PDA

View Full Version : Чрез самовнушение ;d

balon4eee
09-19-2009, 13:01
да се спрем смисъл не искам да се влюбвам примерно ама съм на най-малкия косъм да го направя ама не искам примерно и само си повтарям не ми трябва , изобщо , така ми е супер и само се самозаблуждавам примерно 8-) Дали ще стане ? Абе аз мисля , че ако успееш да си повярваш че не ти пука и си знаеш че не ти трябва в момента излишен проблем и то става така че се заблуждаваш вече ама трябва да си се заблудил хубаво и си караш ... и ти е чук :D Само да не си се заблудил че си се заблудил и накрая шит ...
Не искаш например да се мъчиш с някви чувства ееебати искаш малко спокойствие и мир ебати 8-)
Абе вие много ли сте влюбчиви ? Гадно качество .. само ти е шит и ебати ... шита 8-)
Абе ... :lol: май нещо изперках

sulley
09-19-2009, 13:05
Пък аз примерно изперках докато ти прочета цялата тема или хипотетично казано,май си бях леко изперкала още преди това..
Хайде да основем Клуб на Изперкалите,ще се напълни за нула време и ще е имотен даже. :D

ShtrudeL
09-19-2009, 13:07
Можем да се самозалъгваме колкото си искаме,ама дълбоко в себе си знаем истината,която е гадна. пу пу

balon4eee
09-19-2009, 13:10
^ най-големия шит ...
Спирам да мисля и не позволявам на емоции да влиаят ;] Тва е ...

Има лудници за тая цел няма смисъл да правиме клубове 8-) Ние всички сме ненормални ... Ненормално е да търсиш нормални дори :D

sulley
09-19-2009, 13:18
О боже,знаех си,че съм ненормална.И все пак потвърждение не пречи. :lol:

То е ясно,че по-късно ще съжаляваш,че си се влюбил,но е по-добре,отколкото да се чудиш какво ли щеше да стане,ако беше пробвал..Съмнението погубва.

Priceless
09-19-2009, 13:20
Епа то е все едно да се залъгваш, че не си гладен. Това помага до едно време. След това вече просто трябва да ядеш :D

guinessgirl
09-19-2009, 13:26
самовнушението е голема работа.
амаааааааа все пак по некое време ти писва да се бориш със себе си.

vagarious
09-19-2009, 13:29
Епа то е все едно да се залъгваш, че не си гладен. Това помага до едно време. След това вече просто трябва да ядеш :D

Точно така е. 8)

chefo9309
09-19-2009, 13:52
ще съжеляваш и ще се чудиш и в двата случая...мнооого гадно е това чувство(любовта) може да ти е приятно отначало ама после... :? :? :? :( :( :(

balon4eee
09-19-2009, 13:53
^ Така е ...
Обаче самовнушаването наистина е голама работа . Всичко можем само ако го повярваме . Щом мога със силата на съзнанието си да местя предмети (телекинеза) или да се излекувам от ебати болестите и тн. мога и да си забраня някво чувство само трябва да го пожелая ;] Така мисля ..

valdesbg
09-19-2009, 15:44
Проблема на авторката в случая е че възприема любовта като нещо лошо, като някакъв проблем и от там тръгват всичките нагласи.

Това че няколко пъти са те разочаровали, наранили и така нататък изобщо ама изобщо не е причина да се отказваш и да си намираш оправдания.

fc
09-19-2009, 16:41
Веднъж попитах един приятел:
-Никога не се притесняваш за нищо, как го правиш? - питах аз
Той каза:
- Не си товаря главата с мисли и нямам проблеми благодарение на това.

Демек, спри да мислиш и нямаш проблеми.

kidwestern
09-19-2009, 17:01
а пък аз си мисля,освен че си яко прост/а , като си мислиш за даден човек допълнително и само той ти е в главата,тръдничко ще ти е да си внушиш к'вото и да било...

LoveRetroMusic
09-19-2009, 17:49
А? sugaa you make my soul complete .. raptures tastes so sweeeeeeeeeeet :smt020

FlashMX
09-19-2009, 18:26
Аз си живея в мой внушен свят вече 2 години и ми е кеф.. 8-)

akinom
09-19-2009, 19:22
Sofianci... :booooomb: