View Full Version : Чрез самовнушение ;d
balon4eee
09-19-2009, 13:01
да се спрем смисъл не искам да се влюбвам примерно ама съм на най-малкия косъм да го направя ама не искам примерно и само си повтарям не ми трябва , изобщо , така ми е супер и само се самозаблуждавам примерно 8-) Дали ще стане ? Абе аз мисля , че ако успееш да си повярваш че не ти пука и си знаеш че не ти трябва в момента излишен проблем и то става така че се заблуждаваш вече ама трябва да си се заблудил хубаво и си караш ... и ти е чук :D Само да не си се заблудил че си се заблудил и накрая шит ...
Не искаш например да се мъчиш с някви чувства ееебати искаш малко спокойствие и мир ебати 8-)
Абе вие много ли сте влюбчиви ? Гадно качество .. само ти е шит и ебати ... шита 8-)
Абе ... :lol: май нещо изперках
Пък аз примерно изперках докато ти прочета цялата тема или хипотетично казано,май си бях леко изперкала още преди това..
Хайде да основем Клуб на Изперкалите,ще се напълни за нула време и ще е имотен даже. :D
ShtrudeL
09-19-2009, 13:07
Можем да се самозалъгваме колкото си искаме,ама дълбоко в себе си знаем истината,която е гадна. пу пу
balon4eee
09-19-2009, 13:10
^ най-големия шит ...
Спирам да мисля и не позволявам на емоции да влиаят ;] Тва е ...
Има лудници за тая цел няма смисъл да правиме клубове 8-) Ние всички сме ненормални ... Ненормално е да търсиш нормални дори :D
О боже,знаех си,че съм ненормална.И все пак потвърждение не пречи. :lol:
То е ясно,че по-късно ще съжаляваш,че си се влюбил,но е по-добре,отколкото да се чудиш какво ли щеше да стане,ако беше пробвал..Съмнението погубва.
Priceless
09-19-2009, 13:20
Епа то е все едно да се залъгваш, че не си гладен. Това помага до едно време. След това вече просто трябва да ядеш :D
guinessgirl
09-19-2009, 13:26
самовнушението е голема работа.
амаааааааа все пак по некое време ти писва да се бориш със себе си.
vagarious
09-19-2009, 13:29
Епа то е все едно да се залъгваш, че не си гладен. Това помага до едно време. След това вече просто трябва да ядеш :D
Точно така е. 8)
chefo9309
09-19-2009, 13:52
ще съжеляваш и ще се чудиш и в двата случая...мнооого гадно е това чувство(любовта) може да ти е приятно отначало ама после... :? :? :? :( :( :(
balon4eee
09-19-2009, 13:53
^ Така е ...
Обаче самовнушаването наистина е голама работа . Всичко можем само ако го повярваме . Щом мога със силата на съзнанието си да местя предмети (телекинеза) или да се излекувам от ебати болестите и тн. мога и да си забраня някво чувство само трябва да го пожелая ;] Така мисля ..
valdesbg
09-19-2009, 15:44
Проблема на авторката в случая е че възприема любовта като нещо лошо, като някакъв проблем и от там тръгват всичките нагласи.
Това че няколко пъти са те разочаровали, наранили и така нататък изобщо ама изобщо не е причина да се отказваш и да си намираш оправдания.
Веднъж попитах един приятел:
-Никога не се притесняваш за нищо, как го правиш? - питах аз
Той каза:
- Не си товаря главата с мисли и нямам проблеми благодарение на това.
Демек, спри да мислиш и нямаш проблеми.
kidwestern
09-19-2009, 17:01
а пък аз си мисля,освен че си яко прост/а , като си мислиш за даден човек допълнително и само той ти е в главата,тръдничко ще ти е да си внушиш к'вото и да било...
LoveRetroMusic
09-19-2009, 17:49
А? sugaa you make my soul complete .. raptures tastes so sweeeeeeeeeeet :smt020
Аз си живея в мой внушен свят вече 2 години и ми е кеф.. 8-)