View Full Version : Това е само Skype....
Заглавието на темата е доста използвана реплика от приятелката ми която уж само в скайп си пише с някви момчета за секс ...
От 2 месеца сме заедно скарали сме 10000 пъти заради това, че си пише с някви мърди за секс и тя продължава и продължава въпреки, че 1000 пъти и казах ако го няма "това е само скайп" няма да се караме и да имам проблем във връзката ни която и без това не е лека, защото от скоро е от разстояние ...
Искала да й имам доверие какво доверие бихте имали на човек който само си приакзва за секс с някви чешити ... или пък доверие на човек който си пише с някъв как ако се видили по центъра щели да се гушнат и цункат ...
Проблема било там, че моято бивша ми била пишела и че съм си пишел с нея ... ми кво да се изпокараме и да се мразим ли при положение, че сме били заедно и сме изпитвали някви чувства един към друго ... дори една моя бивша ми е най-добра приятелка в момента!
Какво да направя най-накрая просто не мога да я разбера уж държи на мен иска да сме заедно да не се караме да нямаме проблеми, а то кво става всеки път е по зле и по зле ...
Просто исках да се оплача на някой не очаквам съвети ;)
PurpleDream
09-29-2009, 22:53
скайп разваля връзки, води до затъпяване, дано го забранят със закон......
* не прочетох цялата тема, ама ми стана ясно от началото
Kukumqvka
09-29-2009, 22:55
Недей да влизаш в скайп ве.
Spider4eto
09-29-2009, 22:56
Прати й по скайпа вирус, да й блокира компютъра, да не може да си чати с мъже за секс 8-)
GossipGirl89
09-29-2009, 22:58
уж държи на мен иска да сме заедно да не се караме да нямаме проблеми
Сам го каза - уж ;) Щом не прави това, за което си я помолил явно не държи достатъчно на теб и на връзката ви ;)
Не искам да те отчайвам ама защо си толкова сигурен, че всичко е само по скайп и на думи? Според мен щом толкова усилено продължава да си пише с разни момчета за секс и да им обеснява как ще се гушкат и целуват може би има и нещо повече. Може би вече се е виждала с тях и е изпълнила на практика това, което е казвала... Казваш, че отскоро връзката ви е от разстояние, а това е много кофти вариант за връзка... просто е много болезнено и трудно... и нищо чудно да ти кръшка както си иска :? В поне 80-90% от случаите на връзки от разстояние, изневерите са на лице така че сам си прави извода... Аз бих те посъветвала да я оставиш за известно време. Нека остане без теб и тогава виж реакцията й - дали ще й липсваш, дали ще те потърси и т.н.
Абе незнам със сумати хора се изпокарах заради тези работи и последно си говоря с един по телефона и тои ми вика тя ако не иска да си пишем можеше да спре да ме блокира и т.н. ама въпроса е, че тя не го прави :)
уж държи на мен иска да сме заедно да не се караме да нямаме проблеми
Сам го каза - уж ;) Щом не прави това, за което си я помолил явно не държи достатъчно на теб и на връзката ви ;)
Не искам да те отчайвам ама защо си толкова сигурен, че всичко е само по скайп и на думи? Според мен щом толкова усилено продължава да си пише с разни момчета за секс и да им обеснява как ще се гушкат и целуват може би има и нещо повече. Може би вече се е виждала с тях и е изпълнила на практика това, което е казвала... Казваш, че отскоро връзката ви е от разстояние, а това е много кофти вариант за връзка... просто е много болезнено и трудно... и нищо чудно да ти кръшка както си иска :? В поне 80-90% от случаите на връзки от разстояние, изневерите са на лице така че сам си прави извода... Аз бих те посъветвала да я оставиш за известно време. Нека остане без теб и тогава виж реакцията й - дали ще й липсваш, дали ще те потърси и т.н.
