View Full Version : Какво да пиша на момчето което харесвам?
Gabserty
09-21-2009, 13:06
Здравеите много харесвам едно момче но незнам как да започна и елементарен разговор с него защтото се притеснявам.Какво да му пиша незнам.Помогнете....
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:07
По скайп.. смс.. къде точно да му го напишеш.. :D :D :D
Ааа да.. ии ти на колко си той на колко е..
в класа ли ти е.. в една компания ли сте ала бала..
дай повече подробности.. момчета мн .. обстоятелства различни.. ;)
Gabserty
09-21-2009, 13:09
по каквото и да е и по скаипа става просто се познаваме
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:12
по каквото и да е и по скаипа става просто се познаваме
в една компания ли сте или не :?
здр .. как си кво праиш .. траа да говоря нещо с теб .. ще бъда директна и да се надяваме да получа отговор от твоя страна и то на момента без "ще си помисля" и подобни .. харесвам те не смао като приятел .. мислиш ли, че може да се получи между нас? :-o
п.с. Избийте си го от главите тоя срам .. :? :?
ShtrudeL
09-21-2009, 13:15
здр .. как си кво праиш .. траа да говоря нещо с теб .. ще бъда директна и да се надяваме да получа отговор от твоя страна и то на момента без "ще си помисля" и подобни .. харесвам те не смао като приятел .. мислиш ли, че може да се получи между нас?
...Ти сериозно ли? Ама защо всичко правите по сценарии? Тоз (абе от къде го рихванах това Оо!) не става.
Ако проведа някога такъв разговор ще се самоубия. (Лъжа. Прекалено много се обичам.)
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:15
здр .. как си кво праиш .. траа да говоря нещо с теб .. ще бъда директна и да се надяваме да получа отговор от твоя страна и то на момента без "ще си помисля" и подобни .. харесвам те не смао като приятел .. мислиш ли, че може да се получи между нас? :-o
п.с. Избийте си го от главите тоя срам .. :? :?
Аз лично определено не бих го казала директно..
По скоро ще го заговоря на общи теми.. ии в процеса на разговора се ще изникнат още теми .. :D :D :D
Gabserty
09-21-2009, 13:16
не сме в една компания
По скоро ще го заговоря на общи теми.. ии в процеса на разговора се ще изникнат още теми .. :D :D :D
амии принципно и аз не обичах преди директните неща амаа след като станаха разни мотаници, филми, сериали ии се отказах от овъртаниците .. :D :D
"...Ти сериозно ли? Ама защо всичко правите по сценарии? Тоз (абе от къде го рихванах това Оо!) не става. "
мрън мрън .. :roll:
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 13:35
амии принципно и аз не обичах преди директните неща амаа след като станаха разни мотаници, филми, сериали ии се отказах от овъртаниците .. :D :D
[b]
Еми попринцип и аз съм директна (даже някой мислят че е малко прекалено), но определено в чувствата си и то още когато е самото начало.. ен определено ен съм директна..
Аз съм от типа хора който срупват смао на сигурно.. рядко рискувам но ако го правя е или всичко или нищо..
Само, че има едно "но" .. а ако той ми се изсмее или го приеме на ебавка.. ако още повече сам си се филмира.. кво праим тогава.. оставаш поредната "лесна" която няма "за кво да се мъча след като тя ме е харесала ии без нищо да правя тя си ме харесва" ..
Аз лично ен съм съгласна с тия директни неща..
Защо треа да се праите на толкова лесни.. Ок покажи му че го харесваш.. ноо поне в началото му се дръпни малко.. нека има малко "интрига" направете го по интересно и за двамата..
Нека като погледне да не знае какво ще следва (тва го бях чула някъде.. ;дд) .. нека никога да не знае какво да очаква от теб ;) ..
ShtrudeL
09-21-2009, 13:40
"...Ти сериозно ли? Ама защо всичко правите по сценарии? Тоз (абе от къде го рихванах това Оо!) не става. "
мрън мрън ..
Дори и в чувството за хумор те няма колкото и да се стараеш.
PurpleDream
09-21-2009, 13:45
прати му анонимна бележка (писмо) в която пише, че искаш да се чукате като животни, пишеш дата, място, час на бележката и чакаш да дойде...........
.. oще когато е самото начало.. не определено не съм директна..
ако говорим за самото начало и аз .. но предположих, че се познават от не малко време .. :)
.. а ако той ми се изсмее или го приеме на ебавка.. оставаш поредната "лесна" която няма "за кво да се мъча след като тя ме е харесала ии без нищо да правя тя си ме харесва" ..
Ок покажи му че го харесваш.. ноо поне в началото му се дръпни малко.. нека има малко "интрига" направете го по интересно и за двамата..
