View Full Version : 7мокласници! спешно
iiordanova
09-28-2009, 20:03
Учебника е на издаделство ? ..
iiordanova
09-28-2009, 20:10
Не съм на него.
Напиши задачата , ще се опитам да помогна.
С какви езикови средства се реализира информативната и апелативната функция в текст А и Б?
но за да се отговори, трябва да знаеш текст а и Б.....
текст А - заглавието е Децата дебелеят от чипс и газирано
Б- Трябва да забраним снакс и боядисан сок в училище
хайде ще го напиша... :(
децата дебелеят от чипс и газирано
Всяко 3то дете хрупа чипс от 4 до 5 пъти седмично,а друти 40 до 60 на сто от учениците го ядат 2-3пъти на седмица.това съобщи вчера национ.консултант по хранене проф.стефка петрова.
най-номото проучване на училищното хранене на нац.център по обществ.хранене обхваща 148 стола и 155 бюфета в страната.данните бяга представени в навечерието на европ.ден за здравосл-хранене и готвене - 8ми ноемри който тази год.е посветен на децата.
оформянето на хранит.поведение при децата е важно тъйкато затлъстяването в детска възраст вече е световен проблем и българия не е изкл.
и т.н.
трябва да забраним снакс и боядисан сок в училище
г.караманев - проф.петрова , новата наредба за храненетов училищата ще засили ли контрола върху столовете и бюветите?
(стефка петрова)-контролът в момента е безсмислен и неефективен.показва го и фактът,че българия е всред малкото страни с реглам.изисквания,какво тр.да ядат учениците ,и реалност която се разминава на светлинни год.с нормите.
г.к-какви ще бъдат изискв.в новия документ?
и т.н.
edelweiss96
09-29-2009, 05:32
Леле вие докъде сте стигнали по БЕЛ :shock:
viksit0y
09-29-2009, 06:22
:shock: ние още сме на преговора и днеска ще имаме входно
:shock: ние още сме на преговора и днеска ще имаме входно
Ние пък досега имахме само един час български. xD
LoveRetroMusic
09-29-2009, 12:06
Аз правих днес входно ниво, какви са тея глупости ? Защо не останах в 6 ;\
миналата година го прайх т'ва не го помня :D ,ама оти ходи у даскалу препиши от някоя