View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
FromAutumToAshes
10-21-2009, 09:55
Днес ще се простее... Само аниметата ми останаха :( :D :D
lifelesscorpse
10-21-2009, 10:12
като изключим факта,че съм болна съм идеално.ох малко съм объркана...не малко,ами много,ама...защо всичко трябва да е толкова сложно...ужасно е...е както и да е де ...поне малко почивка и от утре на даскало ...
slun4ice_90
10-21-2009, 10:15
Слънчеваа,като слънчо хах. :grin: :-D :smt001
DevilWish
10-21-2009, 10:42
Амиии що годе добре.Проблема ми е, че нито ми се излиза нито нищо.Предпочитам днес да си седя сама в къщи ,но това няма да стане.Пък и ако не излезна след 1 ден ще мрънкам и ще съжалявам жестоко.За това трябва да излезна въпреки всичко.
Иначе сега искам да си направя домашната ,която е чак за другата седмица ,но нищо поне ще съм готова. ;)
Трябва да си изрежа ноктите колкото и да не ми се нрави ,защото единият се счупи.
Това е общо взето :))
Assshley
10-21-2009, 10:53
Сега се прибрах от даскало и имам един тон за учене и се заемам само и само да не мисля за глупостите,които се случват около мене напоследък.Побеснях след като преди последния час ми казаха едно нещо,тоест побеснях не е точната дума .. по-скоро изпаднах в някакво диво състояние ... дори не мога да си обясня всичките неща,които ми се въртят в главата обаче знам едно и то е,че определено ще си вземе малката сладурана .. и може отмъщението да не връща загубеното ама аз отмъщавам за себе си,не за него . ;) А него .. дори не искам да го чувам повече . Искам да се разсейвам .. отивам да почина малко и да сядам да уча,защото не се издържа иначе.
пффф .. доказа ми какъв е всъщност за пореден път .. безкрайно разочарована съм!!! :o :o :o :? :smt021 :smt021
Вярвах и какво видях ?? Давах всичко и какво получих .. :? повече за никой никога!!! :-x :-x :-x
как се чувствам?? зле .. :-x
Kukumqvka
10-21-2009, 11:17
Пак ме заболя главата,всеки ден по т'ва време е така .. поне ходих до пощата и пуснах писмото,упокоих се 8-)
http://www.amperordirect.com/mm5/website_v3/images/emoticons/dull.gif
XTREMEFREERIDE
10-21-2009, 13:21
Продупчих сее :grin: йес беее.. :grin: :grin: :grin:
Колко отдавна го исках.. ммм супер. Вече ще купувам по 6 комплекта обици... 8-) :oops:
Денят мина страхотно, като изключим контролното по ФИЗИКА. От 3 задачи, реших 2, от които за нито една не съм сигурна. 8-) 8-) 8-)
Но пък, какво толкова. Една двойка.. пф.. все едно ще ми е последната.. 8-)
Охх, ОБИЧАМ СИ ЖИВОТЕЦА!!! :smt049 :-({|= Толкова си го обичам...
В училище се чувствам добре. Отношенията в класа укрепват (очакваше се първата година да мине по-така, но ето, мина и сега, на втората, всички сме задружни). Имам си и доста приятелки от моя град вече тук и ми е супер. Но той така ми липсва. Пфу, няма значение.. усещам любовта му от километри, за разлика от миналата година. Доста по-добре е. Снощи дори ми отговори на sms-a (той по принцип не отговаря на смс-и). Много съм щастлива. :smt020 :smt020
DevilWish
10-21-2009, 13:40
Йее останах си в къщи :Д :))) Смятам да направя още 2-3 работи за даскало ,че . . . така и така съм свободна.После ще му мисля.
Тиквицата ме боли :(
KiNgGRaND
10-21-2009, 13:52
мн скапано вече доста време ...
Jumbie483
10-21-2009, 14:49
Ще ходя на театър :grin: 8-)
Лелееее не бях стъпвала там от месеци.. Най-сетне имам възможност 8) Слеед десетина минути трябва да започвам да се оправям, че каквато съм бавна в ходенето.. да не взема пък да закъснея, че на всичкото отгоре имам да се чакам и с една съученичка пред театъра :-o
Емиииии супер яко ми е в момента. Ще излизам с гаджето след 2 часа, какво по хубавооооо :grin:
eminemfenka
10-21-2009, 15:38
Сдухана и разочарованаа..
Убедих се за пореден път,че той не държи на мен :?
FromAutumToAshes
10-21-2009, 15:42
Грррр ще се побъркам. Никъде не мога да намеря тъпия албум :-x .. Хаха xD
и още настръхвам като й чуя гласа... що ли ми се обади.. :(
DevilWish
10-21-2009, 16:13
Боли ме главата и съм ужасно гладна.
Kukumqvka
10-21-2009, 16:34
Спи ми сеее :(
smiirnoff
10-21-2009, 16:58
супер съм си
страхотно се чувствам
(като изключа, че съм болна)
иначе ми е перфектно
за утре пак си изтеглих филми
и пак ще ги гледам тия двата ^^
обожавам ги <3
няма да спра о.О
студено ми е
на дясната ръка о.О
пфу пфу
нещо напоследък сънувах супер тъпи сънища ..
(оуу, ама този вчера беше уникален ^^ :Д)
искам пак такъв :Д
утре пак самичка -.-
ще се оправя
още няколко дена и пак се започва :Д
нямам търпение и детето да си дойде, че да му кажа ! :Д
пък утре ако навия някой може да се разкарам до онзи хубав магазин, дето все се каня да ходя
ама все забравям о.О
НИЩО
утре или в петък ще отида
.. ^^
Snickers
10-21-2009, 17:08
чувствам се...ТЪПО.
DevilWish
10-21-2009, 17:08
Оххх най-сетне ще ям :))))))))) :grin: Трябва да гладя, пък не знам дали ще ми стигне времето ,защото след ядене искам да си гледам филмааа
VerryBerry
10-21-2009, 17:13
много разстроена :(
Kukumqvka
10-21-2009, 17:29
Охх,натъпках се с тия пържени картофки :grin:
Сега ще си метна едно душче и ще спя.Да може утре да съм свежа като лимонче :lol:
y0uRfav0ritedRuG
10-21-2009, 17:32
тъпотъпотъпотъпо! :-x
Дано да ми стане скоро по... ъъ.. не тъпо.., надявам се..
