Влез

View Full Version : Какво мога да направя?

ddddz
09-21-2009, 03:54
дфхсдтх

HanopkaH
09-21-2009, 05:17
Просто говори с него, но не по скайп ..

xoxi
09-21-2009, 05:53
Можеш.
Като го видиш в даскало, отиваш, дърпаш го настрана и го питаш какво става.

DeteNaDiavola
09-21-2009, 06:25
поговорете си като зрели хора, но не по скайп (както те посъветваха и по-горе) .. поне ще си изясните отношенията.. може пък момчето да е много срамежливо и затова да не те поглежда.. ддз..

Sweetlipss
09-21-2009, 06:47
Или е срамежлив,или нещо са му угаснали чувствата към теб :( За мен ако на него поне малко му пукаше за теб,само като те види в училището,би трябвало да рипа от щастие ....
А да не би като не сте си разговаряли дълго време,той да си е помислил,че вече не ходите ?
Дръпни го настрана да поговорите,щото то тъй не става...да ти каже кво му има и евентуално може да си поправиш грешката(ако има такава),или направо се разделяте и толкова!

А на колко сте години?

ddddz
09-21-2009, 09:59
Защо, това с какво ще помогне?

RaZzer
09-21-2009, 12:49
Според мен просто се страхува отново да му се наложи да те "преживява" и затова се държи по-хладно... Но няма смисъл да гадаем, привикай го на сериозен разговор!

п.п. цяло лято само по скайп ли поддържахте връзка? :?

djudjulinkaa
09-21-2009, 12:54
Като се видите в училище му кажи, че искаш да се видите някъде и да поговорите.. примерно след даскало :) Според мен когато той те е харесвал, а ти си му казала, че не го харесваш и след това сте прекратили за малко или много отношенията си той се е опитал да те забрави и е успял.. и след като ти си му казала че го харесваш нещо в него е проблеснало и пак е изпитал някакви чувства, но понеже преди това се е настройвал да те забрави и сега му е объркано.. Надявам се да ме разбра :) И да поговорете :)

ddddz
09-21-2009, 15:50
"п.п. цяло лято само по скайп ли поддържахте връзка? "

PurpleDream
09-21-2009, 19:17
на момчето сигурно му е гадно дето си го отразяла и сега просто иска да си го върне, според мен вече не ходите...най- добре го питай кво става ала бала, но както казаха вече НЕ по скайп...не помня скоро да съм чела тема в тоя раздел и скайпа да не е бил намесен...какво ви става бе хора, личното общуване отива подяволите....

ddddz
09-21-2009, 19:33
мг

RaZzer
09-21-2009, 21:16
"п.п. цяло лято само по скайп ли поддържахте връзка? "

То съвсем не беше цяло лято. Но започнахме лятото само по скайп, затова му направих намек, че няма какво дап равя, той също нямаше какво да прави... но това май не беше достатъчно. Затова направо го попитах да излезем. Това стана един единствен път! :x Беше ме срам да го питам отново. Надявах се и той да направи нещо.

това ми звучи малко като детска недообмислена връзка, ама няма страшно... почти всеки минава през такива неща, въпросът е да се вземете в ръце и да си изясните кой какво иска от другия... а това може да стане само с разговор очи в очи...

ShtrudeL
09-21-2009, 21:40
Естествено става вапрос за момче.

Ама разбира се. Няма да става въпрос за домати. *хм...замисля се*

(Само тва прочетох,сори)

TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:52
Момчето е някакъв глупак. Разсърдил ти се, защото не го харесваш? А сега пък, след като сте станали гаджета те отбягва? Според мен и шанс не трябва да му даваш, ама ако според теб си заслужава, по-добре поговори с него НА ЖИВО.