бих дала всичко за да се оправи.. Просто нямам кой знае каква финансова възможност... И другият евентуален проблем е баща ми-той е от старото поколение,където нито хората,нито животните се възползват от услугите на лекар/ветеринарен... Нали знаете,смята,че животните са силни,и щом преди години е можело без ветеринарен,ще може и сега...

Е,чакам отговорите ви...

ExtrAc7
09-18-2009, 14:24
Ами много зависи от удара ако му е счупено крачета 10 20 30 лева сигурно. Тук няма ветеринари които да ти кажат. Заведи го колкото се може по-бързо в Пловдив на истински ветеринарен лекар и дано се оправи.

А ако има някои с опит може да каже как са го таксували :)

KimBerLy1912
09-19-2009, 08:03
Значи,посъветвахме се с нашия (целския :-D ) ветеринар,тъй като както споменах,трудно бихме се добрали до друг...
Той го прегледа,и каза че е натъртено (доста),но за щастие няма нищо счупено. Би му една обезболяваща инжекция,и каза че ще се оправи...

Благодаря ти,че се изказа в темата, сега ме мързи да видя как ти беше ника 8-) ,и.... може да я заключвате...

Благодаря ви за всичко : )))