m0n4yyy
09-26-2009, 17:01
Така, аз съм момиче на 13. От край време, харесвах едно момче от моята компания (много) ии нещата не ставаха, защото беше залухав ( не знаеше какво да прави). ПРоблемът, е че аз наистина съм много влюбена в него. Ии същината на проблема, е че през този период от време, в който имах напразни надежди, че нещо ще се получи най- добрият ми приятел ( който ме харесва) ме подкрепяше и ми помагаше през цялото време. Мислех, че започвам да се привързвам към него, и че е нещо повече от приятелство .. но явно не, защото му казах, че го харесвам ии тази вечер като се преди да се приберем се гушнахме ии нищо не усетих. Нищо общо с прегръдката с момчето, към което наистина имам чувства ( прегърнахме се веднъж). Постъпих тъпо, но наистина се чувствах объркана и наистина мислех, че е нещо повече от приятелство, но явно не. Знам, че или трябва да му кажа или .. незнам, просто.. какво да правя. Моля ви не пишете злобни коментари достатъчно зле се чувствам, как да постъпя, за да оправя нещата.
ПС: Не съм очаквала, че някога ще постъпя така .. но ето, че стана, имали ли сте такива случки и как сте се измъкнали. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ПС: Не съм очаквала, че някога ще постъпя така .. но ето, че стана, имали ли сте такива случки и как сте се измъкнали. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: