View Full Version : Моята история ...
kremen4eto
09-22-2009, 07:28
Здравейте! Ще споделя и ще задам може би няколко въпроса. Преди година и нещо си писахме с едно момче (8 год по-голям от мен), имаше неква тръпка, но хората ми казаха, че не става и че е дори опасен. През април пак започнахме да си пишем и приятели вече ми казваха да правя квото ми е на сърцето, само да се пазя. Тогава ходех с едно момче, към което оше изпитвам дълбоки чувства. Разбрах, че едно момиче е казало на моето момче че иска секс от него. Много се ядосах, а по-късно разбрах, че това момиче ходи с момчето по-голямо с 8 год. Реших, че ще отмъстявам. Скъсах с моя. На 19ти април се напих с една приятелка и звъннах на тоя големия. Казах му, че искам секс. После си писахме там през следващите дни, когато бях трезва. Без никой да разбере на 24ти април спах с него, продължихме да си пишем. Спахме 2ри, 3ти път, 4ти и т.н. ... Първо се крихме от всички, той скъса с неговата, после спряхме да се крием. Много хора си мислеха, че ходим, а не беше така. Цяло лято си го правихме, чувахме се, пишехме си, беше ми хубаво с него. Когато пиехме на някой купон(което е мн често) ... се държахме като двойка, но само дотам. Аз вече започнах да искам да бъда с него. Има общо минало с една приятелка, харесвали са се, щели да ходят, но не се е получило и през август и е казал че отново иска да бъде с нея. Казах му, че трябва да си поговорим, незнам дали си втълпих, но като че ли започна да избягва въпроса. Раговора така и не се състоя и си казах 'да става квото ще' ... преди 2 дни бяхме отново на купон, пак се държахме като двойка, дори ме защитаваше, казваше ми, че никой не може да ме пипне щом е там. Снощи аз си бях вкъщи, а той на купон, обади ми се и си говорехме дребни неща. Затвори и ми писа SMS 'имаш ли чувства към мен?', писах му 'да .. а ти?' и той писа 'не'. Помислих, че мойта приятелка, която тои харесва е била там, той е искал нещо от нея, тя се е оправдала с мен и той е решил да сложи точка на взаймоотношенията ни. Звъннах 2-3 телефона, включително и на нея, казаха, че изобщо не са си говорили, тя дори ми се ядоса, че и нямам доверие. Един приятел ми каза да му се обадя, звънях му, не вдигна или може би спеше, незнам. Знам, че изглежда, че наистина не е за мен и че нещата няма да се получат (и не само изглежда) ... но аз исках просто да пробваме, както се държеше най-мило през последните дни, така и направи това. Според вас каква е причината? Трябва ли сега нещо да му кажа, да го питам? Защо ми зададе този въпрос след като той самият няма чувства? Аз не съм го притискала, оставих нещата просто да вървят и си беше една сексуална връзка, а съм останала с впечатление, че малко момчета бягат от секса. Не съм го задушавала, не съм му казвала какво да прави, не съм показвала ревност. Да го попитам ли нещо, да му кажа ли нещо? ... Като се събудих си мислех да му пиша нещо от рода на 'Омръзна ли ти това между нас?' но незнам :-o
desitoyoy
09-22-2009, 07:47
Абе вие сте се държали като двойка, говорили сте си, писали сте си, спали сте заедно...абе аз съм лапе още ама кажи ми какво още искаш да правите?
kremen4eto
09-22-2009, 07:56
Чувствахме се свободни да правим всичко друго с всеки друг и се е случвало. Той една вечер се е натискал с тая бивашата, аз с мой бивш. И двамата знаехме, но не сме коментирали дори. Беше ни ясно, че просто правим секс. Не исках това :)
LiveToWin
09-22-2009, 08:04
Виж пробвай вместо да си комуникирате чрез смс-и и разни други да излезете да се видите и да се изясните точно какво смятате да правите. Защото наистина е малко .. - ти имаш чувства (щеше да е странно да нямаш) а той не.. малко тъпо от негова страна след като толкова време сте.. правили разни неща и дори сте били двойка
. Както ти казах излезте и поговорете.Разговора му е майката :)
kremen4eto
09-22-2009, 08:14
Добре ще поговорим, а сега какво да му кажа, да му звъня ли, да пиша ли? И какво да му кажа?
valdesbg
09-22-2009, 08:17
Гледай сега - човека е искаш само и единствено секс от теб. Докато ти си искала също само това - всичко е било наред. Когато са се появили чувства от твоя страна работата вече е загрубяла. И това вече не е само секс. А момъка не иска връзка, или поне не с теб. Защо - не знам.
Какво да направиш - Let it be :)
Ако искаш само секс - продължи с него. Ако искаш връзка - намери някой друг :)
За въпроси - в темата или на ЛС :)
щом си му заявила (не пряко но все пак) че това вашто ще е отворена връзка ся не се сърди...може да си е намерил друга....може да му е писнало от теб....кажи му че искаш да поговорите...и ако ти каже "еми аз си имам още една 'позната за секс'" му казваш че искаш си приключите взаимоотношенията (щото доколкото разбрах,ти не искаш да има друга)
обаче не завършвайте със секс у тях.. :?
