View Full Version : Ахх какво стана
Привет направо започвам историята.Значи има едно момиче с което когато ми взе скайпа не си пишехме много но както и да е наскоро започнахме да си пишем много често започнах да я харесвам.Тя ми праща целувки и мечета и аз настоявах да излезнем но тя ми казва че е много заета а когато тя настоява аз съм много зает.Е и дойде денят в който знаех че ще приеме но тя каза чи ще се срещне приятеля и :shock: :shock: е***** ситуацията сега за 3 дни не влиза в скайпа постоянно ме лъже че ще влезне но не влиза супер много се измъчвам и незнам какво да правя тъй че ако можете дайте съвети. МИР :smt059
valdesbg
09-29-2009, 16:57
Нещо не разбрах....
Тя има ли си приятел или няма? Щото ако има къде ще се буташ с тая шморц нагласа? Ама и да няма - пак си обречен :)
\ /
producenta
09-29-2009, 17:10
мани я тая дай друга маца
vas4e3to0
09-29-2009, 17:28
Аз нищо не можах да разбера - темата изобщо не е написана грамотно :?
имал е предвит че са зарибявали и занимавали обаче се оказало че тя си имала приятел и изглежда го е лъгала ;] тъй разбрах аз .. хващай друго момиче само тва е :Д :D
FromAutumToAshes
09-29-2009, 17:36
Мани ги бе.. само лъжат и мажат. Майната им, не се занимавай с тая, щом те е размотавала до сега, няма да спре да го прави и за в бъдеще.
за какво ти е след като си има приятел?? :? :? зарежи я .. нека лъже него!!! :? :-o
kidwestern
09-29-2009, 18:13
резюме :
праща му хъгове и и оня с червилото по скайп и той я харесва,дали не е стабиляга?
stupiddog
09-29-2009, 19:01
peace bro \ / ..
experiment_m
09-29-2009, 19:12
Като гледаш какви ебавки си прави с гаджето си дали ти се иска да си на негово място. " Аз съм с теб, ама по между другото си търся и някой друг..." Мнооого ама наистина мнооого ги мразя такива пикли. :-x
П.П. Ако се напънеш ще излезе с теб, но едва ли нещата ще потръгнат в твоя полза. Зарежи ......
PurpleDream
09-29-2009, 20:17
скайп........................................ ............
виж приятелче, не мисля че е хубаво да отдаваш толкова голямо значение на скайп. За момичето, като чета какво си писал,..някак си не ми вдъхва доверие, а щом не иска да влиза остави я, няма смисъл да се връзваш така и да тичкаш след нея. Я се огледай, сигурен съм че има и други мацки ;)
резюме :
праща му хъгове и и оня с червилото по скайп и той я харесва,дали не е стабиляга? гг но ре брат :D :D
Spider4eto
09-29-2009, 22:03
Направила си е нов скайп и ти изневерява с друг.
Скайп=3ло
тия мечета и целувки си ги заврете където е тъмно и миризливо :?
Като си има приятел ти къде отиваш ти можеби?Няма смисъл просто,откажи се.Пък и от държанието и се разбира че не иска да има нищо общо с теб.
Един съвет от мен-не се занимавай с момичета,които вече са заети,само загуба на време,без да знаеш дали ще има ясен резултат...естетствено това не важи когато момичето си заслужава 8)
Мм отбягва те,или просто не иска да има нещо с теб.Заебавай ,няма смисал се занимаваш с нея^^