View Full Version : Бобовдолска вагонетка?
Abigoria
09-23-2009, 19:37
Зная, че темата е леко тъпа, но може ли някой да ми разясни каква точно е тая поза, защото се изказаха тука покрай мене 1000 варианта за възможното й същество и ми е любопитно.. :D
Едит: МОМИЧЕ СЪМ! Ей значи...
travmiriaN
09-23-2009, 20:19
Само като видех , заглавието на темата и се разцепих :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
marsella
09-23-2009, 20:21
:lol: :lol: :lol: за първи път чувам такова нещо :lol: :lol: :lol:
Ааааалекс, Ааааалеееекс?! Къде си? Просветли невежото дете... 8-)
Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува! :D
Abigoria
09-23-2009, 20:29
Само в нея ти е надеждата, мойто момИИИИИИИИИИИче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува! :D
Ще започна да се засягам...
И не се ебавам, има такава поза, само че не зная каква е!
golqmumnik
09-23-2009, 20:33
Няколко миньори се ебът докато копаят въглища. :lol:
Abigoria
09-23-2009, 20:36
Ако ви кажа, че имаме поне едно 30- тина предположения к'ва може да е тая поза... 8-)
Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува! :DАбе комплексар ти докога ще се вреш навсякъде из форума
Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува! :DАбе комплексар ти докога ще се вреш навсякъде из форума
Аууууу засегнах се от някаква, която много е допринесла с 60-те си мнения на кръст та и раздава квалификации вече....
Аз не съм виновен че не си си пила хапчетата, "некомплексираната"... :shock:
Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.
A_Loving_Girl
09-23-2009, 21:29
:razz: Айде стига де.....от къде ги ръсите тея бисери...
Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува! :D
Абе за тая не знам ,но предпочитам вагонетки от типа "Маришки минен басейн" и горещо му я препоръчвам!
:D :D :D :D :D :D :D
Добре че си с чувство за хумор, а не да избиваш комплекси като някои урунгели и в тази тема... Иначе много се учудих като каза не знам...може верно да я няма щом и ти не я знаеш... :D :-|
Банна ли ли са ЛамбОфГод че не я виждам нещо напоследък, а ми липсва в борбата с организираната мозъчна недостатъчност. :(
Това е др име на някоя поза дето са си го измислили някви тапаци!!!
Просто жагара жугара ! :-D
ето какво намерих с чичко гугъл
един човек в форум казва " ...А при "Бобовдолска вагонетка" просто партньорът да забрави, че няма да си протрие коленете в килима, ако не е предвидил да сложи наколенки :D "
чудна поза :oops: :lol: :lol:
нещо като доги но на килима ? 8) само че я лашкаш по килима докато тя е на колене ? :shock: :oops: 8-)
Аууууу засегнах се от някаква, която много е допринесла с 60-те си мнения на кръст та и раздава квалификации вече....
Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.
amk честно да ти кажа мислех че си над това.Където те видя да пишеш (поне в смислените теми) даваш смислени отговори и сега някаква даде те нарече комплексар и ти се втурна да се пъчиш с хиляда и кусур мнения...и това го забелязвам не за първи път.Един съвет-хората нямаше да пишат подобни коментари,ако се отнасяше сериозно с някои неща и не използваше всяка възможност да се изфукаш :(
Сега ако смяташ да се заяждаш заради малкото ми коментари,ако искаш давай,но не мисля че си толкова тъп...
Офф отплеснах се...по темата:
ето какво намерих с чичко гугъл
един човек в форум казва " ...А при "Бобовдолска вагонетка" просто партньорът да забрави, че няма да си протрие коленете в килима, ако не е предвидил да сложи наколенки :D "
чудна поза :oops: :lol: :lol:
нещо като доги но на килима ? 8) само че я лашкаш по килима докато тя е на колене ? :shock: :oops: 8-)
Друго не можах да намеря :D
^ Мне, аз не ти се сърдя. Уважавам чуждото мнение и приемам критики, но не и нападки! ;) Има си цивилизовани начини да се изкаже мнение или критика, както го направи ти, например...Но персонални обиди - не! Плюс това, заяждането към мен от тази хриска беше адски тъпо, защото Алекс разбра, че беше шега, а не злоба... :) Както и да е...
DeteNaDiavola
09-24-2009, 17:05
хм.. това го чувам за първи път.. :D
^ Мне, аз не ти се сърдя. Уважавам чуждото мнение и приемам критики, но не и нападки! ;) Има си цивилизовани начини да се изкаже мнение или критика, както го направи ти, например...Но персонални обиди - не! Плюс това, заяждането към мен от тази хриска беше адски тъпо, защото Алекс разбра, че беше шега, а не злоба... :) Както и да е...
Да,така е,нейната нападка си беше неуместна :-o ,сигурно е нова във форума и не знае "Алекс"-лафовете :D
LambOfGod
09-24-2009, 17:27
Банна ли ли са ЛамбОфГод че не я виждам нещо напоследък, а ми липсва в борбата с организираната мозъчна недостатъчност.
Тук съм, бе! Ама аз съм кофаджийка, гледам по другите раздели много рядко... :lol:
А относно позата - сега ще ви обясня...
Трябват ви:
банан - 1 брой
краставица - 2 броя
пъпеш - 1 брой
напалм (може да го замените с храна от МакДоналтс все едно е...)
кон
голямо легло
кибрит
Когато набавите всичките ра'оти изпълнявате следните указания....
Начертавате един пентаграм и слагате конят точно в средата. Взимате бананът и го поставяте в анусът на конят, след това поставяте краставицата, след това пъпешът. Накрая му завирате напалмът/яденето от МакДоналтс. След това почвате да го ебете, след това си поиграйте малко с кибрита. Накрая запали голямото легло и си го наври в ануса. После принесете в жертва на телетъбисите конят.
Това е... :-|
NecroSadisticSadomiziers
09-24-2009, 17:29
Банна ли ли са ЛамбОфГод че не я виждам нещо напоследък, а ми липсва в борбата с организираната мозъчна недостатъчност.
Тук съм, бе! Ама аз съм кофаджийка, гледам по другите раздели много рядко... :lol:
Трябват ви:
банан - 1 брой
краставица - 2 броя
пъпеш - 1 брой
кон
голямо легло
кибрит
Начертавате един пентаграм и слагате конят точно в средата. Взимате бананът и го поставяте в анусът на конят, след това поставяте краставицата, след това пъпешът. Накрая му завирате напалмът/яденето от МакДоналтс. След това почвате да го ебете, след това си поиграйте малко с кибрита. Накрая запали голямото легло и си го наври в ануса. После принесете в жертва на телетъбисите конят.
Пич, кефиш ме :smt118 :smt118 :smt118
После принесете в жертва на телетъбисите конят.
Ше падна от стола :razz:
LambOfGod
09-24-2009, 17:42
Трябват ви:
банан - 1 брой
краставица - 2 броя
пъпеш - 1 брой
кон
голямо легло
кибрит
Момиче съм (всъщност това не пречи да съм пич, но все пак не искам да останеш с грешни впечетления)...
Едно време не ти ли бях пратила един ЛС в, който изразявах колко ме кефиш? 8-)
NecroSadisticSadomiziers
09-24-2009, 17:44
Ами май да.. не помня вече :D
Дай едно ЛС със скайп...
Jus7DreamBoy
09-24-2009, 18:29
хахаха и аз нз сорри че слагам линк към друг сайт ...цъкни ме нежно (http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=620&tid=8170&sort=desc¤t=2url)
pifiella
09-24-2009, 18:33
Ми трябва да е нещо като Каспичанска точилка :grin:
Ми трябва да е нещо като Каспичанска точилка :grin:
:grin:
Трябват ви:
банан - 1 брой
краставица - 2 броя
пъпеш - 1 брой
кон
голямо легло
кибрит
Момиче съм (всъщност това не пречи да съм пич, но все пак не искам да останеш с грешни впечетления)...
Едно време не ти ли бях пратила един ЛС в, който изразявах колко ме кефиш? 8-)
евала
:lol: :lol: :lol:
Абе мене лично най ми харесва догии :oops: чуствам се мощен и властващ :oops: :mrgreen: 8)
Утре отивам в Бобовдол и ще се разпитам... :razz:
П.П. А, май и ще опитам, нищо не се знае в този живот... хахахах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.Виж какво кретенче първо не съм някъква и второ май бройката на постове е много важна за теб горкия и вместо да се месиш там където не ти е мястото иди си забии една комплексарска
Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.Виж какво кретенче първо не съм някъква и второ май бройката на постове е много важна за теб горкия и вместо да се месиш там където не ти е мястото иди си забии една комплексарска
То си личи кой избива комплекси и кой напада...Само да ти кажа, че си объркала раздела, защото личния ти психиатър си е сменил адреса. :cry:
Колко обичам да се подигравам на такива като теб...