Dimana99
09-22-2009, 08:19
Ако искаш само секс - продължи с него. Ако искаш връзка - намери някой друг :)
:)
kremen4eto
09-22-2009, 08:30
Нямам нищо против и да продължим по стария начин, още съм в 'почивка' от терзанията по мъжко и не ми се почва връзка като че ли. Само, че те чувствата не питат и исках да пробвам с него. А тва за другата, от едно село сме ... клюкарска работа отвсякъде, ако има друга, задължително ще разбера. А друга за секс? Ами ако има каква е причината да приключва с мен, не може ли и с двете? ... Няма ся да се хвалим, ама е на 24, аз на 16 (с много повече опит) и е споделял на няколко свои приятели че съм мн добра в леглото (нали когато го е казвал на мен не се брои). И що по дяволите като иска само секс прай дяволски сметки само щот си говорим с часове по тела и пишем хиляди sms-и?
valdesbg
09-22-2009, 08:35
Гледай сега - ти си споменала че имаш чувства. Това е нещото което той НЕ ИСКА в момента(или по принцип, не знам). => каквото и да направиш вече си сгазила лука.
Извратена мъжка логика, но факт. А ще си намери друга за секс, с която ще има САМО секс. С теб вече не е САМО секс и това го притеснява.
И аз си приказвам с една приятелка по 1000 часа, ама значи ли че искам секс от нея?
kremen4eto
09-22-2009, 08:42
Гледай сега - ти си споменала че имаш чувства. Това е нещото което той НЕ ИСКА в момента(или по принцип, не знам). => каквото и да направиш вече си сгазила лука.
Извратена мъжка логика, но факт. А ще си намери друга за секс, с която ще има САМО секс. С теб вече не е САМО секс и това го притеснява.
Баси племето дето сте това мъжете тогава :D .. нали уж на мъжете не им пукаше за чуждите чувства, защо ще го притесняват мойте чувства? Те не са от вчера, ама нещата си вървяха по един и същ начин и преди и след като се появиха. Мисли си, че някой ден ше сме двамата и аз ше му ревна и ше му кажа 'Много те обичам, искам да съм с теб иначе ше умра' .. Обясни ми защо моите чувства ще го притеснят ...
valdesbg
09-22-2009, 08:46
Защото той не иска обвързване с чувства. По някакви критерии чувствата за момента са нещо лошо неморално и забранено в неговите връзки. За някакъв период от време. Наречи го защитна реакция ако искаш. По тоя начин се предпазва от нараняване, защото някога преди е имало такова. Варианти много, но принципа е прост.
"Момичета много, аз искам връзка само за секс. Не искам чувства, и няма да се влюбвам. Ако се появят такива - сменям момичето."
kremen4eto
09-22-2009, 08:53
Само ми е интересно кога го е решил това, че засега ще търси само секс. Като ходеше с оная нещата им не вървяха ама постоянно опитваха. А може би просто е такъв, все пак, той и изневери с мен. Не го познавам изобщо, имам чувството, че незнам мноооого неща за него. ... Като скъсаха с нея си говорихме, беше му станало дори тъпо и викам 'спокойно, някой ден ще намериш някоя по-добра от нея' и той каза 'дано' Чела съм и съм чувала, че мъжете разсъждават така, че щом с едно момиче нещата са стигнали лесло до леглото, значи тя не става за сериозна връзка, което е убийствена логика. И аз си имам периоди .... Разбрах накъде биете - това от което съм се страхувала, а именно, че ме приема само като момиче за секс :?
valdesbg
09-22-2009, 08:57
Да, нещо такова.
Аз не знам кога/дали го е решил. Просто от думите ти - това е най-логичния извод. Сама виждаш че не знаеш доста неща, а като се замислиш намираш още доста които не са си на мястото.
А че логиката е убиец - дам... :)
И така, май отговорихме на основните ти въпроси. Ако има още - питай, не се стеснявай :)
kremen4eto
09-22-2009, 09:03
Ами сигурно няма да се видим скоро, защото сега тези съботни учебни дни, обаче ако си отида примерно на село, той ще е там със сигурност и ако нещата са на този етап нещо трябва ли да направя, да му кажа? ... Сега трябва ли да правя нещо?
valdesbg
09-22-2009, 09:06
Ми да ти кажа последно ти си го търсила. Така че топката в случая е в неговиет ръце. Т.е. от теб не се иска нищо в момента. Очаква се кога/дали той ще ти звънне.
За протокола, ако продължиш да му звънкаш ида го търсиш - ще те премести в категорията досадници. А предполагам знае какво значи това.
(пиша от мъжка гледна точка)
kremen4eto
09-22-2009, 09:14
Знам, че не трябва сега да го преследвам и няма да го направя.
Мерси много на всички и стискайте ми палци, че съм млада да се терзая по ОЩЕ някой :)
Dollystar
09-22-2009, 13:31
Поговорете, като зрели хора по дяволите, това е решението на всичките проблеми в тоя сайт!!!! :-) :D
kremen4eto
09-22-2009, 14:52
Поговорете, като зрели хора по дяволите, това е решението на всичките проблеми в тоя сайт!!!! :-) :D
Абе мацка чак на всички проблеми, не ... Колко тестове за бременност трябва да се купят ... :D
Josefinne
09-22-2009, 18:57
Факт: мъжете, които искат секс, започват да си обират крушите, когато някой заговори за връзка. Сори, мацка, ама първия принцип на връзката, която е само за секс е - не се влюбвай.
Кофти грешка, приеми я, забрави го и продължи напред. Това е единственият начин и да му привлечеш вниманието, и да се изкараш от кашата.
kremen4eto
09-22-2009, 19:20
Влюбване е много силно казано ... просто забравих за момент как са започнали нещата и повярвах, че могат да се променят. Сгрешила съм ... ше се живее предполагам :D :)
kremen4eto
09-30-2009, 08:52
Темата трябва да се изтрие :?
hooliganka89
10-01-2009, 12:51
Много сложно,единия иска едно,а другия май не знае какво иска :D