ако момчето е кретен ще й се изсмее и сега и след 5 месеца .. а нея ще я хване яд, че се е знаимавала толкова време с него за едното нищо ... и ако е кретен така или иначе ще я мисли за "лесна" дали ще е директна или ще овърта много време за него ще е "поредната единствена" (както казва един приятел .. ;д ) и ако е кретен ако му се дърпа някои момчета слабо ги вълнува .. просто я отебава и готово .. защото за тях това са "номерцата", на които принципно се научават да не се връзват .. и за да не ме разбереш погрешно не казвам да отиде при него и да му се метне на врата, но и да не се вкарва във филмите с това непрекъснато гонене, овъртане и тн .. трябва да познава момчето добре, за да знае кое минава при него и кое не .. 8-)
п.с. Към авторката .. а всъщност какъв тип момче е той ?? :-o
sladur4etyYy
09-21-2009, 14:32
Hilary_, трябва да има флирт, не може ей така да иде, да му сервира всичко, и да очаква положителен отговор. а и щом се чуди какво да му напише, не само, че е очевидно, че не се познават от много време, ами най- много да са на по едно ''здрасти'', ако изобщо и това си казват, като се видят.
авторке, като за начало трябва да се сближиш малко с него. това ще стане, като общуваш с него. почни някакъв съвсем обикновен, неангажиращ разговор, пускай по някоя шега. ако му е приятно да си говорите, после сам ще почне да те търси.
къде написах не трябва да има флирт .. ?? 8-)
Просто за мен флирта и овъртането са две различни понятия .. :)
sladur4etyYy
09-21-2009, 14:40
''здрасти, как си, много те харесвам и искам моментален отговор'' е далеч от представата ми за флирт. :д
SinTeTichnaTaaa
09-21-2009, 14:41
ако момчето е кретен ще й се изсмее и сега и след 5 месеца .. а нея ще я хване яд, че се е знаимавала толкова време с него за едното нищо ... и ако е кретен така или иначе ще я мисли за "лесна" дали ще е директна или ще овърта много време за него ще е "поредната единствена" (както казва един приятел .. ;д ) и ако е кретен ако му се дърпа някои момчета слабо ги вълнува .. просто я отебава и готово .. защото за тях това са "номерцата", на които принципно се научават да не се връзват .. и за да не ме разбереш погрешно не казвам да отиде при него и да му се метне на врата, но и да не се вкарва във филмите с това непрекъснато гонене, овъртане и тн .. трябва да познава момчето добре, за да знае кое минава при него и кое не .. 8-)
п.с. Към авторката .. а всъщност какъв тип момче е той ?? :-o
Което ме довежда на логиката че всички са кретени :D :D :D Аз примерно ако някой ми каже нещо такова толкова директно то определено бих му се изсмяла.. човек който не познавам толкова добре не бих могла да му повярвам и да го приема на сериозно.. ;дд Това ква ем прави???? ... Иии не повярвай ми всичи момчета обичат поне малко да им се дръпнеш.. това ги кара да мислят кво следва и тн.. не говорим нон стоп да му се дърпа и да се прави на ендостъпна но от време на време с онези ненатрапчиви мисли защо не.. защо когато той и каже хайде да излезем и тя да лети.. еми не не съм съгласна..
Иии по темата.. просто защото ми писна да коментираме нещо коеот не епо въпроса й и само да оспамваме темата.. ще кажа .. започни с едно обикновенно здрасти как си кво правиш започнете лафче попитай го какво прави презсвободното си време и тн.. неща който ще ти дадът отг какъв човек е той.. ии защо не да му го кажеш директно още в първия чат.. емм защото не го познаваш достатъчно (или поне аз тва разбрах то сичко написано) ии нз каква ще бде неговата реакция и тн.. ;)
Priceless
09-21-2009, 14:53
Баницата и жена ми - спрете вие, да не почна аз :D 8-)
''здрасти, как си, много те харесвам и искам моментален отговор'' е далеч от представата ми за флирт. :д
и пак .. къде написах, че това е флирт?? 8-)
първо го казах на чиста ебавка и изобщо не съм влагала мисъл .. ;д
второ .. реших, че тя иска да му казва, че го харесва, но не знае как да почне разговора .. :razz: :razz: хах .. ;д моя грешка .. ;д
Аз примерно ако някой ми каже нещо такова толкова директно то определено бих му се изсмяла.... човек който не познавам толкова добре не бих могла да му повярвам и да го приема на сериозно.. ;дд
и пак ще го потретя .. предположих, че се познават!!! ;д;д
Иии не повярвай ми всичи момчета обичат поне малко да им се дръпнеш.. това ги кара да мислят кво следва и тн..
Ако са от типа момчета, които познавам, а именно "женкар", "правеж" и подобни (както са и преобладаващите ;д) изобщо няма да се пита "какво следва" .. защото знае, че е на едно клипване, за да му дойдат веднага на крак 3-4 момичета .. (за съжаление това са техните гледни точки и понеже съм заобиколена от такива предположих веднага, че е от такъв тип момчета) .. :-o
п.с. .. и все още държа на първоначалния флирт, но не и на овъртането и разтягането на локуми след него .. !!!
към горните- стига цитирайте ще много дълго зе да става,
към авторката - вари се запознай с него, ама гледай да е сам ( щот като сме повече ставаме големи простаци :P )
denkata_943
07-14-2012, 20:17
Да ви имам и разбирането, ако му кажела директно била лесна това няма значение за мен лично, ако ми каже директно по добре, ако и на мен ми харесва ще и предложа директно и си спестяваме хиляди безсънни нощи :)))
nqmaznacheniee
07-14-2012, 21:58
Те се ожениха и дете имат вече ти сега пишеш в темата
ShtrudeL
07-14-2012, 22:42
Ще ви разочаровам, но темата е стара.