View Full Version : Важен ли е безопасният секс за вас?
Важен ли е безопасният секс за вас? Кое е по-важно удоволствието или сигурността? Изпадали ли сте някога в ситуация да съжалявате, че не сте използвали презерватив? Колко време е необходимо да мине от началото на връзката, за да се доверите на човека?
Възможно ли е сексът да бъде едновременно приятен, страстен и безопасен?
dimitar_ak
09-26-2009, 09:35
Важен ли е безопасният секс за вас? Кое е по-важно удоволствието или сигурността? Изпадали ли сте някога в ситуация да съжалявате, че не сте използвали презерватив? Колко време е необходимо да мине от началото на връзката, за да се доверите на човека?
Именно безопасността повишава удоволствието от секса. Къде е удоволствието ако трябва да си нащрек кога да го извадиш. А небезопасен секс всеки е правил. Не си струшат притесненията обаче. Ползвам си гумичката.
Именно безопасността повишава удоволствието от секса. Къде е удоволствието ако трябва да си нащрек кога да го извадиш. А небезопасен секс всеки е правил. Не си струшат притесненията обаче. Ползвам си гумичката.
Подкрепям те до някъде, но до сега много рядко съм правил секс с гумичка в случай когато не познавам момичето с което съм т.е. само за вечерта и да ти кажа повече се притеснявам да не се скъса гумата и да свърша в нея отколкото да свърша върху нея никога не съм нащрек щото ми е изградено вече това чуство мисля че е просто до опит с или без презерватив, колкото до болестите за сега съм много горд че не съм пипнал нищичко .......
Безопасен секс???! WTF :smt104
абсолютно съгласен! 8)
SummerRain
09-26-2009, 18:22
Да. И наистина не разбирам къде е удоволствието в правенето на секс без презерватив, ако след това ще умираш от притеснение, дали не е станала беля. За болести да не говорим...
DIVINE_TIME
09-26-2009, 19:00
Да. И наистина не разбирам къде е удоволствието в правенето на секс без презерватив, ако след това ще умираш от притеснение, дали не е станала беля. За болести да не говорим...
Абсолютно съм съгласна с това мнение.. Също бих искала да добавя,че за мене няма значение от колко точно време сте заедно, за безопасния секс. Сексът винаги трябва да бъде с презерватив и не съществува такова нещо като доверие, щом става думата за секс и здраве. Ясно е,че на човекът ако му пука за теб никога не би ти създал проблем нарочно, но понякога просто се случва. Затова .. презервативчето и толкоз.
Определено е възможно сексът да бъде едновременно приятен, страстен и безопасен.
Ако се разбираш с партньора си и използвате контрацептивни срадства, всичко е наред :)
DIVINE_TIME
09-26-2009, 19:04
Определено е възможно сексът да бъде едновременно приятен, страстен и безопасен.
Ако се разбираш с партньора си и използвате контрацептивни срадства, всичко е наред :)
Точно !
Зависи от партньора :) И какво точно имате предвид под "безопасен секс" :)
bettinabarty
09-26-2009, 19:21
Точно !
Подкрепям :razz:
Важен е естествено.Удоволствието и сигурността вървят ръка за ръка.Когато си предприел нужните предпазни мерки спокойно се отдаваш на партньора,без притеснения за болести и бременност.Аз лично не съм го правила без презерватив и нямам намерение да го правя без предпазни средства преди да съм създала семейство.Не разбирам и не подкрепям хората,които не мислят в това отношение.За да е максимално приятен и страстен сексът трябва да е безопасен.
Винаги съм внимавала и винаги ще внимавам. Най - тъпото е, че тийнейджърите само ги интересува дали ще забременеят или не.. а никой не мисли за болестите предавани по полов път..никой ! Това , че познаваш човека до теб не означава, че му знаеш миналото.
Важен е естествено.Удоволствието и сигурността вървят ръка за ръка.Когато си предприел нужните предпазни мерки спокойно се отдаваш на партньора,без притеснения за болести и бременност.Аз лично не съм го правила без презерватив и нямам намерение да го правя без предпазни средства преди да съм създала семейство.Не разбирам и не подкрепям хората,които не мислят в това отношение.За да е максимално приятен и страстен сексът трябва да е безопасен.
+1 :)
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:27
Ти майче не си правил секс , а нещо друго??? Тва че не можеш да пазиш момичето не означава че без презерватив е опасно , особено когато си с едно момиче от дълго време ...
Ти майче не си правил секс , а нещо друго??? Тва че не можеш да пазиш момичето не означава че без презерватив е опасно , особено когато си с едно момиче от дълго време ...
подкрепям те ;)
travmiriaN
09-26-2009, 21:33
За мен лично не е толкова важно,както ни падне- с,без предпазни средства.. :D
еми да чукайте се на поразия и ставайте майки по на 15-16г..
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:36
Моля те спри да пишеш.
Пак казвам това че момчетата не могат да ви пазят си е лично техен проблем. От 2 години го правя без , а не съм станал баща , всичко зависи от партньора ...
anyfany2
09-27-2009, 12:14
Писах Ви лично.. :P
PollyMagoo
09-27-2009, 13:04
Моля те спри да пишеш.
Пак казвам това че момчетата не могат да ви пазят си е лично техен проблем. От 2 години го правя без , а не съм станал баща , всичко зависи от партньора ...
само дето по някой път нещата се случват въпреки тебе и твоите пазителски умения. много си сигурен в себе си, но се сещай отвреме-навреме за факта, че не си безгрешен. а то ти трябва 1 път да сгрешиш. заради тая увереност да не се чудиш после как да си опазиш дъщеричката от подобни изпълнения.
WhiteOneBG
09-27-2009, 13:30
Моля те спри да пишеш.
само дето по някой път нещата се случват въпреки тебе и твоите пазителски умения. много си сигурен в себе си, но се сещай отвреме-навреме за факта, че не си безгрешен. а то ти трябва 1 път да сгрешиш. заради тая увереност да не се чудиш после как да си опазиш дъщеричката от подобни изпълнения.
Ми в такъв случай да се надаме че ще е момченце , а не дъщеричка.
2ро , като сгреша тичам да симам противозачатъчни :)))
3то , мразя да слушам глупости , ако стане , ама то има вероятност и т.н. , наистина !
Да! Не искам да се събудя със сифилис :D
PollyMagoo
09-27-2009, 14:51
Ми в такъв случай да се надаме че ще е момченце , а не дъщеричка.
2ро , като сгреша тичам да симам противозачатъчни :)))
3то , мразя да слушам глупости , ако стане , ама то има вероятност и т.н. , наистина !
мойто момче, като ще се прави на голям разбирач и тарикат, ще търпиш още много такива изказвания, а и няма да е лошо да научиш разликата между противозачатъчни и спешен контрацептив, рискуваш и да ти се смеят много.
горките ти партньорки.