Влез

View Full Version : Гламур съкс ! ^_^

smiirnoff
09-22-2009, 19:38
искам да се оплача!
днеска се зачетох в Гламур и к'во виждат кафевите ми очи о.О
как да направим мъжото си най - щастливото на земното кълбо ?!
и се шокирах ..
тъй - сега да споделя шока си:
трябвало, ние женските да не ги натоварваме с наще проблеми (ако загуби отборът им, ние дори и навехнат глезен да имаме за тях т'ва са дреболии)
ако не обичал мусака, да забравя да я готвя - да бе, че от къв зор .. аз обожавам мусака ^^
редовно да съм му купувала подаръци, при т'ва по - скъпи, за да оцени хубавите и скъпи неща - да и т'ва за к'во, като той ще ми купи чорапи .. пфу
винаги да съм била готова за всичко - да ходя на почивка в Алпите дори и с 38 градуса температура или да ходя в 4 сутринта да го взимам пиян от кръчмата - да ба, дали ?
да му призная, че за мен няма по - секси гледка от това да гледам как мъж ми си бърка в ушото с кутрето, докато е вперил поглед във Формула 1 - даааа, сигурно ще искат и да му гледам к'во ше извади от ушото си ..

иии още такива простотии
а той к'во ши прай , за да съм щастлива
ще си бърка в ушите ли ?! :Д
ц,ц .. Възмутена съм
при това статията е написана от ЖЕНА - трябва да я осъдят .. ;х

пфу пфу ..

ShtrudeL
09-22-2009, 19:41
пфу пфу! *намръщена физиономия*

PurpleDream
09-22-2009, 19:49
:lol: :lol: :lol: емо той па ще те гледа как си бъркаш в гъзо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LovelyGirl
09-22-2009, 19:57
:lol: :razz:

Ужас..

TheBlueAvalanche
09-22-2009, 19:58
Мъжко съм, ама тъпотията на тази статия преминава всякакви граници... Да се надяваме, че е била иронична (не чета такива списания и никога няма да чета)
Всеки прави компромиси, да... Обаче някои неща изумяват...
Извод : Glamour, Блясък, Космополитан и т.н. да го д***т активно

Hilary_
09-22-2009, 20:15
и аз се възмутих .. 8-) 8-)

ValzZi
09-22-2009, 20:37
не са прави тия хора .. мусаката секи мъж я обича .. :lol:

TheBlueAvalanche
09-22-2009, 20:39
Не е така. Аз съм доста капризен и я ям в зависимост от това как е сготвена. :oops:

pwnage
09-22-2009, 22:24
Обаче скивайте как,като излезне статия в която жените не заемат предполагаемото "лидерство" в една връзка и веднага ги заболява главата. Най се кефя,че всъщност не четат между редовете. 8)

09-23-2009, 07:25
е баси :shock:

Shinah
09-23-2009, 08:33
Най се кефя,че всъщност не четат между редовете. 8)

Не знам от къв пол си, ама вдигам всичките си крайници в подкрепа на твърдението. За мусаката - ами да, на теб ще ти е приятно ли някой да иска да ядеш нещо, което не обичаш, само защото ТОЧНО ТОЙ ти го е сготвил? Готви си я мусаката като си сама. Никой не е казал да не ядеш въобще.

Да си готова на всичко? Никой мъж не очаква това (мога да го кажа въпреки не особено богатия си опит, най-малкото той знае, че си човек като него, а той не би искал да прави нещо, което не иска. Нали?

Честно, не знам за кво е тая тема...

smiirnoff
09-23-2009, 10:54
алоо, мъжкия дето се обади в темата да дойде и да прочете статията и да земе той да чете между редовете :Д
т'ва е толко' тъпа статия, и тати я прочети и чак и той си се възмути човека :Д
за мусаката - точните думи бяха:
Той не обича мусака? Директно я изтрий от менюто и паметта си, все едно никога не е съществувала. ..

да бе, аз пък като обожавам мусака, к'во си мислят тия, че няма да си я готвя ли .. да, ама не :Д
той като обича мазните пържени картофки и свински пържоли, да си ги направи
и тати не обича мама като готви леща, ама не се оплаква нали ..
абе я, нали сте мъже, ше траете :Д
ние как ше ви треам да си бъркате в последователен ред: уши, нос, уста, уши .. а? а? а? а?

тинк абаут дат :Д

^^

FromAutumToAshes
09-23-2009, 11:54
Да живее мусаката :grin: АЗ ОБИЧАМ МУСАКА ! :lol:

П.С. - не всеки мъж обича, например баща ми не яде мусака :D

smiirnoff
09-23-2009, 12:06
мии, начи баща ти не разбира от 'манджи' ^^

FromAutumToAshes
09-23-2009, 12:08
Така е :lol:

theLeopard
09-23-2009, 12:21
да бе ще се съобразявам с мъжете :lol: :lol:
като искат нещо ще си го правят сами, аз да не съм им слугиня 8-)

и освен това тези списания изобщо не ги харесвам.. пише само какво "трябва да правим", "как трябва да се обличаме" и т.н.
демек :smt097

sl0w
09-23-2009, 20:51
Не е така. Аз съм доста капризен и я ям в зависимост от това как е сготвена. :oops:

Ако обичаш жена си няма значение как е сготвена ще хапнеш и тя ще осети че цениш труда и ...

По темата - това са пълни глупости , никой неможе да търпи такова нещо , дори животно xD

stealthyGirl
09-24-2009, 17:00
Е, наистина са глупости. Например на мъжо ти нищо няма да му стане, ако не отиде в Алпите, ама ти ако отидеш с 38 градуса (или въобще, ако станеш от леглото)е твърде вероятно нещо лошо да ти се случи...
И преди съм срещала такива статии в женските списания. :? Иначе нямам нищо против срещу зачитането на мъжкия пол. 8-)

smiirnoff
09-24-2009, 17:24
тъй - Моето НАЙ - ГОЛЯМО възмущение е породено от факта, че статията е написана от ЖЕНА о.О
тая що са 'олигофренясала патица' трябва да е о.О

Josefinne
09-24-2009, 17:39
Виж, тия статии са писани от разни неоде*ани кифли, които нямат успешна връзка, затова са седнали да поучават ония, които имат някакъв шанс да имат. Аз лично веднъж годишно чета т.нар. женски списания и това е на морето през лятото. Мога да ти кажа, че каквото и да съм приложила от там, след това мъжо ми се е оплакал от него.
Това лято се забавлявахме със статията , която май пак беше от същото списание " Какво да правим на първата почивка с гаджето?"
Та там пишеше разни неща от рода на:
- Ако искаш да останеш сама, прати го кино * защо аджеба ще искам да стоя сама, след като сме ръснали куп пари да сме заедно 10 дни? Ако не мога да го издържа 10 дена, къде въобше сме тръгнали*
- Ако обичаш да ядеш фъстъци с обелките, прави го вечер в кенефа *сериозно това беше истинският пример*
Всякакви такива недомислени глупости...
:o

Viche
09-24-2009, 21:02
Искам да се оженя за тази дето е пуснала статията :D :D

П.П Който не обича мусака не е истински мъж! 8-)

FromAutumToAshes
09-24-2009, 21:04
П.П Който не обича мусака не е истински мъж! 8-)

Така е копеле, така е подяволите ! :D

shmurkam
09-24-2009, 22:26
Ааа мой мъжо не е претенциозен, пък и да не обича мусака, ха' дали няма да я изяде, ако е върху мен и съм гола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shmurkam
09-24-2009, 22:27
тъй - Моето НАЙ - ГОЛЯМО възмущение е породено от факта, че статията е написана от ЖЕНА о.О
тая що са 'олигофренясала патица' трябва да е о.О

Няква мн голяма подгъзница и лимонка, дето бере маргаритки и угажда на мъжете, а те дори не й помнят името...