Влез

View Full Version : секс пред публика

plum
09-30-2009, 11:02
Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?

siskas93
09-30-2009, 11:21
Не съм го правила пред публика,но не съм се и сещала за това.Не мисля,че съм способна да го направя.

dimitar_ak
09-30-2009, 11:52
Хех ако говориш за студентската тройка това си е нещо нормално.

plum
09-30-2009, 12:08
Хех ако говориш за студентската тройка това си е нещо нормално.
ха-ха-ха това го бях забравил студенска тройка двама се ебЪт а третия се прави че спи нали :razz: =D> :smt002 не нямах предвит това дали някой от регистриралите се е склонен да прави секс на место на което има вероятност да го видят или нещо такова [-o<

t0d1t0
09-30-2009, 12:12
може да се каже :razz:

krem4et0
09-30-2009, 12:21
В буйната си младост преди ......година и половин-2 съм правила секс на открито, но с идеята НИКОЙ да не ме види. Беше инцидентно...Сега не бих посмяла...

Rebirthing
09-30-2009, 12:27
Не, не съм и едва ли ще правя :D

IwillBeMissingYou
09-30-2009, 16:08
Въэбуждам се много от мисълта,че някой може да ни види. :)
Но до сега не се е случвало.

Neon
09-30-2009, 16:13
Изобщо никаде не съм гправил секс .. но искам да го правя.. но не пред публика 8-)

Maliby
09-30-2009, 18:10
Да, правила съм веднъж и беше много хубаво, с много адреналин, така да се каже. Определено бих опитала отново.

fenastz
09-30-2009, 18:49
Би ми харесало

dimitar_ak
09-30-2009, 18:58
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни.

Biskfitka
09-30-2009, 19:27
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни. :lol: :lol: :lol:

Maliby
09-30-2009, 19:32
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни. :lol: :lol: :lol:

Хаха, да, на НДК определено ще станеш свидетел на цялата балгарщина :Д

GabisiTa
09-30-2009, 19:52
С приятеля ми обичаме да го правим навън, когато има риск всеки момент някой да се появи.. невероятна тръпка :oops:

plum
10-01-2009, 07:52
С приятеля ми обичаме да го правим навън, когато има риск всеки момент някой да се появи.. невероятна тръпка :oops:

=D> =D> :smt003 :smt011 :smt006

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-01-2009, 08:15
Няма начин да правя секс "пред публика". Дори без чувства, това за мен е интимно преживяване за двама. Кибиците нямат място в любовната игра и в продължението й.

plum
10-01-2009, 08:38
Няма начин да правя секс "пред публика". Дори без чувства, това за мен е интимно преживяване за двама. Кибиците нямат място в любовната игра и в продължението й.

Не става въпрос ти да излезнеш на сцената и публика от 1000 човека да ти гледа катеричока, а дали би правила секс на открито и самият риск от някой да ви види "интимното преживяване" адреналин/риск/оргазъммм
:grin: :grin:

devi
10-02-2009, 21:26
Днес правихме с гаджето ми секс в гората точно до линията на трамвая. На всеки 30 секунди минаваше по 1 трамвай пълен с хора, но якото беше, че ние ги виждаме, а те в тъмнината и сред дърветата и храстите не. :)

galenata
10-03-2009, 12:07
Мне,но бих пробвала.Някоя топла вечер на открито,с риска да ни види някой би било доста вълнуващо.

