Влез

View Full Version : Една тежка любов

Orlando92
09-24-2009, 23:00
Здравейте. Мойта история е тежка и дълга но.. ще се опитам да я разтегля възможно най-късо.
Тръгнах с едно момиче на Свети Валентин през 2005г. Любовта пламна официално още на 3-тия месец. В последствие много се заобичахме. Помня че на към 6-тия и 8-мия месец любовта беше станала безвъзвратно силна. Харабийска си работа. Имахме леки спорове някаде към 3-тия месец, и аз като " мъж " я попитах с една дума тогава: .. "или ще се съгласиш с мене, или късаме ".. и тя тогава се съгласи. Не пожела да скъсаме. Обичаше ме явно много истински. А държеше твърдо на своето мнение по време на спора.
През цялото време от както ходехме (4 години) тежко се разбирахме, все единия дразнеше другия с нещо, все единия несъгласен с другия. Никой не отстъпваше,никой не правеше компромиси. А ако някой направеше компромис, това бях аз. А без това не може. Но скоро дойде момента в който тя реши да къса с мен. Имаше си причина,беше заради техните. Тогава разбрах че тя вероятно може и без мен. Тогава обаче мн бях лапнал, ама мн. И просто не я пуснах. Много трудно, но остана с мен. Това беше първият път когато тя реши да скъсаме. От там нататък, тя късаше средно поне на месец по 2 пъти с мен. Вярно, все имаше някаква причина поради която да ми се нервира, дори и да не съм бил виновен аз.. но изнерви ли се винаги
трябваше да опреме до късане. И аз никога не давах, и я връщах. Много трудно. С много реване и тръшкане. И не се преструвах.
Изкарваше ме извън нерви. Много често. Зодия близнаци е. Не знам за другите близнаци, но тя е много различна от обикновените хора. Със свой собствен свят и нестандартен поглед върху останалия свят. Но не можех без нея. Съсипваше ме от нерви много често, издивявах.. стигахме до бой.. и естествено тя решава да скъса с мене и после аз рева и се тръшкам по цели нощи и едва ли не я "крадях" от тях за да я върна. И я връщах. Много трудно. Знаете ли какво я караше да се върне при мен? Ами.. представете си, 20:00 е вечерта. В колата сме някаде на забито място. И аз полагам неистови мъки за да я накарам да не къса с мен. Прегръщам я ,целувам я..казвам и колко я обичам, и как не мога без нея. Към 02:30ч. все още се тръшкам и рева. И не се
преструвам,ако ме разбирате. Тя-камък. Не говори,не ми отговаря на въпроса: .. "чуваш ли ме". Не ме поглежда. Ако умра до нея, тя ще отвори вратата и ще тръгне да си ходи мислейки си: .. "Пфуу най-после си тругнах.." Вие разбрахте ли какъв човек е, без много да ви обяснявам? А така. Докато се тръшках и ревях до нея, тя заспиваше. И по едно време разбираш вече че не те и слушат даже. И гледаш през стъклото само, говориш си на ум, и си ревеш. Никой не те вижда. Някаде към 5:59ч. Постоянно се опитвам да я сабудя през цялото време. Тя стои с затворени очи, прави се на заспала и че не ме
чува, а аз я бутам и прегръщам. И й говоря обаче колко я обичам, как сме щели да се жениме (понеже това го решихме още в 10-тия месец), и колко много я обичам. И не се преструвам, и не я лъжа за това което и казвам. И, след всичкото това време и страдание, идва един такъв момент в който аз я прегръщам много силно, и много почвам да рева, и вече имам чувството че съм извън тялото си от болка че я губя.. и, тя явно усеща изведнъж всичко това, прегръща ме и тя силно, насълзява се, и... вече Хепи енд. Ето така успчвах да я си я връщам за 4 години средно по 2 пъти на месец. Аз съм единственият който може да издържи това , толкова. Хубаво.
Не ме желаеше. Не искаше да прави секс с мен. Правехме го винаги почти насила, понеже аз много настоявам и успявам с неистови усилия да го постигна. Зодия стрелец съм. Да, имало е случай в които се възбужда бързо, и всичко си става както трябва. Но това е средно в 10 случая от 100. Казвам точни данни. Никога не съм чул от нея: " Желая те" (или нещо със същия смисъл). Никога не ме е докосвала тя първа. Никога не съм разбирал че ме желае.
Много трудно момиче с много тежък характер. Ако вече си мислите че тя не ме е обичала хич, чуйте следното.
-Аз: Обичаш ли ме?
-Да, не мога без теб, обожавам те !!
Или: прегръщаме се просто хей-така, тя ме стиска изведнъж супер силно,започва да реве, чак почва да трепери и започва да повтаря по начин по който прилича на превъртяла: " обичам те,обичам те,обичам те,обичам те,обичам те ".. .. . Много пъти в такива ситуаций ме хващаше страх и си мислех: ... леле тя май мръдна сега ?! Разбира
те ли, колко много ме обичаше. Просто бях разбрал колко е много. И, на въпроса:
-Аз: Е добре де, щом толкова много ме обичаш, защо късаш с мене, защо не ме желаеш в леглото,защо не го показваш това че ме обичаш?
-Тя: .. ами аз те обичам по мой си начин.
И наистина ме обичаше много силно, но по нейн си начин, който не можах и да разбера.
Последната 1 година, тя почти не ме прегръщаше, все аз правех това. Сексът беше все на зор. И продължаваше да бъде само моя, продължаваше силно да иска да се ожениме (освен в случаите в които късаше с мен). Правеше страшно много жертви за мен. Аз ги
оценявах всичките, но вечерта в леглото- нямаше кой да ме напсува. И ме обичаше. (по нейния си начин). Много често когато я закарвах в тях тя просто слиза от колата и може и чао да не ти каже, камо ли да те целуне. Винаги аз я целувах, понеже знаех че тя не го прави. И после на въпроса: Обичаш ли ме? тя отговаря с ДА.
Преди една седмица. Спахме в нас, както обикновено. Бяхме в идеални отношения.
Трябваше да си ходи сутринта рано до тях. Имаше работа. Събудихме се заедно,стана тя от леглото, оправи се, изми се, аз бях в леглото още. Тя тръгна, отвори вратата и аз я чакам да каже чао. Обикновено когато си тръгва от нас ми казва поне: "айде аз тръгвам". Обаче не. Тръгна направо да си излиза, сякъш забрави че аз съм в стаята и
преди малко спа до мен. И на прага както беше и викам: Няма ли ме ме цункаш? Тя се върна при мене, по начина: "Еей верно бе.." Цунка ме, обаче естествено изчака аз да тръгна към нейните устни пръв.
Това ни беше последния ден. Към обяд, нещо изведнъж каза вече "щрак" в мен. И изведнъж се самопрограмирах на вълна: "аз просто я нямам вече, а и да я имам, това просто не ми трябва". И с лекота казах на мозъка си да си мисли че сме скъсали. Тя естествено нищо не знаеше. Но ми свънна след обяд и: "Защо не ми звънкаш кво праиш".
Аз: " За да не те притеснявам. Тя: "Нещо да не си ми сърдит"? Аз: Не, нали знаеш че аз не се сърдя. На другия ден тя пак звъни:
-Що не ми звъниш, ти си сърдит нещо нали, кажи ?
-Не, не съм. Не се сърдя. За кво да те притеснявам като ти нямаш микъв интерес към мене. Не те интересувам просто и така.
-Еми.. тогава и аз няма да ти звъня.
-Добре, така ще бъде по-добре.
(тук тя за момент се зачуди, просто не можа да повярва че аз мога да изговарям такива работи)
-И кво, да не ти ли звъня повече?
-Да, няма смисъл, нали ме чу добре? Просто.. кво да ти кажа, мисли си каквото искаш, оставям те на твойте собствени размисли. Каквото си пожелаеш това си мисли.
-Добре.. Ами.. чао тогава щом така искаш.. (нажалено казано)
-Чао.

