Влез

View Full Version : Доверие или заблуда?

hooliganka89
09-30-2009, 09:46
Здравейте,искам да благодаря на хората които ще си направят труда да прочетът темата ми.
Не знам дали искам съвет или просто искам да погледна нещата от нечии други очи или просто да споделя фарса в който се узовах.

Преди 6 месеца се запознах с едно момче,от запознанството ни сме заедно до онзи ден в който всичко рухна,ей така от нищото.
Може би един от най-големите ни проблеми беше разтоянието,но не съм сигурна в това,защото става въпрос за много малко километри,а той беше с кола.Някъде към 16 или 17 км.
По стечение на обстоятелствата това лято живях сама.3 месеца всяка вечер приятелят ми идваше да спи у нас и рано сутринта тругвахме за работа.3 месеца всяка вечер той звънеше и питаше дали може да дойде да спи при мен.3 месеца си играхме на семейство,прибирахме се и готвехме,гледахме филми,а на сутринта трагвахме по задачи всеки в своя си град.Така и никога не ме заведе у тях,да видя къде и с кого живее,уж знаех,че е с майка си и със сестра си и не беше удобно да ходя аз да спя там,защото явно не им достига стаи,знам ли...
Преди 3 седмици брат ми се запозна с него,случайно се срещнали в някакъв бар в града на приятелят ми и се запознали,разменили си номерата и си звънят единия да запазва места на другия в някакви барове и т.н.След като брат ми се върна у нас,есетсвено не беше удобно приятелят ми да идва да спи у нас системно,за това ги снижихме някъде до 2 пъти седмично,нормално.
И развръзката която ме втресе все едно ме удариха с мокър парцал беше в неделя,чухме се през деня и той каза,че евентуално ще дойде вечерта,но не е сигурно,защото на другия ден ще става рано,защото ще патува за Бургас.Вечрта не се обади,защото той постоянно ми се обажда,а аз почти никога :)
Не знам как реших в 12ч. вечерта да го потърся.Затвори ми,минаха се 10 минути реших отново да звънна и даваше заето,минаха се още 10 пак звъннах пак затвори и аз вече се отказах,но естествено останах крайно озъдачена какво се случва,че не вдига проклетия телефон.
След 15 минути ми звъни скрит номер и се обажда женски глас който ми заявява да не звъня повече на този номер,защото ще си имам проблеми :shock: 6 месеца с този човек и изведнъж такъв шок :shock:
Питам аз с кого говоря и от къде на къде тя ще ми казва на кого и кога да звъня,2 минути разговор и нищо конкретно не чух освен "повече недей да звъниш на този номер,защото ще си имаш проблеми".
На сутринта приятелят ми звъни разтревожен да пита дали снощи някой ми е звънял.Разказах му какво се е случило и питам какво става?!?!?!?!
Той ми каза,че вечерта е играл карти в на шефа си заведението и си е забравил там телефона и снахата на шефа му е говорила с мен.Тя била голяма интригантка по думите на приятелят ми и така.Каза,че трябва да се видим с него,не да се разбираме по телефона.Минаха се няколко часа и той пак звънна и се скарахме,казах му че ако той не ме заведе да говоря с тази въпросна снаха да ми каже в очите,че тя е говорила с мен,то аз на своя глава ще отида там да говоря с нея.Той ако има късмета да лъже и да завлича жената в подобни истории без нейното участие,така ще го изложа във фирмата му,че няма да може да си покаже главата навънка.И той ми заявява,че щом съм му нямала доверие да сме приключвали още сега и аз му затворих телефона и от тогфава(понеделник наобед)ни вест ни кост,ни от него ни от мен.
И просто не знам,не мога да повярвам,че на мен се е случло нещо толкова нелепо.Няма никаква логика тая снаха да звъни и да се заяжда с мен,при положение,че тя преди 2 месеца роди.В 12ч. вечерта тя няма да си гледа детето,а ще звъни на охраната на свекъра си на приятелката да говори такива небивалици,просто аз не намирам никаква логика.Още по-малко логика намирам в това,той да ме зареже по телефона пред това да ми каже истината.Няколко пъти сме секарали и аз съм казвала край!по телефона и той винаги ми е правел забележки,че връзки не се приключват по телефона и т.н.

Темата стана доста дълга май :) Но който има желание и ще прочете,не искам да ми казвате какво да правя,просто искам който я прочете да напище какво вижда той и как преценя дадената случка.
Благодаря и не пожелавам на никой такива странни случки,чуството е повече от неприятно.
Ако има някакво значение,аз съм на 19,а той на 25

dimitar_ak
09-30-2009, 09:52
Извини ме за директния език, но така нещата са по-лесни за преглъщане. За него връзката ви е била просто секс. Наситил ти се е и сега ти играе филм за да му се махнеш. Най-вероятно от самото начало да не си му била единствена. Тази снаха на шефа е дрън-дрън. Кой знае къде е бил и коя ти се е обадила.

hooliganka89
09-30-2009, 09:55
Извини ме за директния език, но така нещата са по-лесни за преглъщане. За него връзката ви е била просто секс. Наситил ти се е и сега ти играе филм за да му се махнеш. Най-вероятно от самото начало да не си му била единствена. Тази снаха на шефа е дрън-дрън. Кой знае къде е бил и коя ти се е обадила.

