Влез

View Full Version : Малко предложения, моля :)

Player1
09-22-2009, 20:38
Няма да изпадам в големи подробности, просто се нуждая от малко мнения и предложения. Става въпрос за момиче, което има привличане към някакво друго момче, също си имаше и ухажор, който след множество провали с нея се отказа, намери приятелка и сега тя(първото момиче) се дразни, защото беше свикнала той да и тича по задника. Отношенията с мен- приятелски, смята ме за печен. Но реших, че вече няма да отстъпвам и ще опитам да я спечеля. Искам ако може да ми кажете, какво бихте сторили при такива обстоятелства. Все пак зависи от много други неща, но ако получа хубави предложения ще мога да ги премисля, заедно с моите идеи и да реша как да действам. Благодаря предварително :) .

TheBlueAvalanche
09-22-2009, 20:41
Може и да греша, но щом се дразни от това, че онзи е престанал да я ухажва, то тя обича да е обгърната с внимание. Което от своя страна значи, че можеш да нападнеш 8-) Особено ако онзи, който я привлича, няма никакви намерения към нея.

PurpleDream
09-22-2009, 20:50
абе тя тая е мн тъпа бе, майна, за кво ти е :D
направи няква крачка, щом искаш и виж какво ще стане, ама според мен може да не се надяваш на много

ShtrudeL
09-22-2009, 20:57
ех,майна...

Hilary_
09-22-2009, 21:06
"Става въпрос за момиче, което има привличане към някакво друго момче .."

какъв е смисъла тогава ?? :? :?

golqmumnik
09-22-2009, 21:10

какъв е смисъла тогава ?? :? :?Да се бориш за любовта й като едно време в Дивия Запад :smt071 :mrgreen:

Hilary_
09-22-2009, 21:11

какъв е смисъла тогава ?? :? :?Да се бориш за любовта й като едно време в Дивия Запад :smt071 :mrgreen:

:D :D

каква любов .. виж я тая каква е търчи по един, иска друд за резерва .. изобщо не знае къде се намира .. :-o 8-)

golqmumnik
09-22-2009, 21:14

:D :D

каква любов .. виж я тая каква е търчи по един, иска друд за резерва .. изобщо не знае къде се намира .. :-o 8-)
Това е характерно за вас тийнките,ша го израстете(евентуално),дото ава ша тичате след готиния батко с 45 санта бицепс и дигащ 100 кила от лежанка.А моят Колт е 35 калибър,което ме подсеща,че утре ще ида на стрелбището да пострелям 8) 8-)

Hilary_
09-22-2009, 21:17
^ :shock: :lol: :lol:

п.с. не харесвам "напомпани мъжаги" .. :o

Player1
09-22-2009, 21:23
Не се отклонявайте от темата ако може :D . Тези неща съм ги премислил (да не говорим, колко пъти съм ги преживявал) и все пак съм решил, че искам да се занимавам. Мерси за отговорите, ако има още мнения ще се радвам да ги изчета.

FromAutumToAshes
09-22-2009, 21:29
Не се занимавай ;)

thefreak
09-22-2009, 21:54
Ако да си батко с голям бицепс, означава, че момичетата ти се лепят, то тогава аз от момичета нямаше да мога да се отърва.
Има го и варианта, че може да съм грозен и скучен..
Ама все пак..

pwnage
09-22-2009, 22:33
Може и да греша, но щом се дразни от това, че онзи е престанал да я ухажва, то тя обича да е обгърната с внимание.

И в този ред на мисли,разлигавена несериозница,която трябва да постои малко сама и ще те оцени. 8-)