От тогава не сме си звъняли. Днес, следобяд тя ми изпрати съобщение със текст: " Сбогом " и дори нямаше точка накрая. Като го прочетох, имах чувството че ще ми гръмне сърцето от биене. Здържах се. Отговорих и веднага: " Сбогом и от мен (: " като умишлено сложих и една вулгарна усмивка накрая. Това беше всичко.

Обичам я. Мина седмица. Никога не сме късали. Тя е искала, но не сме късали никога. Когато пожелаеш един човек да се ожениш за него, той става част от теб. В нея виждам мойто второ Аз. Просто е толкова моя че не е истина. Но ми писна. Заради всичкото страдане и реване 4 години, направих това. В момента съм като ударен от кола компютър: Стремя се да си държа една програма и да съм стабилен в решението си , но на моменти направо така ме пробожда процесора, че ми пречернява пред очите. Държа се стабилен за сега, и не съм сигурен дали в един даден момент ще запала гумите и ще отида пак да я "открадна". Правил съм го, мога го и пак. Не знам какво да искам, от
нея и от живота. С нея съм разговарял милиарди пъти толкова на сериозно за нейното
отношение към мен, а ефекта естествено винаги е оставал нулев.
Ти какво би направил на мое моясто ???

П.П.: На 22 съм, споко (:

JenataNaShefa
09-25-2009, 01:14
Аз искам само да кажа, че колкото и да я обичаш и да те боли преди всичко ти си човек, който има своите нужди и чувства ! Ако след всички жертви, които си правил за нея и си се раздавал до край включително и тръшкането, неприсъщо за повечето мъже, тя не реагира значи нещата са приключили... ИЛИ тя е разбрала колко много си "зависим" от нея и е започнала да си играе с теб и да те изтезава всеки път с "Късаме !" очакваща както винаги ти да й се молиш.
Казал си й "сбогом", дръж си на думата като мъж !
Ако тя иска да е с теб, сега ще трябва тя да се тръшка и да ти докаже че те обича и твоите усилия да запазите връзката си не са били напразни.

Аз лично не вярвам на думите, а на действията. Не знам ти как възприемаш нещата, но като за 22 годишен би трябвало да имаш представа как стоят нещата. Мисля че щом е минала седмица и не се е обадила, няма и да се обади.
Препоръчвам ти да НЕ я търсиш, за да избегнеш още веднъж да си прави оглушки с теб.
Ти си й казал всичко, което тя трябва да знае за да прецени дали иска и може да е с теб, ако тя има да ти казва нещо за връзката ви, ще се обади !
Успех от мен и се придържай към решенията си !

shmurkam
09-25-2009, 06:49
Твоята приятелка прилича безумно много на мен, а ти на моят приятел :shock:
Повярвай ми, тя те обича, била е толкова много време с теб, едва ли е, защото няма какво да прави. Сигурна съм, че в момента ужасно страда. Такъв характер като нея НИКОГА не е сигурен в чувствата на другия. Всеки по различни причини е станал така. Опитай се, открадни я пак, избери дали ще се жертваш за нея и ще си под постоянно напрежение...или ще си без нея. Избери си сам, прецени колко я обичаш, ако е достатъчно, би продължил. Успех и не я насилвай, на някои хора им е по-трудно да си изразяват чувствата, но повярвай ми, колкото и рядко да го казва, е истинско, не те лъже,костват й огромни усилия за да го направи ОГРОМНИ...

shmurkam
09-25-2009, 06:51
Пиши на ЛС, ако искаш, ще се опитам да ти помогна :-D

FromAutumToAshes
09-25-2009, 07:21
Леле какви са тези романи бе... Убива ми желанието да го прочета дори :X

Rza
09-25-2009, 07:24
Олелеле....след разказа ти се замислих дали да не стана монах :(
п.с-не се подигравам,а мнението ми е следното:Тя ще те потърси,100% съм сигурен!Успех и нека силата бъде с теб!

PrIvaTe
09-25-2009, 08:33
Здравей,
явно наистина я обичаш болезнено много и бих могла да си представя как се чувстваш в момента.От цялата история разбрах,че това е една доста трудна любов,но въпреки всичко ти я обичаш.Като голям човек(и муж още повече) не ти прави чест постоянно да се тръшкаш и да плачеш като малко дете,колкото и да ти е тежко.Момичетата в повечето случаи искат да се чувстват защитетни от момчето до тях,да усещат силата им,а ако бях на мястото на приятелката ти не мисля ,че бих могла.Също така в цялата история използваш думата "задържах",защо си я карал на сила да бъде с теб,нали знаеш изтърканата фраза-"ако обичаш нещо пусни го на свобода,ако се върне,то е твое завинаги,ако не -значи никога не е било."Казваш ,че е зодия близнаци,аз също и доколото зодията може да определя характера на човека,за близнаците винаги пише ,колко държат на свободата си,колко бързо се отегчават и така нататък-разгледай из интернет има мнооого материал по въпроса.За да се връща при теб ,значи вероятно все пак има чувства към теб,преосмисли нещата добре-какво си харесвал в нея и какво не,за какво сте се карали най-често,къде ти си бъркал и какво тряба да промениш,може би ако погледнеш по зряло на нещата и се държиш подобаващо,и я извикаш да поговорите ще получите още един шанс да сте заедно.Не искам да те отчайвам,но от това ,което прочетох тази любов май е носила повече негативни емоции ,отколкото положителни.Надявам се ,че греша:) Бъди силен и успех :)

+1 дано всичко да се оправи между вас
това е доста силна любов когато единия не може без другия и другия е така,така че успехи и дано всичко мине добре

scanadal
09-25-2009, 09:07
За мен това не е любов,а някаква зависимост.Ти си се вкопчил в нея,сякаш е последното момиче на този свят.Отдръпни се от нея,излез и опознай някое друго маце и ще разбереш,че определено има такива които си заслужават.А и не мисля,че и тя е толкова влюбена в теб.Как успяваш да се насладиш на целувките и,на сексът с нея,когато знаеш че е насила?Сигурно ще те потърси,нали "си и спрял кранчето" на вниманието,ще се сети че и ти съществуваш.Не ти препоръчвам да се занимаваш с нея от тук нататък.
Next please,и това е :P

relax4o
09-25-2009, 09:20
По-голямата част от това което написа автора е и като моята случка. Да не кажем, че и цялата.

lLady_MooN_RaiN
09-25-2009, 10:01
След като прочетох историята не мога да не си задам някои въпроси. Какви положителни черти в нея са те накарали да се влюбиш? От това, което описваш мога да си направя извода или, че тя е малка, или, че е невероятно разглезена и не знае какво иска. Наистина ти се как си търпял такова отношение към теб толкова време.Какво значи да те обича по неин си начин? Ако човекът отсреща не вижда и не чувства любовта на половинката си, значи нея я няма. Трябва да показваме чусвтвата си така, че да бъдат разбрани от другия, а не просто да си ги знаем за себе си. Това, че не ти е показвала, че те желае също е странно. Все пак в една връзка трябва да има и физическо привличане. Ако тя не е изпитвала такова към теб - значи не те е обичала като мъж а по-скоро като приятел. Ако пък е изпитвала, защо не го е показвала? И аз уж съм от по-трудните характери, ама в сравнение с нея се чувствам ангелче. Как може да си играе така с теб? Изобщо поведението й е било меко казано странно и единствено мога да те посъветвам да продължиш напред. Незнам дали времето лекува, но със сигурност ще свикнеш без нея и няма да боли толкова, колкото сега. Ти си млад, живота е пред теб. Ще срещнеш някоя, която ще оценява това, което правиш за нея и ще ти отвръща със същото.

Thefrostless
09-25-2009, 10:10
За мен това не е любов,а някаква зависимост.Ти си се вкопчил в нея,сякаш е последното момиче на този свят.Отдръпни се от нея,излез и опознай някое друго маце и ще разбереш,че определено има такива които си заслужават.А и не мисля,че и тя е толкова влюбена в теб.Как успяваш да се насладиш на целувките и,на сексът с нея,когато знаеш че е насила?Сигурно ще те потърси,нали "си и спрял кранчето" на вниманието,ще се сети че и ти съществуваш.Не ти препоръчвам да се занимаваш с нея от тук нататък.

Ти мислиш ли ,че любов като тази може да изчезне за 1 миг ? Аз чувствам по същия начин както той ....ако ти не си изпитвал такова чувство.. мога само да ти пожелая да го изпиташ някога. И това не го пише лапе , а човек на 20+ със разбирания по-големи от нашите.

w0sh
09-25-2009, 10:28
Само глпави хора не моат да си резюмират мислите.

