Влез

View Full Version : Въпрос към администраторите и модераторите на сайта

Niakoitam
10-01-2009, 08:27
Драги висшестоящи тук. Защо не си вършите работата?
Ако смятате да продължавате да НЕ си я вършите искам да питам още един въпрос:
Ще преименувате ли раздел "Любов" на раздел "Кенеф" или поне на "На лафче" . и кога или след около какъв период да очакваме да стане това?

Защо съм написал тук:

Има един форум, в който има раздел "Кенеф". Аз предлагам и тези, от които зависи това да вземат да сменят името на този подфорум от "Любов" на "Кенеф", може и в "На лафче". Гледам в последно време тук нещо много хора ги е хванало растройството. Явно са пили разхлабително без да искат. Серат, спамят и дрискат....дрискат спамят и серат....спамят дрискат и серат...спамят серат и дрискат.. и така до безкрай. Като ви се дрищи драги ми разхлабени потребители има чатове, скайпове и т.н, където може да се облекчите. Това е подфорум за любов...доколкото знам, ако не се бъркам де, но поне мисля че БЕШЕ. Сега ми прилича по скоро на раздел кенеф. Гледам и модераторите и администраторите не си дават особено голям зор. Знам ли, може да са станали гъсти със спамерите....сигурно търсят някакво разнообразие или ги мързи да работят вече. То така и така тук започва да позамирисва на аки, та бягат на далеч. И ако някой от висшестоящите тук си позволи да ме банне заради този ми пост, просто на ум ще му тегля една майна и ще пожевлая успех на дрискалниците в донадрискването на тоя форум.То се е видяло че по акъла на разни 13-14 годишни са започнали да се водят и 20-30 годишни мъже и жени.

LeMoi
10-01-2009, 08:32
доста си умен :razz: :razz: :razz: :razz:

Niakoitam
10-01-2009, 08:35
Я някой тук ирония ли се опитва да използва или само така ми се струва.

FromAutumToAshes
10-01-2009, 08:35
Съгласен

LadyDi
10-01-2009, 08:36
Темата ти е в грешен раздел. Сам правиш това, срещу което роптаеш.

PurpleDream
10-01-2009, 08:40
Темата ти е в грешен раздел. Сам правиш това, срещу което роптаеш.
ХАХАХА

Niakoitam
10-01-2009, 08:42
Е й? Голямата работа. Какво като е в грешен раздел. Това е умишлено и съвсем нарочно направено. Една тема в грешният раздел да беше само. То не бяха пържени картофи, не бяха шоколади, не бяха зъби, не бяха скайпове пък и да видят потребителите, които пишат в ТОЗИ подфорум. Не като една реплика наскоро, която срещнах. Щтрудел една те е натопила. Аааа пука ми. Не зад гърба, а директно макар че така рискувам да усетя "голямата любов" към мен на спамерчетата тук.

LadyDi
10-01-2009, 08:43
Хем не ти харесва това, което се случва, хем допринасяш нарочно и умишлено за него?
Не те разбирам...
С други думи - ей сега ще отсека това дърво като протест срещу изсичането на горите...

PsychologicalDisorder
10-01-2009, 08:45
абе, мани... тука всичките дето се опитват да дават "съвети" са пълни отрепки, майна. смърт за вас!

LadyDi
10-01-2009, 08:46
Благодарим ти. Пожелаваме ти да ти се връща красивото пожелание :)

Niakoitam
10-01-2009, 08:48
Да. Защото като СПАМ тема все някой, който трябва иска неиска ще го забележи. Докато ако го напиша там, където трябва ще мине и замине като капка в морето и пак повтарям: Ще е зад гърба на тези срещу, кито роптая, а не е лошо и те да го видят и ако имат малко акъл в главите си, да си направят изводите, ако не искат този раздел да се превърне в един миризлив бълвоч от спам теми и спам мнения след време.

LadyDi
10-01-2009, 08:49
Това си е лично твое мнение и решение.
Аз само ти казвам как изглежда отстрани. Може да е ефективно, колкото и неправилно да е. Със здраве :)

Niakoitam
10-01-2009, 08:53
Да знам че отстрани малко изглежда като мнението на Щтрудел колко е различна от масата, по което даже се полъгах и аз, а сега спами като разпрана, но това е друг въпрос. Айде със здраве. И спамерите... не ме хранете много, защото имам малко работа, като я свърша може и да отговоря подобащо.

PurpleDream
10-01-2009, 09:03
Е й? Голямата работа. Какво като е в грешен раздел. Това е умишлено и съвсем нарочно направено. Една тема в грешният раздел да беше само.
и аз това казвам...

Докато ако го напиша там, където трябва ще мине и замине като капка в морето и пак повтарям:
и тук ще е горе - долу така :D

MetalZone
10-01-2009, 09:06
Пиши на ЛС на някой модератор и ни отърви от досадното си присъствие бе, пън!

Niakoitam
10-01-2009, 10:00
Пиши на ЛС на някой модератор и ни отърви от досадното си присъствие бе, пън!

Я духай супата бе 17 годишен дечко такъв. Не си много страшен като си от Перник.

Няма лошо човек да поспами малко, когато иска да се поразпусне. И аз съм го правил. Един път даже с още няколко човека направихме една тема на нищо, но Вие изтъпявате все повече и повече. Какви са тия картовчета, зъбчета, сладоледчета, шоколадчета, скайпчета и тем подобни глупости. Вече се уливате и променихте съвсем раздела.Това вече не е никаква разпускане, а чиста доза комплексарщина с цел да ви забележат. Нищо де, ако не се вземат мерки в най-скоро време може и да ви последвам примера, да си поспамя на воля и да видя кога ще ме баннат и ще успея ли да надмина рекорда на много спамерчета тука, които отдавна си търсят бана по IP.Оня ден един човечец за малко по остри изказвания го баннаха, а тия, които си го заслужават не ги забелязват. Те са по...хм...умерени в изказванията си.

Edit:Oooo изпуснал съм много. Вече и тема за хапченца има. Децаааа, какво да ги правиш. А това че някой СПИ си е вече абсолютно друг въпрос.

MetalZone
10-01-2009, 10:27
Много се силиш... леко да не паднеш. :-o

LoveRetroMusic
10-01-2009, 10:28
Оле боже :razz:

Niakoitam
10-01-2009, 10:28
Няма проблеми. :-D Форумните биячи като теб са ми ясни. :)

MetalZone
10-01-2009, 10:31
Няма проблеми. :-D Форумните биячи като теб са ми ясни. :)

Не съм форумен бияч, а просто ти казах да пуснеш ЛС до модератор... от тази тема няма смисъл... ама явно не разбра к'во ти казах...

yahhooo
10-01-2009, 10:35
той тоя раздел си беше пропаднал преди като се сетя какви 12 годишни влюбиниии гълъбчета задаваха мн сериозни въпроси пък сега се спами на воля даже кофата е по добре от тва

hottie
10-01-2009, 10:37
ае сега го напиши в правилния раздел ;)