Влез

View Full Version : Не знам какво да правя вече...

BoneBs
09-25-2009, 08:12
Обръщам се към вас, защото вече ще се побъркам.

С приятелката ми се запознахме преди месец в нашето село и нали всичко стана неусетно. Обаче проблема е, че тя всъщност е от друг град. Аз съм от Бургас, а тя е на 200км от мене. За момента си пишем по скайп, понеже няма как да се виждаме. Тя е на 15 и техните не я пускат да дойде сама до село или до Бургас. Аз съм на 17, ама нещата се объркват. Нямам проблем да отида до нейния град, обаче няма къде да спя. Не става да ходя за по 1 ден. Казах и да пита техните дали, ако дойда ще мога да спя у тях, ама те били не съгласни. Вече колко време стана не мога да я виждам и не знам какво прави.
Един ден ми изкача с думите, че излизала с друг(едва я накарах да ми каже). Както и да е... накарах я да приказва с тоя и го одряза. Ако бяха излизали още предполагам, че щеше да ме зареже по най-кофти начина и да тръгне с него. Постоянно я питам дали наистина ме обича и все ми казва, че да, ама не съм толкова сигурен. В нейния град само я занимават други, тя не знае какво да прави. Снощи ми вика "в моето даскало има един направо се разтапям като го погледна". Е добре айде обяснете ми обича ли ме наистина или не ме обича. Аз не мога да разбера как може да обича мен, а да иска да ходи с другия. Ей така 2-3 я занимават. В смисъл тоя дето се разтапяла като го видела не се занимава с него, ама тя едва се сдържала да не се заприказват. Снощи ми вика "ако стане с него те зарязвам веднага". Еми кажете ми какво да си мисля. Според мен тя не ме обича вече, а само ми го казва колкото да не ми е гадно. Другия пък, тя го зарязала преди, сега той искал да ходи пак с нея. Питам я харесваш ли го още, тя ми вика "може би малко"... искаш ли да ходиш пак с него тя ми вика "до някъде". Питам я за разтапящия искаш ли да ходиш с него... тя ми отговаря "много". Питам я "обичаш ли ме" тя ми казва "да". Е, добре според вас тя обича ли ме или не?
Каза ми, че искала да бъде с някой, който е от нейния град. Това ме довежда до мисълта, че скоро ще ме одреже.
По цял ден я мисля какви ги върши. Просто се побърквам като почне да ми приказва кой колко хубав бил и тем подобни. Знам, че връзката от разстояние е гадна, ама какво да направя като я обичам. Ако я зарежа няма да ми е по-добре, нито тя като ме зареже. Просто се чудя какво да правя вече.
Аз правя всичко възможно да намеря начин да отида до нейния град(забутан малък град е), а тя като, че ли не и пука и нищо не иска да направи. Все ми излиза с това, че нямало никъв начин, а в същото време повтаря, че много иска пак да се видим.

Моля за съвети и без глупости. Искам сериозни хора да отговарят.

axis
09-25-2009, 08:32
брат спри да се занимаваш с нея
в началото ще ти е гадно но в последствие ще се оправиш
така като гледам на нея не и пука особено за теб...
само се преебаваш така има толкова много други момичета...

LovelyGirl
09-25-2009, 10:06
Далеч от очите, далеч от сърцето..

Погледни нещата реално.Какъв е смисъла да си пропиляваш хубавите години, заради ходене по скайп?!Защото вие на практика само така ходите.Не се виждате, а и няма изглед за такова нещо..ти ще срещнеш друга, тя ще срещне друг.Малки сте просто.Няма смисъл от тази връзка според мен.

NecroSadisticSadomiziers
09-25-2009, 10:36
Отиди в града и, причакай я някъде, шибни я яко с някакъв метален лост, после с бръснарски ножчета я нарежи цялата, избоди и очите, отрежи и ушите и взриви трупа.

ImmortalTechnique
09-25-2009, 10:55
Много ясно, че не те обича, луд ли си ?? Ако те обичаше, щеше ли да ти говори такива неща "ако стане с него, веднага те зарязвам". Заeби я, не си струва, плюс тва явно е келеш на 15, дето не знае кво иска. Няма смисъл..

yahhooo
09-25-2009, 11:12
да съм я отрязал веднага тя ти е писала,че ако стане с тоя ще те зареже на момента, а ти кво правиш седиш като нещастник

AnzaRe
09-25-2009, 12:16
вие започвате изобщо да не мислите след като пускате някоя тема...

sl0w
09-25-2009, 12:19
Не се занимавай!