NecroSadisticSadomiziers
09-25-2009, 10:37
Набий и една кофа 8)

LoveRetroMusic
09-25-2009, 10:42
Прочетох го до половината и се отказах. Много дълго. ;\

scanadal
09-25-2009, 16:58

Ти мислиш ли ,че любов като тази може да изчезне за 1 миг ? Аз чувствам по същия начин както той ....ако ти не си изпитвал такова чувство.. мога само да ти пожелая да го изпиташ някога. И това не го пише лапе , а човек на 20+ със разбирания по-големи от нашите.
Първо да уточня,че съм момиче и съм на 20+(сигурно и съм ти кака).Изпитвала съм любов,но това тук е зависимост.Трудно бих обичала някой,който ми се качва на главата през повечето време,за когото знам че ме целува и държи за ръка насила.Какво красиво и заслужаващо си има в тези взаимоотношения?Те са изхабени.Авторът не губи нищо,ако прекрати контактите си с т.нар. си гадже ;)

Dizziness
09-25-2009, 17:15
Този тип жени искат да водят мъжете за носа. Не се подлагай на това унижение и бъди МЪЖ, има много риба в морето. :) И отделно... когато един мъж се прави, че сякаш не му пука, че сякаш е недостъпен... хммм, жената го желае ооооще повече. Няма да се изненадам ако ти звънне на вратата, така случайно ти кликне или ти прати смс. Да не ти пука, такива жени се наричат кобри. ;)

sasha_90
09-25-2009, 18:18
Добре си направил като си я скъсал.Сега веднъж завинаги ще разбереш истината.Ако те обича истински-ще те потърси сама.

beachy_bunny
09-25-2009, 18:47
не казвам , че не е хубаво едно момче да се " кланя " на едно момиче или по точно да и ходи след гъза ... , но ти си прекалил ... тя е очаквала всяки един твой ход ... къса те и в 22:00 те чака цъфнал пред тях ... простоо колкото и да я обичаш мисля , че трябва да сложиш край ... колкото и болезнен да е той .. успех .. :)

MetalZone
09-25-2009, 18:51
Добре си направил като си я скъсал.Сега веднъж завинаги ще разбереш истината.Ако те обича истински-ще те потърси сама.

+1

Orlando92
09-25-2009, 18:54
Някой от вас по-горе ме беше попитал заради какво в крайна сметка се влюбих в нея. Първо защото е много красива (а това е най-слабото място на мъжете), и второ защото имаше огромно привличане между нас, което се усещаше дори и от разстояние, който е минал през моят път ще разбере защо съм се влюбил. Пък и тя също беше влюбена в мен.
Мъжко момче съм по принцип. Трудно се подлагам на женски въртели или хитрини. Старая се винаги да не бягам от нивото си. Трудно угаждам на всеки женски каприз, и не мога да се мазня на момиче, никога не съм излизал от границата на мъжа в една връзка. Просто аз съм си бил винаги аз. Имал съм много връзки освен нея и единствено това момиче просто успя да ми срине биоса. Нейният характер не е стандартен, и може би затова успя. Някой друг ме попита на колко години е и дали е лигава. С 1 година е по-малка от мен. И на държание е доста по-сериозна от другите момичета, не обича да се лигави. Пък и да го направи би ми изглеждала доста странно, просто не е от този тип. Тя е момиче тип: Сериозен характер с тежест и леко високомерие подхранено от пренебрежение към околните. Например: Ако и зададеш еди какъв си въпрос, чакаш отговорът минимум 15-30 секунди. Трудно говори. А понякога и и зобщо не говори. Може и да не ти бъде отговорено на въпроса, и се налага да си отговаряш сам.

Чувствам се все по-несигурен. Имам чувството че скоро ще запаля гумите към нея, не знам дали ще издържа. Ебати скапаната любов..

LadyDi
09-25-2009, 21:11

Първо да уточня,че съм момиче и съм на 20+(сигурно и съм ти кака).Изпитвала съм любов,но това тук е зависимост.Трудно бих обичала някой,който ми се качва на главата през повечето време,за когото знам че ме целува и държи за ръка насила.Какво красиво и заслужаващо си има в тези взаимоотношения?Те са изхабени.Авторът не губи нищо,ако прекрати контактите си с т.нар. си гадже ;)
Губи половината от себе си. Не прочете ли, че той сам я определя като "моето второ Аз".
Когато свикнеш с един човек до толкова, до колкото авторът е свикнал с нея... не можеш без него. Не можеш да го отрежеш от себе си. Той е част от теб. Колкото и да не ни харесва. Колкото и да няма чувства, да няма красота, да няма любов. Тя е част от него.

Re5peC7
09-25-2009, 21:40
Приятелю, евала за търпението което си проявил към нея, честно казано аз не бих могъл да живея така, не бих издържал просто.Както и ти самия знаеш отговорите и подходящите съвети за себе си са доста болезнени и трудни...бих те посъветвал да продължиш онази програма която си включил в онзи момент, тя трябва да разбере, че не може така да продължава...и ако наистина те обича трябва да направи каквото трябва за това, а времето ще покаже как ще излгеждат нещата за напред. Пожелавам ти обстоятелствата да се развият по най-благоприятния за теб начин и да продължиш напред с вдигната глава и като чисто нов компютър ;)

LadyDi
09-25-2009, 22:35
Защо всички смятате, че "тя трябва да разбере какво е загубила".
Давате ли си сметка, че може би и тя е свикнала с него и затова са били толкова време заедно и се е оставяла да бъде "върната"?
Защо му давате такива надежди? Това е тъпо.
Ами ако сега й харесва повече сама?

