View Full Version : Как да задържим skype отношенията си ? ..
Как да задържим skype отношенията си с човека до момента когато ще се видим ? Нас ни дели растоянието .. Тя в Италия а аз тук ... посъветвайте ме как да постъпя ,че времето никак няма да мине .. годините и за двамата не са проблем нищо че разликата ни е 5 год. : 21 и тя на 16 . Искаме да сме си все заедно , но аз разбирам , че поне трябва да изчакам да стане на 18 сама да почне да решава или другият вариянт които обмислям е да замина при нея . Какво да правя ?!? .. :?
Не искам да ти развалям плановете, но скайпа си е скайп .. там всеки може да бъде такъв за какъвто се представи .. не можеш истински да опознаеш човека там .. пък и най - малкото не мисля, че е възможно да те чака 2 години докато стане пълнолетна .. прекалено много време е .. :-o
Пращай му голи снимки и му пиши мръсотии :razz: :razz: :razz:
аз случайно да бях написал ,че може да замина при нея ?! поне кат се присмиват някои на хорското нещастие да видят първо себе си ! .. А относно това за чакането ние няма да се видим задължително когато стане пълнолетна ако така го разбираш .. има предвид че някои права пълнолетните имат повече от другите които нямат 18 години . като например да ходят след 10 часа в нощни заведения и така нататък . да имат свои собствен избор
dimitar_ak
09-30-2009, 06:19
Прави каквото сметнеш за редно. Само не очаквай нещата на живо да са такива каквито са били в скайп.
Връзка от разстояние се поддържа много трудно . Докато я чакаш може тя да си е намерила някой, както и ти може да си си намерил друго момиче . Тя мислиш ли че те приема толкова насериозно колкото ти нея ?
dimitar_ak
09-30-2009, 06:33
@Sofff
Тук няма връзка. Те още не са се виждали.
Тогава тези отношения ще е още по - трудно да се запазят ... Все пак момичето е на 16 едва ли приема толкова сериозно всичко това .
PurpleDream
09-30-2009, 08:41
оооооооооооооооо те не са се виждали?!?!?
ясно ясно.......................................... ..........
ама все пак това са СКАЙП ОТНОШЕНИЯ, не може да кажем, че не са сериозни хората, още повече, че ТЕ МУ казва, че била в Италия (естствено скайп има детектори на лъжата, така че няма начин да се съмнява в нея) и освен това е на 16.
Не казвам, че те лъже, ама............
скайп все пак и аз мога да кажа, че живея в Америка, ама шанс....не живея там...
Shashavaaa
09-30-2009, 09:55
Аэ съм 3А спонтанните решения,продиктувани от трепетите на сърцето! :D Но не пренебрегвай това,което ти говори и главата ти,эащото не е ей така эа украса.Е,има и хора,на които само эа това им служи.
Ако си сигурен,че го искаш и раэбира се ако имаш въэможността да эаминеш,направи го.Но е малко рисковано да отидеш в чужда държава эаради някоко,когото дори не поэнаваш face2face.Може пък да си от хората,които харесват риска.Аэ също го харесвам,но доста пъти се опарих много эаради него и вече давам глас и на раэсъдъка си.А той често се раэминава с емоциите.САМ РЕШИ ДАЛИ ДА 3АМИНАВАШ.
Колкото до това със Скайп контакта ви..блаа!
То или го има,или го няма.Или ти е готино да контактуваш с някого,или не.Може пък до едно време да ти е готино и иэведнъж всичко да эабие.То това иэчепване и еднообраэие се появява и във връэките иэвън Скайп,камо ли там.Яко е,че си намерил човек,с който само като си лафиш и се иэпълваш с кеф и емоции.Радвай се.Продължавайте да си комуникирате както до сега.Пък ако стане - стане.Ако не - не.
Аэ съм в добро настроение (without reason!) и ти желая добро раэвитие! ;]]]]
на скайп вяра недей има,може да е някой тийн с прекалено свободно време ,може и тя да е .. По-добре и звънни на телефона и ги говорете тия неща ..
FromAutumToAshes
09-30-2009, 11:11
Ама и такъв термин ли се появи skype отношения :shock: На къде отива света. Що се занимавате с празни работи, не мога да ви разбера :-o Не че ми е работа да се меся в хорските животи, ама карай.
LoveRetroMusic
09-30-2009, 11:18
Като си плащаш интернета редовно. :-P
ThePowerOfLove
09-30-2009, 12:34
А някога виждали ли сте се наживо?
По скайп не можеш да бъдеш сигурен за отношенията ви. Може да си излиза с някой без проблем и ти няма да разбереш. Ако сте се виждали и се познавате лично, може някак да се съберете, ама само по скайп = пълно простотия. А ако не сте се виждали, наистина ли ще тръгнеш към Италия, заради няква непозната, дето дори може да не съществува? 8-)
PsychologicalDisorder
09-30-2009, 12:37
конски лайна > връзка от разтояние
Никъв шанс,ако наистина ти е завъртяла главата пали колата и тръгвай.Но така само по скайп няма да трае дълго...когато усетиш че е време трябва да действаш,иначе после вече ще е късно :)
благодаря за коментарите ! амм и двамата имаме еднакво мислене за един към друг .. не смятам ,че може нарочно да ми каже че е в италия .. ей така само .. вече сме си писали по тази тема . обмислям и варианта да замина към италия ,но не и сам ..
:)