Влез

View Full Version : охх объркана .. ;( ;( ;(

m0n4yyy
09-26-2009, 17:01
Така, аз съм момиче на 13. От край време, харесвах едно момче от моята компания (много) ии нещата не ставаха, защото беше залухав ( не знаеше какво да прави). ПРоблемът, е че аз наистина съм много влюбена в него. Ии същината на проблема, е че през този период от време, в който имах напразни надежди, че нещо ще се получи най- добрият ми приятел ( който ме харесва) ме подкрепяше и ми помагаше през цялото време. Мислех, че започвам да се привързвам към него, и че е нещо повече от приятелство .. но явно не, защото му казах, че го харесвам ии тази вечер като се преди да се приберем се гушнахме ии нищо не усетих. Нищо общо с прегръдката с момчето, към което наистина имам чувства ( прегърнахме се веднъж). Постъпих тъпо, но наистина се чувствах объркана и наистина мислех, че е нещо повече от приятелство, но явно не. Знам, че или трябва да му кажа или .. незнам, просто.. какво да правя. Моля ви не пишете злобни коментари достатъчно зле се чувствам, как да постъпя, за да оправя нещата.
ПС: Не съм очаквала, че някога ще постъпя така .. но ето, че стана, имали ли сте такива случки и как сте се измъкнали. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

RaZzer
09-26-2009, 17:08
Животът ти е поп-фолк... :(

Като нямаш чувства към него - просто му кажи...

Kukumqvka
09-26-2009, 17:10
Кажи му,може да му стане гадно .. ама няма да си дава напразни надежди.

kidwestern
09-26-2009, 17:11
много прости станахте,бе...
еми все някой требе го научи кат е залухав,и по възможност тва да не е ютуб.

Dimana99

chefo9309
мхмм истината е най-добрият вариант...ще го нараниш но определено е по-добре отколкото да го лъжеш...

LoveRetroMusic
09-26-2009, 17:13
Кажи му,може да му стане гадно .. ама няма да си дава напразни надежди.

m0n4yyy
09-26-2009, 17:16
Благодаря ви.

vas4e3to0
09-26-2009, 18:53
Кажи му - ще го нараниш , но поне няма да го лъжеш :?

m0n4yyy
09-26-2009, 18:54
Благодаря, за единното мнение. Моля темата да се заключи. :) :) :)

iveetyy
09-26-2009, 18:58
Хмм .. щом ти е минало през ума,че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към въпросното момче значи има шанс и да е така дори и минимални .. ако мислиш , че с онзи нищо няма да стане защо пък да не опиташ с този .. чувствата по-късно в повечето случаи се засилват .. обаче ако си сигурна , че нищо няма да се получи от твоя страна си му кажи пък колкото и гадно да му стане , ще го преживее .. пък ти другият път гледай да не се ,,объркваш,, така .. ;/