Стига с тази наивност и романтичност. Той добре си е влязъл в реалността, защо държите да го изкарате от там?

Re5peC7
09-25-2009, 22:45
Защо всички смятате, че "тя трябва да разбере какво е загубила".
Давате ли си сметка, че може би и тя е свикнала с него и затова са били толкова време заедно и се е оставяла да бъде "върната"?
Защо му давате такива надежди? Това е тъпо.
Ами ако сега й харесва повече сама?

Стига с тази наивност и романтичност. Той добре си е влязъл в реалността, защо държите да го изкарате от там?
Съвсем не го казвам с мисълта да му дам каквито и да е било подобни надежди, знам какво е и просто в случая тези надежди са излишни и биха му навредили доста...аз самия още излизам от такава ситуация като неговата. Съжалявам, ако съм навредил с това изказване...

LadyDi
09-25-2009, 23:25
Не казвам, че си навредил. Просто не мисля, че вината е изцяло в нея. Нито в него.
Той сам си казва - това е трудна любов. Но е поне е любов. И аз не съм сигурна, че ако последва съвета "да я забрави" (което изобщо не ми е ясно как се прави), той ще е по-щастлив.

JenataNaShefa
09-25-2009, 23:31
Е ти от къде си толкова сигурна, че не го е връткала през цялото време на пръста си ?

thespark
09-25-2009, 23:40
неможах да дочета ... ама ми стана ясно :) цар тя си има друг сигорен съм

LadyDi
09-26-2009, 07:36
Е ти от къде си толкова сигурна, че не го е връткала през цялото време на пръста си ?
Сигурна съм.

vesito13
09-26-2009, 10:10
Цялата ти история е доста странна. 4 години си търпял това, личи си колко много я обичаш, но мислиш ли, че цял живот би могъл да го търпиш? Да трябва да я връщаш, да не те целуне, да ти говори само, когато на нея и е кеф, да правите секс едва ли не на сила. Разбирам, че имаш много силни чувства към нея, това ми е пределно ясно. Никой мъж не би се държал така и не би правил всичко това, ако не обича. Попринцип сте си горделиви. А ти си давал всичко за тази връзка. Но не ти ли омръзна всеки път да трябва да я "връщаш", да се мъчиш да я задържиш при теб. Тя е голямо момиче, може да прецени какво иска. Ако искаше да е с теб, тя щеше да се помъчи поне малко да е с теб, щеше да полага някакви усилия за тази връзка така както и ти. А какво получаваш от нея, всеки месец по 2 пъти да иска да скъсате. Всяка връзка си има своите трудни моменти, но всеки месец по 2 пъти ... Замисли се колко много пъти са това, нормално ли ти се вижда? Този път бъди мъж, не хленчи, не я моли, не и звъни, ако те обича и тя би направила нещо. Каквато и да е тя, като човек, ако те обича, ще направи всичко за да бъдете заедно, без значение дали говори, дали е свикнала на това. Тя трябва да се научи да пази връзката си. А ако сега ти и се обадиш ще сте си на същото дередже, като преди. Най-много месец-два щастие и после пак ще започне същото, така тя просто не осъзнава грешката си.
А ако тя не ти се обади, опитай да я забравиш и да продължиш напред. Знам, че ще ти е много трудно. Но поеми този риск с надеждата за едно по-добро бъдеще.
Това е мое мнение и никой не ззадължавам с него, просто аз така виждам нещата. Каквото и да решиш да направиш, каквото и да стане ти пожелавам само най-доброто от тук нататък :)

JenataNaShefa
09-26-2009, 10:20
Сигурна съм.

Оу да бе гледах те в ясновидци, сори :?
Едит: според мен през цялото време го е имала за даденост !

lLady_MooN_RaiN
09-26-2009, 11:19
Незнам, това нейното как да го нарека дори. Това с късането 2 пъти месечно, заспиването, мълчанието, пълната липса на всякаква инициатива за физическа близост от нейна страна. Това просто те е съсипало и те е превърнало в нейна марионетка. И за теб и за нея е по-добре да не се виждате повече. Не знам дали е лош човек, но самият факт, че си позволява да се държи така с теб, да те тъпче и си играе с чувствата ти е показателен. Тя не те уважава и не уважава себе си. В противен случай отдавна да е решила какво по дяволите иска от теб и да си го е получила. Бъди силен и не я търси. В противен случай ще влезеш пак в този омагьосан кръг.

vas4e3to0
09-26-2009, 13:29
Ужас
Прочетох го цялото и не можех да повярвам :x Това момиче наистина си е играло с нервите и чуствата ти , а ти си й бил нейна марионетка , но си личи , че не само си я обичал , а ОБОЖАВАЛ!!!
Предишната ми връзка беше почти същата - обаче аз бях на твое място , а той на нейно!!! Наистина е много гадно , но аз не можах да изтърпя толкова много време - скъсах с него на 3-4 месец :-o

LadyDi
09-26-2009, 14:03
Сигурна съм.

Оу да бе гледах те в ясновидци, сори :?
Едит: според мен през цялото време го е имала за даденост !
Като си ме гледала, защо изобщо си правиш труд да спориш с мен?
Загубена кауза.
Естествено, че го е имала за даденост. Той сам си го е направил.