Midi4ka
10-03-2009, 12:14
Правила съм го на открито и случайно един минувач ни видя и отпраши с 200...беше леко стряскащо нз дали бих го направила отново...защо не?! :D :( :D

loffgame
10-03-2009, 12:17
Ха,да случвало ми се е.. По принцип съм от хората на които много не им пука къде ще са :D минаха хора ама незнам дали са ни обърнали много много внимание :D

hoooodyhoooooo
12-09-2009, 19:54
Ооо случвало се е, най-вече в кола, на 11тия етаж на блока, и дори в Морската градина във Варна, минаха сигурно едно 20 човека и ни подминаха, ама бяхме толкова смачкани от пиене, че и куки да бяха дошли, нямаше да им обърна внимание :D

Иначе и в горичка сме го правили, голяма забава е, намираш си някое по малко дръвче, мацето се хваща и почваш да рутиш като Баче Кико... :grin:

anichka12345678
12-09-2009, 20:08
Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?
хаха на мен ми се случвало били сме на купон на нас ни се е добравило утишли сме в стаята ,ама то тоста фр влизаха :razz: ,пияни глави и са на сбарвали ,ама не е нещо толкова притеснително.

hoooodyhoooooo
12-09-2009, 20:13
притеснително е как ни видя съквартирантът на жена ми...хахахаха тъкмо съм свършил, а понеже целият бях мокър и тя супер грижовно реши да ми забърше чепа с една кърпа...и той влиза, а тя само "ааа не" и метна кърпата отгоре, която се закачи като знаме пхахахах голяма лудница беше, той като видя човека и само вика "Арее ве!!!" и после крещи "Аз идвах за чехлите си, ама задръжте ги!!!" пхаха :lol: :lol: :lol:

fUcK_LoF
12-10-2009, 15:14
Мне,но бих пробвала.Някоя топла вечер на открито,с риска да ни види някой би било доста вълнуващо.

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 16:11

пробвай, доволна ша останеш :D а тръпката е точно в това, че винаги има минимален шанс някой да те види, но пък рядко се случва...а и да те видят, какво от това - ти ако видиш силуети на двама, които се поплющяват в градинката зад розовия храст ще отидеш ли да им светиш :D

Shia
12-10-2009, 19:12
Минаваха си хора по алеята,хванати за ръка,ние бяхме там,но не ни обърнаха никакво внимание.
Двойната тръпка от това да ти е хем студено,хем горещо
+ компанията е добре,когато го правиш ,както трябва.

nymphadora
12-10-2009, 19:20
В буйната си младост преди ......година и половин-2 съм правила секс на открито, но с идеята НИКОЙ да не ме види. Беше инцидентно...Сега не бих посмяла...

как се прави секс "инцидентно" :D

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 19:26

как се прави секс "инцидентно" :D

случило се просто :D и на мене така ми се случи, не беше планувано, ама на...наклецахме се :P

GirlfromHell
12-10-2009, 23:55
Преди половин година на един купон в късните часове моя ме награби направо ма дивана,а другите останалите по трезвени си допиваха и от време а време даваха акъли как да ми го вкарва по-качествено.Е не бях чисто гола,само ми събу прашките понеже бях с къса пола.Само не знам как някой не ни снима,че после... :oops: :oops: :oops: :oops:

hoooodyhoooooo
12-11-2009, 08:53
Преди половин година на един купон в късните часове моя ме награби направо ма дивана,а другите останалите по трезвени си допиваха и от време а време даваха акъли как да ми го вкарва по-качествено.Е не бях чисто гола,само ми събу прашките понеже бях с къса пола.Само не знам как някой не ни снима,че после... :oops: :oops: :oops: :oops:

Eвалааааааа :grin: Ти си човекът :shock: Как само никой не се е намесил на западния фронт да помага :D

ivelinnka
12-18-2009, 11:43
не бе то си е човешко ко искат и публиката да се включи да става весело :grin: :grin: :grin:

buttertoast
12-18-2009, 12:11
мдаа,спахме в мъжа ми аз,той и още една двойка и се цъкахме на съседни легла едновременно :D адреналина е хубаво нещо.

