View Full Version : Кофти ситуация...
Имам проблем с една мацка, която постоянно ми налита и вчера я разкарах доста грубо. Незнам дали да се извинявам или да оставя нещата така. Тя е доста голяма клюкарка и съм малко притеснен. Какво да правя?
FromAutumToAshes
09-23-2009, 11:57
Е*и и майката.. с тъпи съчми не се занимвай :lol:
изчаткай й един зад врата или я направи за срам пред всички ;)
една така ми се правеше в стария клас и слалих клина и гъза и лтсна пред 26 човека :D
LoveRetroMusic
09-23-2009, 12:19
изчаткай й един зад врата или я направи за срам пред всички ;)
една така ми се правеше в стария клас и слалих клина и гъза и лтсна пред 26 човека :D
Тоя пък :X
valdesbg
09-23-2009, 12:22
Умирате да се филмирате от незначителни неща.
И ти си идиот!
Умирате да се филмирате от незначителни неща.
И ти си идиот!
Сериозно, от 1 ден в тоя форум и вече си ми идол... Рядко се срещат умни хора тука...
andrags, ти втори клас ли си? Свалил си клина на момичето, защото много ти се е сваляла?! :-x
spasi99, нали не си набор 99? :lol: Момичето трябва да е без капка самоуважение, за да тръгне да ти се сваля отново...
трябва да се направи така, че при регистрацията във форума да има някъв въпрос за да НЕ МОГАТ второкласници да питат кое къде се завира в момичето!!
gentlelover
09-23-2009, 14:30
Авторе... не можа ли да и обесниш с прости думи и с нормален тон, а трябваше грубо да я разкарваш ?
PurpleDream
09-23-2009, 17:11
остави нещата така, може да спре да ти досажда, ако се извиниш след време пак ще почне :D 8-)
NaNa_SladuRana
09-23-2009, 17:13
а бе ако и се извиниш,това означава,че пак ще ти налита :)
Sevgincho
09-23-2009, 17:14
прасни й няколко шамара , ще се оправи 8-)
ThePowerOfLove
09-23-2009, 17:16
Не й обръщай внимание.
Josefinne
09-23-2009, 18:31
Да не ти пука, слагай непукистката физиономия и каквото и да разпространи за теб си го кажи, че е тъпа курва и би измислила всичко, за да ти го върне, задето си я разкарал. Което си е вероятно вярно. 8)
Не й се извинявай .. отеби я ... :? :?
Тя си беше доста настоятелна и се изнервих, затова бях груб...
Shinah не съм набор 99 просто е любимата ми цифра. 8)