View Full Version : Гламур съкс ! ^_^
smiirnoff
09-22-2009, 19:38
искам да се оплача!
днеска се зачетох в Гламур и к'во виждат кафевите ми очи о.О
как да направим мъжото си най - щастливото на земното кълбо ?!
и се шокирах ..
тъй - сега да споделя шока си:
трябвало, ние женските да не ги натоварваме с наще проблеми (ако загуби отборът им, ние дори и навехнат глезен да имаме за тях т'ва са дреболии)
ако не обичал мусака, да забравя да я готвя - да бе, че от къв зор .. аз обожавам мусака ^^
редовно да съм му купувала подаръци, при т'ва по - скъпи, за да оцени хубавите и скъпи неща - да и т'ва за к'во, като той ще ми купи чорапи .. пфу
винаги да съм била готова за всичко - да ходя на почивка в Алпите дори и с 38 градуса температура или да ходя в 4 сутринта да го взимам пиян от кръчмата - да ба, дали ?
да му призная, че за мен няма по - секси гледка от това да гледам как мъж ми си бърка в ушото с кутрето, докато е вперил поглед във Формула 1 - даааа, сигурно ще искат и да му гледам к'во ше извади от ушото си ..
иии още такива простотии
а той к'во ши прай , за да съм щастлива
ще си бърка в ушите ли ?! :Д
ц,ц .. Възмутена съм
при това статията е написана от ЖЕНА - трябва да я осъдят .. ;х
пфу пфу ..
ShtrudeL
09-22-2009, 19:41
пфу пфу! *намръщена физиономия*
PurpleDream
09-22-2009, 19:49
:lol: :lol: :lol: емо той па ще те гледа как си бъркаш в гъзо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LovelyGirl
09-22-2009, 19:57
:lol: :razz:
Ужас..
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 19:58
Мъжко съм, ама тъпотията на тази статия преминава всякакви граници... Да се надяваме, че е била иронична (не чета такива списания и никога няма да чета)
Всеки прави компромиси, да... Обаче някои неща изумяват...
Извод : Glamour, Блясък, Космополитан и т.н. да го д***т активно
и аз се възмутих .. 8-) 8-)
не са прави тия хора .. мусаката секи мъж я обича .. :lol:
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 20:39
Не е така. Аз съм доста капризен и я ям в зависимост от това как е сготвена. :oops:
Обаче скивайте как,като излезне статия в която жените не заемат предполагаемото "лидерство" в една връзка и веднага ги заболява главата. Най се кефя,че всъщност не четат между редовете. 8)
Най се кефя,че всъщност не четат между редовете. 8)
Не знам от къв пол си, ама вдигам всичките си крайници в подкрепа на твърдението. За мусаката - ами да, на теб ще ти е приятно ли някой да иска да ядеш нещо, което не обичаш, само защото ТОЧНО ТОЙ ти го е сготвил? Готви си я мусаката като си сама. Никой не е казал да не ядеш въобще.
Да си готова на всичко? Никой мъж не очаква това (мога да го кажа въпреки не особено богатия си опит, най-малкото той знае, че си човек като него, а той не би искал да прави нещо, което не иска. Нали?
Честно, не знам за кво е тая тема...
smiirnoff
09-23-2009, 10:54
алоо, мъжкия дето се обади в темата да дойде и да прочете статията и да земе той да чете между редовете :Д
т'ва е толко' тъпа статия, и тати я прочети и чак и той си се възмути човека :Д
за мусаката - точните думи бяха:
Той не обича мусака? Директно я изтрий от менюто и паметта си, все едно никога не е съществувала. ..
да бе, аз пък като обожавам мусака, к'во си мислят тия, че няма да си я готвя ли .. да, ама не :Д
той като обича мазните пържени картофки и свински пържоли, да си ги направи
и тати не обича мама като готви леща, ама не се оплаква нали ..
абе я, нали сте мъже, ше траете :Д
ние как ше ви треам да си бъркате в последователен ред: уши, нос, уста, уши .. а? а? а? а?
тинк абаут дат :Д
^^
FromAutumToAshes
09-23-2009, 11:54
Да живее мусаката :grin: АЗ ОБИЧАМ МУСАКА ! :lol:
П.С. - не всеки мъж обича, например баща ми не яде мусака :D
smiirnoff
09-23-2009, 12:06
мии, начи баща ти не разбира от 'манджи' ^^
FromAutumToAshes
09-23-2009, 12:08
Така е :lol:
theLeopard
09-23-2009, 12:21
да бе ще се съобразявам с мъжете :lol: :lol:
като искат нещо ще си го правят сами, аз да не съм им слугиня 8-)
и освен това тези списания изобщо не ги харесвам.. пише само какво "трябва да правим", "как трябва да се обличаме" и т.н.
демек :smt097
Не е така. Аз съм доста капризен и я ям в зависимост от това как е сготвена. :oops:
Ако обичаш жена си няма значение как е сготвена ще хапнеш и тя ще осети че цениш труда и ...
По темата - това са пълни глупости , никой неможе да търпи такова нещо , дори животно xD
stealthyGirl
09-24-2009, 17:00
Е, наистина са глупости. Например на мъжо ти нищо няма да му стане, ако не отиде в Алпите, ама ти ако отидеш с 38 градуса (или въобще, ако станеш от леглото)е твърде вероятно нещо лошо да ти се случи...
И преди съм срещала такива статии в женските списания. :? Иначе нямам нищо против срещу зачитането на мъжкия пол. 8-)
smiirnoff
09-24-2009, 17:24
тъй - Моето НАЙ - ГОЛЯМО възмущение е породено от факта, че статията е написана от ЖЕНА о.О
тая що са 'олигофренясала патица' трябва да е о.О
Josefinne
09-24-2009, 17:39
Виж, тия статии са писани от разни неоде*ани кифли, които нямат успешна връзка, затова са седнали да поучават ония, които имат някакъв шанс да имат. Аз лично веднъж годишно чета т.нар. женски списания и това е на морето през лятото. Мога да ти кажа, че каквото и да съм приложила от там, след това мъжо ми се е оплакал от него.
Това лято се забавлявахме със статията , която май пак беше от същото списание " Какво да правим на първата почивка с гаджето?"
Та там пишеше разни неща от рода на:
- Ако искаш да останеш сама, прати го кино * защо аджеба ще искам да стоя сама, след като сме ръснали куп пари да сме заедно 10 дни? Ако не мога да го издържа 10 дена, къде въобше сме тръгнали*
- Ако обичаш да ядеш фъстъци с обелките, прави го вечер в кенефа *сериозно това беше истинският пример*
Всякакви такива недомислени глупости...
:o
Искам да се оженя за тази дето е пуснала статията :D :D
П.П Който не обича мусака не е истински мъж! 8-)
FromAutumToAshes
09-24-2009, 21:04
П.П Който не обича мусака не е истински мъж! 8-)
Така е копеле, така е подяволите ! :D
shmurkam
09-24-2009, 22:26
Ааа мой мъжо не е претенциозен, пък и да не обича мусака, ха' дали няма да я изяде, ако е върху мен и съм гола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shmurkam
09-24-2009, 22:27
тъй - Моето НАЙ - ГОЛЯМО възмущение е породено от факта, че статията е написана от ЖЕНА о.О
тая що са 'олигофренясала патица' трябва да е о.О
Няква мн голяма подгъзница и лимонка, дето бере маргаритки и угажда на мъжете, а те дори не й помнят името...