PDA

View Full Version : Как да им кажа...

Ax3
09-30-2009, 16:10
Скачах през прозореца в даскало и ме разбраха (със останалите момчета - всичките с малко изключения) заведоха ни при директора, но не ни наказаха а само казаха да доведем родител и ще им говорят на тях... но аз не искам да им казвам, просто никога не са ме водили при директора и не съм имал проблеми, но сега работата стана различна... трябва да им кажа... а как? много ще ми се карат...

ameli
09-30-2009, 16:26
на колко си :-o

FuCkInBuBbLeGuM
09-30-2009, 16:30
Еми ква беше причината да скачате през прозореца?

xXxXSweetDreamsxXxX
09-30-2009, 17:26
^гъзария..
Нали трябваше да се покаже че е "готЯн".. :-o
А да, вярно на колко си?
[Не ти давам повече от 14-15..]

Ax3
10-01-2009, 06:03
^гъзария..
А да, вярно на колко си?

Закъснявах за час... ама другите като разбраха и те пробваха... и се оплеска работата

sl0w
10-01-2009, 06:20
Къжи на ваще , ще те разберат ... Но го кажи някак си забавно ... Днес се веселихме с приятели в даскалуто и решихме да скочим и така и така ни видяха и искат да дойдете до училището ... По леко заобиколен път го кажи ..

littlebaby
10-01-2009, 08:10
Тая глава, не ти е дадена само за украса.
Да си мислил, преди да скачаш...

pattRiikk
10-01-2009, 14:50
^гъзария..
А да, вярно на колко си?

Закъснявах за час... ама другите като разбраха и те пробваха... и се оплеска работата

Емии .. казваш им, че си закъснявал и за т'ва си скочил, пък другите като са те видяли и те решили да пробват! :D

Ax3
10-01-2009, 16:29
Всъщност ще има кажа... като утидоха родители на други момчета, директорката нито се карала (чела конско) ами само ги накарала да обещаят, че повече няма да скачат и че очаква следващия път да дойдат с добри новини в дирекцията (я награда я нещо) и всъщност не било много лошо
Аз очаквах конско, намаление на поведението лоши неща се... а то се оказа безобидно...

cherrygloss
10-01-2009, 16:31
Еми казваш "Неска щях да закъснея за училище и се наложи да скоча през прозореца,но и други решиха да го пробват и ни хванаха... "извини се и тнт и няма да ти карат много много(зависи от родителите ти) :-o

CaSsIe
10-02-2009, 21:18
И какво? Ще ти се карат, ще ти се карат, евентуално да те накажат и това е ще им мине. По - добре бъде откровен с тях, така и завбъдеще ще ти имат доверие, а и е много по - добре да го научат от теб отколкото от някой друг. И другия път гледай да използваш вратата.

П.С. И да мислиш, и да не мислиш какво правиш все има последствия - лошото е, че когато не помислиш за какво иде реч, последствията са мн по- кофти. Замисли се следващия път. ;)

CuJLu
10-03-2009, 07:42
3 пъти мери , 1 режии !! :-D

mrtn
10-03-2009, 11:30
Кажи им, защото рано или късно ще разберът и тогава още повече ще ти се карат..

3oPuTy
10-03-2009, 14:03
Прекалено много се филмираш ... :?
К'во толкова ще ти кажат вашите за един гаф ... :?

kkaammii
10-03-2009, 14:46
Винаги споделяй всичко с родителите си. Те са единствените хора, на който можеш да разчиташ и в добро и в лошо. Ще преживееш една караница. Няма да те обесят, я. След години дори ще се смеете на случката. Поговори спокойно с тях и им покажи, че си осъзнал грешката си. Това може да смекчи обстоятелствата. Успех!

Ax3
10-04-2009, 05:38
Винаги споделяй всичко с родителите си. Те са единствените хора, на който можеш да разчиташ и в добро и в лошо. Ще преживееш една караница. Няма да те обесят, я. След години дори ще се смеете на случката. Поговори спокойно с тях и им покажи, че си осъзнал грешката си. Това може да смекчи обстоятелствата. Успех!

Мерси все пак... всичко мина по вода. Минало-заминало (ключ за темата моля)