Влез

View Full Version : Не ми върви с момичетата

quattro
09-25-2009, 18:58
Здравейте, незнам от къде да започна.Абе накратко казано не ми върви с момичетата.Може би, защото съм доста срамежлив, когато видя хубаво момиче просто не смея да го погледна в очите, камоли да го заговоря - имам чувството, че ако го заговоря ще ми се изсмее и ще ме подмине.Работата е там, че се преместих в друг град и рядко се прибирам по родния край и тук нямам толкова приятели, преди съм си имал гадже, но беше доста отдавна а и тогава бяхме малки и добре че тя настояваше да се срещаме - аз немога да направя такова нещо - незнам защо.Мисля, че не съм грозен тренирам си редовно, забавен съм, поне така смятат приятелите ми, не пия, не пуша, не употребявам наркотици.Абе общо взето нормално момче - нищо особено.Та така, ако някой може да ми даде съвет как да постъпя - ще съм му благодарен.Знам, че проблемът е в мен, че съм срамежлив, стеснителен и винаги се подценявам,но... ...незнам.

tuzaro
09-25-2009, 19:01
пий, пуши, и наркотици взимай. Така куpвите сами ше дойдат.

kAlpaZan
09-25-2009, 19:06
и кво като си срамежлив ... някои даже се кефят на такива момчета .. аз примерно си падам по такива момичета :grin: ако толкова незнаеш какво да правиш .. един ден излизаш с твоя приятелка (ако имаш от твоята компания) и почваш да задаваш сякви въпроси .. тъпо е но може и да ти помогне .. незнам :D

П.П. Другия начин е ... заставаш пред огледалото .. и започваш да си казваш .. "I'm the coolest gay .. I am the best" :D

quattro
09-25-2009, 19:13
Абе имам си приятелки момичета - ама просто приятелки.

mArMaLaDkA
09-25-2009, 19:14
Е, ти сам си си отговорил.
Това е отговорът.
Каквото и да ти говорим, не решиш ли сам да си помогнеш, няма кой друг да го направи вместо теб.

nqkafsi_tam
09-25-2009, 19:52
Голяма грешка е т'ва не пиеш, не пушиш, не вземаш наркотици :)
хаха базикам се, всеки си има различни вярвания и интереси и най-вече разбирания за живота... бъди такъв какъвто искаш да бъдеш, искаш да имаш приятелка, да осетиш любовта, това изисква смелост хаха ;D , мога да ти кажа, че ако подбираш много няа я намериш скоро,
за това отиваш при първата която видиш и заговаряш, ако най-големият ти страх се изпълни тя да ти се изсмее , засмей се и ти и бъдете хилнати заедно, ако искаш наистина да впечетлиш едно момиче тряа си забавен ... тей че ако не друго успех

fc
09-25-2009, 19:55
Ташак да няма, така си е 8-)

PurpleDream
09-25-2009, 20:34
Абе имам си приятелки момичета - ама просто приятелки.
и кво искаш да каже, че приятелките ти са грозни ли :lol: :lol: :lol: инъче съм съгласна с Мармаладка :)

LadyDi
09-25-2009, 20:37
А от нас как се очаква да те "разсрамежливим"???

/offtopic: tuzaro, вчера бях в Пловдив.

Re5peC7
09-25-2009, 20:39
започваш да работиш върху тази твоя срамежливост и така малко по малко, стъпка по стъпка ще успееш. Ако ти не си помогнеш няма кой да ти помогне и колкото по-рано го проумееш, толкова по-рано ще започне пълноценния ти начин на живот ;) Насреща съм ако имаш някакви въпроси :)

RaZzer
09-25-2009, 20:42
Просто следващият път като си харесаш момиче... направи всичко възможно да преглътнеш срама...

quattro
09-27-2009, 16:17
Благодаря на всички отзовали се.Всъщност не съм срамежлив а просто, когато си харесам момиче незнам какво да й кажа как да стане всичко по запознаването. Това е.Просто Блокирам и се страхувам да, не ме отрежат. :) .Още веднъж благодаря, а по въпроса с пиенето - пия ама с мярка - литър :D

moneycomeme
09-27-2009, 16:36
Най-големият ни страх е от самият страх и често той се оказва абсолютно излишeн и безпричинен.Момичетата не сме страшни.Честно казано много ценно качество е срамежливостта,защото говори за характера ти...На наш език да си ти го кажа,още не те е обработвало момиче...Според мен реален проблем нямаш,просто се преодолявай и се забавлявай ;]]]

machoka
09-27-2009, 16:50
Абе общо взето нормално момче - нищо особено.

