View Full Version : Защо се дръпна
Такааа... мацката ме много кефи! 8) Красива, добра, мила..всичко най, най като изключим това, че пуши и пие ама това е друга тема.. Всичко друго е на 6!
То не бяха смс-си, разговори..излизахме веднъж с приятели (цялата компания и тя беше там) и накрая реших да я поканя да се видим само двамката.. Излезнахме, прекарахме 5-6 часа заедно, смяхме се, говорихме си. Iii накрая решихме да се пребираме, закарах я до тях и я помолих да остане още мъничко в колата...мъничко, мъничко и там още 1 час сладки приказки. 8-) Усетих, че наближи момента, в който трябваше да я целуна, просто го усетих и знаех, че нищо не може да се обърка. И к'во стана...тръгвам аз да я целувам, тя каква си беше усмихната, замръзна и усмивката и ме погледна едно изплашено. :shock: Най- тъпото беше, че буквално ме избута с две ръце все едно съм тръгнал да я изнасилвам майна. :shock: Аз останах като гръмнат, а тя си взе чантичката и ми вика "Аз тръгвам". Бяхме спрели няколко сгради преди нейната къща, за да не я видят тяхните и я попитах дали иска да я закарам точно до тях отговора беше "Не, аз ше ходя пеша".....
Да Ви кажа чесно, нямам си и на идея какво предизвика тази нейна реакция! Не е някаква задръстена да кажеш, че и беше първата целувка и първото момче, с което е излизала. Напротив! Много си е е отворена даже, не е от срамежливите или поне така си мислех..знам ли. Но по всичко си личеше, че тя също очакваше момента да я целуна. И останах много разочарован, почуствах се тъпо, защото тя буквално ме избута и веднагически изкочи от колата. Да я потърся ли пак или въобще да не се занимавам?! И какво мислите е предизвикало тази нейна реакция?!
YouKnowImBetterThanYou
09-20-2009, 00:49
Или не го е очаквала, или не го е искала. Все някъде по време на срещата ви си я разбрал неправилно щом така се е получило, опитай се да си припомниш какво точно е било то, за да разбереш коя от двете грешки си допуснал. Ако ти пука наистина и решиш да си настоятелен, потърси я и в двата случая.
Или не го е очаквала, или не го е искала. Все някъде по време на срещата ви си я разбрал неправилно щом така се е получило, опитай се да си припомниш какво точно е било то, за да разбереш коя от двете грешки си допуснал. Ако ти пука наистина и решиш да си настоятелен, потърси я и в двата случая.
Подкрепям с две ръце. И кажи какво е станало. :)
И аз съм напълно съгласен с горните мнения... Мога само да допълня, че най-вероятно момичето е имало приятелски намерения към теб и това я е изплашило, защото дори и да не е очаквала целувката, ако е имала по-сериозни чувства към теб - не мисля, че щеше да се изстреля от колата...
Still - call her! :)
valdesbg
09-20-2009, 11:34
Абе нещо не се връзва.
7 часа сте били заедно, ти си усещал че тя иска целувката и си се стискал до последно?
Не описаваш по какво мислиш че тя е искала целувката. Не описваш каква близост стеустановилиснея, не казваш как си се държал с нея. Докъде стигнафизическия контакт между вас....
Поччти съм сигурен че нещо не е като хората, и пропускаш да ни го споменеш.
Animalistic
09-20-2009, 13:11
Did you washed your teeth this day?
Shuushiii
09-20-2009, 13:37
защо просто не и драснеш смс и да я питаш,мислиш ли,че и тя не се главоблъска като теб(без значение какво е искала и какво не е искала) А ако имаш смелост иди до тях и я попитай в очите(защото очи в очи няма как да те излъже!)
защо просто не и драснеш смс и да я питаш,мислиш ли,че и тя не се главоблъска като теб(без значение какво е искала и какво не е искала) А ако имаш смелост иди до тях и я попитай в очите(защото очи в очи няма как да те излъже!)
Подкрепям мнението. Така, като седиш и само се чудиш нищо няма да стане. Горе главата и не се отчайвай, докато не разбереш какво всъщност става!!
NamelessRomantic
09-20-2009, 15:44
Аз ще противореча а предишните мнения.Щом се дърпа,според мен трябва да запазиш достойнство и да изчакаш да ти се обади.Все пак ако наистина е постъпила както ти каза,аз лично на твое място бих се обидил.Но ако не ти се чака много тя да звънне,изчакай поне няколко дни - нека и тя да премисли.
kidwestern
09-20-2009, 15:48
еми ти тъпичък си май, една нормална жена / не кифла / изисква повче внимание. един път и веднага в леглото,ем прост си ... умственият ти капацитет не е достатъчно голям за да побере това което му казвам затова с прости думи като на магарето джонки.
" Една среща не е достатъчна "
LoveRetroMusic
09-20-2009, 15:53
colgate = true love ! :lol:
Да, бяхме заедно няколко часа, но нарочно не поех инициативата още в началото, защото не исках да стане така както стана накрая.
