View Full Version : Странно
Здравейте.Аз съм на 15 години.Без да исках се отворих на 12 дълга история...Въпосът ми е защо гаджето ми не може да си г вкара в мене?Като го вкара излиза?Той ли е неопитен?В мен ли е проблема не знам...
Sevgincho
09-24-2009, 09:28
Най - вероятно няма опит (девственик) .. или може да не си го надървил напълно .. Ако не е проблема в тея изброени , препоръчвам ви вазелин :::
monincetyyy
09-24-2009, 12:20
Здравейте.Аз съм на 15 години.Без да исках се отворих на 12 дълга история...Въпосът ми е защо гаджето ми не може да си г вкара в мене?Като го вкара излиза?Той ли е неопитен?В мен ли е проблема не знам...
Как така като го вкара излиза бе? :razz:
Сигурно си доста тясна ама чак като го вкарва да излиза за сефте чувам такова нещо :razz:
Lettuce тъкмо тва си мислех :D Как излиза.. хем не е влязъл хем излиза.. Странно наистина :lol:
Не ве. Сигурно не му достатъчно твърд. Ако е и по-мъничък що да не излезе?
Сигурно си доста тясна ама чак като го вкарва да излиза за сефте чувам такова нещо :razz:
Lettuce тъкмо тва си мислех :D Как излиза.. хем не е влязъл хем излиза.. Странно наистина :lol:
+1
phah :lol: еми или няма опит,или му е къс или не знае къде да дълбае :oops: :razz:
NecroSadisticSadomiziers
09-24-2009, 16:42
Ако същото стане и със сатър, явно проблема е в теб. 8)
golqmumnik
09-24-2009, 17:42
А той знае ли въобще къде да ти го вкара и как?Ако не знае да прати SMS с текст Kade da go vkaram на номер 6969 и ще получи инструкции за употреба 8)
А той знае ли въобще къде да ти го вкара и как?Ако не знае да прати SMS с текст Kade da go vkaram на номер 6969 и ще получи инструкции за употреба 8)
:grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +6969 :shock:
Или му е много къс.
Или прави 'големи пасове'.
Или е яко неопитен.
Или пък нещо друго 8-)
или не му е достатъчно твърд или май не сте добре наместени
Или му е много къс.
Или прави 'големи пасове'.
Или е яко неопитен.
Или пък нещо друго 8-)
или не му е достатъчно твърд или май не сте добре наместени
+1
tovaemoqtnik
09-25-2009, 07:27
Просто си бъгната, капиш ?
pattRiikk
09-25-2009, 12:15
:lol: :lol: Eвала! :lol:
travmiriaN
09-25-2009, 13:39
Той да не те е*е , в сгъвката на коляното , за да неможе да го вкара.
btw - горните мнения къртяттттт!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хващаш един нож, стискаш зъби, ръгаш в оная работа и махаш всичко, което му пречи да ти го вкара... 8)
Хващаш един нож, стискаш зъби, ръгаш в оная работа и махаш всичко, което му пречи да ти го вкара... 8)
:? :? :? :?
касапин не се става като си режиш разни работи :shock: :lol: :lol: :lol:
идеята хем си я бива 8-) хем е отвратителна :?
boyan1994
09-25-2009, 15:56
eeee 6to ot4aiva6 momi4eto be ? a i koi ti kaza taq glupost s noja ? 6te napravi kruvoizliv i ..... da ne govorq :(
GodLovesYou
09-25-2009, 17:10
фффааааккккк
:? :? :? :?
касапин не се става като си режиш разни работи :shock: :lol: :lol: :lol:
идеята хем си я бива 8-) хем е отвратителна :?
тоз па , отвратителна :lol: бахти якото , искам да гледам :razz:
А той знае ли въобще къде да ти го вкара и как?
със сигурност можеж да го научиш :>
LovEsIckk
09-25-2009, 17:32
Прекалено голям му е?
Не си достатъчно влажна?
Притеснявате се?
1.Трябва да се отпуснеш.
2.Да се възбудиш, OMG.
3.Той да го надърви, да сложи кондом !!!!!
4.Да ти го вкарва БАВНО.
GoodLuck. 8)
Бавно...Плавно...Баавно...Пла авно...Бааавно...Плаааавно... :lol:
Pepincetyy
09-26-2009, 07:43
Може пичката ти да е алергична към малки/големи или въобще към к`урове и да го е изплюла :D
:razz: :razz:
А той знае ли въобще къде да ти го вкара и как?
:lol: все ще оцели една от двете дупки 8-)
blackbutterfly78
10-12-2009, 11:23
Здравей! Твоят приятел не е много опитен,всъщност по всяка вероятност ти си му първата.Аз,имах същия проблем.Когато го направиш с по-опитен ще разбереш разликата,с него няма как да ти се случи това.Но въпреки всичко,ако наистина държиш на приятеля си,дай му малко време и всичко ще се оправи.Повярвай ми той се притеснява дали ще ти хареса секса с него и страшно много иска да ти достави удоволствие.Просто всичко това го кара да мисли и да се притеснява повече от необходимото.Опитай се да го накараш да се отпусне,а пък и един разговор няма да ви навреди,ако наистина си вярвате достатъчно. :-)
katetohita
10-12-2009, 13:03
Може пичката ти да е алергична към малки/големи или въобще към к`урове и да го е изплюла :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
трябва ви малко спокойствие повече възбуда и практиката идва с времето използвайте естествен увлажнител (френска любов) ако ли не... купете си лубрикант няма как да не се получи
kkaammii
10-12-2009, 14:16
Нищо ви няма и двамата сте си ок, само дето и двамата не знаете какво правите. Правете там няк'ви експерименти все ще уцелите накрая какво се прави. Практиката му е майката.
cybersound
10-12-2009, 14:23
повече възбуда и спокойствие :) ще стане споко :)
YourPoison
10-12-2009, 14:24
странна работа наистина :lol:
чекай са , как така той го вкарва то излиза ? Такова нешто са пръв път чувам.не ,че сам голем разбирач ,но или ти е тесна знеш кое или на него му е малък :smt081
Ако проблема беше В теб, то нямаше да имаш проблем :wink:
bilqnavod
10-12-2009, 21:09
Хи хи хи хи :D :D :D :D :D :D :D
elito0o0o0
10-12-2009, 21:14
ми незнам... кажи му да вземе една бормашина и да те отвори кат хората :lol: