ShtrudeL
09-18-2009, 21:52
По същество - От 5 месеца обичам едно дърво в парка и смея да твърдя,че това е любов от пръв поглеД! Не знаех как се казва,но не ми и пукаше особено за това го кръстих Дърво. Ходех всеки ден да го виждам,дори го ревнувах от катериците,птиците и буболечките лазещи по него. Невероятна корона и клони! По красиво не бях виждала. Сигурна съм,че и то ме обича,дори повече,но уви няма как да си го посадя в нас,понеже е огромно и ако го изкореня от парка,ще го убия. + това нямам място в градинката си заради двеста годишното си друго дърво и засадените теменужки (а вярвайте ми,те са ужасно много). Толкова съм нещастна,че чак се депресирах и отрязах цветовете на розите като Мортиша от семейство Адамс! Наистина не знам какво да правя. Толкова много го обичам,то мен също!
Ахм,забравих да спомена и,че теменужките са много заядливи...абе тъп характер...какво очаквате от една теменужка.....и мислят,че се правя на интересна.
Ахм,забравих да спомена и,че теменужките са много заядливи...абе тъп характер...какво очаквате от една теменужка.....и мислят,че се правя на интересна.