View Full Version : wypros
princess85
09-25-2009, 20:52
taka ... pyrwo se izwinqwam che pisha na latinica , no nqmam kirilica
ta kym temata .. ako ne si otworena i nqkoe momceh ti brykne w p*****a , shte ima li nqkakwoudowolstwie ? i moje li da me otwori . izwinqwam se ako wyprosa mi e glypae :-)
абе ти се извини, че не пишеш на кирилица, ам май няма да ти оставят темата доколкото виждам какво става из сайта..
Извинена си за въпроса. Ама за твоята глупащина не! :)
http://www.zamunda.net/convert.php преведи си темата преди да я заключат!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=275407 прочети това, мисля , че ще намериш отговор.
mArMaLaDkA
09-25-2009, 20:57
Иии чакаме отговора на t0d1to(или нещо такова). 8-)
ЕДИТ: А, той е отговорил вече! :D
princess85
09-25-2009, 20:59
a ima li nqkakwo udowolstwie ot cqlata rabota :X :? :-o
Не. Ще хванеш инфекция, чак и задника ти ще е пъпчасал и зачервен. Няма повече никога да правите секс без презерватив и няма никога да имате деца. Забравих да спомена , че майка ти ще те трепе с точилката , а после ти ще умреш от травмите си и баща ти най-вероятно ще те разпартачоса и ще те метна на кучетата. :) От личен опит знам. ;) Бившата ми това я сполетя. :( А за удоволствието не знам... С някой друг мъж може да се получи. Гледай да е 20 години по-голям от теб , че поне да знаеш , че има опит. ;) Айде приятно шибане от мен! ;) Дано си останеш девствена цял живот. ;)
stupiddog
09-25-2009, 21:31
Може да ти скъсат химена с пръст по принип ..
А също така можеш и да изпиташ удоволствие .. зависи как си настроена психичски 8-)
Може да ти скъсат химена с пръст по принип ..
Не може..
Офф... Сериозно - Пробвайте и ще разберете, нямам как да ти кажем какво ще изпиташ ако бърка в оная ти работа... Пробвайте какво ще ти хареса и се почвайте... И после да не питаш - Бях девствена и после като почнахме текна кръв, болеше и т.н. и със сигурност да няма - БРЕМЕННА СЪМ , ХЕЛП!
thespark
09-25-2009, 23:48
мале само професори тука :О
ludiq0maks
09-26-2009, 06:33
ta kym temata .. ako ne si otworena i nqkoe momceh ti brykne w p*****a , shte ima li nqkakwoudowolstwie ? i moje li da me otwori . izwinqwam se ako wyprosa mi e glypae :-)
Triple FUC*IN facepalm . Освен кирилицата ти липсва и часовете по литература
Triple FUC*IN facepalm . Освен кирилицата ти липсва и часовете по литература
+1
smileforyou12
09-26-2009, 07:34
Писането на кирилица е задължително!