Ми незнам за сега мисля, че не ми е изневерявала или просто не и се е отдала такава възможност, че да го направи :)
Иначе преди малко ми писа това
of razbirahs li che towa ne go xareswam da si imame pasowete - ako gi nqmaxme nqmashe da se karame wyobshte zashtoto glawnata prichina e towa ! po dobre da se lyjem wzaimno otkolkoto da razbirame ;] drazni me towa che si ujasno dosaden s wyprosite si "s koi si ,kyde si , kakwoprawish , nqma li da se pribirahs etc" drazni me che ne razbirash che towa koet si pisha s toq wesko zashtoto az si pisha smau s nego takwia raboti wsichko e na bazik kakto ti akza zizana ;] az ne ti praq problem kat si pishesh s neq takiwa neshta !!! drazni me che si pishesh s anita ma ne ti se cupq i razni takiwa samo sym te iroznizirala ponqkoga:) A I ZA RAZLIKA UT TEBE NA MEN NE MI PISHAT PO 10 momcheta , dosta rqdko nqkoi se seshta da mi pishe ;] a i shtom z moga da si pisamo s teb i stasi i ti shte si pisash samo S MEN ,polq&kik .. i me draznish s typata si rewnowst za dwa meseca ti kat mi nqmash nikfo dowerie za kwo si s men ? to bez nego ne e pylnocena wryskata :x PISNA MI da se uplakwash kwo sm praila i kwo ne i posle da mi kazwat "off tq e mn typa , of mn typo lape" kat sym typo lape znaish kwo da praish . Za poreden pyt se ubedix che ti mai naistina si obyrkan i wse oshte ispitwahs neshtu kym anita;) off twa e taq wecher prekalix s inata si ama ti me karash da ti se inatq !! ox twa e ne e nujno da mi utgowarqsh i da pochwash da mi se uprawdawash iskax smao prosto da znaehs kwo mislq .. Aide leka (wave)
GossipGirl89
09-29-2009, 23:09
Доста неграмотно написано - няма как да не отбележа :D
А има ли вариант наистина да е само базик? В смисъл... ако си пише само с едно момче, което познаваш и ти и сте приятели може наистина да е в рамките на шегата... :-o
Казва, че й е писнало от ревността ти и въпросите ти - ми зарежи я за известно време. Нека остане без тях и ако е искрена и изпитва нещо към тебе ще те потърси сама ;)
еми проблема е там, че не е първия не е и последния :)
а те си пишат отдавна :) и тоя само и говори за секс
но той си ми каза приятелката ти ако не иска да си пишем за това и ако толкова много иска да сте си заедно и да не се карате няма да ми отговаря ...
каза ми ... аз съм човека без приятелка и мога да и пиша квото искам и да я зарибявам и т.н. :)
а да ти кажа ли не искам да я зарязвам не че не ми минава през главата ;)
GossipGirl89
09-29-2009, 23:20
Еми той правилно ти го е казал - ако не иска и не й е приятно няма да му отговаря, а щом го прави => й е приятно => ще бъде навита и на живо да го направи...
Не знам, ти си знаеш най-добре. Аз на твое място щях да я оставя докато е време щото рискуваш след това да те направи за посмешище пред всички
През твоите очи е просто едно приятелство между теб и бившата ти .. през нейните е съвсем друго .. (казвам ти го от повечето момичешки гледни точки) .. за мен примерно няма приятелство между бивши дори единия да иска то другия или няма да му се занимава, или все още ще изпитва чувства ии няма как да стане .. :? За това тя прави най - лесното .. връща ти го .. връзката ви е доста нестабилна и ако не седнете да поговорите сериозно мисля, че няма бъдеще .. :?
valdesbg
09-30-2009, 04:43
Човек мотаят те много яко. Връзваш се на заучените фразички на сегашната ти, тоя Веско и той намазва от цялата история, и преебания си ти.
Ако се оставиш да ти играят номера, ще се оставиш и следващия път, и по следващия, и по следващия.....
За протокола - Ивенце, това че не си постигала такова нещо и ти се струва невъзможно съвсем не означава че не е реално явление :) Явно имаш още хляб да ядеш :)
За протокола - Ивенце, това че не си постигала такова нещо и ти се струва невъзможно съвсем не означава че не е реално явление :) Явно имаш още хляб да ядеш :)
може да е реално на какъв е смисъла да го правя след като човека до мен няма да се чувства много добре като знае, че п оцял ден излизам и споделям всичко с бившия си .. нещо не ми се връзва .. :? :? Предпочитам да бъда приятелка с много други момчета, но не и с бившия си .. (личен опит!!) .. :? :?
п.с. да има случаи, в които нещата се получават но са 1 на 38975378 .. :?
От къде я вадите тази статистика?
