View Full Version : какво да праря
slivenka
09-25-2009, 12:10
Какво се случва с мен ? Знам че попринцип немога да се задържа с момче за дълго време , знам 1е причината е в мен , но се надявам този път да бъде различно :smt120 .. Така всичко започна преди около година ,че и повече .. Събирах се в неподходящата компания . Бяха само момчета но аз попринцип винаги повече съм се разбирала с този пол :D Отначало беше завано смеехме се до късно овечер събирахме се по рожденни дни да си пийваме . Събиранията обаче взеха да стават по чести а пийването се замени с пушене на марихуана и взимане на други наркотични вещества .. Момчетата страшно много се промениха . Започнах даа се виждам с тях по рядко докато накрая спрях .. Ноо имаше едно момче в което наистина бях влюбено (може би първата ми любов) само и единствено той не се провали като всичи останали .. както и да е спрях да се виждам с тях .. през товя време един стар познат с който не се бяхме виждали може би 3-4 год. ме беше намерил в аха и ми писа .. започнахме да си пишем всеки ден да се виждаме от време на време .. вижданията станаха ежедневия . Той е един от малкото хора на които ммога да споделям всичко . :oops: В последствие обаче започнах да се влюбвам .. ходим от съвсем скоро и се надявяам да е за дълго . Проблема е там че преди няколко дни си писах с момчето от компанията в което бях влюбена .. взехме да си пишем от дума на дума ме извика на кафе .. каза ми че ще ми се обади ... Казах на приятеля си че ще излизам с него .. той каза че няма нищо против ноо познавам го достатъчно и знам че не е така .. Проблема е че още изпитвам чувства към другото момче , а той ми праща сигнали :? Какво да правя знам че ще го сгафя :( помогнете ми
съжелявам за правописните грешки и за дългите обяснения :)
Tова се нарича двуличие......
Хем да искаш единия хем другия...
Много искаш.
А по въпроса що не се здържаш дълго с момче,просто щото ти писват, като носни кърпички една след една...най-жалкото нещо....
си писах с момчето от компанията в което бях влюбена ..
Ти го каза,"беше влюбена"...или все още си?Ти най-добре можеш да си изясниш какво искаш защо търсиш съвет от другите?Нима ако ти кажат остави приятеля си и тръгни с първия ще ги послушаш..или обратното?Не прибързвай.По добре поговори с първия излезте и си поговорете,все пак това е само едно излизане не си прави фантазии...след това ти ще си решиш ;]
Sweetlipss
09-25-2009, 12:41
Към кого изпитваш по-големи чувства?
Според мен,ако връзката ти със сегашния ти приятел е добра,и той е свестен,по-добре е да я запазиш.Но ти самата казваш,че бързо ти писват.
Трябва да се откажеш от единия от двамата,защото иначе може да загубиш доверието на гаджето си.
sasha_90
09-25-2009, 13:28
Продължаваш с приятеля си напред и загърбваш другия.Другия вариант:късаш с гаджето и хукваш след другия.Какво избираш?Добре помисли,за да не съжаляваш после.
vas4e3to0
09-25-2009, 13:37
Аз ако ти кажа да зарежеш двамата и да скочиш от 8 етаж ти ще го направиш ли? Не разбирасе ! Ти най-добре знаеш какво трябва да направиш - не сме на твое място и не знаем какви чуства изпитваш тъй , че мисля да не говорим повече по този въпрос :)
FromAutumToAshes
09-25-2009, 15:59
Ем не знам какво да праРиш ;/
Вземи да си изясниш чувствата вместо да ги разиграваш и двамата :wink:
TheBlueAvalanche
09-25-2009, 21:05
Много искаш.
А по въпроса що не се здържаш дълго с момче,просто щото ти писват, като носни кърпички една след една...най-жалкото нещо....
Подкрепям с две ръце и три крака.
Айде сега си поиграй и с двамата, мини ги по няколко пъти и отиди да си намериш нова играчка...
PurpleDream
09-25-2009, 21:09
Много искаш.
м да...
тук, не мисля да давам съвет, защото авторката сама знае отговора нека се напъне малко само, а и никога не съм и май ставам все по-голям антифен на тея работи с един който се покрива за известно време без да се сеща, докато някой друг дава всичко от себе си и прас този пак се появява и...а..какво стана?имаше ли някой друг? хмм.. :?