JenataNaShefa
09-26-2009, 14:33
Въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника.
Вярно е загубена кауза :?
НО аз не споря за това дали той е виновен или не, а за това че тя се е подигравала с него и не знам как си кривиш душата и не го казваш. А вече дали той сам е направил така че тя да може да го хвърля по върбите е въпрос на причина и следствие.
Явно си от хората дето са на принципа моето и грешното мнение...

LadyDi
09-26-2009, 14:41
Не, аз съм на принципа моето и чуждото мнение.
И как съм си изкривила душата? Кога съм казала, че тя не се е подигравала с него? Казах само, че всичко той си го е направил.
Той я е допуснал в живота си до такава степен. Защо сега трябва да я обвинява?
Човек е такъв, какъвто е. Тя не е виновна за това, което е. Той я е харесал, той я е избрал и той се е държал за нея като удавник за сламка.
Не е луд тоя, който яде баницата. А тоя, който му я дава.

JenataNaShefa
09-26-2009, 15:19
Не можеш да кажеш че той си е направил всичко сам, защото за връзка трябват двама и ако тя е била слабохарактерна да допусне този човек да й се моли като в църква значи и тя има вина.
Аз също споделям мнението ти за това че той малко или много сам се е насадил, но мисълта ми беше че тя каквато и да е като е твърдяла че го обича, едва ли би допуснала човека който обича да й се моли все едно тя е послената на земята. И естествено въпроса "Защо го е правила"
Огромно противоречие между действия и думи...

ПП. Не споря с теб и не ти правя опозиция !

LadyDi
09-26-2009, 15:30
Аз също не споря. Само водя диалог :)
Просто ми става странно, че всички вкупом се надпреварват да го съжаляват и да сочат момичето за кухата лейка, защото е постъпвала така.

Но по твоя пост - може да има стотици причини да му казва, че го обича. И действителната обич е само една от тях.
Но е факт, че има хора, които обичат да доминират, които обичат да им се молят. Защо тя да не е от тях?
Само не съм съгласна, че тя е слабохарактерна. Ако е такава, връзката им нямаше да се развива в тази посока.

kykyto
09-26-2009, 17:47
Така да ти кажа едно нещо.
Близнака е изключително сложен за разбиране. Наблюдавал съм (и контактувал) с близнаци (независимо от пола) от 10 години.
1. Може да се расзтрои от най-малкото нещо и да промени отношението си за няколко часа. (В 6ти клас праснах без да искам най-добрия си приятел - близнак и за 4-5 часа не ми проговори изобщо- след това каза,че всичко е ок.)
2. Близнака завижда, което може да провокира безсмислени спорове.
3. Спокоино дори и в тежки моменти той е добър и верен. :twisted:
4. Може да пази връзка на база изкуствен интелект.
5. Като си науми нещо то става константа за дълъг период от време.

Мисля,че всичко ще се оправи. :)

SqYnY
09-26-2009, 18:41
Не те заслужава...

sweet_sorcerer
09-26-2009, 18:44
Хахс дай да обвиним зодиятята....Глупости!
Това с реването нещо не го разбирам- според мен е супер тъпо мъж да плаче,а ти по няколко пъти в месеца! Тя заспива,ти се измъчваш - нямаш ли Гордост,за Бога! Както каза някой по-горе,ти си я избрал,знаел си каква е.А тя щом се е отнасяла така с теб,ясно колко те е обичала......

Orlando92
09-26-2009, 19:35
Хора днес имаше леко развитие на нещата. Леко, но бих казал.. решаващо. Днес получих следния SMS :

13:45: "Как се чувстваш без мен?"

Естествено, на всички ви става ясно. И след умишлена многозначителна пауза от време, и пратих следното:

14:16: "Ела, попитай ме, и ще разбереш."

Така и никой не дойде. Но по обясними причини, които тя изтъкна чак вечерта:

19:51: "Не мога, отивам нощтна на работа, а и защо трябва да дойда аз.

Това което аз разбирам от последното е: "Ами.. щях да дойда, но не мога че съм на работа после, обаче така като ме викаш да дойда, що по-добре ти не дойдеш."
И сега ще видим какво ще последва утре вероятно. Но пък щом е нощтна ще спи поне до 16:00 утре. Евентуално някакви събития ще се стечат след това. Ц-ц-ц нямам думи...
Между другото, ето едно филмче което направих в нейна чест - http://play.vbox.bg/a6b8p9b8b8l0/Liubov-Cveti-i-Dani.html
Тя не остана особено трогната след като го изгледа. Вида и беше сякъш току що е гледала сънчо.

babity
09-26-2009, 20:04
Тя не те обича. Ама наистина не те обича, независимо какво е казвала/правила. И по никакъв начин не заслужава да е част от живота ти. Поведението и е присъщо на хора, които се опитват да убедят себе си, че обичат човека с тях. Не допускай да ти влезе отново под кожата. Виждаш ли, 4 години по - късно, след като толкова сте преживели заедно тя отново се поддава на собствената си гордост и те унижава по този начин. Една раздяла след дълго време заедно е тежка, дори и когато не си обичал. Ако щеш... всичко е станало навик и ти и липсваш като навик, а не като нещо, което наистина и е било необходимо и ценно. Така, че не се впечатлявай ако е тъжна или ти плаче... тя не те обича!

umri
09-26-2009, 21:04
Брато, прочетох го от първата до последната буква. Като виждам начина, по-който си го написал разбирам как се чувстваш и какво ти е всъщност. Предполагам, че някой ти го е дал тоя съвет, защото един крайно влюбен човек трудно може да стигне сам до такова умозаключение. Но си постъпил адски право и адски мъжки. Точно така е трябвало да постъпиш още първия път, когато ти го е направила тоя номер. В момента съм сигурен, че тя е пред нервна криза. Не може да си обясни тоя обрат в теб. Точно това е един от пиковите моменти в твоя живот, където сам трябва да си докажеш мъжествеността. Вътрешно приеми, че ако нарушиш собственото си правило и й се обадиш изгубваш всичко мъжко в теб и ставаш марионетка на една жена. Ставаш поклонник пред една п*тка( в буквалния смисъл). Приеми така нещата. Ако тя не се обади, ти никога няма да е потърсиш. Натъпчи си тази мисъл дълбоко в главата и нека тя бъде първото правило. Ако все пак тая реши да те потърси отново й кажи да излезете. Кажи й ТИ къде и кога ще стане това. Дръж се хладно и проведи студен и изключително сериозен разговор с нея. Дай й да се разбере, че ти не си кукла на конци, а си истински мъж, който заслужава уважение. Дай й да се разбере, че ако не стане така както ти искаш приключвате окончателно връзката завинаги. Все пак, ако не те потърси... колкото и да си отчаян, колкото и да не ти върви с жените, колкото и да си на сухо никога не прави грешката да я потърсиш ти.

По-добре повече цял живот да не барна жена, отколкото да ме тегли за носа, да ме кара да й се моля да остане с мен и да ми иззема мъжките функции. Това е моето мнение и философията ми относно жените. И да ти кажа, доста повече ми върви с жените като мъж, отколкото мъж под чехъл.

В бъдещите връзки се опитай така да поставяш нещата, че жената КАТО (не ако, а като) те напусне никога да не я търсиш. В повечето случаи ще се връща и когато го направи й обясни, че ако още един път направи такова нещо никога няма да я приемеш обратно.

umri
09-26-2009, 21:21
Е познах все пак..., по скоро не познал, а знаех, че ще те потърси (след като прочетох последния ти коментар)

Няма да ходиш до нощната и работа. Изключено. Не й връщай никакви СМС-и... тя щом е на зор тя ще дойде. Ще изчака известно време да види дали ще и мине номера и като разбере, че няма да идеш ти ще стане както ти искаш. Това е решаващото кулминационно събитие във вашата връзка и трябва да се възползваш от него, така че да обърнеш нещата в своя (и по този начин обща) полза.

Приеми нещата като игра. Ако ти послушаш нея и отидеш там, където работи (както косвено тя ти подхвъли в СМС-а) ти играеш НЕЙНАТА игра. Ако обаче не отидеш до работата й и решиш да изчакаш, това е знак, че не и играеш играта, което преведено означава, че не е успяла да те манипулира. Рефлективното действие от това, че ти не си се вързал на номера ще е следното: Като види, че нито отиде, нито и върна СМС, ще започне да се чуди и накрая или ще дойде или ще продължи след известно време с СМС-ите. Това означава, че сега тя играе ТВОЯТА игра. Малко странно написано, но ако се замислиш - правилно.

Но вече бъди спокоен. Щом след СБОГОМ ти пише СМС... значи не иска да приключва всичко така.

Най-важното е да разбере, че можеш без нея и, че ако нея я няма ти ще продължиш да си живееш живота на същите обороти без да ти пука.

Рядко пиша толкова извънредно дълги коментари от моя страна, но виждам в теб човек, който е страдал прекалено дълго и въпреки всичко се опитва да намери правилния начин.

Orlando92
09-26-2009, 22:35
Благодаря. наистина си прав и наистина се старая за сега да не излизам от границата на мъжа.
Естествено че не отидох до работата й. А и СМС не съм и писал след последния нейн СМС. Ще я чакам да ме потърси втори път. Познавам, я добре и.. вече в главата й леееко така се завърта мисълта че вероятно се заигравам с друга. И честно казано не би била лоша идеята да го направя.. тя го заслужава. И по този въпрос ще помисля.

umri
09-27-2009, 10:43
Ако искаш можеш да споделяш развитието на нещата и от време на време да обновяваш информацията.

LUDAKIS1
09-27-2009, 21:02
Пич не се заигравай с друга много ше се обаркат нещата изчакай .. щото ако се заиграеш и тя реши да промени държанието си спрямо теб ще стане пълна каша (ако приемем че тове дотук не е .. ) иначе .. пуфф луда е вашата любов много приличате на наще .. ту се гонят един друг не си говорят за най-малкото нещо се карат а пак се събират и си казват "обичам те" показват го един към друг .. може би трябва да погледнеш нещата от друга гледна точка може би малко по отстрани съвет от приятел близък и на двама ви също може да свърши работа пожелавам успех

babity
09-27-2009, 22:51
Умри, не си ли малко краен в мисленето си? За конкретния случай съветът ти е най - добрия до момента, но все пак... Ако винаги мислиш/правиш нещата така... Ужас!

thefreak
09-28-2009, 01:43
...Мъжко момче съм по принцип...

...С много реване и тръшкане. И не се преструвах...

...Трудно се подлагам на женски въртели или хитрини...

...Към 02:30ч. все още се тръшкам и рева....

..никога не съм излизал от границата на мъжа в една връзка...

...Докато се тръшках и ревях до нея, тя заспиваше....

...И гледаш през стъклото само, говориш си на ум, и си ревеш....(а тръшкаше ли се, че не разбрах?)

...идва един такъв момент в който аз я прегръщам много силно, и много почвам да рева...

...Чувствам се все по-несигурен...(Че то от това накъде повече?!)

Да, може да съм го извадил от контекст, но ми се искаше да го видят хората както аз го виждам.

Кажи ми сега Ромео, ама честно, коя точно твоя постъпка смяташ, че те дефинира като мъж. Ама честно!
Погледни моля ти се, какво си написал, какви глупости си сътворил тука да ме караш да се чудя в 4 и половина през ноща. Да ме караш за пореден път да свалям летвата по-надоло и по-надоло...
Метафоричната летва на унижението така да се каже. Ти разбираш ли, че е стигнала пода? Ти. .!!.??!...ся..? Къде да я сложа? Няма място повече, на дъното си просто, на дъното.
ТИ не си мъж, ТИ си безгръбначно човекоподобно, ти това разбираш ли го?
Никога не съм смятал, че някой ще се унижава по такъв начин за нищо, ама буквално за нищо.
Наясно ли си, че всичките ти усилия са напразни?
Наясно ли си колко се злепоставяш?

Отделно, че начина, по който се държиш е повече от неадекватен. Не разбираш ли колко обсебващо се държиш? Всяка пета дума ти е любов/обич. Говориш за някаква безкрайна любов, как няма да я пуснеш, едва ли не тя е длъжна да седи при тебе, защото господин Ревльо не може да върже 2 изречения без да се тръшка, ако му кажат късам с теб.

Надявам се бях пределно ясен.

П.С. Това не е твоя акаунт.

mOBSCENE
09-28-2009, 14:49
Свикнала е да и обръщаш адски голямо внимание.Винаги да си и в краката ,ако ме разбираш.И просто иска да и се `молиш` за да бъдеш с нея..
Тя ще те поттърси само това знам..100%!
Незнам какво бих направила аз в случая ,но бих изчакала той да направи първата крачка.Все пак през цялото време аз..
Пък ,ако не направи нищо просто всичките ми усилия би били напразни..
Значи няма да има смисъл да се измъчвам.Значи той не ме заслужава.Значи просто до никъде не бихме стигнали ,дори и да сме заедно.

И това с реването..Ти трябва да си силният в случая!Ти си МЪЖ!Дръж се като такъв..такова отношение..извинавяй,но съжалявам такива хора.
Както казаха по-горе тя наистина едва ли не е била длъжна да седи при тебе..Неможа ли да се сетиш ,че наистина просто нещо се е изчерпало?!
Нещо се е променило и за нея няма смисъл да сте заедно?!

не съм на ничия страна..
просто нямам думи..
.. :?

gazara92
09-28-2009, 15:03
Свикнала е да и обръщаш адски голямо внимание.Винаги да си и в краката ,ако ме разбираш.И просто иска да и се `молиш` за да бъдеш с нея..
Тя ще те поттърси само това знам..100%!
Незнам какво бих направила аз в случая ,но бих изчакала той да направи първата крачка.Все пак през цялото време аз..
Пък ,ако не направи нищо просто всичките ми усилия би били напразни..
Значи няма да има смисъл да се измъчвам.Значи той не ме заслужава.Значи просто до никъде не бихме стигнали ,дори и да сме заедно.

И това с реването..Ти трябва да си силният в случая!Ти си МЪЖ!Дръж се като такъв..такова отношение..извинавяй,но съжалявам такива хора.
Както казаха по-горе тя наистина едва ли не е била длъжна да седи при тебе..Неможа ли да се сетиш ,че наистина просто нещо се е изчерпало?!
Нещо се е променило и за нея няма смисъл да сте заедно?!

не съм на ничия страна..
просто нямам думи..
.. :? Подкрепям те с две ръце..!! 8)

lubomirky
09-28-2009, 15:34
...Мъжко момче съм по принцип...

...С много реване и тръшкане. И не се преструвах...

...Трудно се подлагам на женски въртели или хитрини...

...Към 02:30ч. все още се тръшкам и рева....

..никога не съм излизал от границата на мъжа в една връзка...

...Докато се тръшках и ревях до нея, тя заспиваше....

...И гледаш през стъклото само, говориш си на ум, и си ревеш....(а тръшкаше ли се, че не разбрах?)

...идва един такъв момент в който аз я прегръщам много силно, и много почвам да рева...

...Чувствам се все по-несигурен...(Че то от това накъде повече?!)

Да, може да съм го извадил от контекст, но ми се искаше да го видят хората както аз го виждам.

Кажи ми сега Ромео, ама честно, коя точно твоя постъпка смяташ, че те дефинира като мъж. Ама честно!
Погледни моля ти се, какво си написал, какви глупости си сътворил тука да ме караш да се чудя в 4 и половина през ноща. Да ме караш за пореден път да свалям летвата по-надоло и по-надоло...
Метафоричната летва на унижението така да се каже. Ти разбираш ли, че е стигнала пода? Ти. .!!.??!...ся..? Къде да я сложа? Няма място повече, на дъното си просто, на дъното.
ТИ не си мъж, ТИ си безгръбначно човекоподобно, ти това разбираш ли го?
Никога не съм смятал, че някой ще се унижава по такъв начин за нищо, ама буквално за нищо.
Наясно ли си, че всичките ти усилия са напразни?
Наясно ли си колко се злепоставяш?

Отделно, че начина, по който се държиш е повече от неадекватен. Не разбираш ли колко обсебващо се държиш? Всяка пета дума ти е любов/обич. Говориш за някаква безкрайна любов, как няма да я пуснеш, едва ли не тя е длъжна да седи при тебе, защото господин Ревльо не може да върже 2 изречения без да се тръшка, ако му кажат късам с теб.

Надявам се бях пределно ясен.

П.С. Това не е твоя акаунт.

Подкрепям!