Това всъщност изобщо не е вярно. Проведи анкета и ще видиш, че в доста повече от 1 на 38975378 от случаите, когато една двойка се разпадне, партньорите остават приятели по между си. Със сигурност не и най-добри, но приятели.
Аз поддържам приятелска връзка с всичките си бивши гаджета, с изключение на едно, но това беше негов личен избор.
Едното от бившите ми момчета, всъщност е най-близкия ми приятел в момента. И човекът, който в момента е до мен, също го приема по същия начин.
Всичко е въпрос на нагласа и голяма доза толерантност.
От къде я вадите тази статистика?
Това всъщност изобщо не е вярно. Проведи анкета и ще видиш, че в доста повече от 1 на 38975378 от случаите, когато една двойка се разпадне, партньорите остават приятели по между си. Със сигурност не и най-добри, но приятели.
Аз поддържам приятелска връзка с всичките си бивши гаджета, с изключение на едно, но това беше негов личен избор.
Едното от бившите ми момчета, всъщност е най-близкия ми приятел в момента. И човекът, който в момента е до мен, също го приема по същия начин.
Всичко е въпрос на нагласа и голяма доза толерантност.
така е, но ти си над 18 със сигурност както и мъжът ти .. а ние сме лапета на по 15-16 .. ии не мисля, че може да се очаква на тази възраст толерантност, разбиране в пълния смисъл на думата .. сега бившите си отмъщават ии какво ли не, но повечето изобщо дори не мислят за приятелство .. :?
п.с. Не е статистика а предположение ..
така е, но ти си над 18 със сигурност както и мъжът ти .. а ние сме лапета на по 15-16 .. ии не мисля, че може да се очаква на тази възраст толерантност, разбиране в пълния смисъл на думата .. сега бившите си отмъщават ии какво ли не, но повечето изобщо дори не мислят за приятелство .. :?
п.с. Не е статистика а предположение ..
Надявам се, не мислиш, че всичките ми гаджета са се появили след като съм навършила 18?? :)
^ Само мога да предполагам .. :D :D Пък и ти явно си нацелила точните момчета, а не разлигавени правежи (каквито повечето са днес) .. и съм убедена, че на повечето изобщо не им е в главата приятелствеото след поредната .. :?
и съм убедена, че на повечето изобщо не им е в главата приятелствеото след поредната ..
Туше :)
Права си, признавам. Не съм спала като съм си ги избирала. Но пък и момчетата тогава нямаха нищо общо с момчетата днес. Е, не съвсем нищо де, ама... схвана идеята.
valdesbg
09-30-2009, 05:03
Ивенце от къде реши че човека няма да се чувства добре с идеята че ти поддържаш отношения с бившия си?
Ако още в началото сте си изяснили че сте приятели и нищо повече, и се държите по точно тоя начин - няма повод за притеснение. И новия ти приятел няма да има повод да ревнува. А това че споделяш с бившия си - е и какво? Кое разграничава БИВШИЯ ти приятел от всеки друг приятел който имаш? Не не ми излизай с идеята че сте били гаджета някога. В момента не сте => нямаш оправдание той да е нещо по специално. И нямаш причина да не поддържаш отношения с него. Струва ми се че нещо много са те наплашили/изкривили разбиранията. Не знам кой и защо.
Аз примерно много бих се радвал, ако разбера че сегашната ми приятелка поддържа отношенията си с нейния бивш приятел. Това е проява на силен характер. И още нещо ще знам че ако/като скъсаме ще общува по същия начин и с мен. Както казах - глупаво е да си отделил някаква част от живота си на даден човек, и след като приключите любовните си отношения да му кажеш "Айде чао". Както и да го гледаш си е проява на незрялост, слабост, и подобни.
А тая статистика не знам от къде всички я вадите "Имало слочаи ама то било 1 на еди колко си". Попитала ли си 1000 човека искат ли да останат приятели с бившите си че да знаеш колко е? Аз съм питал 120 човека. Резултатите са 80%:20% в полза на "Да".
И така :)
П.П.Марина добро утро :)
Владо ти си момче на 20 и нещо ако не се лъжа и това е твоя начин на мислене, който по никакъв начин не можеш да го съпоставяш с мисленето на гореспоменатите момченца .. никой няма да седне и да се радва за това, че гаджето му е приятелка с някой бивш .. макар, че би било добре повечето момчета да мислят като теб не уви ... :?
