PDA

View Full Version : ВСиЧко За СВиРкитЕ

InFiNiTy7
09-19-2009, 07:25
Знам че има много такива теми. ЗА свирките но искам Всичко да е написано на 1 място. Моля не ме съдете и без обиди аз просто искам да попитам хора които са правили дали са използвали презерватив.Искам да кажа че с гаджето ми сме девствени и дали има някакъв шанс от зараза. Искам да го зарадвам обаче ме е страх. Споделете дали сте го правили с или без и как е по добре. Ако някой знае нещо по важно да пише. Интересува ме също къде е най добре да свърши а идеята за устата не ми допада много и искам да попитам какво да правя като тръгне да свършва? Дали да се отдръпна? Пишете и моля ви не ме съдете просто искам информ. а и съм нова тук. Благодаря на вс.

t0d1t0
09-19-2009, 07:43
Ъхъ :( Прави с презерватив. Препоръчвам ти от аптеката тези от 20 ст. :) Поне ще знаеш , че няма да се скъса и да забременееш. Направете си и изследвания преди това. Все пак знаеш ли с кой може да е спал и да те е излъгал. Другото което е... Зъбките помагат , ама ако ти пречат иди на зъболекар и му кажи да ги премахне. А ако те попита защо - "Е ми искам да правя перфектната свирка!".Той ще те разбере! ;) Друго не се сещам в момента , но все пак. ;)

newii
09-19-2009, 08:00
свирка с кондом все едно да ближеш захар през стакло :D :D :D :D

TheX
09-19-2009, 08:21

...или да ядеш бонбон с целуфанчето :lol: :razz:

rowz
09-19-2009, 09:00
или да миришеш майска роза с противогаз

Presley
09-19-2009, 09:00
Тея малки и големи буквички от эаглавието ти си ги иэпринтирай и си ги наври в эадния отвор.

t0d1t0
09-19-2009, 09:42
хххх , че не е ли за подиграване. Ти питал ли си се някога "КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА?!" :lol: Няк'во 10-13 годишно келешче се чуди как да лапа някакъв 20 и нещо годишен батко... :?

GodLovesYou
09-19-2009, 09:42
Тийнпроблем се е превърнал в сварталище на олигофрени.За къв "мъжки полов орган" трябва да я обиждате и да и се подигравате като момичето съвсем учтиво ви помоли за помощ? Не прави по-добре свирка с презерватив,няма никакъв смисъл.Едно че ще му убиеш кефа,друго че едва ли ше ти е кеф да смучиш някакъв латекс.Като не ти допада да ти свърши в устата да ти свърши на циците, или където на тебе ти е удобно.

!

darkfury
09-19-2009, 09:49
свирка с презерватив,бира по телевизията

InFiNiTy7
09-19-2009, 09:51
1vo ne s1m na 10 nito na 13! Na 16 s1m i prosto vi popitah ne iskam t1pi mneniq. Vse govorite 4e horata ne sa osvedomeni a kogato popitat gi s1dite. Gadjeto mi e na moqta v1rzast -16. Blagodarq pone za ediniq svesten otgovor. MoLq ne pi6ete glyposti po dobre si gi zapazete za sebe si .

t0d1t0
09-19-2009, 10:28
аха :shock:

t0d1t0
09-19-2009, 10:31
http://mihaelina.com/blog/2007-12-11/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5/

Robe
09-19-2009, 14:17
или да миришеш майска роза с противогаз :lol: :razz: :razz: :lol: :lol:

xit_ss
09-19-2009, 16:17

...или да ядеш бонбон с целуфанчето :lol: :razz:

+1

xit_ss
09-19-2009, 16:19
свирка с презерватив,бира по телевизията

хихихи :D

InFiNiTy7
09-19-2009, 18:15
Прочетох го благодаря наистина е полезно и имам само още 1 въпрос. Какво да правя като тръгне да свършва ако искам примерно на циците само с ръка ли да го стимулирам или нз кажете вие 8-[

travmiriaN
09-19-2009, 21:25
Само внимавай като го насочваш да не ти пръсне в окото .. :smt116

crazyall
09-19-2009, 23:11
Само внимавай като го насочваш да не ти пръсне в окото .. :smt116 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

InFiNiTy7
09-20-2009, 19:37
Искам да попитам само.Имам 1 зъб дето ми е паднала пломбата и нз дали ще е проблем ако е така мисля че нямам кръв по него и няма как да се заразя а и приятеля ми е здрав. Моля без подигравки просто искам инфор. :oops:

InFiNiTy7
09-20-2009, 20:25
Никой не се е родил научен. Не се подигравам а питам.Нали тези форуми са за това. Просто отговорете не ме съдете

Axel_f
09-21-2009, 15:38
Без презерватив естествено. Иначе смучиш гнусна гума (наистина е отвратително на вкус). Прави каквото гаджето ти каже, че му харесва, например някои обичат да си играеш с топките, други не.Трябва да разбереш твоето момче какво харесва и за това трябва да ескпериментираш. Спокс, ще ти дойде от вътре. Може да пробвате и нещо по-интересно, шоколад например или плодове. То тва е на теб да ти е по-приятно де, на него му е все тая :D А за свършването - какъв е проблема да свърши върху себе си? (ако е легнал и ти си между краката му, например) просто ще обършете със салфетка и така. Да не говорим, че не е задължително да свършва при свирка. Поне според мен тя е част от foreplay-я, демек има за цел да поготви за същинската част. Друг е въпросът, че повечето мъже се кефят на свирките колкото на самия секс :? Което е тъпо за жените, а и уморително :D

plmn
09-21-2009, 18:24
свирка с кондом все едно да ближеш захар през стакло

moon_flower
09-21-2009, 18:24
Без презерватив го направи.Щом е девствен няма с какво да те зарази.

VIPhouse
09-26-2009, 12:25
Първо че свирката с презерватив и неговото удоволствие убива,а и е някво гадно и за момичето не е удобно :-P

PrIvaTe
09-26-2009, 12:27
Първо че свирката с презерватив и неговото удоволствие убива,а и е някво гадно и за момичето не е удобно :-P
убива удоволствието ! :?
без си е перфектно :oops:

marlboro276
09-26-2009, 15:20
Че той като е девствен квот и да напраиш ще се изкефи :? xD ..предполагам

majestic001
09-28-2009, 16:42
Миличка тук много рядко можеш да намериш помощ. По мое мнение никой не е пипал pussy. А и 90% са кретени които си мислят, че знаят нещо. Значи- без презерватив, ако искаш се отдръпваш когато свършва(повече ще му хареса ако глътнеш всичко), и вече натам всичко е по интуиция ;) Успех

miminia
09-28-2009, 17:35
Как с шапка ше му правиш свирка уеее душко!!!!!!! :shock: :shock:
Честно казано пробвала съм да му правя фелацио след като
свършим с основната част и махне кондома - е ужасно е!!! :?
К'во остава за свирка с него ...
Та това си е изкуство ... няма как да се заразиш с нещо според мен
ест. ... само ,ако тръгнеш да гълташ трябва да си сигурна,че той е здрав
... пък и като сте девствени ... бързо ,бързо ше свърши (:

galenata
09-28-2009, 17:49
Свирка с презерватив никога.Предпочитам да си усетя вкуса на пенис отколкото гадния вкус на латексов презерватив.Плюс това удоволствието за него е в огромни количества повече.

veny96
09-30-2009, 15:16
По-добре му кажи ,че не искаш или те е гнус отколкото с презерватив така само можеш да го издразниш и да му убиеш кефа.

Gen4evi
10-01-2009, 21:44
Ъхъ Sad Прави с презерватив. Препоръчвам ти от аптеката тези от 20 ст. Smile Поне ще знаеш , че няма да се скъса и да забременееш. Направете си и изследвания преди това. Все пак знаеш ли с кой може да е спал и да те е излъгал. Другото което е... Зъбките помагат , ама ако ти пречат иди на зъболекар и му кажи да ги премахне. А ако те попита защо - "Е ми искам да правя перфектната свирка!".Той ще те разбере! Wink Друго не се сещам в момента , но все пак. Wink

tva e grubo...momi4eto nz sega kakvo...ni6to 4e o6te neznae dali i se e*be ili pi6ka :D ama ne e hubavo taka

bqsna_teenagerka
10-02-2009, 08:29

:lol: :lol: +1!!!

Ако правиш нещо или го прави като хората,или въобще не се занимавай!
Ако се страхуваш,дали не е заразен,отидете на изследвания.

130995
10-02-2009, 14:20
паток :razz: :razz:

snoopypyx
10-02-2009, 15:03
да лапни го с латекса напраао го лапай през панталоните то същата работа :grin:

Ax3
10-02-2009, 15:56
Ъхъ :( Прави с презерватив. Препоръчвам ти от аптеката тези от 20 ст. :) Поне ще знаеш , че няма да се скъса и да забременееш. Направете си и изследвания преди това. Все пак знаеш ли с кой може да е спал и да те е излъгал. Другото което е... Зъбките помагат , ама ако ти пречат иди на зъболекар и му кажи да ги премахне. А ако те попита защо - "Е ми искам да правя перфектната свирка!".Той ще те разбере! ;) Друго не се сещам в момента , но все пак. ;)

Е пА тАкА е Бе бРатО... :shock: :shock: :shock: ? авторката... зле?

Utopia
10-04-2009, 15:47

ти така ли правиш !/

Utopia
10-04-2009, 15:52
Пуснато на: 20-09-2009 21:37
Искам да попитам само.Имам 1 зъб дето ми е паднала пломбата и нз дали ще е проблем ако е така мисля че нямам кръв по него и няма как да се заразя а и приятеля ми е здрав. Моля без подигравки просто искам инфор. :oops:

като гледам датата има шанс да не сте се свалили дрехите :?!

моя съвет. ако ви е за пръв път да правите секс, просто правете секс без нищо друго.
ако не, направи го така както го усещаш че е правилно.

четенето на книги е само теория
другия начин човек да се научи е от практиката.

Kpu3a
10-04-2009, 15:57

моя съвет. ако ви е за пръв път да правите секс, просто правете секс без нищо друго.

Ти висиш ли още в този форум бе утопиоооооо :-P

По темата ... свирки свирки .. правете секс .. свирките са за десерт

Utopia
10-04-2009, 16:01

нещо ми е скучно. дори и във жвгеймс няма кой да играе табла да дода да ва видя простаци такива. кво прайте :)

Kpu3a
10-04-2009, 16:02

нещо ми е скучно. дори и във жвгеймс няма кой да играе табла да дода да ва видя простаци такива. кво прайте :)
помня кога този форум просперираше с всички малки хулигани, пънкари и малки рапЕрчетаа
помня и blind boy, lady bird, linkin4eto и тем компаниите .. беше яко :) само твоя ник седи май 8-)

Utopia
10-04-2009, 16:08
дай да си направим една тема да пишем там