View Full Version : Скъсан презерватив
FiRe_LaDy
09-25-2009, 11:21
С прителя ми правихме секс и накрая той забеляза,че презерватива се е скъсал.Не е свършвал в него,но все пак се притеснявам дали има някаква вероятност да е станала белята от предеякулационната течност (ако е имало такава,защото аз по презерватива не видях да има,но все пак ..). И искам да ви питам има ли за какво да се притеснявам и да ходя ли да си купувам хапче?
NecroSadisticSadomiziers
09-25-2009, 11:24
Пръскаш си мозъка с двуцевка и си готова ;)
поредната :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :razz:
к'во хапче к'ви 5 лева... Повече се притеснявай за болести от колкото за бебе...
gorgeous
09-25-2009, 11:40
как очакваш някой от форума да знае дали има причина да се пртесняваш ?! - ти си тази, която е била там...ако мислиш, че има повод за притеснение, вземи Ескапел и следващия път гледай к'во правите..
Ти пък , ся да взема хапче... Момчето не е свършвало бе, усетили са се на време, не е бременна! Повече да се притеснява за болести :x
Biskfitka
09-25-2009, 12:15
Не пий хапче.
Няма от какво да се притесняваш ;)
Anarchya2
09-25-2009, 14:21
Края на света за теб е дошъл сорка ;\
Това е все едно си правила секс без презерватив, а той е спрял навреме, тоест не си бременна ! В такива случаи вероятността да забременееш е едно на хиляда, та ако не и повече..
DIVINE_TIME
09-26-2009, 19:25
Това е все едно си правила секс без презерватив, а той е спрял навреме, тоест не си бременна ! В такива случаи вероятността да забременееш е едно на хиляда, та ако не и повече..
Мда.. нещо такова се получава. Сметни има ли някаква вероятност да си била във фертилни дни... И ако не си била, въобще пък нямаш причина за притеснение..
А аз пък, понеже не ми се е късал никога презерватив, искам да попитам има ли шанс той да се скъса и да не се усетите.. :?
kidwestern
09-26-2009, 19:39
тя и тази не е тъпа,не не е.
предекулационната течност съдържа ли сперматозоиди?
не.тя е слуз. бас ти ловя че не си от най умните нали?
Купивайте си дурекс или спортекс , не са толкова скъпи бе .
FiRe_LaDy
09-26-2009, 21:37
Купивайте си дурекс или спортекс , не са толкова скъпи бе .
спортекс бяха ... ама и туй не е гаранция явно!
kidwestern а теб не мога да разбера без много да знаеш защо изобщо пишеш и се правиш на повече от мен ? Не ме познаваш,за да казваш каква съм!И вземи малко прочети за тея неща преди да пишеш,защото предеЯкулационната течност съдържа сперматозоиди,макар и малак брой!Та ... замисли се кой е тъпия в случая
П.П. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811 Ето чети ... :?
ако не е свършил , е почти невъзможно по-добре не се твори с хапчета и не се притеснявай , защото ще ти закъснее.
travmiriaN
09-26-2009, 21:43
Ти пък , ся да взема хапче... Момчето не е свършвало бе, усетили са се на време, не е бременна! Повече да се притеснява за болести :x
Подkрепям
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:44
С прителя ми правихме секс и накрая той забеляза,че презерватива се е скъсал.Не е свършвал в него,но все пак се притеснявам дали има някаква вероятност да е станала белята от предеякулационната течност (ако е имало такава,защото аз по презерватива не видях да има,но все пак ..). И искам да ви питам има ли за какво да се притеснявам и да ходя ли да си купувам хапче?
Тичай за постинор. Или там квото беше , май ескапел. Приема се до 72 часа след акта. Айде не остана много.
Бтв искам да съм кръстни , може ли? Ще го кръстя Cкъсаняк :D:D
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:47
БЛИЗНАЦИИИИИИ :grin:
Е много си гадна ве , ся ме караш да мисля две имена , айде дай друго освен Скъсаняк ( тва от начина по който е заченато ).
мчи другото ше е Натърсеняк, щото е второ демек излишно 8-)
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:57
Ей за тва те обичам нали ти казах :*