п.с. амм понеже нямам време отивам на даскало .. после ако си писал ще ти отговоря .. 8-) 8-) лек ден и на двама ви .. 8)
valdesbg
09-30-2009, 05:12
Абе попитах културно няколко въпросчета, ама не ми отговори. Е как да дискутираме като не излагаш факти и мнение?
И ако толкова не ти харесва средата(момчетата и техния начин на мислене) смени я. Не е трудно. И вярвай ми има тийнове които мислят подобно на мен. И хич не са малко.
И така :)
П.П. На 21 съм вече :)
Добро утро. Макар че много ми се спи :) Ама така, като играя покер до посред нощите...
valdesbg
09-30-2009, 05:32
Бе ти хубаво играеш покер, ама поне прибра ли някое левче. Или ако е бил гол покера докъде стигнахте? :-D
Тц. Загубих 10 лева.
Ама поне ги прибра Венцислав, така че нищо не се губи :D
Много ми се спеше на мен, и накрая викам, ще играя "All in", и шибнах всички чипове, дет ми бяха останали на един сет деветки. Естествено, Венцислав извади фул и тей... Грозна картинка.
valdesbg
09-30-2009, 05:40
Хихи, опасна си ей ;)
Ммм, ако бях опасна, щях аз да прибера неговите 10 лева :D
Няма смисъл да споря с теб пък и аз вече ти отговорих явно не си ме разбрал .. :-o
Стига сте ми спамили темата :)
И мисля, че Ви казах с повечето си бивши се имам и може с някой дори да сме на здравей здрасти но пак се чуваме и виждаме...
Дори имаше една която ми се обади и ми вика не сме се виждали отдавна ще се забравим бяхме сумати време заедно и излизкахме и такам ...
Само с последната по дълга 7 месечна нямам добри отношения, защото ми направи куп филми след като се разделихме но това е друга тема на разговор ...
Та като цяло моято бивша от която ме ревнува сегашната си ме обича ужасо много и ме приема какъвто и да съм ... и ми е много хубаво, че контактувам с нея въпреки това което съм и причинил ...
Абе дълго и широко просто ми е писнало да чета работите на сегашната ми и да и обяснявам, че не ми харесват ...
Shashavaaa
09-30-2009, 09:50
Дано !
dimitar_ak
09-30-2009, 09:55
Само с последната по дълга 7 месечна нямам добри отношения, защото ми направи куп филми след като се разделихме но това е друга тема на разговор ...
7 месеца си е сериозна връзка ще знаеш
PsychologicalDisorder
09-30-2009, 09:59
скайп ще доведе Земята до природен катаклизъм.
Жени са виновни за този катаклизъм :D
И се пак въпрос към жените Вие като си имате приятели пишете ли си някви работи с други по скайп?
Kukumqvka
09-30-2009, 10:27
Ми много ясно,да не е само той,че само на него да пиша :lol:
slun4ice_90
09-30-2009, 10:30
Ми много ясно,да не е само той,че само на него да пиша :lol: Потвърждавам и аз. :D Така си е.
GodLovesYou
09-30-2009, 10:32
ебати боклуците
LoveRetroMusic
09-30-2009, 10:37
дано да ти спрат интернета :smt019
Ми много ясно,да не е само той,че само на него да пиша :lol: Потвърждавам и аз. :D Така си е.
зависи кво си пишете :)
smiirnoff
09-30-2009, 13:13
ами и аз си пиша с други :Д
пфу, да не е само той, че само с него да пиша :Д
пък и аз не седя често на скайпа, щото ми е скучен :Д
иначе с други момчета си пиша за всичко..
ама не знам тая твойта к'во е писала :Д
slun4ice_90
09-30-2009, 13:16
зависи кво си пишете :) От 200 абоната сега имам само 53,прави си заключението.Писна ми няк'ви да ме намират и да си пиша с тях,зат'ва съм си оставила познати и няколко фр-чета. :)[b]
Marinchety
09-30-2009, 13:29
1-во тва са супер детски работи 2-ро момичето изобщо не те приема на сериозно според мен
перфектното мнение !
само добявам
Скайп=3ло
Браво,научи ли сте 1 лаф и го копирате всички...много мразя шаблонното мислене :?
