Влез

View Full Version : Чудя се дали да говоря с него на таэи тема..

IwillBeMissingYou
09-27-2009, 10:51
3дравейте!
Ще давам по-накратко. :) С един мой приятел от доста време имаме по-интимни отношенията.Раэбирайте,че се целуваме,натискаме (мамка му,мраэя таэи дума!) и т.н.Секс не сме правили,но имахме много въэможности.Въпреки това се опитахме да эапаэим и приятелството си,което хем се получи,хем вече не е същото.Нормално е според мен,колкото и да ми е неприятно.Но работата е там,че от моя страна има и чувства.Влюбена съм в него от доста време.И не энам дали не си личи,когато го целувам например.Първоначално си мислех,че той ги прави теэи неща само эаради удоволствието от тях.Демек че си ме врътка както му дойде...може и така да е...но напоследък ми се струва,че има някаква нежност в него към мен...не мисля,че си внушавам,но и не отричам таэи въэможност.Мамка му,не мога повече така.Мисля,въпреки риска отношенията ни тотално да се раэпаднат,да говоря с него относно това,което аэ иэпитвам!Съэнавам,че може да се шокира,може да ме отреже,може приятелството ни да остане няяякъде там...и всичко да свърши.Но ми мина преэ главата и сега се тормоэя,чудя се дали да го направя.
Доколкото се поэнавам ще го направя рано или късно...
Просто искам някакви мнения.Предв.благодаря.И дано не е станало много дълго!Това ми е максимално реэюмираният вариант.
:)
Аэ съм на 18,той е на 23.

Priceless
09-27-2009, 10:54
Ама то приятелството ви вече е останало няяякъде там...

TheBlueAvalanche
09-27-2009, 10:56
Абе това много му се чудя - когато в едно приятелство между момиче и момче единият изпитва чувства към другия и му признае, като са несподелени, те трябва да престанат да поддържат контакт. Защо, питам? Признавал съм на най-добрата си приятелка и отношенията ни не се промениха ни най-малко...
Признай му. Ако те игнорира, значи е глупак и кретен едновременно.

Hilary_
09-27-2009, 10:59
"Мисля,въпреки риска отношенията ни тотално да се раэпаднат,да говоря с него относно това,което аэ иэпитвам!"

и аз мисля, че така ще е най - добре да направиш .. 8-)

vas4e3to0
09-27-2009, 11:09
Защо пък трябва да свърши приятелството ви ако те отреже?! И на мен най-добрия ми приятел ми призна и нищо не стана - даже сега сме по-добри приятели от преди!!! Нещо не ви разбирам аз!!! Мисля , че трябва да го питаш дали той те харесва и ако каже не - голяма работа , ако каже да - още по-добре!!! Не ви разбирам аз!!! :x

doomkillerr
09-27-2009, 11:17
"IwillBeMissingYou" - Е аз бих могъл да се поставя на мястото на твоя приятел за момент и от тази гледна точха - "Аз бих искал да узная, ако изпитваш чувства към мен..." :oops: :smt011

evelinka1122
09-27-2009, 11:24
явно твоя приятел е с доста странен характер... как така ще се шокира като му кажеш... ми така се почва целувки, прегръдки и после идват и чувствата.... малко не разбрах, мн сложни взаимотношения имате...
а относно другото, кажи му мн ясно! няма какво да се увърта... успех!

IwillBeMissingYou
09-27-2009, 11:57
мн сложни взаимотношения имате...

Да,така е..
Сложни станаха точно откакто се намесиха теэи интимности.Преди това всичко беше нормално.

Благодаря на всички эа отговорите.Чакам още. :)

vas4e3to0
09-27-2009, 12:09
мн сложни взаимотношения имате...

Да,така е..
Сложни станаха точно откакто се намесиха теэи интимности.Преди това всичко беше нормално.

Благодаря на всички эа отговорите.Чакам още. :)
Ами добре де - поговори с него и го питай дали целувките ви означават нещо за него или просто го правите щото сте бфф!? :?

PurpleDream
09-27-2009, 14:00
еми говори с него, да знаеш дали може да се получи нещо или не

RaZzer
09-27-2009, 19:31
няма смисъл да си подтискаш чувствата... говори с него.

ira90
09-27-2009, 19:41
ех позната история ...
Еми ще рискуваш, по-добре му го кажи от колкото да продължаваш да се измъчваш. Кажи му, че имаш чувства към него и че не искаш да сте само приятели, а нещо повече. Пък той , ако е точен ще те разбере и макар да те одреже ще си останете приятелчета . Незнам така постъпих аз когато бях на твое място, казах му че изпитвам нещо към него, но той ми каза, че е невъзможно да сме заедно и сега продължаваме да сме си много добри приятели и така ... Помисли си и реши сама !!! Успех !!! :-)

Presley
09-29-2009, 13:43
Ще ти е трудно да повдигнеш темата,ама давай.Явно целувките ви са му станали навик и така надали ще се усети.Говори.

sl0w
09-29-2009, 13:46
Ще ти е трудно да повдигнеш темата,ама давай.Явно целувките ви са му станали навик и така надали ще се усети.Говори.

valdesbg
09-29-2009, 13:49
Дам, приятелството ви отдавна е минало на мнооого заден план. А ако почакаш още малко ще станеш момиче за секс. Приказвай с него и си изяснете взаимоотношенията. Имам предвид дали ще ходите официално, или ще останете само познати.

LeMoi
09-29-2009, 21:59
целувки прегръдки а у к'ви приятелски взаимоотношения .. вие сте луди вече