View Full Version : На колко бяхте като го направихте за първи път ?
CupcakeMonster
05-12-2010, 14:01
..
tainstvenomomi4e
05-12-2010, 14:06
13/14
на 13 когато един братовчед се опита но успя след около половин година да ме отвори и тогава се започна
0о братовчед!!!!!???!!!!
По темата : на 17 без 3 месеца
sosowhat
05-13-2010, 22:44
на 15
sis4oyyy
05-16-2010, 18:40
Печти на 14 :-)
13 .. и ако искате кажете че съм к*рва .. :-D
курва си 8-)
баси аз съм на 13 а от тия 13 13 13 13 ме е срам че съм ТОЛКОВА стар, а съм девствен
:cry:
май бях на 14 или 13 непомня точно
pussucetka
05-17-2010, 11:11
След 3 месеца и половина правя 16 и съм девствена :)
13 .. и ако искате кажете че съм к*рва .. :-D
к***а си 8-)
баси аз съм на 13 а от тия 13 13 13 13 ме е срам че съм ТОЛКОВА стар, а съм девствен
:cry:
Е какво още чакаш?.. Подходящата ли? :D
Е кво аз съм на 16 и съм девствен и се гордея с тва!Кво ще ми кажете на мен??
Ако тряя да следваме новата мода колкото по-късно толкова по-добре!
petersl55
05-17-2010, 12:42
мани ги момичетата нека бъдат такифа и да почват от 13 ако искат..ти тря да си мъж което означава без чекии и без секс за колкото се може повече време :lol:
мани ги момичетата нека бъдат такифа и да почват от 13 ако искат..ти тря да си мъж което означава без чекии и без секс за колкото се може повече време :lol:
Е тва си е чист мазохизъм!!! Мани рекорда ми е 1 седмица без чекий и накрая щах да полудея.Вярно че тогава бях на 14 и мислех само с х*я ама айде
13 почти 14 :D
аз на 13 гледах кеча по ефир 2 бе :D
по темата : 14 :D :D
На 17 ми беше за пръв път с човека когото обичах и на когото имах пълно доверие.Това за мен е най-важно а не възраста.Макар че не разбирам какво разбират от любов секс и гаджета едно 13 годишно хлапе на което има още млечни зъби.
На 17 ми беше за пръв път с човека когото обичах и на когото имах пълно доверие.Това за мен е най-важно а не възраста.Макар че не разбирам какво разбират от любов секс и гаджета едно 13 годишно хлапе на което има още млечни зъби.
Ей аз на 13 си бях сменил сичките зъбки! :lol: :lol:
Година след това вече си ги плющял :D
mir4eto93
05-18-2010, 09:04
Чувствам се бая изостанала ... баси по на 13 - 14 правят секс, това май е 6,7 клас някъде. Аз тогава си мислех за кандидатстване и изобщо не ми е хрумнало да правя секс :( Чак ми става гадно като си го представя и като знам как изглеждат момчетата на тази възраст, тва е направо :smt119 А иначе аз съм на 16 и още не съм :)
radeberger
05-18-2010, 11:14
Чувствам се бая изостанала ... баси по на 13 - 14 правят секс, това май е 6,7 клас някъде. Аз тогава си мислех за кандидатстване и изобщо не ми е хрумнало да правя секс :( Чак ми става гадно като си го представя и като знам как изглеждат момчетата на тази възраст, тва е направо :smt119 А иначе аз съм на 16 и още не съм :)
На мен ми се струва , че някои си измислят леко . :)
По темата : на 15 и още не съм .
Година след това вече си ги плющял :D
за 1 година човек се променя много : )
mir4eto93
05-18-2010, 17:17
Може и да си измислят, но като ги знам как някои си мислят, че това е голямото постижение и че като го направят ще са голямата работа, не се учудвам, че правят секс на 12 :)
Може и да си измислят, но като ги знам как някои си мислят, че това е голямото постижение и че като го направят ще са голямата работа, не се учудвам, че правят секс на 12 :)
Мирчето спокойно и аз съм на 16 и още съм девствен!
Както казах и в по-предишни коментари даже съм горд, че още не съм се изе*ал!
Reaper93
05-18-2010, 18:28
Мирчето спокойно и аз съм на 16 и още съм девствен!
Както казах и в по-предишни коментари даже съм горд, че още не съм се изе*ал!
Да, ние с fear4o сме модерни :lol:
TheBeliever
05-18-2010, 19:00
На 16. Чувствах се готова. Сега 4 години по-късно разбирам колко съм грешала.
alternative2girl
05-18-2010, 19:09
миналата година на 16
FamauseBaby
05-23-2010, 06:58
AttentionWhore каза :
Аз го направих лятото за първи клас и беше невероятно, защото ме отвори едно момичеце на 5.