Благодаря и аз не се надявам,че това е някакъв инцидент :(
Колкото и гадно да се чуствам си знам,че това вероятно е самата истинта.

dimitar_ak
09-30-2009, 10:01
Пречупих нещата през моята призма. Бил съм свидетел на много подобни ипълнения и обикновено не е инцидент. Не казвам че твоя случай е такъв. Казвам, че така изглежда от страни.

JenataNaShefa
09-30-2009, 10:11
Тази история е малко като не девер ми Петко зълвата :?
Вярно е че има хора които са големи интриганти и е възможно, но на мен ми стана интересен факта че телефона му ти е давал заето след като ти се е затворило първия път...
Според мен въпросната снаха не е ничия снаха, ами направо си е негова приятелка. Така мисля аз, може и да греша.

В случая имаш инициативата, можеш да поискаш да се изясните и ако ти откаже, ще знаеш защо !

ShtrudeL
09-30-2009, 10:12
Много дълго.

Kukumqvka
09-30-2009, 10:24
Или просто не е знаел,как да приключи връзката ви .. и за това е цялото филмово представление.

siskas93
09-30-2009, 10:28
Ctctcctct...голяма снаха....
Според мен нещо те е метнал
Въпросната снаха да не се окаже приятелката му...
Как така се забравя телефон,трябва да си много разсеян..Той е играл карти би трябвало да ти звънне веднага,не е бил в някое диско,че да каже "не си чух тела"

hooliganka89
09-30-2009, 10:29
Историята е повече от странна,при него винаги всичко е толкова заплетено.
Определено телефонът му не е бил у него въпросната вечер,защото която и да е въпросната госпожица,той не би дал на нея да говори с мен,в това съм почти сигурна.Тая по телефона така и не каза нещо от сорта на "абе,аз съм му приятелка и сега разбрах,че ми изневерява с теб,стига си звъняла"примерно или да каже нещо от сорта на "аз съм му новата приятелка".
Не вярвам,че с това е искал да се оттърве от мен по някакъв начин,защото малко или много го познавам,той е съвестен не би постъпил с мен така,а би ми казал като човек,че вече не иска да е с мен.
Но пък и няма логика да предложи да се разделим по телефона,колкото и да е бил афектиран от случката.
От където и да го погледна няма логика в нищото му,много тъпо го е измислил.

Гадно е,не че съм толкова влюбена,ама се чуствам супер глупаво и някакси предадена.Все едно 6 месеца не съм знаела с какав човек си имам работа. :?

hooliganka89
09-30-2009, 10:40
Ами защо не му звъннеш да си поговорите очи в очи ,тогава би разбрала,дали държи на теб и го е направил защото е афектиран от случката или му е все тая .

Не виждам смисъл аз да му звъня да му искам обяснение,при положение,че аз съм поставена в супер кофти ситуация.
Вярвам,че ако той държи на мен(в което вече не ми се вярва),сам ще звънне и ще каже,че е станало супер недоразумение и ще намери някакав начин да ми докаже,че тва което уж каза е истина.
Да се пукам от любопитство и да съм най-нещасната без него,няма да склоня да му звънна и да се моля да ми дава обяснение,прекалено съм горда.
От понеделник на обед се скарахме и разделихме,не е звъннал значи толкос му дреме дали ще е с мен или без мен.
Все някакси ще го преживея,но ако му звънна и представете си той ме отреже по някакъв брутален начин,ей тва вече ще ме срине :D

dimitar_ak
09-30-2009, 10:45
Не звъни първа. Както писа в първото мнение винаги той е звънял. Сега пак трябва да го направи той. Промениш ли това значи си клекнала съвсем и той дори и да се върне ще знае, че има момиче хлътнало до уши и склонно на компромиси. Изчакай той да се обади.

hooliganka89
09-30-2009, 11:12
Не звъни първа. Както писа в първото мнение винаги той е звънял. Сега пак трябва да го направи той. Промениш ли това значи си клекнала съвсем и той дори и да се върне ще знае, че има момиче хлътнало до уши и склонно на компромиси. Изчакай той да се обади.

През ум не ми е минало аз да му се обадя,толкова е под достойнството ми,че няма повече накъде.Разбирам аз дам съм виновна в ситуацията да звънна,но не и в този случай.
Аз съм жертвата в тази ситуация и на мен някой ми дължи обяснение и така.
Обаче си мисля,че няма да звънне и не ми е кой знае колко гадно,сравнително добре приемам нещата,но си признавам,че ми е интересно какво всъщност е станало.
Ние имаме доста общи познати и приятели та мисля,че все някога ще чуя от някъде какво се е случило в действителност.

valdesbg
09-30-2009, 11:20
Авторке. Нещата са повече от ясни. Лошо че по тоя начин е решил да приключите връзката си. От теб се иска да погледнеш напред и да продължиш по пътя си. И толкова :)

Мите ти ходи ли на уъркшоп вече?

dimitar_ak
09-30-2009, 11:33
Авторке. Нещата са повече от ясни. Лошо че по тоя начин е решил да приключите връзката си. От теб се иска да погледнеш напред и да продължиш по пътя си. И толкова :)

Мите ти ходи ли на уъркшоп вече?

Тц. Затиснат съм от бачкане.

slun4ice_90
09-30-2009, 13:25
На мъж,не вярвай! :-o Много лошо се е получило. :?

LeMoi
09-30-2009, 20:56
Много дълго. много.. мани :?

hooliganka89
10-01-2009, 07:16
Абе не е чак толкова дълго :D