Priceless
10-21-2009, 17:38
Уфффффффффффффффф .. пак и пак уффффффффффф :?
smiirnoff
10-21-2009, 17:48
оу ем джи, пълно е с 'ЕнтелЕгентни' индивиди :Д
кухо ми е, като знам, какво ще е бъдещето :Д:Д
отивма да си гледам 'Секса и града' :Д
Neopitom3na
10-21-2009, 18:04
Прекрасноо :grin:
DevilWish
10-21-2009, 18:12
Пф уж се 'наядох' . . то едно ядене беше.Карай по-добре от нищо.На време изгладих и си гледам филма ,което ме радва и след това вече ще си лягам, рано ,но главата ме боли. Пък ще почета малко книжка и така :)
Vilencety
10-21-2009, 18:19
Искам да го видяяя :cry: :cry: ужасно много много ми лиспва :-# да полача да ми мине поне малко :cry: :cry:
MetalZone
10-21-2009, 18:26
Уморен.. много работа.. ама трябват пари.. потрес..
miss_asi
10-21-2009, 18:31
Искам най-добрия си приятел :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ама няма,ще тряя да се примиря :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
DevilWish
10-21-2009, 18:35
бахти продължава главоболието.Но още 5 минути и си лягам :# :# не издържам ще ми се пръсне главата :#
Лека нощ на всички :-)
ThePowerOfLove
10-21-2009, 18:47
заспало..
miss_asi
10-21-2009, 19:03
Да,да,да ... :grin: Щастлива съм!Прописа ми!Не ми се сърди за нищо :grin:
Пренатоварена, вече дори не мога да хвана мислите си... #-o
спи ми се аадски много .. напрауу неска от т'ва "учене" пфф .. :lol: Отделно пак се ядосах .. и ми е едно такова безлично .. :? :?
TeenSpirit
10-21-2009, 19:40
Изморена, но в сравнение с предните две седмици- прекрасно.
FromAutumToAshes
10-21-2009, 19:43
Ми от утре нямам нет.. рофл чувствам се просто перфектно. Таа напоследък няма да ме мяркате по много (за някои това сигурно е утеха :D) Иии сега смятам да прекрам последните си часове с интернет в Counter Strike :lol:
Лека вечер на всички =] Не плачете за мен ! :lol: :lol: :lol:
Biskfitka
10-21-2009, 19:47
ЩАСТЛИВААААААААААААААА :grin:
kuklichka_bg
10-21-2009, 20:01
зле зле зле
нещастна самотна!?
това ми стигаа
Assshley
10-21-2009, 20:09
Мисля,че ще трябва да се примиря и да забравя .. някакси .. или пък просто да почина вече .. ;) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Знам че не трябва...да се цупя за нещо такова но мнооого мразя да ме мотаят така ади днеска ади утре напрао нервите ми се опъват нооо ще стисна зъби и ще замълча :)
Priceless
10-21-2009, 21:40
Попринцип малко се нервя, че така стана ... :?
Ама карай де .. :-D
баси... пак се влюбвам или е илюзия?! Пак тва странно чувство.. абе ше действам, пък квото стане :(
Priceless
10-22-2009, 08:01
Скучно ми е, забило ми е, тъпо ми е, нервна съм.
Искам онази хубавката горничка от Адидаса .. искам я !! <33
Ама баща ми пак се направи на чукнат и сигурно и днеска няма да слезем да си я купя ;/ На всичкото отгоре днеска имам някво шибано контролно по биология. Тъкмо надъхах едни от моя клас да не влизаме, то пък пак ни се прецакаха схемите много брутално. ОФ ! ;/
littlebaby
10-22-2009, 08:20
Гладнааааааа съм :( иначе всичко е ок :D
dydolinkka93
10-22-2009, 09:25
самотна..
Assshley
10-22-2009, 10:29
Сега се прибирам размазана и пак трябва да изляза .. пфф направо вече ми писна от всичко. ;) Искам да отида някъде да си прочистя ума .. но и ме е страх,защото когато имах такава възможност това "прочивстване" ми донесе само мисли,които исках да изгоня . Тъпа раута. ;)
Kukumqvka
10-22-2009, 10:31
Толкова ми е хубаво .. :)
самотна..
Как може момиче като теб да е самотно?
По темата: И аз се чувствам бая, бая самотен, но хубавото е, че останаха 20-тина дни да си дойдат нашите от Испания! :grin:
AraBella
10-22-2009, 10:56
Миии тъпо ми е,трябва да уча...охх,а пък и с моите "умни" проблеми...
LoveRetroMusic
10-22-2009, 10:58
Пф, да минава по-бързо тоя ден и да идва петък ..
Най-накрая от 2 седмици ще се видим !! :mrgreen:
kukli4kata001
10-22-2009, 12:40
Защо постъпва така, защо е такъв? Токлова го харесвам, а той ми се прави на важен! Ужасно е, постояно си повтарям не, не е така той няма да ме накара да страдам ще ми мине и все си пробутвам тия тъпи пр0клети глупости!!!!!!!!!!!!!!! Не знам вече, може и да го мразя тайно вътре в себе си, ама пък много го харесвам и не издържам вече. Май нарочно се навърта около мен за да ме дразни и се справя доста добре. Толкова е близо а всъщност толкова далече.. не е честно, поне да ми пише или едно 'кво става' да ми изтърси и на това съм съгласна а той???? Кво прави, търчи си след оная като малко детенце... Но няма как трябва да се примиря с тоя проклет шибан факт! Всъщност няма да се примиря ами ще го изкореня от себе си и ще го игнорирам........ :-o :x :x :x :x :? :? :? :( :( :( :booooomb:
Kukumqvka
10-22-2009, 12:59
Пак ме боли главата,взех да свиквам .. че всеки ден ще е така.
Сега трябва да чистя,а толкова много ме мързи :(
Поне утре е петък.А в понелник ще почиваме.. голям кеф.Добре ще ми се отрази този Димитровден.Добре,че е празник на града :)
Ох,ходи ми се на село за сбора 8-) ,който също е на Димитровден 8-)
Ама надали ще ида,а толкова много искам :( :( :( Домъчня ми вече за дружките :lol:
Както и да е важното е,че всичко в училище вече е добре :)
kukli4kata001
10-22-2009, 12:59
Чувствам се толкова разочарована ииииии яодсана едва ли не. Представяте ли си чак ми се плаче ( за момче :shock: :shock: :shock: )(то не от друго ами от инат и от яд че не мога да имам) бясна съм че се прави на важаеннннннн леле не мога вече не издържам ужаснооооооооооо е. Няма обаче от инат тряааа се стегна иначе тоя .. ще ме довърши.Нооооо аз няма да му позволя наистина няма, просто няма каквото ще да става.....наистина всичко ще е ок и ще се оправя длъжна съм да се погрижа за себе си и да го заеба тоя.. глупак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :? :? :? :( :( :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
XTREMEFREERIDE
10-22-2009, 13:17
Той, вчера, отново ме накара да се чувствам толкова добре. Благодарна съм Му за толкова много неща. Думи нямам. Много съм щастлива, няма да спра да го повтарям.