BeCool92
12-18-2009, 15:25
хаухуахьа миналата седмица на един купон едни каде ходат мн отдавна бяха окупирали съседната стая и по едно време решихме да видиме кфо праат че мн време сe мотаят а стаята трябва.. :D:D отиваме и кога глеаме нашия човек пиян на мотика неможе да го вдигне..та ги наобиколихме и почнахме да скандираме името му в опит за помощ :razz: :razz: бе не му помогнахме много та стана и отиде до кенефа и вика -Никои да не пипа мацката..а тя се ебава вика -Аиде не се блъскаите 1 по 1 на опашка :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

stefanov
12-18-2009, 16:03
Изобщо никаде не съм гправил секс .. но искам да го правя.. но не пред публика 8-) Раничко ти е, научи се първо да пишеш. :lol:

b0bi7o
12-19-2009, 20:35
Лятото на плажа зад едни скалички.Мслех,че никой не вижда кви ги вършим,но след края се убедихме,че доста пикантериики са били на показ.Били сме скрити само от по-далчената част на плажа.... :oops:

Най-масовата оргия се случва лятото на плажа в Сл.Бряг!!!!

la6k0v
12-19-2009, 20:41
правили сме го с брат ми пред мама и тате и други роднини и прятели също :D

onqtam
12-19-2009, 20:44
притесняваме се :smt047

ANTIHUMAN
12-19-2009, 21:32
Не се притеснявам! Аз еба не те :lol: ! Не ми се е случвало!

qazwsx
12-19-2009, 22:33
pred publika moje si napravi6 klip4e i da go ka4i6 v neta... typo e... ina4e na otkrito s risk da te fanat ama da znae6, 4e e nevyzmojno .. ima pove4e trypka ;]

Azgalor
12-19-2009, 23:37
Не, не съм и едва ли ще правя :D
+1

deni15
01-01-2010, 17:40
Не сте добре бе :lol:

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-02-2010, 12:29
глад майка глад,вие ми се свят...нямаме стотинки,голи сме калинки :grin:

jumpin
01-02-2010, 12:31

глад,глад..... ама ти хареса нали майна 8) :oops: :oops: :-) :-)

01-02-2010, 12:32

майна,не ми издавай тайната :oops: :oops:

jumpin
01-02-2010, 12:33

що не каза по-рано майнаа сега сички узнаха кви сме ги правилии :( :( :oops: :oops: :-) :-)

Hilary_
01-02-2010, 12:35
Не не не не и пак не ..

01-02-2010, 12:35

що не каза по-рано майнаа сега сички узнаха кви сме ги правилии :( :( :oops: :oops: :-) :-)
добре,че не знаят за позите :oops:

jumpin
01-02-2010, 12:37

дааа направо нямам думии направоо си богиняя :oops: :oops: :-) :-)

01-02-2010, 12:38

ти си по-добър майнаа :grin: :-)

jumpin
01-02-2010, 12:40

да,но кога пак ще го правим става много време вече не сме го правили,майна :( :oops: :oops: :-)

01-02-2010, 12:42

да,но кога пак ще го правим става много време вече не сме го правили,майна :( :oops: :oops: :-)
довечера ,ама къде :oops: :-)

jumpin
01-02-2010, 12:45

довечера ,ама къде :oops: :-)

еми на онова нашето местенце в горичката :oops: ама аз викам днес малко да поексперементираме :oops: :-)

01-02-2010, 12:46
съгласна съм...пак ще се записваме ли :oops: :oops: :-)

jumpin
01-02-2010, 12:49
както ти поискаш мило аз нямам претенции :oops: :-) :-)

01-02-2010, 12:50
ай тоо път няа,за да е по-романтично :oops: :-) :-)

jumpin
01-02-2010, 12:53
ии супер тъкмо на нашето местенце ще ни огрява Луната :oops: :oops: :-) :-)

Pwnmaster
01-02-2010, 12:53
Да бе, разбрах ме, че пишеш от два рега.Споко.

BigFakeSmile
01-02-2010, 12:56
За мен сексът е достигането на най-гояма интимност между двама души, да, само между тях, други хора нямат място, дори и като публика.