Заглавието на темата е доста използвана реплика от приятелката ми която уж само в скайп си пише с някви момчета за секс ...
От 2 месеца сме заедно скарали сме 10000 пъти заради това, че си пише с някви мърди за секс и тя продължава и продължава въпреки, че 1000 пъти и казах ако го няма "това е само скайп" няма да се караме и да имам проблем във връзката ни която и без това не е лека, защото от скоро е от разстояние ...
Искала да й имам доверие какво доверие бихте имали на човек който само си приакзва за секс с някви чешити ... или пък доверие на човек който си пише с някъв как ако се видили по центъра щели да се гушнат и цункат ...
Проблема било там, че моято бивша ми била пишела и че съм си пишел с нея ... ми кво да се изпокараме и да се мразим ли при положение, че сме били заедно и сме изпитвали някви чувства един към друго ... дори една моя бивша ми е най-добра приятелка в момента!
Какво да направя най-накрая просто не мога да я разбера уж държи на мен иска да сме заедно да не се караме да нямаме проблеми, а то кво става всеки път е по зле и по зле ...
Просто исках да се оплача на някой не очаквам съвети ;)
Това е просто съвет не давам гаранция за добър резултат.
Кажи и ,че не цени връзката ви и ,че ти няма никакво доверие и ако продължава така ще късате и готово.Ако не престане - теглиш ножа на вашата връзка и ако наистина държи на теб ще поиска втори шанс или няма.
Това е :)
LoveRetroMusic
09-30-2009, 17:39
скайп ще доведе Земята до природен катаклизъм.
сложил си неграмотното ми мнение в подписа си :smt042
а какво става когато ако тя има все още чуства към теб и ти го знаеш това и продалжаваш да и пишеш ? - на бившата '; )
а и това писане е само базик или просто ти го връща за това , че ти си пишеш с още много момичета .. и че ако го е искала наистина това коет го е писала да го е направила до сега без проблеми ??
..
skype разваля човешката психика.Ти пък кво се нервиш бийй и дуспата и нека се кефи,като има с кой да си говори за такива неща и уж ще се вижда с някой еди къде си какво прави още с теб?
Като гледам не е много стока ,помисли и виж кое е най-доброто за теб самия.
то в днешно време има ли хора който са стока ... дори и ти и аз ... си имаме свойте минуси и плюсове
а колкото до това дали тя ми го връща не мисля, защото тя си ги пишеше тези работи още преди да разбере че й имам паролата :)
то в днешно време има ли хора който са стока ... дори и ти и аз ... си имаме свойте минуси и плюсове
а колкото до това дали тя ми го връща не мисля, защото тя си ги пишеше тези работи още преди да разбере че й имам паролата :)
еми "то в днешно време има ли хора който са стока ... дори и ти и аз ... си имаме свойте минуси и плюсове" хем се дразниш за дето ти ги прави тези неща,хем я защитаваш веднага. Изясни се сам с себе си ,какво изпитваш към нея и дали би и простил ^^
GabisiTa
09-30-2009, 20:18
И какво? Пише си само за секс с тези хора? :-o
Как е сексуалния ви живот? Да не би да не е задоволена? ... :?
ShtrudeL
09-30-2009, 20:21
уляля обичам тази хроно <3
[23.11.08 г. 00:25:39] Psychotrust: как мислиш
[23.11.08 г. 00:25:43] Psychotrust: дали си струва да отида до кенефа
[23.11.08 г. 00:25:44] Psychotrust: о.О
[23.11.08 г. 00:26:08] °Addicted To Slavi <3: принципно да
[23.11.08 г. 00:26:09] °Addicted To Slavi <3: ама
[23.11.08 г. 00:26:14] °Addicted To Slavi <3: ако ше се бавиш стой тук
[23.11.08 г. 00:26:15] °Addicted To Slavi <3: -.-
[23.11.08 г. 00:26:27] Psychotrust: хммм
[23.11.08 г. 00:27:00] Psychotrust: реших как да намеря решение на въпроса
[23.11.08 г. 00:27:01] Psychotrust: чрез референдум
[23.11.08 г. 00:27:05] Psychotrust: За кво гласуваш
[23.11.08 г. 00:27:06] Psychotrust: да отида до тоалетната
[23.11.08 г. 00:27:07] Psychotrust: или не?