Но ако на човек не му е приятна твоята компания би ли отделил толкова време с теб въпреки, че трябваше да се пребира?! И се виждаше, че и беше приятно. Смяхме се, говорихме си. Всичко беше нормално според мен. Физически контакт не е имало, освен когато бяхме в колата и я помолих да ми направи масаж (хахах естествено с цел го направих) и тя се съгласи. И на няколко пъти като се разхождахме аз я прегърнах и вървяхме прегърнати.. и тя пак не възрази. :)
Animalistic
09-20-2009, 17:44
Да, бяхме заедно няколко часа, но нарочно не поех инициативата още в началото, защото не исках да стане така както стана накрая.
Но ако на човек не му е приятна твоята компания би ли отделил толкова време с теб въпреки, че трябваше да се пребира?! И се виждаше, че и беше приятно. Смяхме се, говорихме си. Всичко беше нормално според мен. Физически контакт не е имало, освен когато бяхме в колата и я помолих да ми направи масаж (хахах естествено с цел го направих) и тя се съгласи. И на няколко пъти като се разхождахме аз я прегърнах и вървяхме прегърнати.. и тя пак не възрази. :)
Did you wash your teeth this day?
Питам.
И BTW Предишният ден преди да излезнем и зададох въпрос с цел да я прокирам. В темата споменах, че преди да излезнем само двамата, излезнахме с цялата компание. Направи ми впечетление, че тя си размени няколко думи с един приятел, но нищо повече. Вечерта когато се чухме по телефона аз нарочно подхванах темата с този мой приятел "Ти си го харесваш,знам...бла бла" с цел провокация! Много остра реакция от нейна страна и си призна, че е била там заради мен, че в момента харесва едно момче...И на въпроса "кое е това момче?", не получих точен отговор, а "този, който стоеше до мен", а това бях аз..
Animalistic... Не ми е до ебавки в момента..
BrainlessROCKBABY
09-20-2009, 18:26
colgate = true love ! :lol:
yeah..even Obit actually works <3
Ами изглежда леко си пребързал.От това което казваш мисля ,че е пределно ясно ,че е просто въпрос на време да я спечелиш.
Успех.
Neopitom3na
09-20-2009, 20:28
Аз пък мисля, че един вид те е изтествала.. следващия път като се видите бъди по- бавен и внимателен и пак давай! Успех :P
TheBlueAvalanche
09-20-2009, 21:00
7 часа и целувка...нема логика...
И да си я прегърнал няколко пъти, тва е нещо приятелско, друго е целувка... А като те гледам така, наистина си малко глупав, защото е очевидно, че няколко неща поне си ги разчел грешно. Подкрепям YouKnowImBetterThanYou
valdesbg
09-21-2009, 05:53
Авторче - сам си се прее*ал.
Пояснявам защо:
1. Никакъв физически контакт с нея.
2. Needy-guy нагласата хич не се тачи.
3. Прекалено бавно действаш.
4. С провокации от тоя тип няма да стигнеш далеч в отношението си с момичета(жени).
Резултат - ултимативно изпратен в категорията приятели :) Излизането от там е (почти) невъзможно.
А приятелите не се целуват, капиш?
Пояснявам защо:
4. С провокации от тоя тип няма да стигнеш далеч в отношението си с момичета(жени).
Резултат - ултимативно изпратен в категорията приятели :) Излизането от там е (почти) невъзможно.
Е добре ти казваш, че съм действал бавно, а други казват, че съм бил прекалено избързал... :?
И все пак аз и се обадих...попитах я защо реагира така, дали аз съм направил нещо нередно и тя ми обясни, че просто не го е очаквала. А после подхвана темата за бившата ми приятелка. Аз и споделих за нея и явно съм прекалил или тя го е взела много на сериозно. Каза, че тя търсилa момче, което да гледа в бъдещето,а не в миналото и миналите спомени.....бла бла. И най тъпото от нейна страна беше "Като приятелка те съветвам да си върнеш бивщата приятелка, защото по всичко личи, че много я обичаш!". :shock: Обясних и, че не е така, но...Опитах се да поговоря с нея на следващият ден, да и обесня как стоят нещата с бившата ми приятелка, но тя не ми позволи да го направя...Грешката ми явно е, че въобще и споделих за бившата ми приятелка. :?
Пояснявам защо:
Е добре ти казваш, че съм действал бавно, а други казват, че съм бил прекалено избързал... :?
И все пак аз и се обадих...попитах я защо реагира така, дали аз съм направил нещо нередно и тя ми обясни, че просто не го е очаквала. А после подхвана темата за бившата ми приятелка. Аз и споделих за нея и явно съм прекалил или тя го е взела много на сериозно. Каза, че тя търсилa момче, което да гледа в бъдещето,а не в миналото и миналите спомени.....бла бла. И най тъпото от нейна страна беше "Като приятелка те съветвам да си върнеш бивщата приятелка, защото по всичко личи, че много я обичаш!". :shock: Обясних и, че не е така, но...Опитах се да поговоря с нея на следващият ден, да и обесня как стоят нещата с бившата ми приятелка, но тя не ми позволи да го направя...Грешката ми явно е, че въобще и споделих за бившата ми приятелка. :?