Лошото е, че не просто ми липсва. Липсва ми до мен. (Малко хора биха ме разбрали.)
На контролното по Химия нищо не направих. Такъв индианец съм, че няма накъде повече. 8-) 26 въпроса с по 3 под точки, 28 групи, 40мин. Е т'ва не е живот. Добре, че оценката от 9ти клас по Химия, не вслиза в диплома. :smt001
Имах 8 часа днес. Уморена съм. За сметка на това пък, за утре имам да уча само по ПСИХОЛОГИЯ. Любимата Психология!!! :smt003 :smt049
Кеф ми е. Нищо не може да ми прецака настроенито. Колкото и да опитват, не ми пукааа.
:-({|=
ThePowerOfLove
10-22-2009, 13:23
Ходихме да бягаме на стадиона и се уморих 8-) Поне на 50те метра се представих добре :D
Трябва да уча, но ме мързи. Радвам се, че идва края на седмицата :-P
Snickers
10-22-2009, 14:26
З Л Е !
:(
DevilWish
10-22-2009, 15:01
Болна съм, но иначе бива горе-долу.
Супер е настроението в момента 8)
С един приятел току що съставихме плана за уикенда...It gonna be one wild night :D :oops:
Kukumqvka
10-22-2009, 15:25
Изчистих .. направих си пица и гледам 'Какво харесвам в теб'
Супер ми е :) :)
ами чувствам се самотна, в един момент всеки те зарязва...баси не мога да проумея как може да има хора,които те гледат в очите, казват ти разни неща и се оказва че вършат съвсем други...нямаммм дуууми. Освен тва нямам никакъв късмет, ама грамммм
Vilencety
10-22-2009, 15:43
Супер утре моя зайо си идвааа :grin: :grin: Сега сложих да готвя :-D :-D :D
guinessgirl
10-22-2009, 16:19
умрех от скука,чудя с кой да се заяждам вече
DevilWish
10-22-2009, 16:21
Боли ме гърлото ,седя и нищо не правя.Почва Давид поне ,а трябваше да направя и нещо за даскало :#
Dark_Angel_F
10-22-2009, 16:56
Боли ме крака много днес... Направо ужас няма ли да се свършва не знам. Иначе като изключим това съм добре... Малко отчаяна от момчетата , щото един дето да ми хареса не намирам ама какво да се прави съдба.
хъх .. емм пак разцъках халф даже се запознах с едно от момчетата :D :D .. сега мисля да продължа да мързелувам ии да гледам да не си разваля настроението ... 8)
ThePowerOfLove
10-22-2009, 17:21
ПИИСНААА МИ! :?
DevilWish
10-22-2009, 17:22
Лелееееееееееееееееееееее еее прочетох току що статията "Стихове от Корана се появяват и изчезват на крачето на бебе", гледах клипа ,цялата настръхнах.Маша'Аллах. :) Просто е страхотно.Тази майка трябва да е МЕГА горда!!!
Щастлива съм след тази новина ,елхамдулиллахи.
Assshley
10-22-2009, 17:28
Чувствам се някакси.. ддз странно облекчена.
XTREMEFREERIDE
10-22-2009, 18:43
Parents... :o
miss_asi
10-22-2009, 18:46
Искам да пиша нещо,ама музата ми се е изпарила за пореден път.Иначе някак се щастлива се чувствам,за първи път не съм влюбена в някого и не мисля само как да сваля даденото момче.Много съм горда от себе си. 8) Слушам си музичка,оздравявам и се готвя за изпит във неделя.Дано се справя. :) Мислех се колко съм заблудена,че зарязах всичко преди 2 месеца,с мнението,че ще получа всичко.Как само се завърта живота?!Не на 180 градуса,не на 360,ами не знам на колко ... Но това е друга тема. :D Тези дни съм на вълна Браян Адамс и спомените от лятото,а някак си се чувствам много добре като гледам всички снимки от тава лято пак,и пак,и пак ... :oops: Чувството е стархотно!Но лятото и безгрижието много ми липсват.Но ще дойде и следващото.А с нетърпения чакам лято 2011,вече ще съм пълнолетна (живот и здраве :) ) и най-после пътуването няма да просто блян,ама вече ще е реалност.Охх,пак се размечтах. :-D :grin: Сега се зачудих за кво ги пиша тия романи,като едва ли някой ги чете,но нищо. :-D Просто съм щастлива за момента,дано този път е за по-дълго. :)
DevilWish
10-22-2009, 18:53
Отивам си в стаята ще се помоля ,ще си почета и след това ще спинкам.Уморена съм. :# И болна :С
littlebaby
10-22-2009, 19:06
Лелееееееееееееееееееееее еее прочетох току що статията "Стихове от Корана се появяват и изчезват на крачето на бебе", гледах клипа ,цялата настръхнах.Маша'Аллах. :) Просто е страхотно.Тази майка трябва да е МЕГА горда!!!
Щастлива съм след тази новина ,елхамдулиллахи.
Ще дадеш ли линк, че ми е интересно?
Priceless
10-22-2009, 21:57
Изпушвам си цигарата и лягам да спяяяя !!! :D
good morning sunshiiineeeeeeee ... :grin: :grin: :grin:
След малко ше се оправям за даскалоу .. иии вечерта на - после ще го видя .. :D :D
Vilencety
10-23-2009, 04:13
Сънена :( :( :( днес м0я зайко си идва :grin: :grin: за сметна на това една от най добрите ми фр заминаза Франция за 10 дена :cry: :cry: :cry:
ThePowerOfLove
10-23-2009, 04:22
Не знам как ще изтърпя 7 часа днеска :?
littlebaby
10-23-2009, 04:57
айляче :grin:
miss_asi
10-23-2009, 05:55
Добро утро! :) Доста съм объркана,сънувах едно момче,което си харесвах в началото на лятото,общо казано и доста странен сън.Чудя се дали не съм предизвекала съдбатавчера като казах,че не съм влюбена?!Ами ако пак започвам да си падам по него?!О,много съм зле,знам. :D Пък и се притеснявам за най-добрия си приятел.Човека е толкова влюбен,направо се чудя как може да я обича тая ... ,но да не слагам епитети.Поне вече виждам желание от негова страна да продължи напред.Най-посл след ппочти 9 месеца. :) Айде аз ще ходя д адрасна едно постче в блога.Лек ден! :-)
Priceless
10-23-2009, 08:04
uuu she`s a little runaway .. daddys giiirl :grin: :D Мисля, че се побъркваммммм :lol:
sladur4etyYy
10-23-2009, 09:16
днес изобщо няма да ходя на даскало :D след малко ще се оправям и излизам да си правя кефа 8) вечерта може и на диско да се ходи, ама ще видим.
slun4ice_90
10-23-2009, 09:17
Чудя си се на акъла,защото си изстрадах достатъчно от "приятелки",а пак се доверявам на разни лиглички. :-x 8) Ама,стига вече КРАЙ!!! 8-) :booooomb: Зори,не става въпрос за теб,мацко. :-) Три момичета сме в компанията и ето,че пак става.Реших малко да се изолирам от тях и,ако реша ще отида да видя само няколко момчета.Тая женска злоба,край няма.Няма за к'во толкова да завиждат. :o Как да се чувствам,тъжна... :-k ](*,) [-o< :-|
Във ваканция съм,времето е хубаво :---) ,как може да съм :-D :smt001
Assshley
10-23-2009, 09:47
Уморено ми е .. ии психически и душевно и физически . След малко смятам да вляза да се изкъпя и после да легна да поспя . :smt010 Тая вечер поне ще изляза с бебета и ще ми е яко. :P :smt007 Дано само да не го видя и нещо пак да ми прещрака .. ;х
DevilWish
10-23-2009, 09:48
Зле.Прибрах се от училище, много съм болна :# Пфф ужасно се чувствам.Смачкана просто :#
Kukumqvka
10-23-2009, 10:39
Вън е слънчево и на мен ми е толкова слънчево :)
Дано и довечера да ми е така .. все пак купон за края на седмицата 8-)
LoveRetroMusic
10-23-2009, 10:44
АААААААААААА, най-после, от 2 седмици не сме се виждали
и днес ще се видим !!! Толкова се радвам http://www.funikoni.hit.bg/220.gif
Добре съм, днес има стачки на транспорта и не съм на работа 8-)
smiirnoff
10-23-2009, 11:56
миии .. перфектно се чувствам ^^
до сега бях навън, мотахме се с една приятелка и най - накрая си направих гривничка ..
ама пък ме е яд щото нямаше peace и не можах да си направя герданче
(АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КЪДЕ ИМАТ МЕТАЛЕН ЗНАК НА МИРА - КРЪГЪЛ, ХУБАВ, СРЕДНО ГОЛЯМ ДА КАЗВА :Д)
иначе сега съм доволна :Д
ще се облека и ще отида да си взема нещо сладко ^^
Dimana99
10-23-2009, 12:09
неутрална съм днес
LoveRetroMusic
10-23-2009, 12:22
30 минути !!!!!!!!!!! :grin:
DevilWish
10-23-2009, 14:56
Пф зле :# малко ми поспря хремата, но съм като парцал точно :#
Kukumqvka
10-23-2009, 14:58
Добре съм,само ме мъчи мисълта .. че след малко трябва да чистя :?
kukli4kata001
10-23-2009, 15:54
Ами как ли? Пиша му, дори го утешавам защото приятелката му май го е зарязала. Дори не искам да ми обяснява какво му има и не любопитствам а го окуражавам да бъде силен и накрая какво? Той не ми отговаря :x :x :x тва не мога да го разбера. Правя го защото за всеки го бих направила защото съм състрадателен и добър човек а той? Не заслужава да съм добра не заслужава да съм до него, защото изглеждам като пълна глупачка дори не ми пише аз му писах! :-x Не мога сама себе си да преборя..колко е ужасно да се предам така :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :? :? :? :x :x
Зле ми е
Животът ми е измислица
Няква пълна помия..
И после що съм депресирала ..
Ми как няма..
Егати и проблемите ..
Писна ми бе!!
Офф дано всичко им се върне :booooomb:
Тъпаци и тъпачки ..
Егати кретените ..
Кифли мръсни долни ..
Офффф :booooomb: :booooomb: :booooomb:
mOBSCENE
10-23-2009, 15:57
Прекрасно !
Толкова съм влюбена.. :smt007
изнервена ааадски мнооогоооо :-x :-x :-x
Лелеее от седмица някъде не съм писала в темата 8-)
Хах миии в момента се чувствам много добре :grin: Стоя си вкъщи на топличко и си слушам музика :grin: К'во по-хубаво от това?! :-o
Сега остана и valdesbg да се появи,че не сме си писали от няколко дена и взе да ми домъчнява за него :-k (и ако не измисли някоя основателна причина за това,защо от няколко дена никакъв го няма ще има :o :oops: )
Хммм сега мисля да отида да погледам малко телевизия,че нещо не ми се стои на РС-то :)
Лека вечер на всички :-)
ThePowerOfLove
10-23-2009, 17:16
И по-добре съм била.. :?
DevilWish
10-23-2009, 17:22
Оная ми е много смешна.Макар че хич не ми е до смях ,защото ми е УЖАСНО лошо :( :(
Kukumqvka
10-23-2009, 17:24
Ядох пица и пих домашна лимонадка,голям кеф :) :)
Обаче и тая вечер няма да се излиза ://
Карай и утре е ден.Пък и без т'ва имам гадно главоболие :o
kobrichka
10-23-2009, 17:26
Самотна... но изпълнена с надежда, че утре ще е по-хубаво :( :( :(
Kukumqvka
10-23-2009, 17:46
холидейкиииииии <3
Баси супер весело ми е :grin:
Priceless
10-23-2009, 18:06
Не искам да е така.
fakeSmileX
10-23-2009, 18:13
Той ми липсва! :(
elysunny
10-23-2009, 18:23
няма ли да се оправишш бее ... 0бичам тее липсваш ми ... :(
"За кой ли път аз признавам пред теб че не мога да бъда сам....защо повярвах....на думи на които не вярва и малко дете...." ](*,) ](*,) ](*,) КАКВО МИ СТАВА!!??Защо не мога просто да съм щастлива и да не мисля за нищо друго,да не съм нещо обърката,мамка му!??? :-# ....
по възможно най-гадния начин, по-самотна не съм била никога. "Най-добрите" ми приятели не ме търсят изобщо, не им пука мн мн за мен. Не мога да си харесам никое момче и тъкмо сега когато започнах да харесвам едно момче, той не ми обръща почти никакво внимание, говорим си като приятели понеже сме в една компания. Той утре има рожден ден и покани почти цялата компания ама не и мен, е те все пак се познават по отдавна, аз от една седмица го познавам :-D и все пак много ми е тъпо
Vilencety
10-23-2009, 19:12
БЯСНА СЪМ :-x :-x :-x :-x ядосаха ме скарах се с моя абе кфо да ви говоря :-x :-x :smt013 :smt076
Priceless
10-23-2009, 19:19
Иска ми се, но не мога. Искам толкова неща да направя, да кажа .. но знам, че ще си остане като глас в пустиня. Говоря на наште едно, те правят съвсем друго. Помолих баща ми за нещо - никаква реакция.. Еми БХ тогаа раиш? ... 8-)
Assshley
10-23-2009, 19:31
Чувствам,че приятелките ми са единственото,което ми остана ... ии ако не са те ще почина в скоро време . ;)
miss_asi
10-23-2009, 19:33
Защо бившите ми са такива идиоти?! :-x Не се разбраха от дума тия хора.Като кажа,че няма да се върна,значи,че няма.Иначе съм щастлива,нямам температура! :grin:
slun4ice_90
10-23-2009, 20:15
Чувствам,че приятелките ми са единственото,което ми остана ... ии ако не са те ще почина в скоро време . ;) Аз също си мислех,че ги имам,докато не ме нападнаха по най-нелепия начин.За пореден път, разбрах че няма как да имам приятелка... 8) Не искам да ти скапвам настроението,но при мен винаги се получава така.Имай си едно на ум,защото не знаеш кога ще ти забият ножа.Постът ти просто ме провокира,за да пусна моя. :P П.С.Уж, съм добре... :)
Biskfitka
10-23-2009, 20:39
щастлива :grin:
moneycomeme
10-23-2009, 20:42
Чувствам се невероятно...тези дни постоянно ми се сипят хубави и хубави неща и тъкмо,когато си мисля,че неможе да стане по-хубаво- и то става!Щастлива съм! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
KiNgGRaND
10-23-2009, 20:50
мноооооооооооооооооооооог о зле просто съм разбиТ
Tomorrowww
10-23-2009, 20:54
ооф ми странно.. половината ден беше просто невероятен.. и след това се сдухах без причина.. бахти тъпото е така ! :booooomb:
nicolepcd
10-23-2009, 21:09
Спи ми се... защо ли? 8-)
nicolepcd
10-23-2009, 21:35
Ми спи ми се :D Ще взема да лягам, че утре ще е тежък ден... :o :-x
Priceless
10-23-2009, 22:32
Представа си нямам как ще стана утре в 8 :D
shmurkam
10-23-2009, 22:51
В момента слушам Thomas Newman-I forgive you. Седя разтреперана на стола си и зяпам разхвърлените листи около мен. Хаос. Това е и тъпият ми живот. Не ми пука. Вече не. Няма за кога да ми пука. Предавам се, хора, предавам се, вече не мога, писна ми. В момента си нямам и на идея какви ги дрънкам, има две специално направени за мен места:лудницата и гробищата. Третото е няй-гадно, от него реших да се абстрахирам още щом го научих, това е реалността...
Priceless
10-23-2009, 23:30
Добре, ОПРЕДЕЛЕНО няма да мога да стана утре в 8, но поне си заслужаваше 8)
ами странно ми е.. тъпо ми е, че така се получават нещата... ама намирам начини да се успокоя :(
Уаауу цели почти 5 часа ей това се оказва здрав съм ахахаха :razz: След малко като знам кво разтоварване на стока ме чака ми идва да отворя прозореца и да скоча от него...но няма да го направя понеже е високо по малко от метър и най много да си разбия носа :D
Priceless
10-24-2009, 05:34
Спи ми се. :? :?
Jumbie483
10-24-2009, 05:35
:shock: Не мога да повярвам, какво е станало снощи :shock:
Определено трябва да се обадя да видя наистина ли е така.. Понеже моите спомени страшно бледнеят (даже почти ги няма).
Иначе в момента ми се спи страшно много. Щеше да е перфектно, ако бях станала по-късно, но нееее.. Откачените ни съседи непременно трябва да се бият рано сутринта. И естествено от това семейство само аз ги чувам и само аз се събуждам.. че сега и тишина трябва да пазя 8-)
Амии малко ми е сънено .. надявам се днес да е мааалко по - приятен деня .. вчера наистина мнооого ми се насъбра .. :?
smiirnoff
10-24-2009, 07:03
просто няма да коментирам снощи вечерта ..
не не не о.О
още съм в шок от това .. (о.О)
.. иначе сутринта започва добре, дано и деня да е такъв ^^
Priceless
10-24-2009, 07:04
Боли ме главата. ;/ Адски много. И съм толкова поразително гладна. ;/ Деня ми започва дооооооста шибано. И ако продължи така - няма да издържа.
lifelesscorpse
10-24-2009, 07:41
Чувствам се ужасно.Моето жабче е много болно и много се притеснявам за него...
vampire_girl_
10-24-2009, 07:46
оф,трябва да събера всичките си чувства,емоции и брътвежи на едно място,да се опитам да ги подредя,след което да разбера в коя посока да вървя.
въпросът е - дали ще успея,този път? :/
Vilencety
10-24-2009, 07:58
Като никога се чуствам страхотноооо :grin: :grin:
След малко отивам на кафе със моя зайко :D :grin: :grin: :grin: :-)
e пак съм сама и ми е тъпо, че няма да има кой да гушкам като се събудя през нощта... :-o
Но днес в 5 и 30 сутринта ми се обади миличкия...като се прибирал от дискотека :-) :-) :-) да ме чуе :)
Vilencety
10-24-2009, 08:56
xix оТивам на кафенцее със зайко :-) :grin: :grin:
PsychologicalDisorder
10-24-2009, 09:05
влюбен.
Biskfitka
10-24-2009, 09:12
Щастлива пак 8-)
ThePowerOfLove
10-24-2009, 09:24
Хубаво ми е 8-)
lipsvashh_mi
10-24-2009, 09:34
мале,от кога не съм писала :-D
иначе се чувствам добре,днес нямам никакви проекти по химия или уроци по био и се наспах едно хубаво..малка фантазийка просто :grin: Сега чакам една приятелка да мми звънне и да се разберем дали ще ходим на увеселителното паркче-виенското колело изглежда много готино поне :) ако има и блъскащи се колички всичко ще е на 6...