Sweetlipss
09-25-2009, 12:34
На мен само не ми е ясно защо я търпиш :-o Тя направо се подиграва с теб....и едва ли те обича!Най-добре й казвай,че просто не сте един за друг и ти ще си добре(само в началото може да ти е гадно), и на нея ще й е добре :wink:

sasha_90
09-25-2009, 13:44
Изобщо не знаете смисъла на "обичам те".

SinTeTichnaTaaa
09-25-2009, 13:50
Изобщо не знаете смисъла на "обичам те".

Напълно съм съгласна ! ...

vellvet
09-25-2009, 13:51
тази връзка трябва да приключи възможно най скоро

Shinah
09-25-2009, 14:28
Според мен по скайп ти пишат две различни момичета. :-D
Ти добре ли си да й вярваш? Ще ти обяснява кой колко е хубав и как веднага ще те зареже, ако с някой си стане нещо и ти питаш дали те обича?!?! Мазохист ли си, къв си... Нямам идея, честно.
Ти си на 17, стегни се и я отрежи тая шматка!

BoneBs
09-25-2009, 17:07
вие започвате изобщо да не мислите след като пускате някоя тема...

И защо да не мисля? Да не мислиш, че на мен ми е лесно да я остая? Ти като ги режеш лесно - режи си ги. Исках мнение какво да правя. Така като гледам всички сте с едно мнение.

А това за смисъла на думичката "обичам те", мисля, че тя не знае. Аз и го казах това.

Ако трябва да съм честен, трудно ми е да я одрежа, понеже ми е първата приятелка :(
Беше ме страх да почна тема, че е по-добре да я оставя за да и е по-добре, ама накрая ще и го кажа. :(

RaZzer
09-25-2009, 20:47
Не ми е ясно как така се заобичвате за 1 месец, но това със сигурност не е голяма обич - да ти разказва как още няколко момчета я привличат - ако имаш малко достойнство - ще я оставиш... Както казаха по-горе, ще ти е гадно в началото, но ще го преживееш... Успех! :)

Re5peC7
09-25-2009, 20:55
Виж сега пич, предлагам ти да се вземеш в ръце и да си наредиш нещата по най-удобния за теб начин. Това момиченце, още не знае един вид дали го боли или го сърби, нещата които ти казва показват, колко държи всъщност на теб, колкото и да не ти е приятно явно не е много или просто не се е осъзнала както за повечето работи. Вземи я отрежи ти и да прави каквото иска, нека малко се събуди и види от къде изгрява слънцето бе, а и защо не се огледаш за някое момиче до теб, остави я тази любов от разстояние, при нея не издържат големите любови дори :) така, че колкото и да те боли и да не искаш, трябва! Не за мое или на някой друг добро, а за твое :) Успех

BoneBs
09-26-2009, 06:11
Благодаря за съветите...

Dollystar
09-26-2009, 06:26
Тая се държи мн гадно с тебе, хвани я зарежи ти преди тя да те е зарязала! :-) :-)

BoneBs
09-26-2009, 20:24
Край, свърши се :cry: :cry: :( :(

vas4e3to0
09-27-2009, 06:23
Край, свърши се :cry: :cry: :( :(
Ти ли я заряза или тя теб :shock:

vesito13
09-27-2009, 06:52
Тя него. 99% го гарантирам. Въобще не се занимавай да ревеш за нея. Не я ли виждаш, ако може и с 10 момчета сигурно ще ходи. Това не го прави едно свястно момиче. Пък и намери си някоя там близо до теб. Да си се виждате , да сте заедно. А тази не ти трябва !!!

vas4e3to0
09-27-2009, 07:02
Тя него. 99% го гарантирам. Въобще не се занимавай да ревеш за нея. Не я ли виждаш, ако може и с 10 момчета сигурно ще ходи. Това не го прави едно свястно момиче. Пък и намери си някоя там близо до теб. Да си се виждате , да сте заедно. А тази не ти трябва !!!
И аз така си мисля - продължавай напред!!! Има и други момичета!!! :-D

BoneBs
09-27-2009, 08:31
Аз нея... едва едва пуснах думите.. :( :( :(

Linns
09-27-2009, 09:21
Не те обича, зарежи я ..

BoneBs
09-27-2009, 09:24
Не те обича, зарежи я ..

Последните ми постове нали това казват, че я зарязах вече.

Linns
09-27-2009, 09:27
Сори, не съм чела постовете..
Амии направил си добре, сега сигурно е леко трудно, но ще го осъзнаеш като ти се избистри мозъка..
Успех, гледай позитивно на нещата..