View Full Version : след първия път..
nomusicnolife666
10-01-2009, 12:41
на вас така ли ви е .. на мен незнам зашо но забелязах от както го направих по време на менструация започна да ме боли кръст корем което си е нормално но преди това нямах болки изобщо което си пеше голяма радост :-D
мен все си ме боли корем когато съм неразположена ,но кръста никога .При всички е различно :)
nomusicnolife666
10-01-2009, 14:55
И мен почна да ме боли корема след това ,преди това нямаше разлика да ли съм в цикъл или не. да и при мен е същото :(
stupiddog
10-02-2009, 21:23
Мен винаги ме е боляло и винаги съм повръщала от болка :o
Болките не би трябвало да зависят от това, дали си отворен или не ;) При всеки е различно. Мен никога не ме е боляло, просто се чувствам по-отпаднала.
galenata
10-03-2009, 12:11
Болките не би трябвало да зависят от това, дали си отворен или не ;) При всеки е различно. Мен никога не ме е боляло, просто се чувствам по-отпаднала.
Не става дума дали си отворен.
Секс по време на цикъл няма да правя.
Нито пък съм имала някакви болки някога.
nomusicnolife666
10-03-2009, 12:24
Не става дума дали си отворен.
Секс по време на цикъл няма да правя.
Нито пък съм имала някакви болки някога. аз не бях казала дали сте правили сеск по време на менструация пук и не мисля че гледката после ще е много хубава :-D :-D :-D :-D