Кажи и,че не живееш в миналото,има причина бившата ти приятелка да бъде бивша,а не настояща.А иначе просто споделяш стари спомени,това не означава,че искаш да си отново с нея.Също така,харесваш момичето,с което излизаш,фактът,че се е дръпнала те е изплашил и накарал да се чувстваш недобре...Нещо такова:) успех и пиши какво е станало :P
LiveToWin
09-21-2009, 22:35
А защо подяволите не и звъннеш или пишеш зависи нали как си комуникирате и не я помолиш да поприказвате за това което е станало , така би трябвало всичко да се изясни вместо всички тук да дават празни предположения ! Пробвай , разговорите винаги разрешават проблемите , нищо няма да загубиш , дори можеш да спечелиш :) Успех 8)
coolness
09-21-2009, 22:42
Определено си избързал ,но и се обади на мацката и я попитай да излезете пак,ако се съгласи значи всичко е ок и този път бъди по-внимателен ;)
Sunny_stz
09-21-2009, 23:40
Ами кофти ситуация наистина,но е странно наистина!!!Тази нейна реакция никой не може да каже защо е било така,наистина може да не си я разбрал правилно,може да е помислила че избързвате не знам!!Покани я пак да излезете приятелски и я попитай защо така е реагирала ,кажи и че ти е станало гадно от това!!
valdesbg
09-22-2009, 04:54
Дам.... определено сам си си бил шута с безбройните обяснения и подобни :)
За бивши, пред настоящи не се приказва. Помисли защо.
На срещата си бил супер неуверен, и момата го е усетила. От там нататък ти е ясно какво следва, нали?
Няма вариант "не го е очаквала". Или е прекалено глупава или не знам... още когато си я поканил да излезнете само двамата е било ясно какви са намеренията ти. Ако наистина е умна както ти казваш не е трябвало да те бута и спонтанно да излиза от колата, защото това е признак на нейната безкрайна глупост и нетактичност. Та все пак, ако е умна ще си обърне бузата като тръгнеш да я целуваш или пък леко ще се дръпне и ще изтърси някое клише от типа на "нека да не избързваме". Малоумна мома.. предполагам значително по-малка от теб от типа на 14-15-16 годишните.
Моето мнение е, че не трябва да е търсиш повече. Тя е мислила по въпроса и след време, ако наистина иска нещо ще намери начин да ти го покаже. Ти си направил нужното и сега влизаш в ролята на отдръпнат/недостъпен.
Направил си всичко както му е реда от тук натам е тя на ход. Изложилата се е тя, не ти. Не ставай нещастен мухльо, който да я търси след подобно нещо. Все пак ти си по-големия.. имаш кола вероятно учиш висше или работиш.. ти си мъжът.
едит: Като прочетох част от другите коментари ще ти дам няколко съвета.
1. Никога не давай обяснения на момиче, което харесваш за бившите си. Дори и да пита отклонявай темата или й кажи, че не искаш да говорите за това. Това нещо е най-глупавото от всичко. По-добре да и говориш за Втората Световна отколкото да обясняваш за бившите си.
2. Никога не проявявай фамилиарност към нея относно това кой тя харесва. Нека си харесва, който си иска... нали сега ти си на среща с нея. Още в началото, ако започнеш да и задаваш такива въпроси ще си създаде някаква подсъзнателно отношение към теб, че си ревнив например..
Като гледам си я оплескал малко, но и тя е за бой. Явно е, че няма да се получи тук. Жени много на тоя свят пробвай се на друго място. Не дълбай повече, защото ще става по лошо и по-тежко. Просто забрави и продължи напред.
Една среща не е достатъчна :wink:
Priceless
09-23-2009, 10:31
Лелее как мразя като почне да ми се говори за бивши.
Благодаря :)
Потърсих момичето веднага след деня, в които излезнахме. Поисках обяснение, тя не моя да ми каже нищо смислено. Изтъкна само бившата ми приятелка...чудя се защо, като самата тя ме разпитваше за нея аз просто отговарях, но както и да е. Не съм я търсил повече. Мисля, че си направих моето и няма какво повече да направя. Видяхме се преди 2 седмици на едно party. Тя имаше рожден ден (на 17 стана), поздравихме се и това беше за цялата вечер. Много тъпо беше, защото през цялата вечер се разминавахме като непознати...но и това няма значение.
Има значение това, че в момента има друго момиче, което много харесвам. Изглежда, че и тя ме харесва и се надявам нещата да станат. Даже миналата седмица пак на един купон се видях с предишното момиче и тя ме видя със сегашната....
Така, че каквото и да става тя разбра, че пътищата и към мен сa отдрязани!