ИМА 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000 такива теми, мамка му !
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
:D :-D :razz:
dinnocence
05-23-2010, 09:49
на 13 и не ме е срам въобще :-)
vankatawe
05-26-2010, 18:25
на 13 и не ме е срам въобще :-)
а трябва!! :?
ее значи аз феарчо и реаперчо сме модерни а :-P :P
хей стига сте ги съдили тези които го правят на 13-14 .. смисъл,това си е тяхно решени.. те решавата какво да правят с живота си.вие си гледайте своя. иначе по темата .. на 15 съм,но съм още девственна.
alonedark
05-31-2010, 19:13
На 13 съм и още съм денствета и се гордея с това , защото тея дето са на моята възраст ии се ебат , леле мога само да им кажа да се връщат в пясъчника и да си играят с куклите , а не да се шибат на всеки ъгъл...
На 13 съм и още съм денствета и се гордея с това , защото тея дето са на моята възраст ии се ебат , леле мога само да им кажа да се връщат в пясъчника и да си играят с куклите , а не да се шибат на всеки ъгъл...
Всъщност не можеш да им кажеш нищо! Не си господ, за да им нареждаш!
Всеки човек си прави свойте избори в живота!
YouDontKnowMe
05-31-2010, 19:57
Викаш ти си в пясъка с куклите сама, да идват да ти правят компания ...
bobito_th
05-31-2010, 20:11
Е чак в пясъчника..може да залегнат над уроците например. На 15 съм девствена съм и не ми пука особено колко съм "изостанала"
На 18 ,беше съвсем наскоро. :)
linoleum
06-01-2010, 15:51
БГ е пълно с разпоретени осмокласнички!:))
Как тогава да няма песни като .. Ти си само осми клааасс!
АХАХАХ
juveteam
06-02-2010, 11:52
15 или 16 не съм много сигурен,но ако е на 15 е края,ако е на 16 е в началото... ;)
vaseto0o
06-02-2010, 18:55
БГ е пълно с разпоретени осмокласнички!:))
Как тогава да няма песни като .. Ти си само осми клааасс!
АХАХАХ
"...влиза зарибена зайка, ебаси мръвката" 8-)
danibebi
06-02-2010, 19:50
на 14 съм,още девствена 8)
FiRe_LaDy
06-04-2010, 15:02
17
BurnDown
06-11-2010, 22:36
На 16 и се радвам, че не съм избързала и че беше с точния човек..
bybalazi
06-12-2010, 00:36
точно на 20 септември 2009-та година ... на 15 години
kremen4eto
06-13-2010, 10:20
Хехе яко на 20.09 2009 год.
Моята дата е 20.08 2008 год :P
На 15 бях.
12,13,14 ко ви става бе .... и вие им вярвате смятате ли че някой ще прави секс със такива малчовци аз съм на 14 и съм девствен мн ясно ама сте ми мн смешни как им вярвате :lol: :lol: :lol: още малко ще викажат "аз го правих на 6 на входа на детската градина" и ще почнете да ми дрънкате че сте на 10 и сте закъснели ... :-x аре стига ...
Иначе и на мен ми се прави секс :grin: ама е раничко и няма с кого ддз ... 8-) 8-) 8-)
stupid0boy
06-13-2010, 11:04
12,13,14 ко ви става бе .... и вие им вярвате смятате ли че някой ще прави секс със такива малчовци аз съм на 14 и съм девствен мн ясно ама сте ми мн смешни как им вярвате :lol: :lol: :lol: още малко ще викажат "аз го правих на 6 на входа на детската градина" и ще почнете да ми дрънкате че сте на 10 и сте закъснели ... :-x аре стига ...
Иначе и на мен ми се прави секс :grin: ама е раничко и няма с кого ддз ... 8-) 8-) 8-) Проблема е в теб пич ;) Повяравай, има кой да прави секс поне с мен... А и както каза един съфорумник... Няма за какво да лъжеш група непознати... Близко до акЪлЪ...
Иначе и на мен ми се прави секс :grin: ама е раничко и няма с кого ддз ... 8-) 8-) 8-) Проблема е в теб пич ;) Повяравай, има кой да прави секс поне с мен... А и както каза един съфорумник... Няма за какво да лъжеш група непознати... Близко до акЪлЪ...
хах ... то има ама аз не познавам такива щото всички са някакви грозни ...
а и просто незнаеш какви хора има които се опитват далъжат и първата срещната мравка така че ..... :?