липсва ми един човек,който от средата на седмицата не съм виждала-ей просто нямам търпение понеделника да дойде и да го видя :) :grin:
http://www.vbox7.com/play:a41dc3df
пз за всички с тая песничка :) :)
tanch3t093
10-24-2009, 09:35
Тъпо ми е... Някаква е хвърлила око на момчето, което харесвам и ся по всякакъв начин иска да ги сватосам :o :shock: :shock: Как пък не... На всичкото отгорее не издържамм искам да го видя.. ;( рядко го виждам... sorry, че мрънкам само, ама ако не си споделя ще ми стане по-гадно ;рр
Phan7omCr3a7or
10-24-2009, 09:39
Психически много Много Крив... Иде ми да убия някой, само зааради скапаните интриганти и скапаняци! :-x :-x :-x Трябва да се направи закон срещу интригантите и подстрекателите :?
Snickers
10-24-2009, 09:50
чувсвам се прекрасно... нищо, че съм болна!!!!!! йеаааааа!
чувствам и едно такова чувство, което не трябва да чувствам 8-)
общо взето съм добре :Д
Kukumqvka
10-24-2009, 10:16
Май-сетне се наспах :grin:
Priceless
10-24-2009, 10:51
М .. никак. Точно там е проблема.
nimfernal
10-24-2009, 10:58
Деградирал :evil:
Priceless
10-24-2009, 11:09
Всъщност - не. Не е точно никак. Ако трябва да съм честна съм мааааалко тъжна. Ама ще ми мине, де.
DevilWish
10-24-2009, 11:18
Болна.Зле ми е.
Kukumqvka
10-24-2009, 11:20
Гладна съм ..
smiirnoff
10-24-2009, 11:46
оуу не не не
т'ва малкото е толкова противно .. чудя се как половината се занимават с тая амебка (:Д) о.О
както и да е
ц, няма такова друго като нашето семейство .. всяка събота и неделя едно и също - К'ВО ЩЕ ЯДЕМ :Д
ама мама неска ни строи и ни каза, че ще ядем само ябълки о.О
добре де, аз обичам ябълки ..
ама ТАТИ ?!
двуметров човек как ще се наяде ?! о.О
сега отиде да купи риба иии довечера ще се яде риба ^^ (мм)
.. днес май няма да излизам, освен ако с мама не отидем да се разходим някъде ..
адски много ме мързи, не искам да виждам почти никой (нагледах им се цяла седмица, сега искам да си седя в нас ^^)
ии така
dif4u1912
10-24-2009, 11:50
ЧУК СЪМ !!!
Assshley
10-24-2009, 13:09
Задушавам се от мисли и глупости. ;)
Kukumqvka
10-24-2009, 13:45
Зациклих на тия думи по немски 8-)
DevilWish
10-24-2009, 14:15
Пфф скучно ми е.Полудявам просто.Иншааллах по-скоро ще се върна мамчууу, че не знам :# пф толкова филмчета изгледах главицата ме заболя от седене на компютъра.Ще взема да изгледам на тв-то това предаване, което бях записала и след това вече ще му мисля за по-нататък.
KiNgGRaND
10-24-2009, 14:18
Болно ми е, самотата ме убива и незнам вече какво да правя ...
SunnyTime
10-24-2009, 14:28
Задръстено 8-) абе тъжно,смотано,скучно...Мисл си за тоя дет ми е грабнал окото :lol:
страшно мн ми се ходи на един купон по случай рдто на едно момче, който почва точно сега :D но аз не съм поканена...ем все пак познаваме се от 1 седмица, че и по-малко :D иначе ме кефи, сладур е и изглежда горе долу свестен...ох бях си обещала да не използвам тая дума за момче, щото 99.9 % са еднакви ама айде...
Тц тц, цял ден си седя сама в нас и гледам сестра ми, то тя сама се гледа де, аз колкото да седя при нея :D Баси скуката, нямаммм думиии, писна ми вече, седя пред компа и се тъпча, мн весел животец
nicolepcd
10-24-2009, 15:05
Еми трябваше днеска да уча... и се чувствам зле, че не отворих по нищо... :-o :D
flowerlina
10-24-2009, 15:38
Гадно ми е нещо...
Snickers
10-24-2009, 15:39
липсва ми ама нищо ;/
йеааа, яко ми е :д
Хъъъх ... добре, горе-долу. :s
nicolepcd
10-24-2009, 15:44
Добре съм, що кво? 8-)
DevilWish
10-24-2009, 16:04
Тъпо ми е.Чакам да ми пише.Гърлото ме боли много.
Скучно ми е какво да правя не зная :@
nicolepcd
10-24-2009, 16:07
Тъпо ми е.Чакам да ми пише.Гърлото ме боли много.
Скучно ми е какво да правя не зная :@
И мойто гърло ме болииииииииииииииииии!!! Трябва да ям мед 8-)
пфф наще не пропуснаха да ми дигнат скандал, писна ми вече, писна мииииии :-x :-x :-x :-x :-x :-x :o :o :o :o :o :o :o Опяват ми че не съм извела сестра ми да си играе, бе да не съм детегледачка, писнаа ми вече, понеже те правят ремонт на новото ни жилище и аз трябва да гледам сестра ми, а тя е ужасна, басии и ся кат им се развиках ме изкараха нагггла, баси писна ми, нямам думиииии. Искам да скоча от някъде вече, всеки те преебава по най-гадния начин в най-неподходящия момент. Ся и една от близките ми приятелки мее нервира, баси, мразя да се чувствам съвсееем съввсеем сама...цял ден вися из форума и гледам как хората са щастливи и каквито и проблеми да имат гледат по ведро на нещата а аз както бях оптимистка изведнъж станах песимистка
nicolepcd
10-24-2009, 16:21
Gabi_94 ме натъжииииииииииииии....
slun4ice_90
10-24-2009, 16:21
Зле съм,но и т'ва ще мина надявам се.Събудих се болна,при т'ва. :-o :o Дните,в които съм щастлива са толкова малко,че т'ва ме натъжава за пореден път. ](*,) :-k :cry: И цял ден цивря,като малко дете,на което са му взели близалката...Не издържам така.
smiirnoff
10-24-2009, 16:22
gabi_94 .. спокоо бе - на всеки се случва, всичко ще си мине след няколко дена (че може и по - малко ^^)
на мен ми е супер скучно, цял ден нагъвам тия тъпи и адски вкусни червени ябълки :Д
няма какво да правя, ама след малко мисля да го почна биквадратно да го решавам, че поне утре да си правя каквото си искам ^^
nicolepcd
10-24-2009, 16:24
^ Алии, тия биквадратните са много лесни 8-)
smiirnoff
10-24-2009, 16:33
ми може да са лесни, ама аз на урока не бях щото бях болна и сега само к'вото съм прочела, т'ва е ..
ама стигам до едно място и зацепвам ..
като намеря y1,2
как да намеря тъпия х ?!
пфу пфу .. отивам да ги реша :Д
Тъпо, щот не знам как да каза на момичето дет харесвам че я харесвам и не съм сигурен дали тя изпитва дет аз изпитвам :? ...
miss_asi
10-24-2009, 16:38
Аз съм луда!!! #-o Да,да,да :D :D :D 24 от 25,дано таса е и на истинския изпит. :grin: :D Полудявам от радост.Ама има и нещо,което ме натъжава.Най-добрата ми приятелка нещо страни от мен,опитвам се да говоря с нея и разговара свършва до нейното изречение "Аш,въобразяваш си!!!" :cry: Но пак съм happy,колкото и да ми е шибано.Миналата седмица най-добрия ми приател,тая най-добрата ми приятелка,кой ще е другата седмица?! :?
DevilWish
10-24-2009, 16:40
Ооох аз не мога :# Много мразя мед :? Тука имам разни хапчета работи :# :(
nicolepcd
10-24-2009, 16:49
Ооох аз не мога :# Много мразя мед :? Тука имам разни хапчета работи :# :(
Аз пък се опитвам да не пия хапчета... Айде, дано се оправиме :o
Искам да скоча от някъде вече... се чувствам съвсееем съввсеем сама..
Не си сама споко,аз ще съм отдолу да те хвана ако скочиш ;)
DevilWish
10-24-2009, 17:03
Аз пък се опитвам да не пия хапчета... Айде, дано се оправиме :o
Дано.Аз имам грип за това пия хапчета.Днеска бях на доктор :# При мен не е само гърлото :С Иначе и аз мразя направо хапчета.
Assshley
10-24-2009, 18:09
Още по-шибано от преди .. всичко губи смисъл някакси .. ;//
DevilWish
10-24-2009, 18:52
Лошо ми е, лягам си :С
Irenchety
10-24-2009, 19:11
адки тъпо ми е :-o
аз вече съм по-добре, форума ми пооправи настроението :)
А тая тъпа кашлица ме нервира ужасноо, все едно се задавям :( и как ме болят зъбите не е истина, супер жестоко ми стегнаха брекетите...ейй аман от мойте оплаквания. Еее има и нещо на което се радвам, отслабнала съм с три килограма за една седмица - сега съм 51 :grin: успях да се побера в един панталон който мн си харесвам
Kukumqvka
10-24-2009, 20:06
Йей каква хубава вечер :grin:
guinessgirl
10-24-2009, 20:34
гадни тревоманиииии агхахахахахахах :booooomb: :lol:
Priceless
10-24-2009, 21:01
Скучно ми е. Чакам още малко и си лягам.
IndependentGirl
10-24-2009, 21:09
Скучноо ми е.. :( .. и ми се доспаа.. :roll:
Biskfitka
10-24-2009, 21:18
С него съм..;д как да се чувствааам 8-) Тая вечер откачих майна.Не знае с кво момиче се е захванал 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Скучно ми е .. :? Жалко, че преди няколко часа си изкарвах супер готино .. :? :?
Priceless
10-24-2009, 21:32
Лягам си. 8)
Kukumqvka
10-24-2009, 21:49
Im fine.Thank you 8-) 8-)
Snickers
10-24-2009, 22:00
Не мога да опиша колко малоумно се чувствам.
Мразя я тази стена, която съм изградила около мен. Мразя, че след т'ва,което ми се случи отблъсквам хората и не ги допускам до себе си. А когато аз се привържа към тях, те ме отблъскват. Така се получава...
Накрая ще остана съвсем сама...
kukli4kata001
10-24-2009, 22:06
Не знам как се чувствам, предполагам странно. :( :? :?
adrenal1n
10-25-2009, 00:01
Не знам как се чувствам, предполагам странно. :( :? :?
Priceless
10-25-2009, 05:08
Спи ми се и продължава да ми е тъжно. Някак си ... не мога да се отърва от това чувство . :?
Спинка ми се и не мога да спра да мисля за това какво се случва около мен и какво да правя .. :-#
DevilWish
10-25-2009, 05:32
Kak ли ми е?В 7:30 съм вече на компа :)))
Иначе вече не съм толкова болна (предполагам), обаче днес имам толкова да уча, че не ми е ясно как ще стане.. А това по френски е абсурд да го направя :# Трябва да пиша на Борис, обаче не ми се занимава грам ама грам с тоя френски :#
LoveRetroMusic
10-25-2009, 05:46
Всеки път когато се видим ми става все по-тъжно,
защото знам, че пак една седмица няма да е при мен ..
и пак ще го виждам само по веднъж за някакви 2 часа .. :(
DevilWish
10-25-2009, 05:54
Пфф толкова ми е скучно.За около 20 минути разгледах всичко, което ме интересува.И сега какво да правя????? :# :#
Priceless
10-25-2009, 06:58
НЕ мога повече. :-# :-# :-#
Не мога да опиша колко малоумно се чувствам.
Мразя я тази стена, която съм изградила около мен. Мразя, че след т'ва,което ми се случи отблъсквам хората и не ги допускам до себе си. А когато аз се привържа към тях, те ме отблъскват. Така се получава...
Накрая ще остана съвсем сама...
и аз съм така :(
smiirnoff
10-25-2009, 07:30
Спи ми се..
ц, една седмица вкъщи
и 'сичко се променя
сега и 12 часа са ми малко о.О
ама поне имам 1 час повече ^^
(заради сменянето на часа :Д)
излиза ми се днеска
ама първо ще напиша глупавите биквадратни
после по физик сигурно имам пак 15 задачи -.-
пфу пфу
..
се едно
ше ги реша
и после ще си вея краката :Д:Д
DevilWish
10-25-2009, 07:45
Кофти ми е, отпаднало такова, не знам как ще почвам да уча. :# :o Мразя ама мраааааааазя го това Право. :o
guinessgirl
10-25-2009, 07:53
еми объркана съм
и мнооого нервна
kobrichka
10-25-2009, 08:09
Странно...