01-02-2010, 13:02
аха :-)

jumpin
01-02-2010, 13:06

малеее само да знаеш какво ти мислаа :oops: :oops: само някой да не на види кви ги вършим чее :oops: :oops: :-) :-)

01-02-2010, 13:10

малеее само да знаеш какво ти мислаа :oops: :oops: само някой да не на види кви ги вършим чее :oops: :oops: :-) :-)
никой няма да види,щот съм само твоя :oops: :oops:

jumpin
01-02-2010, 13:14

никой няма да види,щот съм само твоя :oops: :oops:

сладурчето ми тоо :-) :-)

01-02-2010, 13:15
:oops: :-)

jumpin
01-02-2010, 13:19
аз викам да спрем,че оспамихме тематаа :D ае пиши в скайп :-) :-) :oops:

3oPuTy
01-02-2010, 13:29
Не съм и нямам намерение :?

therichbitch
01-02-2010, 14:31
...........

awerw
01-02-2010, 14:36
Хахах пред публика викам един да гледа и се по4ваме :lol:

anichka12345678
01-02-2010, 14:41
Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?не съм правила секс пред публика ,само веднъж аз и едно момче го правихме на леглото докато един наш общ приятел беше до леглото на компютара и цъкаше нещо.И следващия път просто си направихме тройка и не съжалявахме .Гледах клипче на което момче и момиче го правят на купон пред всички и незнам защо толкова ми хареса ,но някога бих пробвала и няма да ме е срам :D

uBuTo
02-05-2010, 16:17
Не съм го правила пред публика .. но иначе не съм притеснителна .. едва ли би ми пукало кой ме гледа .. ;)

Lolita93
02-06-2010, 16:31
Съгласна съм и мен супер мн ме възбужда това :grin:

YouDontKnowMe
02-06-2010, 16:47
Съгласна съм и мен супер мн ме възбужда това :grin:

Мен пък изобщо не ме възбужда. Даже ме изнервя. През 90% от случаите го правя с риск някой да се появи. Досадно е.
Иначе, за студентската тройка - +1 :D

Pa3yMeH
02-06-2010, 16:55
притеснително е как ни видя съквартирантът на жена ми...хахахаха тъкмо съм свършил, а понеже целият бях мокър и тя супер грижовно реши да ми забърше чепа с една кърпа...и той влиза, а тя само "ааа не" и метна кърпата отгоре, която се закачи като знаме пхахахах голяма лудница беше, той като видя човека и само вика "Арее ве!!!" и после крещи "Аз идвах за чехлите си, ама задръжте ги!!!" пхаха :lol: :lol: :lol:

:razz: :razz: :razz:

playboyche
02-06-2010, 17:33
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни. ей затфа ората не праят секс пред ора щот секи ш почне не така а дай наляво па надясно вкарай го по-вътре ... и т.н.

VampirePrincess93
02-06-2010, 18:31
ако за пред публика се брои на прозореца който е с изглет към улицата да хД

onqtam
02-08-2010, 18:55
да, не, не

djipsito
02-08-2010, 22:22
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни. ей затфа ората не праят секс пред ора щот секи ш почне не така а дай наляво па надясно вкарай го по-вътре ... и т.н.

+ снимане с телефони и тъпи коментари.. после може да се гледате в някой сайт .. ;д

На мен често ми се случва да го правя на място където има риск някой да ни види. Случвало ни се е да мине някой, ама съм концентрирана в др неща и не ме интересува гледат ли, не гледат ли и т.н.... :р

n1k0l1nka
01-25-2011, 17:17
slu4i mi se ama v 4ujbina .. vidqha ni nqkfi rusnaci 4e iskaha i te da se vklu4at :D .. ama ne si padam po grupite :D

kalpazanka
01-25-2011, 17:18
Темата е СТАРА, а кирилицата- ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!