[23.11.08 г. 00:27:13] °Addicted To Slavi <3: ъх не
[23.11.08 г. 00:27:50] Psychotrust: ...
[23.11.08 г. 00:27:51] Psychotrust: хмм
[23.11.08 г. 00:27:52] Psychotrust: добре
[23.11.08 г. 00:27:54] Psychotrust: егоистична си ти
[23.11.08 г. 00:29:11] °Addicted To Slavi <3: добре дее върви >.<
[23.11.08 г. 00:29:22] Psychotrust: чакай
[23.11.08 г. 00:29:24] Psychotrust: 1 на 1 сте
[23.11.08 г. 00:29:30] Psychotrust: неможеш да върнеш гласа си
[23.11.08 г. 00:29:33] Psychotrust: от крисо зависи
[23.11.08 г. 00:29:33] °Addicted To Slavi <3: ^^
[23.11.08 г. 00:29:36] Psychotrust: дали ще отида до тоалетната
[23.11.08 г. 00:30:17] °Addicted To Slavi <3: :}
[23.11.08 г. 00:30:21] Psychotrust: мамка му
[23.11.08 г. 00:30:22] Psychotrust: 2 на 1
[23.11.08 г. 00:30:22] Psychotrust: за да не ходя
[23.11.08 г. 00:30:29] °Addicted To Slavi <3: SWEET! ^__^
[23.11.08 г. 00:32:06] Psychotrust: не издържам
[23.11.08 г. 00:32:09] Psychotrust: ще купя гласове
[23.11.08 г. 00:32:11] Psychotrust: от някой
[23.11.08 г. 00:32:32] °Addicted To Slavi <3: НЕ МОЖЕ ТАКА!
[23.11.08 г. 00:32:33] °Addicted To Slavi <3: >.<
[23.11.08 г. 00:32:35] °Addicted To Slavi <3: от кой? ^^
[23.11.08 г. 00:35:12] Psychotrust: купих гиии
[23.11.08 г. 00:35:12] Psychotrust: твърде късное
[23.11.08 г. 00:35:36] °Addicted To Slavi <3: доказателство?
[23.11.08 г. 00:35:48] Psychotrust: ...
[23.11.08 г. 00:35:50] Psychotrust: изпиках се вече
[23.11.08 г. 00:35:50] Psychotrust: бе
[23.11.08 г. 00:35:56] °Addicted To Slavi <3: оф вече да си отишъл и да си се върнал 10 пъти...
[23.11.08 г. 00:35:57] °Addicted To Slavi <3: ^^
[23.11.08 г. 00:35:59] °Addicted To Slavi <3: хъх
[23.11.08 г. 00:36:20] Psychotrust: ^
[23.11.08 г. 00:36:35] °Addicted To Slavi <3: [00:30:05] °Addicted To Slavi <3: в никъв случей не му казвай да ходи до кенефа -.-
[00:30:06] °Addicted To Slavi <3: ^^
[00:30:59] Damn: и без да го прочета даодх отрицателен вот
[00:31:05] °Addicted To Slavi <3: SWEET! ^__^
[23.11.08 г. 00:36:38] °Addicted To Slavi <3: ^_^
[23.11.08 г. 00:36:46] Psychotrust: хахаха
LoveRetroMusic
10-01-2009, 10:58
[29.9.2009 г. 14:55:33] .. каза: blagodarq ti che me prie
[29.9.2009 г. 14:55:34] .. каза: tolkowa mn vreme ti tyrsix skype
[29.9.2009 г. 14:55:36] .. каза: zashtoto ne moga da ti go kaja
[29.9.2009 г. 14:55:37] .. каза: lichno .. ami
[29.9.2009 г. 14:55:38] .. каза: az vinagi sum te haresval
[29.9.2009 г. 14:55:38] .. каза: i naistina imam chuvstva
[29.9.2009 г. 14:55:39] .. каза: ne znam kak da gi pokaja
[29.9.2009 г. 14:55:41] .. каза: kogato sme zaedno
[29.9.2009 г. 14:55:41] .. каза: ti me poznavash
[29.9.2009 г. 14:55:43] * каза: ами поне ми кажи кой си :]
:razz:
Neopitom3na
10-03-2009, 11:23
явно ти не си и достатачен :lol:
ImmortalForever
10-03-2009, 13:47
Зарежи я!Най-малкото което е..неграмотна е..