нормалните момчета ВЕЧЕ са нещо особено, така че споко. Не си споменал на колко си, но то и няма много значение. Общо взето не виждам реален начин да ти помогнем тук - трябва да го направиш. Следващият път като видиш момиче, което много ти харесва - искам да се засилиш към нея и да я заговориш.

sl0w
09-27-2009, 16:53
Това премахва срама.

quattro
09-27-2009, 17:03
На 17 съм, зодия лъв (не че има значение).Абе просто трябва да се престраша и да заговоря някое момиче.Ако не беше това пусто притеснение.А, ако ме отрежат майната им и толкова - продължаваш напред.Иначе във фитнеса има супер девойчета :oops: .Трябва да се пробвам. Мерси още веднъж.

w0sh
09-27-2009, 17:06
Ебати жокера си, честно.

kidwestern
09-27-2009, 17:09
поредния сдухи.
отиди при пльшените мечета ^^ те винаги имат любов за теб ...

LoveRetroMusic
09-27-2009, 17:11
поредния сдухи.
отиди при пльшените мечета ^^ те винаги имат любов за теб ...

http://1.bp.blogspot.com/_s9dEzjZsk2g/Scp9vw9NGYI/AAAAAAAABjQ/645y54D3kzM/s400/922-i_love_you_teddy_bear.jpg

kidwestern
09-27-2009, 17:16
http://store.picbg.net/thumb/0D/F0/a364c1cf4ac30df0.jpg (http://picbg.net/img.php?file=a364c1cf4ac30df0.jpg)

quattro
09-27-2009, 17:19
O.K.

vas4e3to0
09-27-2009, 18:43
Ми зарежи го тоя срам бе - с нищо не ти помага , а ти пречи :-D

machoka
09-27-2009, 18:54
Ми зарежи го тоя срам бе - с нищо не ти помага , а ти пречи :-D

ти недей дава акъл в тая насока, че ти видяхме и твоята тема )) :)

asp1r1n94
09-27-2009, 19:33
Ми зарежи го тоя срам бе - с нищо не ти помага , а ти пречи

ти недей дава акъл в тая насока, че ти видяхме и твоята тема
ахахаха :D :D

deni15
11-01-2009, 20:20
Това премахва срама.
Започни с някоя биричка мини на цигари и за финал шмъркни малко кока и ще си др човек :lol: :lol: :lol: :lol:

dagituuu
11-01-2009, 20:44
Някои момичета харесват срамежливи момчета...е повечето лоши,но и пълни с изненади,когато момичето е сигурно,че познава перфектно момчето и вече е разбрала "способностите ти" и става скучно,затова изненадите предпазват от скука.Ще и стане интересно да разбере какво още има...разбираш ли ? :)
Бъди пълен с изненади :)

ivcheto0o
11-02-2009, 07:27
наистина някои момичета харесват срамежливи момчета,но има и момичета които също не биха направили първата крачка....така че най-добре се стягай няма от какво да се притесняваш вместо да се питаш "ами ако не бях толкова срамежлив,дали щеше да се получи"

deni15
11-02-2009, 13:12
аз пък например мразя срамежливи и сериозни момчета с които няма какво да си говорря.. :-o

Sladurchoo
11-02-2009, 18:49
Здравейте, незнам от къде да започна.Абе накратко казано не ми върви с момичетата.Може би, защото съм доста срамежлив, когато видя хубаво момиче просто не смея да го погледна в очите, камоли да го заговоря - имам чувството, че ако го заговоря ще ми се изсмее и ще ме подмине.Работата е там, че се преместих в друг град и рядко се прибирам по родния край и тук нямам толкова приятели, преди съм си имал гадже, но беше доста отдавна а и тогава бяхме малки и добре че тя настояваше да се срещаме - аз немога да направя такова нещо - незнам защо.Мисля, че не съм грозен тренирам си редовно, забавен съм, поне така смятат приятелите ми, не пия, не пуша, не употребявам наркотици.Абе общо взето нормално момче - нищо особено.Та така, ако някой може да ми даде съвет как да постъпя - ще съм му благодарен.Знам, че проблемът е в мен, че съм срамежлив, стеснителен и винаги се подценявам,но... ...незнам.

като за начало разбери, че не си "нищо особено" ... напротив мога да ти кажа, че от описанието мисля, че си прекалено добър .. проумей го т'ва, че на света няма друг като теб, че си специален ... трябва сам да се харесваш, за да те харесват и другите ... а доколкото момичетата- рано или късно ще намериш твоето :) :)

Lorenzo
11-08-2009, 11:10
пий, пуши, и наркотици взимай. Така куpвите сами ше дойдат.Страхотен съвет, наистина :)