ПП: не ме разбра нали :razz:
kleroxina
06-13-2010, 13:54
ем аз съм на 13 и мисля да го направя на 15 :-D
ем аз съм на 13 и мисля да го направя на 15 :-D кат ги напраи6 пиши едно ЛС
stupid0boy
06-13-2010, 14:05
а и просто незнаеш какви хора има които се опитват далъжат и първата срещната мравка така че ..... :?
ПП: не ме разбра нали :razz: Ти сам не си се разбрал... и аз така се излобарих в една тема... Няма смисъл... Друга е работата, че има някои дето не са виждали путка ама вече се правят на големите ебачи... Техен си проблем ;)
аее ако тряя ти кажа , че сигурно половината от тееновете тук са излъгали поне веднъж само и само за да се направят на инт !! тъйй чее .. няма кво да говорим повече за тва :)
vaseto0o
06-13-2010, 17:11
Мой искаш да кажеш че си на 16 и си изпробвал цялата менделеева таблица върху телцето си :smt119
bybalazi
06-13-2010, 19:09
Мой искаш да кажеш че си на 16 и си изпробвал цялата менделеева таблица върху телцето си :smt119
Нещо такова се очертава... :)
ПП: не ме разбра нали :razz: Ти сам не си се разбрал... и аз така се излобарих в една тема... Няма смисъл... Друга е работата, че има някои дето не са виждали п***а ама вече се правят на големите ебачи... Техен си проблем ;)
Нещо искаш да ми кажеш ли ? :?
аее ако тряя ти кажа , че сигурно половината от тееновете тук са излъгали поне веднъж само и само за да се направят на инт !! тъйй чее .. няма кво да говорим повече за тва :)
ем и аз тва се опитвам да му разясня
26 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vilencety
08-08-2011, 09:19
23.03.2009 бях на 15 :)
Dismember
08-08-2011, 10:08
13.08.2008 т.е. на 16 :)
Darinella
08-08-2011, 12:05
17 :-)
crazybgbaby
08-08-2011, 13:12
15 :-D
chereshka7
08-08-2011, 19:45
16-17 :)
Slavityy
08-08-2011, 20:01
15
ThroughStruggle
08-09-2011, 11:56
16.
ShadowHater
08-09-2011, 23:17
17 :grin:
На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били курви не знам кфо .. значи и бабите ви са курви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..
по темата: след седмица ставам на 14 и още не съм го правила
На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били к**ви не знам кфо .. значи и бабите ви са к**ви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..
добре беее кой те спира да се праскаш на 13, че си толко изостанала?! :lol:
никой не ги изкарва курви тез 13 годишните, спокойно не скачай на бой толко лесно. те не са курви. те са просто пикли, срещнали първия ммммомък дето е решил да тръгне с тях, казали са си 2-3 пъти обичам те и след тфа пълнят форума с малоумни теми със заглавие "бременна ли съм?". :( НЕЛЕПО Е! :D
На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били к**ви не знам кфо .. значи и бабите ви са к**ви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..
добре беее кой те спира да се праскаш на 13, че си толко изостанала?! :lol:
никой не ги изкарва к**ви тез 13 годишните, спокойно не скачай на бой толко лесно. те не са к**ви. те са просто пикли, срещнали първия ммммомък дето е решил да тръгне с тях, казали са си 2-3 пъти обичам те и след тфа пълнят форума с малоумни теми със заглавие "бременна ли съм?". :( НЕЛЕПО Е! :D
написах това за курвите, защото прочетох на няколко места в коментарите назад как се споменава какви курви били въпросните момичета. и да, който не е готов психически да не го прави .. но ние не можем да сме сигурни кой как мисли и кой как се чувства .. не става въпрос толкова за любов колкото за готовност .. ако мислиш, че искаш да го направиш с този човек и ако смяташ че той ще е подходящ направи го .. не знам .. аз мисля по един начин, по който за съжаление само 10% от момичетата на моята възраст мислят .. има много заблудени и наивни момичета, които стават жертва на използване и подигравка .. и за съжаление няма какво да се направи .. те нито ще влязат тука да четат .. нито ще послушат хората които ги съветват да не го правят ... който каквото иска да
прави и край
goldharz
08-10-2011, 06:17
15
Moderatorius
08-10-2011, 07:11
xpuppyx, квото и да говорим, не можеш да сравниш акъла на момиче на 14 и момиче на 17-18. Поне при мен имаше огромна разлика в поведение и начин на мислене. Сигурно съм от по-старото поколение, когато момичетата на 14 бяха малко по-обуздани, но все пак...