Priceless
10-25-2009, 08:13
Добре де, успокоих се малко. : )
DevilWish
10-25-2009, 08:13
Пф вместо да седя тука и да губя време (без това ми е скучно) директно да ходя да уча, защотооооооо :# ... .. .. .
FromAutumToAshes
10-25-2009, 08:51
Имам интернееееееееееееееет :grin:
IndependentGirl
10-25-2009, 09:29
Еми добре съм си.. 8-) Малко ми е студено само.. пък и трябва да ходя да уча.. #-o
LoveRetroMusic
10-25-2009, 10:02
тъпо ми е, студено ми е ..
изгубих 4 часа напразно ..
ПЕТЪК ! :X
DevilWish
10-25-2009, 10:04
Амаййййй :)
Научих сииии :) Толкова съм хепи.
Одеве така ми се вдигнаха нервите, просто полудях.Така ги мразя всичките белгийци :? Дано Борис, Кемал и Дорин скоро ми пишат, защото е спешно. :#
Ся пак се чудя кви чайчета да пия и след това не знам какво ще правя.
Гладен съм...
Току що ми донесоха гореща пица...
-> доволен съм :D (Време е за ядене!)
DevilWish
10-25-2009, 10:30
Гладен съм...
Току що ми донесоха гореща пица...
-> доволен съм :D (Време е за ядене!)
Oooo неееееееееееее :D :booooomb: :D :D как ми се яде и на мен пицааааааа :D :D :D :D
Assshley
10-25-2009, 10:44
Вече няма почти нищо останало живо в мен,но някакси ще се справя... ;]]
Kukumqvka
10-25-2009, 10:56
Днес се събудих с усмивка .. засега деня продължава добре :)
И няма нужда да уча,утре не сме на училище .. голям кеф,празник на града :) :)
Lestat357
10-25-2009, 11:19
Все по-добре, благодаря! )
LoveRetroMusic
10-25-2009, 11:26
трябва да учааа :(
писна ми всеки да ми се оплаква че живота му е скапан като му е супер :-x :x :? басииии, не е честно...най-добрата ми приятелка ми се оплаква постояно, скасала с гаджето си, баща и си има любовница, но в крайна сметка тя си живее живота, намери си ново гадже, има супер яки приятели, забавлява се много, не я товарят с никви грижи, има достатъчно пари за всичко квото и трябва и пак се оплаква. Аз кво да кажа, като нямам никви приятели, пълна скука ми е живота, за момчета да не говорим, детегледачка съм на сестра ми и на всичкото отгоре постояно се карам с наще...и кво да кажа аз. Вярно има хора, на които им е много по-трудно, но по дяволите тва си е моя живот и мисля за себе си, нормално е...Баси пак ще се намери някой да ми скапа настроението, аз им викам че ми е гадно, те ми се хвалят къде ходили и кво правили, не може ли веднъж поне да ми влязат в положението, веднъж поне да говорим за мен, а не за тях. И да оплаквам се много, знам, сиг изглеждам баси жалката, ама поне тук да си излея мъката
smiirnoff
10-25-2009, 11:46
габи, сподели, слушаме те всички (виждаме :Д)
аз сега пък трябва да се изкъпя, до сега се занимавах с ония лигльо :Д ..
все идва, когато не трябва :Д
ама к'во да се прави .. ^^
развесели ме човека :Д
дразня се на т'ва малко коткоподобно същество, аз тръгвам да я галя, тя решава че ше й правя нещо и почва да ме хапе ..
ама на к'во прилича т'ва ?!
пфу пфу
:Д
отивам да се къпя и да се оправям ^^
PsychologicalDisorder
10-25-2009, 11:47
http://i84.servimg.com/u/f84/13/44/65/18/fu611.jpg
smiirnoff
10-25-2009, 11:48
^ к'во е т'ва :Д
THIS IS RAGEEEEEEEEEEEEEEE
LoveRetroMusic
10-25-2009, 11:50
http://i84.servimg.com/u/f84/13/44/65/18/fu611.jpg
емотинка lover ?
smiirnoff
10-25-2009, 11:50
ахаа *кимане*
PsychologicalDisorder
10-25-2009, 11:53
ахаа *кимане*
тоя "герой" все се мъчи да направи нещо, но все не може и винаги следва: "FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-", което значи... ffffffffuck youuuu... :D
smiirnoff
10-25-2009, 11:54
ахаа *кимане*
тоя "герой" все се мъчи да направи нещо, но все не може и винаги следва: "FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-", което значи... ffffffffuck youuuu... :D
аха, вече ми е напълно ясно ..
колко мило ^^
:d
PsychologicalDisorder
10-25-2009, 11:55
:razz:
Ето и бг версия :?
http://www.bgchan.net/random/src/125647889775.jpg
DevilWish
10-25-2009, 13:09
Всичко направих вече какво трябваше, къпах се, подреждах, оправях си чантата за утре, учих.И ся какво. . пак ще седя безцелно :# :#
XTREMEFREERIDE
10-25-2009, 13:10
След час отново тръгвам...
:-# :-# :-#
ThePowerOfLove
10-25-2009, 13:18
Трябва да уча :(
LoveRetroMusic
10-25-2009, 13:21
ПФ, трябва да уча за тъпото състезание по география ..
ААААААГР :booooomb: Изобщо не искам да участвам ..
Priceless
10-25-2009, 13:21
ПФ, трябва да уча за тъпото състезание по география ..
ААААААГР :booooomb: Изобщо не искам да участвам ..
Географияяяяя <333
smiirnoff
10-25-2009, 13:22
куух куух куух куух куух куух куух куух
пфу пфу
т'ва ми с е забило в главата и само си го пея о.О
ц, мързи ме да дишам
как ше излезна не знам ..
КУУХо ми е о.О
Злеееееее :lol:
Оф, треа и по литература да пиша, още по-зле :lol:
DevilWish
10-25-2009, 14:25
Боже толкова не ми е било скучно никога :# А този рефрен го повтарям ВСЯКА неделя.
Ем и на мен ми е тъпо... ама какво да се прави... на работа съм до утре сутрин... няма къде да избягам...
Погледнато от друга страна, на работа - скуката е добре дошла
BeKissable
10-25-2009, 14:32
отегчена и депресирана ... #-o и ако някой ме попита защо, няма да мога да кажа :(
LoveRetroMusic
10-25-2009, 14:33
липсва ми ..