View Full Version : Как най-тактично да разбера дали иска да прави секс?
Хич не ме е толкова грижа за секса обаче много приятели ме плашат с това, че ако приятелката ми ми прави намеци и аз съм достатъчно тъп че да не ги разчета няма да отидат на добре нещата... Интересува ме да остана с нея! Та първо кажете ми дали да се връзвам на техните ебавки?
И ако са прави как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...
Хм... хич не ми беше това идеята... въпроса е ако ми прави намеци и не схващам, как реагира едно момиче? Би ли ме зарязала заради това?
kidwestern
09-27-2009, 17:13
ем тя ти прави намеци ма ти си прос и ше те зареже утре.. :(
как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...
Няма жена, която да не иска .. има мъже, които не знаят как да си потърсят ;)
:razz: :razz: :razz: издебваш я в гръб и я напъваш яко :smt066 ако си стисне дупарката начи не е мноо навита :D
limonadko_RS
09-27-2009, 17:40
абе фаташ я там ,казваш и нещо уж небрежно че си се възбудил или нещо такова,и ако те награби да знаеш че тряя да си я изчукаш...
Хич не ме е толкова грижа за секса обаче много приятели ме плашат с това, че ако приятелката ми ми прави намеци и аз съм достатъчно тъп че да не ги разчета няма да отидат на добре нещата...
кажи на приятелите си, че са зле .. :? :? ии да не говорят много като не знаят .. :?
Та първо кажете ми дали да се връзвам на техните ебавки?
не разбира се ... :?
И ако са прави как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...
защо не я питаш дали иска ?? :-o