Влез

View Full Version : Не съм сигурна защо го пиша това....

RainComeDown
09-23-2009, 17:59
Целта на тази тема е не толкова да търся помощ,колкото да си излея душата.
Та,имам си сериозен приятел от година и нещо,безумно много го обичам и съм готова на всичко за него.Нямаме проблеми,всичко е прекрасно.
Обаче има едно момче от моя клас,с което близо от година и половина има нещо.Не е любов,а по-скоро закачка.Не бих оставила приятелят си за него,но все пак си продължаваме закачката.
Миналата седмица бях да се видя с едни приятели и други техни приятели и се запознах с едно момче,което е невероятно забавно.А с повечето момчета си се държа така-гушкам ги,говорим си глупости,като ни удари лигнята се започват едни уж нежности,но се знае,че е на бъзик.Та това момче ме изпращаше преди няколко дена и ме целува.Знае,че си имам приятел,но не мъ направи кой знае какво впечатление и си знае,че искам да си останем само приятели.
ПП:Отблъснах го при опита да ме целуне.
Идеята ми е тази-не ми е ясно как човек може да обича един човек,да му харесва друг,пък и трети да не му е безразличен.Добре де,ясно ми е как може,ама друга ми е мисълта.(На една-две бири съмм,ако не се разбира много,сори).
Та чувствам се някакси гузна,че се държа така с момчетата (както казах по-горе),но съм си такава.Не го правя с цел да им привлека вниманието,но ми е гузно.Чувствам се,че все едно правя нещо нередно.
Anyway,мерси на всички прочели темата.А на тези,които имат желание да кажат нещо по нея,или са изпадали в подобна ситуация-моля да заповядат

dundichka
09-23-2009, 18:09
Ако обичаш или държиш поне малко на приятеля си няма да правиш такива работи (да се лигавиш и тем подобни) и така вече няма да ти е гузно !

Josefinne
09-23-2009, 18:15
Ахми, преди няколко години изпаднах в подобна ситуация. Ходех с приятеля си повече от година и отидох на море с нашите. Там се запознах с едно много приятно момче, разхождахме се, говорихме си. Общо взето имаше тръпка, мисля, че и от двете страни, но нищо не се случи. Може би защото той не се опита да ме целуне.
По-късно през същото лято отидох на един учебен лагер, на който не можех да взема приятеля си. И там се запознах с друго момче. о обаче беше по-смело, а и на мен много ми хареса като характер, увлякох се по него. Забихме се с уговорката, като се върнем, да не се търсим. Когато се върнах обаче исках да го видя, да говоря с него, да си запазим връзката дори и само като приятели.
Започнаха да ме измъчва гузна съвест.
Казах на моя приятел, че имам нужда от време, да помисля какво искам. Казах му за момчето от лагера (голяма грешка). Той се опита да ме изчака около месец, събирахме се и се разделяхме. Не можех да реша. В последствие естествено не издържа и каза, че не иска повече да се събираме.
И тогава естествено ми светна колко много е бил за мен, колко много ми липсва. И рев, много и много дълго.
Никога няма да го забравя.
Надявам се да излезеш по-умна от мен.
Чувсвтах се точно като теб в началото.

Extremescream
09-23-2009, 18:22
Разбирам какво ти е,и аз имах подобно преживяване.Не виждам какъв е проблема с общуването ти,при положение,че си му обяснила,че си имаш приятел.А и не си отвърнала на целувката,отблъснала си го.
Ок,имаш мимолетни привличания и към други момчета.Не е като да си лягаш с тях.
Щом сама си призна,че не би оставила приятелят си,то тогава всичко е наред.Цялата история с гузната съвест я забрави просто.Има такива пачи по тоя свят,които правят къде-къде по-лоши неща и капчица срам нямат,пък ти за приятелски прегръдки си се загрижила :)

sweet_sorcerer
09-23-2009, 18:55
Аз също съм така с мойте приятели - гушкаме се и т.н и знаем,че е само на бъзик.Ако е само това,няма защо да се чувстваш гузна.А това за обичането на един,харесването на друг и т.н - няма нищо лошо в това да ти е приятно да контактуваш(мале,как прозвуча :D ) и с др.момчета,стига да сте само приятели.Щом знаеш,че обичаш приятеля си и не би го оставила - Don't Worry! Just stay true to you :)

anyfany2
09-23-2009, 18:59
Виж какво.. аз пък съм в другата крайност и се чувствам гузна за това, че никога не бих целунала ей така някой.. независимо откъде е.. създала съм си принципи и ги спазвам.. просто не мога да го направя.. и на мен не ми е лесно.. толкова съм дръпната.. ехх.. :neutral:

RaZzer
09-23-2009, 19:04
Чувствам се,че все едно правя нещо нередно.

Предполагам и че когато пикаеш се чувстваш все едно, че пикаеш... :roll: