View Full Version : "Пръснат задник"
KokoDjambo
09-22-2009, 20:48
Я кажете как го рабзирате лафа "На тая и пръснах задника" или "Тоя ми пръсна задник"?Буквално ,преносно или..?
И какво усещат женките след като им е пръснат задника?Момчета кефят ли се,че са пръснали на някоя дупарата?
Втората част е разисквана многократно, а първата е безумно тъпа. Какво значи да пръснеш задника на някое момиче буквално? Би ли обяснил, че в акъла ми изникват грозни гледки... 8)
MaryPebals
09-22-2009, 21:06
Мноо ясно ,че е преносно бе...Тоя пък кви ги мисли....
Не че ся тоз моя дето ми го начуква отзад,не прави задника ми "цъфнал като майска розичка".Айде ся направи буквално сравнение с "цъфнал като майска роза задник".
А за усещането на мен ми допада като ми го набива отзад!
ImmortalTechnique
09-22-2009, 21:12
Еми, аз съм пръскал задник буквално. Тече кръв и е неприятно и за двамата, за момичето от болката, за момчето, че не му дават да продължи.
MaryPebals
09-22-2009, 21:14
Еми, аз съм пръскал задник буквално. Тече кръв и е неприятно и за двамата, за момичето от болката, за момчето, че не му дават да продължи.
Сериозно ли бе....Трябва да си бил много хард!!!???
ImmortalTechnique
09-22-2009, 21:15
Ами май да 8-)
MaryPebals
09-22-2009, 21:19
Да ти кажа обаче...аз отскоро правя анален седмица и малко...Пробвахем и нежно и по хард.И да ти кажа ся по - хард е по гот.....А когато е някак си едвам едвам ...се едно се притъпява усещането.Е разбира се в началото винаги е лекинката,че си наболява!
ImmortalTechnique
09-22-2009, 21:24
Е, естествено, отначало докато се отпусне нежно, после обаче... :D Коравото eбане му е майката, няма се лигавим тука я 8-) Иначе, евалата маце, че само от 1 седмица го правиш и вече се кефиш да е хард. Така трябва да бъде. :mrgreen:
Е, естествено, отначало докато се отпусне нежно, после обаче... :D Коравото eбане му е майката, няма се лигавим тука я 8-) Иначе, евалата маце, че само от 1 седмица го правиш и вече се кефиш да е хард. Така трябва да бъде. :mrgreen:
подкрепям те и всички които правят анален секс (и искат да го правят) :grin: :grin:
MakeMeLaugh
09-23-2009, 20:49
много 'спряла' тема, честно..